chill





Åh, ta mig tillbaka till grekland!


Sitter och fryser. Ändå är jag väldigt glad ikväll, jag vet inte varför men hur härligt är det inte att vara överglad utan anledning?!
Var iväg och tränade innan som sagt. Det var lika kul som vanligt & jag blev frågad om jag vill spela med 95:orna i DM i helgen & jag sa ja. Det blir alltså innebandy hela lördagen för min del!
Imorgon är det fredag som betyder början på helgen, vilket vi älskar!

Okej då. Jag har kanske några anledningar till att vara glad ändå.

a l l w a y s  l o o k  o n  t h e  b r i g h t  s i d e  o f  l i f e

Judit & Judit ♥

Här har ni något att skratta åt för nu sticker jag och tränar.



underbar humor!

eh ja, vi skulle plugga

Jag, Malin & Linnéa skulle ha en "spanskaeftermiddag" som vi hade innan varje spanskaprov i sjuan idag. Antingen har vi blivit latare eller så var det bara idag vi inte orkade plugga. Vi gick igenom kapitlet & glosorna med konstig spansk dialekt & sen gav vi upp, haha. Vi satt framför spegeln i Malins rum & gjorde massa miner coola som vi är.

Nu har jag nyss ätit, ska diska innan mamma dööööööödar mig!

grattis C ♥


Camilla & Dippie, maj 2010

Grattis till Camilla som fyller 14 år idag! Denna vackra tjej är inte bara snyggast i stan utan också världens snällaste!

Puss på dig, hoppas du haft årets bästa dag! Loveu ♥

plugg & träning




Som ni kanske ser på bilderna somnade jag nästan i matteboken i eftermiddags...

Idag efter skolan blev det lite plugg & sen träning. Riktigt kul träning idag och sen var det målvaktsträning precis efter så jag stannade som skytt. Då blev det en kvarts fys med, jävligt jobbigt! Nya klubban funkade bra, men den behöver sin lilla inlärningsperiod för att skotten ska bli som innan. Men det var ju ganska väntat.

Nu ska jag titta lite på idol, eller bara sitta här vid datorn. Puss!

Nya älsklingen


Titta vad mamma köpte till mig på lunchen idag! Lugnt snyggaste klubban i stan!♥

I eftermiddag har jag varit med C. Vi tittade på skolfotot som kommit upp på facebook i typ en timme haha. Sen satt vi i uterummet och pratade & sånt, riktigt mysigt! Nu måååste jag skriva hemkunskapen, plugga engelska & göra några tal i matten. Vilken underbar måndagkväll! ........

Puss!

fullt-upp-dag

Ojojoj vad jag har hunnit med mycket idag!

Jag började dagen med att säga farväl till alla mina trogna aftonbladetkunder. Tog beslutet igår att sluta, kanske lite hastigt gjort men jag förstod att jag verkligen inte kommer hinna sälja. Så mycket skönare att kunna gå på vilken gudstjänst som helst eller att kunna sova ut någon gång, förra hösten hade jag sammanlagt 5 sovmorgonar skulle jag tro. Det var lite sorgligt att säga till vissa kunder att jag inte kommer igen, det är ju trots allt de som gjort att jag kunnat köpa min dator & min mobil.
Sen mötte jag upp Julia ögren och vi gick på en lite annorlunda men helt okej gudstjänst i Sollyckan. Den varade bara i 45 minuter så jag hann hem och åt lite innan jag drog mig till swc & spelade match. Vi vann med 4-1 även om passningsspelet var ganska kasst. Kul att spela som vanligt! Sen bjöd Ronja på tårta i omklädningsrummet, haha.
Sen var det dammatch som jag var sargvakt på. Jag & Ronja satt i ett hörn och kastade in typ 4 bollar på en timme.. Men det var trevligt.

Nu har jag gjort hemkunskapsläxan & tatt en dusch. Puss!

chilling

Varit i kyrkan & hos Malin idag som sagt. Även om vi var på konfamötet i fyra timmar så kändes det inte så långt. Vi fick några böcker, lite info, gjorde lekar & kollade i kyrkan. Lärde oss om gudstjänster och sånt.
Jag och Malin tog det mest lugnt i eftermiddag. Satt och pratade, kollade i gamla skolkataloger och så. Nu ska jag strax äta lite och ikväll bara vara hemma.

puss!

jävligt kristet



Nu sticker jag alldeles strax till kyrkan, eller snarare församlingsgården. Idag är det första konfirmationsmötet, 4 timmar långt så vi får hoppas att det är kul. Efteråt ska jag vara med Malin.

