christmas is comming closer



sm varade i en dag

Warberg - Falkenberg  2-3
Warberg - Ljungby  3-3
Warberg - Munka-ljungby  1-1


Det var det. Mest irriterande var att vi hade bäst spel & ägde alla matcherna men ändå tappade och gick hem utan en enda vinst. Bättre lycka nästa år? tungt.

skräckis på g

Matchen gick tyvärr inte alls bra. Vi förlorade med 2-0. Men life goes on & imorgon blir det SM! Tagggggggga

I kungsbacka hittade jag en tröja, en sportbh & en ny vinterjacka. Love it all & ni får se det imorgon eller när jag orkar ta kort på det.. ;)
Om en liten stund drar jag mig till Malin för att titta skräckfilm, äckligt mysigt. Summer's blood blir det visst, scary!



Ha en fin lördagskväll!

på väg till kungsmässan

Mobilblogg i bilen på väg till Kungsbacka. Ska kolla på jacka och sen spela match mot sandö. Hörs mer senare! Puss

LOV

ÅH VAD SKÖNT MED LOV!

So-provet gjort & veckans första chilleftermiddag har varit. Det riktigt luktar höstlov!
Har också fixat nåt att göra på söndag skulle man kunna säga. Ska spela SM-kval med laget, så jääävla guld!
Dock, så skulle jag ju inte det från början. Men om man säger vad man tycker kan en del ändras, så våga stå upp för er! :D

Puss!

studying afternoon

Sista eftermiddagen på länge som jag sitter med näsan i skolböckerna. Bara en dag kvar tills höstlovet, TAGGA!!

Liten planering på höstlovet:

lördag: spela match
söndag: inget bestämt
mådag: tjejer & teknik (teknikkurs på ringhals!)
tisdag: tjejer & teknik
onsdag: tjejer & teknik, LAN!
torsdag: sooova ;)
fredag: halloweenpardiie
lördag: inget bestämt
söndag: inget bestämt

Lovet kommer bli greeeeeeeeeat!

home for lunch

Är hemma hos Julia nu. Vi har varit på en ganska rolig skolbio & ska strax tillbaks till skolan.

Här är trailern till den filmen vi kollade på, Prinsessa.


Ha det fint så hörs vi kanske senare. Ska plugga, träna & kolla på lagets match mot Capricorn. Fick tyvärr inte vara med och spela men det blir en annan gång. Puss!

odd molly



Lånade mammas fina Odd Mollyjacka idag, love it!

Usch vilken hemsk dag det har varit idag! Började med ett överdrivet långt prov i no & idrott. Sen tråkig gympa, tråkig spanska & efter lunchen so & engelska. Direkt när jag kom hem såg jag att jag hade fått skolkatalogen men den fick vänta för att plugga. Nu har jag tränat & ätit kvällsmat. Ska ta och kolla lite i skolkatalogen & sen DH.

Puss

haha lool



Läs inte min blogg då? Jag har inte tvingat dig.... Komiskt om denna människan tänkte att jag skulle bli sårad eller nåt, hahah jag skrattade faktiskt när jag såg den.

Jag skriver vad jag vill & du läser vad du vill. Deal?

ska strax till Malin & plugga

Bara fyra dagar till höstlovet, bara fyra dagar till höstlovet, bara fyra dagar till höstlovet, bara fyra dagar till höstlovet....

no-böcker+so-böcker+eld=glad Elin

Nu vet ni vad ni ska göra för att göra mig glad.

busy day

Har haft fullt upp hela dagen med match, plugg & att laga mat. Hemkunskapsläxan tar dubbelt så lång tid när man ska laga mat åt 6 pers, jag lovar! Ibland är det jobbigt med stor familj...
På matchen spelade vi inte alls bra men vann ändå med 4-2.

Imorgon ska jag plugga med Malin. Biologiprov är inte att leka med, särskillt inte om man nästan spyr av bilderna på blodkroppar, kranskärl och annat mysigt. Ska kanske satsa på en karriär som läkare? Eller inte.

toppenläger

Igår kväll kom jag hem från ett väldigt roligt konfaläger. Det vi gjorde var lite lekar, sjöng, hade små lektioner och umgicks.
Jag tycker att bilderna ska få tala för sig själva!



minnen!

bloggänget

För er som inte märkt det så finns det två nya länkar här till vänster. Både Linnéa & Julia har nyss skaffat bloggar. Så nu har alla tjejerna i gänget en liten blogg, kul!

