drar till halmstad



Hahahaha. Hittade denna fina bilden bland smögenfotona. Ville bara ta kort på en random båtfamilj men det var kanske inte lika populärt hos en del...


Igårkväll var jag hos Denise med henne, Thea, Issa & Louise. Det blev altanmys, lite galenheter & såklart kladdkaka. Trevlig kväll!

Nu ska jag alldeles strax cykla ner till stationen med Hanna. Det blir en mysdag med kusinerna i halmstad, weho!

hej onsdag

Ska bara ta på mig något annat än pyjamaströjan & sen ta tag i mitt liv.
Rensa ogräs står på schemat idag, sa jag liv?

smögen baby

Tröja - h&m // jeansleggins - vero moda // väska - gekås // skor - converse // skärp - vet inte!



Ett litet urval av bilderna som jag tagit de senaste 2 dagarna. Om ni tittar in hos min syster (länk till höger) så kan ni se typ 100 bilder till!


Resan började igår då  vi satte oss i bilen och åkte till uddevalla & gallerian Torp. Jag & Hanna gick runt i lite affärer innan vi åkte vidare till Grebbestad.  Det var en mysig liten hamnstad där vi åt lunch. Sen rullade vi vidare igenom några olika små hamnar innan vi till sist kom till stugan vi skulle bo i. Lite senare tog vi en tripp ut på Smögen där vi tittade runt & åt middag. Vädret var verkligen hemskt så vi åkte till stugan & spelade kort resten av kvällen.

Idag började dagen med utomhusfrukost, mycket bättre väder idag! Vi åkte ut till Smögen igen. Tittade runt i hamnen & ute på ett berg precis vid havet, så himla vackert!
När vi skulle gå & äta lunch krockade jag med en tjej på bryggan, och det var ingen mindre än min favoritjulia! Det blev massa kramar, en stund på båten, en promenad & sen lunch med henne.
Sen tog jag & Hanna ett svalkande dopp, och även pappa badade innan vi satte oss i bilen & åkte hemåt igen.

home

Trots att det var 13 grader och regn igår så blev denna minisemestern riktigt lyckad! Har precis tagit en dusch & tänkte redigera några fler bilder så kan jag berätta mer & visa fler bilder senare. Hehe skum mening det blev, men ni förstår vad jag menar.

söndagsmys

 

 

Dagens inköp: fluffigt duntäcke, lakan, överkast/filt, vaniljdoftljus & som sagt två tröjor från h&m. Tröjorna är likadana, fast olika storlek & färg eftersom att jag ville ha dem lite olika.

Nu har jag precis kommit ut ur duschen. Sitter i soffan & dricker te, och min kära syster sitter här bredvid. Ska packa om en liten stund för imorgon åker jag, Hanna, pappa & Åsa till smögen på en liten semester. Ska bli härligt att komma bort från varberg även om det bara är i två dagar.

Ha det fint, puss!


Sista bildlösa på länge

Har fått gjort massa saker fastän vädret har varit kasst! Svinkallt, blåsigt och regnigt, sa någon höst?

Köpte några saker till rummet på ikea, hittade ingenting på freeport men köpte två tröjor på h&m inne på kungsmässan. Ni ska få se allting om en stund.

ÄNTLIGEN har jag fått hem min lilla kamera från lagningen. Den har varit kass sen valborgshelgen och jag har känt mig minst sagt handikappad utan den. Dock märkte jag att laddaren måste vara hos mamma & att batteriet är helt slut, så jag får sticka iväg och hämta den.

Vi hörs om en stund igen för detta ska bli en riktig ego-myskväll, puss!

jag är lyycklig

Sitter i bilen med la familia. Vart är vi på väg tro? Jo, först ska vi till Ikea lite snabbt & sedan bär det av till kungsmässan. Vad ska vi göra där då? HÄMTA HEM MIN KAMERA! :D

autumn 2011



Nu när regnet öser ner & åskan brummar utanför så finns det inget mysigare än att titta på höstkläder. Dessa mumsbitarna är från h&m.