Puss

trött

Har inte varit så trött idag, fastän jag inte sovit så mycket i natt. Lanet var verkligen topp! Julias stuga var ett perfekt ställe att vara på, och jag gick på överenergi hela natten pga all träning så jag höll mig vaken utan problem.
I morse segade vi massa, Camilla åkte hem vid elva & vi andra åt frukost halv ett typ. Sen chillade vi hela dagen, gjorde verkligen ingenting nödvändigt.
Vid fem kom jag hit till mamma, hjälpte henne lite med äppelpaj & kyckling. Vi har några fd grannar här nu, det är kul att träffa dem igen nu när vi flyttat.

Nej usch vilket tråkigt inlägg, jag är för trött helt enkelt. Ska upp för det första konfirmationsmötet imorgon, så jag ska nog lägga mig strax. Blir ett inlägg innan konfan, så vi hörs då.

Puss!

Lan för fulla muggar!




svar till "..."



Jag började läsa en kul blogg för ett tag sen, Hofosho heter den. Hon är jättduktig på GIMP, programmet jag la till glittret på & har en gimp-skola på sin blogg. Direktlänk till inlägget om att lägga till glitter på bilderna!


Nu har jag gjort so-provet och sprungit skoljoggen. En mil blev det, först ett varv på slingan och sen ner till apelviken & tillbaka genom sjukhusskogen. Det gick ganska bra faktiskt. Jag sprang med lite olika, men mest med Linnéa, Emma, Malin, Camilla, Manda, Jamilia & Isabelle. 1 timme & 16 minuter tog det, så vi fick sluta tidigare.
Ska äta lite mellanmål & sen blir det träning klockan fyra, jag kommet bli BIFF!

laget ♥

Kom hem från träningen för en stund sen, nu har jag ätit lite & duschat. Har blivit helt torr om händerna & håret har inte varit helt torkat sen jag vet inte när. Duschar ju varje dag nu när jag tränar så mycket.
Träningen var i alla fall jättebra & vi fick kladdkaka & glass efteråt av Linn som förresten fyller 15, grattis!
Fick även kollat lite snabbt på klubba i sportshopen. Inte på den rosa chill som alla ska ha utan den andra "dubble curve" som var riktigt skön! Klarar inte av bladet på chill så jag hade funderat på den för killar men det blir nog den rosa nu istället!

Puss!

ska strax iväg & träna



Aw. Bilder på mig & min lilla stalker.

Fick pluggat en & en halv timme i eftermiddags också så provet ska nog gå i alla fall.  Känner att jag inte kan extremplugga nu i åttan, då kommer jag typ vara död i nian & resten av livet... Men nu blir det väldigt skönt & roligt att träna, träningarna i wictory center är alltid roligare än i gamla idrottshallen. Kan ju visa planerna för resten av veckan också!

Imorgon: skola, skoljoggen (springa 1 mil på tid, usch!), plugga lite matte? träning, LAN!
Fredag: soooova ;) (studiedag).
Lördag: konfirmationsmöte
Söndag: sälja aftonbladet, gudstjänst, laga kvällsmat (hkk-läxa)

Sen kommer det ju bli mer saker, men detta är vad som är planerat nu. Puss!

off to school


hihihi fail glitter gjort på 5 min...

Nu sticker jag till den näst sista skoldagen denna veckan, ledig på fredag!
Pusshej

redigerat i GIMP



hahaha lite nybörjare är jag men ändåå.... NU blir det duschen!

tränat & pluggat

Gud vad duktig jag har varit i eftermiddag! Det ända jag gjorde vid datorn var att googla Vänsterpartiets symbol, haha. Fick faktiskt gått igenom hela målpappret & repetitionsfrågorna på samhällskunskapen och även skrivit svenskaläxan. Blir väl so innan träningen imorgon också, så ska nog provet gå bra!
Sen var det ju träning också. Den blev lite kortare än väntat för det kom inga målvakter på "målvaktsträningen" som jag skulle varit med som skytt på. Annars var det väldigt kul!