Linnéas designade jag i måndags kväll. Hon kom på att hon ville skaffa blogg & frågade ifall jag kunde fixa designen. Vi försökte fixa en stund till att göra det men jag har så fullt upp att vi kom fram till att det var lika bra att göra det med en gång. Hur många kompispoäng är det att cykla dit & designa bloggen i ösregn klockan halv åtta en måndagkväll? Minst några hundra!

Kolla deras bloggar!

första snön






Snö & -5° i oktober & folk pratar om global uppvärmning...

Ännu en vecka är förbi, eller nästan i alla fall. Fredagar räknas liksom inte helt. I eftermiddags pluggade jag lite till engelskan & började lite smått med no:n med. Nu tänker jag inte röra engelskaböckerna mer, det får gå som det går imorgon.
Kvällens/eftermiddagens träning var väldigt rolig som vanligt. Jag har verkligen vant mig vid min nya klubba & bladet så jag ska inte byta det. Riktigt guld blir det att spela match igen nu på söndag. Jag ska spela i den "låga" serien denna helgen också eftersom att den andra matchen är när jag är på lägret. Men det blir nog bra, får ju testa att spela i 2b någon annan gång.
Nu ska jag kolla igenom vad jag ska packa till lägret. Vi kanske hörs imorgon annars blir det på lördag eller söndag. Puss!

spanskalektion datorsalen

oupsi, lite olydigt? Nej jag är faktiskt klar med uppgiften. Tre lektioner kvar & sen hem och plugga.... livet äger...

ny matchtröja!


exakt såhär snygg är våran nya hemmatröja! ♥

Vi fick hem dem efter träningen i tisdags. I år ska vi ha våra ställ hemma så att man har samma varje gång. För två år sen var mitt nummer 15 men förra året hade vi ett herrställ från 2000 & då fanns inte mitt nummer. Nu har jag bytt till 21 & hoppas att det ska gå bra! Ett nummer är ju bara ett nummer. Ni får se hela stället innan matchen på söndag.
Som bortamatchställ ska vi ha skitsnygga knallrosa tröjor som matchar min /& de flesta andra i lagets) klubba. Niiice!

Nu ska jag sticka till sparbankshallen för gympa & sen vanlig skoldag. Puss!

Bloggen lider, jag vet.

Det är dock såhär det kommer vara nu i höst är jag rädd. Innebandyn (tar ca 6 timmar/vecka) och skolan tar all min tid. De kommande dagarna & nästa vecka har vi engelskaprov, musikläxa, no & idrottsprov, engelskaläxa & historiaprov. Ni hör kanske hur fullt upp jag har?
Men ibland får jag ju så klart lite tid över. Då känner jag faktiskt inte alls för att blogga eller sitta vid datorn. Man måste ju få umgås lite med kompisarna och så.

I eftermiddag hade jag lite tid över (fast egentligen borde jag väl pluggat..). Jag & Linnéa trotsade istiden som kommit och cyklade ända bort till fyndmagasinet. Vi köpte godis till konfalägret. Fan va kul det ska bli med läger! På fredag eftermiddag åker vi minsann! Guuuld.


Till detta stället ska vi på läger. Visst ser det fint ut?!

Puss!

sticker & tränar

Nu har jag druckit en kopp kaffe & är nästan redo att ge mig ut i ösregnet och cykla till swc. Även om det regnar massa så måste man ju ut, även om jag mycket hellre stannat inne vid skype med jullan, johan & axel.
PUSSHEJ!

gossip girl afternoon





Malin följde med efter skolan & vi tittade gårdagens gg. Så himla bra! Den serien blir man aldrig trött på & just nu vill jag bara att det ska bli söndag.......

superbra säsongsstart!

Härligt att vinna första seriematchen med 6-1! Lite nice att göra säsongens första mål med... hihi. Vi spelade mot Träslövs läge i Ankarhallen. Jag hade inte ens testat att springa med min fot men ville så gärna vara med så det fick bli tejp. Det funkade dock väldigt bra & gjorde nästan inte ont alls.
Jag måste ändå säga att jag tyckte lite synd om träslövs läges målvakt. I andra perioden, när vi ledde med 3-0, skulle hon kasta ut bollen till en av backarna. Då kastar hon rakt på sin egen stolpe & in i mål, haha.

Nu i kväll har jag varit på gospelmässa i kyrkan. Ska alldeles strax börja sticka mina sockar, det riktigt kittlas i fingrarna. Jag är knäpp, jag vet. :D

Puss!

två dagar


De ända som ville vara med på kort igår när vi fikade på mignong direkt efter skolan. Chokolatte♥

Hahaha random bild jag hittade på mobilen. Ser ut som att linnea försökte fota när jag fönade håret på julia när vi färgat hennes hår...