Nu ska jag umgås med mina fina tjejer, puss!

för norge



Fick lite dåligt samvete över inlägget med mitt superbra läger, när 500 ungdomar förlorade 90 vänner på sitt. Det är så jävla hemskt att en människa kan radera så många framtider, skada så många familjer och etsa fast minnesbilder i de överlevandes tankar.
Hur kan man döda någon för deras politiska åsikt?
Hur fan kan man leva med att ha orsakat sådan smärta?

För Norge ♥

Warbergslägret in my ♥

Denna veckan har varit förjävla grym om jag ska vara ärlig.

Massa roliga träningar, skratt, träningsvärk, randompromenad till hajen, bad i ästad, dåliga dissar och en hel del bra dissar också för den delen.

En stor hand till Thea, Denise, Ronja, Jenny och alla andra som har gjort denna veckan så sjukt bra!

Övertrötthet är för bra ibland!


snart redo

Warbergslägret here I come!
Ska bara få ner allt i väskan först.

Imorgon är det vecka 29, måste bara övertyga mig själv om att det verkligen är imorgon. Fattar ni hur taggad jag är?! Men jag kommer inte kunna blogga, så ni får klara er, hihi.

Ha det bäst nu, för det kommer jag!

SURF



Igår cyklade jag, Camilla, Linnéa och Jennifer ner till apelviken. Det var perfekt surfingväder, och jag har länge velat testa på att vågsurfa så vi tog tillfället i akt & hyrde två brädor. Camilla har surfat en del så hon lärde oss andra lite grann.
Det var nästan det roligaste jag gjort i hela mitt liv! Efter att ha åkt longboard ett tag så hade jag inga problem med att ställa mig upp på brädan & sen bara glida med vågorna, en sjukt underbar känsla!

Efter fyra timmar i vattnet satte vi oss på strandcaféet och försökte få ur allt sjögräs ur håret, men det gick lite som det gick med det hehe.

Håkan Hellström ♥



2011-07-15

Fan vilken grym konsert!

Jag är inte världens största Håkan Hellström-fan, absolut inte, men detta var magiskt. Har lyssnat på Håkan i kanske ett halvår, jag har ju hört många låtar tidigare men aldrig gillat han så mycket förrän nu.
Kan berätta att denna konserten var värd sina 400 kr. Musiken, stämningen & Håkans scenspråk var oslagbara!

on my way

Goddagens bloggen!

Jag har precis kommit hem från Thea. Jag, hon och Denise åt kladdkaka & gjorde packlistor till warbergslägret, shit vad jag är nervös nu asså! Vi märkte dock att vi inte hade allt som vi skrev på listorna så nu är jag bara hemma lite snabbt & hämtar plånboken. Ska möta upp de andra om tio minuter & sen ska vi alltså till stan & köpa några saker som man inte klarar sig utan, och några saker som är helt onödiga... ;)

Pusshej!

nytt & fräscht

Ändrade designen ännu en gång, som ni kanske ser. Gjorde denna headern nu på en timme, kom hem från Camilla kl 11. Mycket mer nöjd med denna än med den förra, haha.

Förresten kan jag berätta att denna kvällen har varit mysig. Hahaha jag märkte nämligen precis att jag skrivit det ordet väldigt mycket de senaste dagarna, men det är ju det jag är bäst på, myyyyyyys!

Hehe nu ska trötta tjejen sova för imorgon blir det en lång dag, först träffa Thea & Denise och göra packlista till warbergslägret (fattar inte att det är om tre dagar!!), och sen Håkan på kvällen, WEEEEEEEEEHOOOOOO!