Nu ska det bli skönt med en varm dusch & sen idol! Puss

good morning!



Nu måste jag snabba på mot skolan! I eftermiddag blir det plugg (ingen dator!) och sen träning. Vi har massa läxor och skit så nu måste jag ha fokus i eftermiddag. Ett lycka till på det kanske?

Puss & ha det fint idag!

Häxan Mona?



Inte för att jag har något speciellt emot Mona Sahlin, men vet ni vad jag kom på när jag & Julia såg denna videon i eftermiddags?
-Jo, att Mona är så jäkla lik häxan Surtant! Det programmet som gick på Bolibompa när man var liten, ni vet?
Precis när hon säger "nej!" & "jo.." hahahah. Hittade tyvärr ingen video, men ni kanske kommer ihåg programmet?


Monday



Ett par bilder från hemkunskapen. Den första är på min kökskamrat Emma & den andra på våran pannkakspizza. Eller nej, det var visst tvärt om...

Skoldagen var chill, det blir så när 2 timmar går åt till hemkunskap. Vi har det precis innan lunchen så ingen orkar äta något då, dock har vi varit törstiga så vi har gått till matsalen ändå. Kan berätta att sexorna eller vilka det nu är stirrar ganska mycket när vi sitter där med varsitt glas mjölk & ingen mat "hej vi bantar" liksom, hahaha.
Efter skolan var jag hos Julia. Vi myste med sockerkaka, datorn och lite engelskaplugg. Det sista var ju inte så mysigt, men ändå.

Nu ska jag titta igenom engelskan (läxläsning är inte väldigt seriös med Julia... ;) & sen blir det antagligen Ullared.

Puss!

dusch & valvaka-dags!


Någon annan än jag som tänker kolla på valvakan ikväll?

Visst det kanske låter tråkigt (vilket det antagligen är..) men när det bara är vart fjärde år så tycker jag att man ska kolla på det. Tänk om jag skulle vara superinsatt i politik om tre år & så vet jag inte hur en valvaka går till. Får inte hända asså!

Hihi, så konstig är jag. Men först blir det en dusch för att fräscha upp mig inför den nya veckan. Känner mig alltid så ofräsch på söndagar...


kvällen i bilder & text





Fråga inte hur den sista bilen passar in. Den bara gör det.

Det blev tacoslagning, massa skratt, dans och en blodig tå igår. Satans trappa säger jag bara! Men väldigt kul var det i alla fall.
Denna förmiddagen har jag sålt aftonbladet och skjutit upp alla tråkiga saker genom att läsa alla femtielva sidor om valet i den. Allt är ganska förvirrande så min politiska åsikt är att rösta på vad som helst utom Sverigedemokraterna. Men det man skjuter upp får man göra sen så eftermiddagen kommer gå åt till att städa rummet, plugga engelska & laga kvällsmat som jag lovade pappa igår.

Ha en fin söndag! Puss

ska fixa mig för taco-night

är med & tävlar om en spotifyinbjudan på spotifyinvite, så trött på att dela med hanna!

Nu ska jag ta tag i mitt liv (eller snarare sminkborsten, hahaha) och fixa mig. Fikan på stan med syster, Mia & Loisa var väldigt mysig, något vi verkligen borde göra oftare! Men som sagt fixa mig var orden, hörs imorgon!

Puss!

till skillnad

Oj vad det regnar idag! Men till skillnad från de andra dagarna behöver jag inte vara ute idag. Sänder en tanke till mina fotbollsspelande vänner som antagligen kommer bli väldigt blöta.
Men riktigt skönt är det att mysa vid datorn istället. Såklart ska jag inte göra det hela dagen, jag och pappa ska till en second hand affär & kolla efter stol och sen till Intersport och leta innebandyklubba! I eftermiddag blir det fika på stan med Hanna & kusinerna. Framåt kvällen blir det en välupprepad klassiker med tjejerna; taco-lagning och sen mys, ikväll står film på schemat skulle jag tro.

Puss i regnet!