Gårdagen var riktigt toppen! Direkt efter skolan åkte jag, Linnéa, Julia, Malin & Camilla ner till stan. Vi fikade & tittade i affärer. Vet inte om det var kaffet, övertrötthet eller fredagslycka som gjorde att jag drog med alla till en liten garnaffär utanför stan, haha. Hem fick jag iaf en fin mössa, ett diadem & självklart ett garnnystan från garnaffären.
Stack hem & hämtade lite saker innan jag drog till Julia igen. Där blev det pizza med henne, Linnéa & julias sjukt tuffa lillebror Axel. Efter det bakade vi torra muffins. Jag var fortfarande helt hyper & fick vara elvisp. Julia tvingade mig att lugna ner mig för att jag skulle få färga hennes hår. Till sist satt iaf Julia i badrummet med sitt hår helt i mina & Linnéas händer. För er som vill veta resultatet kan jag säga att vi borde bli frisörer! Mohaha

Idag har jag varit på konfamöte som var väldigt segt.. Men nästa helg taggar vi läger!
Ställde in kvällens planer för att ta det lite lugnt. har kommit på att man kanske behöver en lugn kväll i månaden iaf.. ;)
Puss


stickmani




Vad har jag fått för konstig idé nu då?

mer update om min fredag & lördag om en liiiten stund!

at julia's placeee

Lever livet hos Julia med henne och Linnéa, asså underbaaaart! Hörs mer imorgon efter körkan! Puss

cp-fot

stukade foten på uppvärmningen på innebandyn, usch vad ont det gjorde! Nu känner jag inte för någonting, särskillt inte att blogga. Dock känner jag för att spela första seriematchen på söndag så jag ska bli bra i foten. Jag bara måste det!

sparbanken wictory center ♥

Jag bara älskar swc! För er som inte vet vad det är så kan jag berätta att det är den stora hallen som Warberg ic byggt i år. Där är en plan med läktare & två planer till i rummet bredvid. Det är nästan alltid någon som tränar eller spelar match. Där händer saker hela tiden alltså, love it!

Nu har jag precis duschat. I eftermiddags var jag med Malin, Camilla & Emma. Det var riktigt mysigt!
Sen var det träning som precis som vanligt var väldigt rolig. Jag börjar lära mig skjuta med min nya klubba så jag kanske ska behålla chillbladet ändå istället för att byta till double curve. Efter våran träning spelade p96 mot capricorn (ett annat varbergslag) och jag kände mig lite tvungen att kolla. Tyvärr vann inte wic men whatever, det var ju bara träningsmatch.

Nu ska jag kolla grey's & tagga första seriematchen på söndag! Greeeeat! ♥

snelugg


Såhär blev håret efter klippningen! Dock är det uppsatt här men det kommer bättre bilder någon annan gång.

Nu ska jag bara slappa efter dene jobbiga träningen. Kolla söndagens Gossip Girl som jag missade & sen DH.

PUSS!

snabbt innan träningen

En eftermiddag borta.... En dag närmre helg!
I skolan hade vi beeptest  som gick helkasst. Jag är fortfarande förkyld så jag klarade två nivåer mindre än på innebandyn för en månad sen. Usch!
Eftermiddagen har gått åt till att skriva hemkunskapssak & så. Men nu ska jag byta om till träningen!
Puss

nyklippt!

Eftermiddagen har gått åt till att sitta & njuta hos frisören och till att göra hemkunskapsläxa. Två timmar tog det mig att laga mat, haha. Om jag ska få någon fritid när jag är vuxen får jag nog bli lite snabbare i köket...
Håret blev jag väldigt nöjd med! Lite ändring från innan men jag berättar inte hur! Ansiktet är inte riktigt med idag & håret blev lite sämre efter cyklingen från stan så ni får se en bild imorgon istället.