Ni får ursäkta att jag ser ut som ett troll i håret, regnet har gjort sitt förstår ni.


mys i regnet



Idag har det varit 14 grader & spöregn här i lilla varberg. Jag tog en blöt promenad med vovven som nyss kommiut hem från f&f innan jag cyklade till Linnéa. Där satt vi vid datorn & redigerade massa randombilder, spelade kort, drack te & åt godis, massa saker som man gör när vädret sviker alltså.

Nu ska jag dra mig till Camilla för tjejmys, pusshej!

mysig eftermiddag

Träffade Ronja vid halv tre & sen gick vi till mignon för lite onsdagsfika! En chokladkaffe & massa prat senare tog vi en random turistpromenad upp till fästningen där vi pratade lite till. Himla trevligt!

Nu ska husmorselin strax laga mat till familjen & sen får vi se vart kvällen leder mig, pusshej!

wow!

Harry Potter i mitt hjärta säger jag bara!

Filmen var så sjukt grymt otroligt jävla bra så det är inte sant! Har nog aldrig gråtit så mycket till en film men aldrig heller skrattat & lett så mycket, åh älska säger jag bara.


Den supersnygga bilden är lånad av Camilla!


i natt smäller det



Fem över tolv i natt sitter jag & Camilla inne på bio capitol med höga förväntningar. Även om det ska bli skitkul att få se den sista filmen så är det lite sorgligt att det inte kommer några fler. Menmen shit vad jag ska njuta av den bästa storyn ever! ♥

testat svea strandcafé; check!

Idag rullade jag & systern min ner till apelviken & la oss där och solade. Ett dopp & lunch på svea strandcafé hann vi också med. Ost- och skinkbaguetten på bilden blev det & den var riktigt god!

När jag hade duschat & fixat mig så kom pappa hem från jobbet. Han, jag & Hanna åkte iväg och köpte med oss massa god mat som vi sen åt på en klippa ute på getterön. Supermysigt & väldigt gott måste jag säga!

Avslutar detta matinlägget med att berätta att jag nyss kom hem från Malin. Där såg vi den näst sista Harry Potterfilmen, & nu är jag taggad till tusen för premiären imorgon kväll/natt!

Sov gott ♥

salta dagar

Glömt bort bloggen ännu en gång, men vill ha allt nedskrivet så nu får vi väl börja där jag slutade förra gången:

Onsdag kväll:




Träffade Emma, Julia, Malin, Camilla och Linnéa och drog ner till havet. Lämnade Malin och Julia efter en stund eftersom att de skulle jobba. Då tog vi en tur till kåsa & sen till fästningshörnan och socitétsparken. Träffade tre trevliga göteborgare som man skulle kunna säga gjorde kvällen, haha.

Torsdag:

Stack till stan med Malin, Camilla och Linnéa & tillbringade mer än halva eftermiddagen inne på espresso house. Himla mysigt!
Vid sju drog vi oss hemåt & efter en stund åkte Linnéa & Camilla till mig. Vi tog en promenad hem till Julia & sen till Emma,  de skulle åka dagen efter så det blev massa avskedskramar.
Sen satt vi tre hemma hos mig, med te & bilar som vi grillade över ljusen, till tre & sen sov de hos mig.

Fortsatt summering ser ni nedan!

el fin de semana

I fredags åkte jag till farmor & farfar, & Hanna kom också efter en stund. Vi åt lunch, spelade spel och bara tog det lugnt medan regnet öste ner utanför. På kvällen anslöt de andra i den lilla Johansson-släkten & vi åt middag och tårta, farfar fyllde nämligen år!




I lördags var det Surfers Day i apelviken, vilket beyder surfbrädor, turister och snygga killar i mängder. Självklart var jag, Jennifer, Camilla & Malin där! Precis som förra året var det perfekt väder med ca 25 grader, sol och lagom mycket vind.