Alla dessa hästar



Ända sen jag kom på idén att göra en lappkudde med form av en dalahäst i syslöjden har de förföljt mig. Varenda skyltfönster, varje inredningsaffär, överallt i Stockholm! Var jag än går påminns jag om denna smått omöjliga kudden jag ska sy, haha.
Men jag kan klara det, det vet jag. Jag lyckades pussla ihop alla bitar på ca 10 minuter, så nu vet jag var de ska vara någonstans på hästen iaf. Med detta kortet kan jag nog pussla snabbare nästa vecka & till sist ska väl alla bitar vara ihopsydda kan man hoppas. Känner för att sticka ett par långa, tjocka knästrumpor sen. Jag & Linnéa hittade ett par underbara men dyra på indiska som jag tänker härma. Det är ju bara kul med slöjd!

Puss!

I keep walkin' on my own



Tog med mig min fyrbenta vän på en liten vandring genom skogen till mamma innan. Inte för att datorsladden var där (pappa hittade den i min datorväska, ovanligt att jag är sämst på att leta!). Det blir mörkt väldigt tidigt nu så även om klockan bara var halv åtta så var det mörkt.
Vanligtvis gillar jag inte att gå själv när det är mörkt, men idag kändes det väldigt mysigt. I och för sig var ju Dippie med, men ändå, hon är ju inte precis en schäfer. Jag gick iaf där och tänkte på allt möjligt. Där var bara jag, Dippie och min stora halsduk. Helt perfekt för tillfället.

ben, jerry & tjejeftermiddag

Direkt efter skolan trotsade jag & Julia vädret. Vi cyklade i ösregnet till willys där vi köpte en underbart god Half Baked Ben & Jerry's. Den smaskade vi i oss och sen kom de andra tjejerna. Jag vet inte riktigt vad vi gjorde, men så är det alltid. Vi lyssnade på lite musik, kollade topmodel, pratade, tittade i gamla skolkataloger & skrattade såklart.
Mamma hade kommit här om i eftermiddags (är hos pappa nu) och lämnat innebandysaker och datorn, men tyvärr ingen mobilladdare eller strömsladd till datorn så jag tar nog en promenix dit senare eller imorgon.

Förresten så ska jag träffa mina kusiner, Loisa & Mia imorgon med. Har inte träffat dem på väldigt länge så det blir kul!

Puss!

on my wayyy



Nu drar jag till Malin för att köra till skolan med henne och camilla! Blir en ganska chill dag med debatt på so:n, syslöjd, musik, nåt mer och så no:prov, årets första! Men det känns som att jag kan det så det ska nog gå bra. Vi ska rösta i skolvalet idag också, jag bestämde mig faktiskt nu på frukosten vilken parti det blir.
Hoppas jag inte blir mördad på debatten nu då, det känns som att alla gick på mig, bara för att jag va Moderat & de hade någon skuld. "skuld?" sa jag, "det visste la inte jag?". hahaha

Puss!

Butterflies and flowers






Foto : jag
Var? I fjärilshuset, Hagaparken, Stockholm

allt går i ett



skolan - plugga - träna - datorn - tv - sova - skolan - plugga - träna - datorn - sova ......

Känner ni igen er? Usch jag undrar om jag kommer överleva denna hösten? Matcher, afttonbladet, konfirmation & gudstjänster kommer ju ta upp största delen av helgerna så jag undrar när fan jag ska hinna ta det lugnt eller träffa kompisar... Nu ska jag strax få den tredje saken i ordningen gjord, men vafan det alltid kul med innebandy!

Puss!

reeeegnigt!

Usch vad det regnar och blåser ute! Då kan man ju tänka; va skönt att gå inne i skolan hela dagen, men icke! Varje gång när det regnar så ska jag såklart ha gympa så det blir bara att ta på regnkläderna och cykla bort till sparbankshallen första lektionen. Riktigt blöt kommer jag vara, men jag skippade sminket idag så det blir väl inte svart i alla fall.