Har massa saker att göra så det får bli lite sånhär halvtråkig bloggning i veckan. Puss!

ojoj vilken kväll

Först i förmiddags var det lagfoto med innebandyn & sen gudstjänst. Åkte typ direkt efter kyrkan till wicmatchen. Var på den med Julia ö, Amelia, Emilia, Ronja, Anna, Alice, Karin & Hannah. I första pausen gick alla ungdomslag in på planen. Egentligen skulle vi ha blåa kläder men våra nya matchdräkter har inte kommit än så vi hade vanliga kläder & stack ut lite.. ;)
Efter matchen åkte några av oss till swc för att kolla på hallandslagsuttagningen. Det var inte så kul så vi drog till mcdonalds & åt. Kvällen slutade med att jag, Amelia, Emilia, Ronja & Anna låg på mios parkering och tittade på stjärnorna, mys!


chillday




Åkte nästan direkt från Camillas till farmor & farfar för lunch där. Ungefär i mitten av de femtioelva rätter & fikorna tog jag, Hanna & Lisa en långpromenad utmed ätran & pratade om allt mellan himmel & jord. Väldigt mysigt, träffar nästan aldrig Lisa nu för tiden.
När jag kommit hem kastade jag på mig andra kläder, tog longboarden & rullade till Julia. Hon tog sin cykel & jag och Emma våra longboardar och åkte en lång härlig runda utmed apelviken, strandpromenaden & fästningen. Det är ju inte mycket av longboardsäsongen kvar så man får ju njuta nu i det sista!

tog två bilder från Julias facebook!



yesterday night







Kvällen igår var verkligen skitbra, som jag skrev i natt på mobilen.
Vi började med att ge presenterna & så. Jag & Jennifer har beställt en grej som ska komma med posten & hon vet inte vad! Mohaha.
Sen åt vi & gjorde några typ lekar som var väldigt roliga. Vi gick ut lite & gick runt, det blev himla varmt inne.. Vi drog oss till sist till uterummet där vi dunkade musik på hög volym, dansade & hade jävligt kul! Johan, Marcus, Axel, John, Jesper, Ivar & Mårten kom förbi vid 12 & stannade till runt halv två, riktigt trevligt!
Malin åkte & vi följde Emma hem. Blev lite trötta av cykelturen då vid två & när vi kom tillbaka satt vi bara & pratade. Fixade madrasser i uterummet & somnade vid kanske halv fyra.

Väldigt lyckad kväll, tack Camilla!

millans partii = bäst!

Asså gud vad kul jag har haft ikväll! Verkligen helt underbart, berättar mer tomorrow! Puss

We can dance all through the night




Nu är skolveckan slut & livet är underbart!
Jennifer kommer hit om en liten stund så att vi ska kunna fixa det sista av presenten & sen möter vi upp Linnéa & Julia och drar oss till Camilla. Jag säger det igen: Denna kvällen kommer bli superbra!

Puss

finns ju olika sätt att öva musikläxa på...


dumma förkylning!



Usch, fy & blä för det som sitter i min hals. Hur mycket jag än hostar (och det är inte lite det..) så kliar det fortfarande. Så som sagt blev det ingen träning idag heller. Väldigt tråkigt för torsdagsträningarna är typ roligast & ja, det är kul att spela alltid, alltid. Men jag ska väl koka mig en kopp te & knarka hostmedicin så att jag får slippa detta helvetet någon gång.
Imorgon kväll ska vi ju fira Camilla! Känner att det kommer bli en toppenkväll, hoppas bara att Malin blir frisk. Du får krya på dig gumman!♥

Puss!

hos julia

Lite mobilblogg från julias place! Skolan va ganska chill, särskilt den lärarlösa svenskan, haha. Jag, Julia ö, Ida, max, Linnéa och John w dampade med en ganska random norrländsk tjej som hade smsat John, hahaha det va jävligt kul! Nu ska jag bara chilla med Julia och linnea, har fortfarande värsta hostan så jag kan inte träna :( Puss!

var ju lite orolig där ett tag

Blogg.se funkade inte för en liten stund sen så jag trodde att det inte skulle bli något inlägg men ibland ska man ha tur! :DDDDD

Denna dagen har varit ganska random. Skolan var seg som vanligt på onsdagar (tre 1 timmes &  tre 50 min lektioner). Efter var man lite död. Linnéa hängde med hem hit. Vi gick iväg till håsten (posten) där jag fick hämtat sakerna jag beställde för säljarpoängen på aftonbladet. Antagligen det mest random jag kunde beställa men det fanns typ inget annat & nu när jag slutade ville jag göra nåt av poängen. Hem fick jag iaf 750:- presentkort på SIBA (hahaha, har aldrig köpt nåt där men valde mellan det & gameshop....) & ett par hörlurar till samlingen...
Sen gjorde vi lite annat & drog till sist till swc. Jag har sån jävla hosta så jag kunde inte träna, men vi tittade på slutet av min träning. Vi orkade inte köra hem sen så vi stannade och tittade på p96 också. Hann med att prata & dampa med Amelia, Hannah & Ronja en stund med, hahah. Sen cyklade jag hemåt & nu sitter jag och väntar på att älskade GREY'S ANATOMY ska börja. Förra säsongen slutade ju så hemskt så jag har väntat hela sommaren efter ett bättre slut, eller inget slut alls helst.