När de flesta drog sig hemåt gjorde jag och Malin motsatsen. Vi cyklade till Campino för att beställa pizza & efter några små failar & en del skratt fick vi mat med oss (vi är inte så vana vid att köpa mat där, som tur är hehe.).
Vi åt sedan vår gourmetmiddag på en klippa vid ankaret och precis när vi var klara överraskades vi med regn. Vår planerade kväll utomhus blev snabbt ändrad till film hos Linnéa, mysmys.



Igår var det söndag & jag tog tag i mitt "sommarjobb" ännu en gång. I tre timmar stod jag i värmen och målade, men fint blev det i alla fall!
På eftermiddagen bjöd Camilla på fika. Rocky-road brownies och flädersaft var ungefär så gott som det låter - gånger tio! Min lilla Milly är en superduktig bagare!

Senare tog vi en tur runt vid havet, vi började vid apelviken och tog oss bortåt stan. Hela kvällen avslutades i Linnéas uterum med prat & massa tända ljus.


powerwalk & bad i solen!



Dagen började som sagt med powerwalk tillsammans med Camilla & Malin. Vi gick drygt en mil, ner till stranden osv. Det var hur varmt & svettigt som helst men så skönt att köra slut på sig i värmen!

Efter pasta & pesto till lunch i solen mötte jag upp tjejerna igen & vi körde ner till apelviken med Linnéa & Emma också. Det blev ett långt dopp & såklart solande, förstår faktist inte hur en del hatar att sola, det är ju underbart!

Nu väntar duschen & kvällsmat, sen får vi se hur kvällen blir, vädret skiftar hela tiden så det är omöjligt att veta om man kan åka till havet eller inte! puss.

ute på havet

Hur var eran eftermiddag?

Min var helt perfekt! Jag mötte upp Camilla, Malin och Linnéa & cyklade ner till hamnen där Emma och hennes pappa hämtade upp oss i deras båt.
Sedan var det flytvästar på & vi flög ner till Läjet. Veckans andra tre toppar-glass (wopsi!) blev det & denna gången brownie & cappucinosmak, superblandning alla kaffeälskare borde testa!
Efter stoppet i Läjet guppade vi ut till Skrivareklippan. Jag, Camilla och Linnéa kastade oss ut från klipporna & badade ett bra tag, helt klart årets härligaste dopp än så länge!

Nu i kväll har det regnat massor så vi tjejer fortsatte vårt Harry Potter-marathon. Idag var det femte filmen som stod på schemat & jag blev ännu mer taggad på premiären nästa vecka.

Nog bloggat för idag, nu måste jag få min skönhetssömn för imorgon börjar dagen med powerwalk. Godnatt!

brunch hos C

gammal bild

Igårkväll satt jag på Emmas balkong med några tjejer. Kvällen bjöd på prat, skratt & såklart lite dans. Det är ju det vi är bäst på!

Nio timmars sömn senare träffades vi hos Camilla idag. Hon bjöd på brunch bestående av ägg, bacon, scones, yoghurt & massa annat gott. Supermätta blev vi & tog en liten promenad, och sen åkte alla hem till sitt.

Men tro inte att vi ska vara ifrån varandra en längre tid, vi träffas ju mer än vi träffar våra familjer, haha. Så nu ska jag packa badväskan & sen blir det en båttur med Emmas båt, har varit båtsugen flera dagar nu så det ska bli riktigt kul!


storstädning hos Elin!

Nu har jag varit riktigt duktig! Första gången på flera veckor känns det som, haha.

Mitt rum har sett ut som ett rent helvete om jag ska vara ärlig. Så idag när jag såg att himmeln var helt grå kunde jag helt enkelt inte skjuta upp det mer.
Men med grymmalistan (världens bästa taggmusik!) på högsta volym var det nästan roligt! Jag hatar att städa, hehe.






längtar som satan!



13 juli, Harry Potter & dödsrelikerna del 2.
Som den Harry Potter-nörd jag måste erkänna att jag i hemlighet är, så längtar jag sjukt mycket tills jag, Camilla & Linnéa sitter på bion, 00.05 på premiärdagen!