Hoppas ni får vara inne idag! Puss

dagens & brandträning


tröja (ny från sthlm!) - Zara
Chinosleggins (nya från sthlm!) - Vero Moda
Halsband - blandade bl. a. pilgrim, ur&penn och JC


Har varit hemma från träningen en stund nu. Det gick väldigt bra idag, tyckte jag. Tror att det är för att vi fick låna klubbor från sportshopen & jag hade en längre (min är alldeles för kort!) och mycket smidigare. Satte ett skott i krysset från halvplan med den, stoolt! ;)
Men mitt i träningen så gick brandlarmet! Jättehöga sirentjut & sen en skithög röst som sa "DETTA ÄR EN NÖDSITUATION! BRAND HAR UTBRUTIT I BYGGNADEN!" Alla fick typ panik, skrek som fan & sprang ut. Där stod vi i typ tjugo minuter i duggregnet innan brandmännen kom. Det hade blivit fel så brandmännen hade inte fått larmet förrän efter en kvart. Men det va ganska coolt att se dem komma där med blåljus & brandmanskläder. Det var såklart ingen brand, så fick forstätta träna. Lite tråkigt att det var idag när det gick så bra bara.. ;)

Nu blir det idol & sen duschen! Puss


Träna snart!


Blir en dagens outfit senare!

Nu ska jag alldeles strax sticka iväg & spela innebandy! Blev som tur var ingen förkylning, fastän jag starkt trodde det igår. Massa långa lektioner var det idag, men svenskan var ganska chill kan man säga... Debattövningar utan lärare kan i 8:1 sluta i skrikande argument på skånska, örfilar, fäktande med tavelpinnar & myycket skratt. hahaha.

Puss!

Brrrrrrrrrr

Nu har det blivit fint väder ute men innan idag har det varit hemsk! Utegympan klockan nio i morse var en verklig mardröm med spöregn & massa blåst. Man kunde vrida ur kläderna lätt & det rann om en. Skorna var två hinkar med vatten & alla frös som f***n! Har inte tinat upp på hela dagen & nu har jag ont i halsen och fryser som bara den. Hoppas verkligen inte att jag ska bli sjuk, men jag undrar om jag kan gå på innebandyträningen sen.

Today's






jacka - h&m
halsduk (Ny från Stockholm!) - Zara
kjol (Ny från Stockholm!) - Idiska
Skor (också nya från Stockholm!) - Ohio
tights - h&m


Efter skolan åkte jag hem & diskade. Mamma hade bett mig om det & det var ganska hemskt. Jag hatar att diska, det finns verkligen inget äckligare! Hahaha.
Sen mötte jag upp Malin som hade fått lite "picknick-ryck" och vi åt gifflar & drack saft på en sten mellan våra gator. Sen gick vi våran vanliga promenad i höstsolen. Väldigt mysigt var det! Nu ska jag plugga engelska & no och sen blir det självklart ullared, haha.
Förresten för er som undrar vad jag köpte i stockholm. Förrutom det jag visade idag så köpte jag ett par chinos-leggins & en tröja. Ni kommer garanterat få se det som dagens i veckan. Jag klarar inte av att ha nya plagg liggande många dagar!

Puss

Stockholm baby


Åh vilken bra helg det har varit! Träningsverk i benen & fullare garderob avslöjar gårdagens shopping. Förrutom det har vi gått runt i gamla stan, varit i fjärilshuset i hagaparken & ätit middag på mysiga restauranger. Hotellet var väldigt fint men jag undrar vad de i rummen bredvid tyckte om våran fina sång klockan två i natt ("det är så synd att du är så söt, det är så synd att du är så sööt..." minnen alltså!).

Ja asså gud va kul jag har haft! Tack älskade Linnéa för att jag fick följa med!

Redo att lämna varberg




-Redo att lämna regnet!

Självklart så faller regnet nu när vi åker, men jag klagar inte. Det är faktiskt sant som malin brukar säga "det är roligast om det är dåligt väder hemma när man är bortrest" men hon tycker säkert inte det just denna helgen... ;)
Alla väskor är packade & jag blir hämtad om en halvtimme.

Nu jävlar får alla nollåttor akta sig!

packar för storstaden

Imorgon går tåget till stockholm & självklart så är jag & Linnéa med! Ska bli så roligt att åka dit med henne, har längtat som en galning!
Känner att jag har noll blogginspiration, men den kommer säkerligen höjas efter en helg i huvudstaden! Är supertrött för tillfället, undrar om jag ens kan hålla mig vaken till Idol, haha. Massa cykling mella simhallen, skolan & swc, 32 längder i simhallen, svinjobbigt beeptest & ytterligare 1 timmes träning med fys har tagit på energin...