PUSS!

loved housewives



Har duschat & ätit efter två timmars innebandyträning. Väldigt roligt att spela som vanligt! Nu skänker jag resten av kvällen till dessa fruarna över, äntligen säger jag bara!


massa gjort!




I ♥ my mobilkamera

Jag har hunnit med massa saker som jag behövde få gjorti eftermiddags! Så skönt att känna att man inte har någonting man måste göra resten av veckan. Vi har nästan inga läxor & inga prov denna veckan. Nu innan träningen har jag iaf hunnit med:

• "Säga upp mig" på aftonbladet! (aldrig mer äckliga tidningar, aldrig mer!)
• Boka klipptid! (håret är i stoort behov, har inte klippt mig sen i mars!)
• Göra svenskaläxan.
• Öva lite på musikläxan. (kan dock behövas att öva igen, var såå fokuserad!)

Nu ska jag trotsa hostan & träna ändå!

today's a new day

gina tricot all over



and off to school again....

camen i mitt hjäärta


Hoppas att ni gillar alla underbart vackra cambilder jag bombar er med hela tiden!
I eftermiddag har jag & Jennifer fixat massa grejer! Men det blev inte helt klart innan hon skulle iväg & springa med fotbollen så vi ska fixa klart resten på fredag! Riktigt toppen blir det iaf, men mer säger jag inte!

Senare idag har jag värsta guldkvällen planerad med Julia! Det luktar kanelbullar & topmodel för att avslöja lite..

Puss!

dagens



tröja - vero moda
jeans - on your mind
halsduk/tub - gekås

skyyyyynda till skolan!

söndagsångest


Hemma från gudstjänst & en stund hos malin efteråt. Har ätit lite mat & bestämt mig för att sega bort hela kvällen vid datorn!
Har lite ångest över att helgen redan är slut, den förra var ju så mycket längre. Men det var skönt att få sova länge & slippa sälja aftonbladet i morse! Verkligen inget jag kommer att sakna. Känner att allt blir helt osammanhängande nu, haha. Lite för trött kanske? Äsch klockan är ju ingenting! Jaja. Här kommer en liten planering för veckan!

måndag: inget bestämt efter skolan. Kanske ska höra med Jennifer om vi ska fixa en sak inför fredagen...
tisdag: göra svenskaläxa & sen träna!
onsdag: hinner nog göra något innan träningen om vi inte får några fler läxor.
torsdag: träning kl 4 så jag hinner inget annat den eftermiddagen.
fredag: fira Camilla! ♥

en promenix i höstvädret






Även om det duggar ute så måste hunden rastas så jag passade på att gå till mamma & hämta min "kyrkogångsbok" som jag måste ha när jag ska på gudstjänst lite senare. Linnéa kom precis hit nu & vi ska till kyrkan kl 4. Hörs senare!
Puss

it was a little like this

95-DM avklarat dårå! Men tyvärr gick det inte så bra, vi åkte ut innan slutspelet. Det skulle dock ha kunnat funka om vi inte fått en utvisning när det va 20 sekunder kvar av sista matchen. Vi hade då samma poäng & målskillnad som 2:an i gruppen & varje utvisning räknades som ett mål bakåt typ. Irriterande!
Men vi spelade väldigt bra för att aldrig spelat tillsammans med de andra innan tycker jag & det var väldigt kul så länge det varade!


loved Friday

Äntligen är det fredag! (& jag har glömt strömsladden till datorn hos mamma, 20 % kvar....)

I skolan kändes det som att allt var emot mig. En lapp från min hatade dalahäst smälte under strykjärnet & jag fick reda på att om jag inte missat en uppgift på a-delen på matteprovet hade jag fått mvg. Surt eller vad?
Men efter skolan var det bättre, hela skolveckan är ju slut! Var med alla tjejerna hos Julia. Jag kom på att det är vårat chillarställe där jag tillbringat de tre senaste fredagarna, haha.
Vi va ute och gick lite med Millie också & det hände massa konstiga saker för alla var helt överglada & trötta. Vi hörde att ett par byggarbetare sa om oss "är de inte nyktra eller?" Hahaha.




Eftersom att datorn dör snart så blir det inget inlägg imorgon innan dm, men jag ska försöka fixa sladden tills kvällen så ni får höra hur det gick!
Puss!