15 juli, Håkan Hellström
Förr tyckte jag att han var kass, men för ungefär ett år sen så började jag gilla hans låtar & nu är jag supertaggad på hans konsert, där jag, Linnéa, Malin & Camilla ska stå & skrika längst fram!

18-22 juli, Warbergslägret
Fjärde året nu, och jag tror att det kommer bli ännu bättre & roligare än de tidigare åren (om möjligt?). Nästan hela laget är med, shit vad det ska bli kul!

sol, moln, regn, blåst

wiho, även jag har fått färg!

Denna dagen har varit lite konstig. Jag började med att äta frukost ute i trädgården där det var 25 grader och solsken, sen cyklade jag till stranden med familjen (första gången för i år!) där jag solade, läste Elsas Värld som Hanna lånat ut till mig och badade. Supervarmt & superfint väder!

En stund senare blev det lite små moln och till sist började det duggregna på alla som låg på stranden. Vi började cykla hemåt & då är det superfint igen, bara för att börja spöregna efter tio minuter.

Det där var dagens väderprognos

En powerwalk med malin fick jag också hunnit med & nu sitter jag i sängen med datorn, första hemmakvällen för detta sommarlovet! Lite tråkigt att inte hitta på något men ändå väldigt skönt att bara ta det lugnt.

Puss!

myskväll på båten


bildkvalité a la mammas kamera!

I fredags blev det filmtittande och sen massa prat, jag & camilla sov över hos malin.
När vi sen vaknade igår hade en del av dagen redan försvunnit, så vi hann inte göra mycket annat än att titta när Emma, Thea och Ellen spelade med damlaget.

På kvällen packade vi ihop lite kvällsmat/fika och cyklade ut till getterön & julias båt. Det blev ett kvällsdopp, dunk & dans uppe på däcket & lite senare mys innanför kapellet (vad kallas det rummet?).

Riktigt mysig kväll!

first of july

Det blev glass, prat & skratt ute på piren i läjet innan vi tog en lång promenad rakt ut i ingenstans. Solen överraskade oss genom att vara framme nästan hela tiden & denna dagen blev faktiskt riktigt lyckad!

Mina kära vänner har lovat att jag ska få låna bilder av dem så ni får kanske någon i de närmsta dagarna.

Nu ska jag fira fredagskväll med tacos hos malin, tjejmys, bloggdesigning och film. Sen sover jag där & det blir nog svårt att slå denna myskvällen. Puss!

juicy


tack för lånet av kameran malin
Kvällen igår var minst sagt mysig!

Vi satt i Malins uterum och åt chokladfondue, pratade om sommaren och skrattade åt massa skämt som är överdrivet typiska oss. Lite nostalgi med lekar på studsmattan och annat gjorde vi med.
Workaholicen Julia följde vi hem vid halv elva eftersom att hon skulle jobba idag. Efter det trängde vi ihop oss på kompisgungan på skolgården & pratade vidare.
När emma, linnéa & jennifer också skulle hem gick jag, malin och camilla hem till malin igen där kvällen aslutades i hennes blåa soffa.

Nu ska jag äta lite lunch & sen bär det av till läjet & tre toppar med tjejerna!

inget kul väder

Igår planerade vi denna fredag. Vi sa att om det är sol så åker vi till kåsa, och om det regnar så kollar vi film. Vad vi skulle göra ifall det blev mittemellanväder kom vi aldrig på, och såklart är det mittemellanväder idag bara för det!

Så vad händer idag? Skulle egentligen behöva städa rummet så det får väl börja så, men sen möter jag upp tjejerna & då kan dagen sluta lite var som helst.

Förresten kommer några bilder som jag tog med Malins kamera igårkväll lite senare, eller rättare sagt när hon skickat dem. Hatar att vara utan min älsklingsnikon!

puss!