Nu ska jag packa det sista, det är väldigt tomt i väskan för tillfället så jag undrar om jag har glömt något. Men det är ju i och för sig inte så mycket man behöver ha med sig.

Detta blir bästa helgen ever! Puss på det.

beeeeeeeeeeeeeeeep

Nu blir det till att ta cykeln & köra bort till älskade Wictory Center för lite träning. Eller lite träning beskriver inte det vi ska göra idag. Beep-test blir det, ni har säkert gjort det någon gång. Men det är iaf så att man springer 20 meter, väntar på pipet & sen springer igen. Och igen, igen, igen, igen & igen. Snabbare, snabbare & snabbare. Man blir tröttare, tröttare & tröttare samtidigt som man ska öka, öka & öka.

Får väl se om jag överlever det!

ont i magen

Blä. Jag har ont som f***n i magen, fick avbryta träningen efter uppvärmningen och nu kan jag knappt sitta upp. Ska dra mig mot tv:n för idol & sen sova. Förlåt för tråkigt inlägg men det gör så jävla ont att jag inte riktigt kan komma på något att skriva.

Puss

idoltime!

Blir ett litet snabbinlägg nu i pausen på idol. Blir inget mer ikväll för jag har inte tid för någonting längre.. Har idag varit hos Linnéa en stund och planerat packning för stockholmsresan, kan inte fatta att vi åker på fredag! Väldigt kul ska det bli!
Sen iväg på träning, hem & duscha och så nu idol. Får läsa no-läxan efteråt, herregud vad min tid försvinner!

Men nu börjar det, vi hörs mer imorgon. Puss!

Kind of curly


Mitt hår är lätt att klaga & störa sig på men idag gillar jag det. 100% naturligt alltså inget spray eller någonting i. Jag tycker att det är lite konstigt att man kan ha så olika hår, vissa har ju helt rakt & det kan mitt aldrig bli utan att platta & slita det väldigt länge.
Men nu drar jag mig till skolan alldeles strax, ha det bra idag!

(tröjan är från h&m men är väldigt gammal.)

ullaredsmys

Det är alltid lika trevligt att titta på Ullared, tycker ni inte? Inte bara för att jag känner igen stället från hela min uppväxt utan också för att det är ett genommysigt program. Alla konstiga små tagningar med någon som håller i ett par strumpor. Kul? Ja! Haha.
En sak jag tänkte på med de som är med typ Morgan & han i slutet. Visst har de lite kontigt dialekt men jag förstår ändå allt de säger. Mormor bor precis utanför ullare och hon pratar lite likt. Men kan ni andra också höra lätt vad de säger? Pappa hörde inte allt det den sista gubben sa, haha.

Men nog om det! Nu ska jag sova om en liten stund. Känner mig väldigt glad efter att pappa kommit hem från föräldramötet. Vill inte nämna några namn men det gällde en väldigt dålig lärare i alla fall. Hoppas att vi slipper ***** nu!

Puss!

at Julia's place

Sitter hos Julia. Linnéa var också här innan. Hon satt & pluggade engelska medan jag & julia bakade kladdkaka, mums! Nu har vi varit ute med Millie & kollat efter låtar på spotify. Kan bara säga åt alla som är födda runt 96 att klicka på bilden nedanför för en liten surprise! (du måste ha spotify)



Puss!

blommor, stickat & jeans


linne - paris
jeans - JC
kofta - h&m


Med håret uppsatt i tofs & pannkakor nedpackade i väskan är jag redo för friluftsdagen. De sa att det inte skulle vara idrott så jag hoppas att dessa kläderna funkar. Tar kanske av halsbandet ändå.. ;)

Om ni undrar varför jag tar bilderna sittande så är det för att min spegel är smutsig & jag orkar inte tvätt den. Hehehee

då & nu

2008:


2010:


Lika snygga, smarta och normala som vanligt. Älskar er mina fina tjejer!

Nu ska jag sooooooova inför morgondagen på vallen. Friluftsdagar in my heart! Inte riktigt va, men de kan nog bli kul. PUSS!

ett gäng glada förlorare

Vi förlorade matchen med 6-1 men alla i laget var glada ändå. Att laget vi spelade mot vann 93-serien (alltså de som är 3 år äldre än oss) och är födda 1995 allihopa gjorde nog att vi visste från början att vi inte hade så stor chans att vinna. Ändå spelade vi en mycket bättre match än vanligt och alla var verkligen superduktiga!
Ni ska veta att det var jämnt hela första perioden & nästan hela andra. Men sen var det en väldigt duktig Åsa-spelare som gjorde typ 5 mål i krysset så det var inte mycket att göra åt.

Men det var väldigt roligt att spela idag i alla fall och när det är träningsmatch (och egentligen annars med, hehe) så är ju det huvudsaken. Fast trött blev jag... Kombinationen sent i säng - upp tidigt - tuff match tar på krafterna. Det blir bara plugg & datorn ikväll.

Puss!

dancin' in the sunset





Väldigt rolig & fin kväll hos Emma igår! Hoppas att du är nöjd med firandet sötnos.

Nu har jag sålt tidningar & laddar för första träningsmatchen. Helvete va kul det ska bli att spela match igen! Längtat som **********!

Puss!

outfit


ready to pardie

Snart i alla fall! Ikväll ska Emma fira sin födelsedag & jag har precis lagt fram kläder. Blir lite halvsomrig & halvhöstig outfit. Väldigt nice med höst nu tycker jag, för det betyder koftor, knästrumpor, leggins och mysiga jackor! Jag har precis i veckan köpt en ny höstjacka som jag är HELT kär i! Har aldrig trivts såhär bra i en jacka innan. LOOVE IT! Det är den i headern (;

Rummet blev visst inte städat idag, hehee. Men jag ska nog göra det imorgon. Dock har jag hunnit fixa ny header, som ni ser (om inte tryck F5). Jag har också dragit med pappa till en Second Hand för att köpa en stol, fast det var tyvärr stängt. Tänkte ha en gammal stol som jag målar vit istället för en typisk datorstol, så mycket mysigare!

lite bilder från förra veckan tagna med mobilen!


mysig kvällspromenad men Malin förra fredagen.




lördag på stan med Linnéa, Malin och Julia.


visst tar den väldigt fina bilder?


mina och Camillas söta minifrallor som vi gjorde på hemkunskapen! (;

Puss!

planer

Dagens planer är ganska osäkra, de har liksom bara blivit till i mitt huvud i morse. Men de ser ut lite såhär:

• Packa upp sakerna från mamma och städa rummet. (det är faktiskt mycket roligare när man har ett rum som man älskar!)
• Fixa mig och få någon till att hjälpa mig med nya headerbilder. Har en designidé i huvudet som skulle kunna bli riktigt bra!
• Fira Emma!♥

Så sådär blir det nog, I hope. Har laddat ner ett nytt fotoprogram (GIPM) som verkar riktigt bra. Det är typ exakt som photoshop, fast gratis. Nu ska jag bara försöka lära mig att hantera det så att jag kan göra den nya headern i det programet idag eller imorgon.
Om en vecka är jag i Stockholm med Linnéa, asså det kan inte bli bättre!♥

Still alive

Uppdateringen har ju varit död i veckan som ni antagligen har märkt. Vi har som sagt inte haft något internet hos mamma men nästa gång jag kommer dit har vi det, som tur är!

Denna veckan har varit lite stenålders, med ingen dator och ingen tv fast jag har inte haft tid ändå. För konstigt nog har jag inte haft någon tid över till att ens träffa kompisarna. Det har varit en del läxor, bland annat hemkunskap som tog upp hela onsdagseftermiddagen. Sen har innebandyträningarna dragit igång och ingen kan vara lika lycklig som jag. Jag har verkligen saknat alla underbara timmar på planen!

Mer bloggning blir det imorgon, mitt huvud är lite för överfyllt av saker som jag skulle velat blogga om i veckan men inte kunnat. Ska försöka tömma det lite och komma med lite bättre inlägg.

Puss!