!!!


Glad valborg!

underbart

Denna härliga långhelgen har varat länge & än är den inte slut! Att solen tittat fram & temperaturen klättrat upp till femton grader är ju inte helt fel heller!

I fredags lämnade jag skolan med ett leende & sen blev det förgrogg hos Louise med grymma tjejer och sen fest hos Karin. Riktigt rolig kväll! I lördags började jag dagen med att stå för 97:orna i deras första seriematch. Det var inte så jättekul att spela med matchen slutade iaf 8-3 till oss! Kvällen spenderades med ben & jerry's och massa godis i malins soffa med henne, Linnéa och Jennifer. Himla mysigt!
Igår tog jag, Linnéa och Malin en promenad ned till havet där vi köpte glass och satte oss i solen. Jag gick med mammas easytone så benen blev liiiiite trötta om man säger så, haha. Även den kvällen slutade upp i malins soffa med den förvirrande men bra filmen Shutter Island.

Idag har jag vart duktig och städat rummet, packat, åkt till pappa och tränat fotboll! Imorgon står DM-match på schemat och jag är riktigt taggad. Så inga klackar i taket ikväll minsann, haha. Det blir valborg med de närmaste tjej- och killkompisarna istället, men det är inte fy skam det heller!

Avslutar detta lilla inlägget med ett par bilder från igår & en länk till min nya spotifylista. För en gångs skull ska jag försöka hålla den uppdaterad! Puss!


KLICKA HÄR!♥

kryper upp i soffan

Jag klarade mig igenom denna regniga, långa torsdag & lyckades till och med få tiden att gå snabbt ett tag. Det är ingen liten bedrift kan jag säga!

Men nu när jag är hemma så rann energin liksom ur mig, haha. Jag hade tänkt kolla igenom några saker till engelska skrivdelen av nationella som vi gör imorgon, men eftersom att min hjärna tagit sommarlov i förskott & jag helt enkelt glömt av hur man gör när man pluggar så blir här ingenting gjort alls. Tänkte istället glömma regnet & plugget genom att slänga mig i soffan med en filt & kolla tisdagens top model. Så mycket roligare.

 

Puss!


så var det dags för spex



Hur grymma?!

Årets nior på furuberg hade fritt tema, och trots att jag var väldigt skeptisk innan så tror jag att det blev riktigt jävla bra till sist!

Nu i eftermiddag har jag köpt både målvaktshandskar och fotbollsskor, så jag kan knappt sitta still så taggad jag är på träning! Skit i regnet, det kommer bli jäkligt roligt i alla fall!

Puss!

ahaha work ouuut



Gjorde en smoothie, ihopslängd i farten typ, haha. Den blev i vilket fall som helst väldigt god & mättande, perfekt innan träning! säger Hurtiga Elin. Den innehöll äpple, fil, keso och kardemumma, toppad med naturell müsli. Haters gonna hate, lovers gonna love & liers gonna lie!

I eftermiddag har jag och mina damer varit hos Julia och planerat spexfotot som är imorgon. Allt måste ju såklart vara perfekt! ;) Men det ska nog lösa sig på ett eller annat sätt, och blir det som vi hoppas så blir det jävligt grymt! Ni får veta imorgon hur vi ska se ut.

Now; off to swc! Vem bryr sig om att säsongen är slut? Här ska tränas innebandy som aldrig förr! Puss

ge mig


... SOMMAR, SOL OCH BRUNA BEN ♥

ohyes måndag

En himla massa filmer gjorde skoldagen ganska långsam men ändå chill. Det blir tyvärr ingen träning för min del idag, utan jag ska iväg och passa en liten kille som heter olle. Ganska nice att tjäna pengar iallafall!

Ha det fint! puss


tagga!

Gårdagen bestod av jobb och sen middag med tjejerna innan vi drog vidare till  jonathan och träffade en hel del trevliga människor. Bra kväll!

Nu ska jag strax packa ihop mina saker och dra mig mot östervi, för att sedan åka vidare till tofta och spela mitt livs första fotbollsmatch som målvakt. Är jäkligt nervös men det är bara att bita ihop, någon gång måste ju vara den första!

Ha en bra söndag!

Hemsedal 2012 - del 2



♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

freeday

Skördar vidare i min nya vårgarderob & idag blev det den transparenta blusen som fick se dagsljuset! Älskar att den är så enkel & snygg, går att ha till i princip allting!

Vet ni förresten att det är första dagen på sommarlovet om exakt åtta veckor?! Hur jävla sjukt är inte det? Om man kollar åtta veckor bakåt i tiden så var det sportlov, och sen dess har tiden flugit fram fastän det vart skitväder... Jäklar säger jag bara.

Myste in helgen på espresso house med favorittjejerna tidigare idag. Som vanligt hade vi så mycket att prata om att vi inte märkte att de stängde och rullade ner galler för ingången, haha.

Nu tänkte jag strax äta fredagsmiddag & sedan cykla mot Julia. Blir en lugn kväll där, sen imorgon står ett kort arbetspass på schemat & på söndag gör jag min matchdebut i fotbollen. Nervös as hell, men det är tur är bara träningsmatch.

Puss!

new loves




Julia went to NYC and brought true love home to me. Skittles är nog fasen bland det godaste jag har ätit!
Om ni undrar över troskantbilden så ville jag bara visa färgen på de otroligt snygga trosorna jag också fick av henne, ni kan aldrig gissa vad det står på baksidan av dem, haha! Sjukt snygga är de i alla fall, du är för generös fina vän!♥
Den armlösa blusen köpte jag på h&m i tisdags, kär!

Checkade av ännu ett nationellt prov, skakade asset på zumba med hela nian och led sedan igenom en seg spanskalektion. Ganska chill dag ändå! Jag & Malin följde med hem till Julia och tillbringade eftermiddagen vid hennes köksbord med massa prat & så. Sen fick jag ta en tur om swc för att lämna in matchstället, var helt slut i kroppen (tror pollenallergin har börjat spöka..) så jag orkade helt enkelt inte träna, haha.

Nu tänker jag kolla ikapp desperate housewives-avsnitten som jag missat & imorgon är det fredag. Lite fika med tjejerna & sen tjejmys på kvällen låter inte helt fel det heller! Puss

mañana mañana

Och så passerade tisdagen & onsdagen. Det har varit två riktigt roliga dagar (och då menar jag efter skolan) med en jäkla massa shopping & årets första kulglass med Malin igår och garderobsstädarhjälp av Julia (med Linnea liggande i soffan) i eftermiddags. Titta bara hur jäkla fint det blev! Tack gumman du är bäst (på svensk mark). Sen vi hördes sist har jag också tränat två fotbollsträningar som varit väldigt roliga och gått hyffsat bra. Riktigt svårt men jag känner ändå att det går bättre och bättre! Jag har också redigerat klart filmen som jag & tjejerna filmade på i hemsedal, för att hålla minnen till liv och så. Har nog inte skrattat så mycket sen vi var där, haha.

Nu ska jag krypa till kojs, engelska nationella imorgon, fast jag är inte det minsta nervös. Orkar helt enkelt inte bry mig längre, haha.
Puss!


tisdagsglad

Med dessa suddiga bilderna säger jag hejdå & sticker till skolan för en underbart kort tisdag! I eftermiddag ska jag antagligen till stan med Malin, är så jäkla shoppingsugen! Puss

Min modellskola del 1

Efter alla mina år inom modellyrket skulle jag vilja dela med mig av mina knep för att hjälpa alla mina fans som vill bli precis lika framgångsrika som jag! (Kan bli svårt för vissa, men en del har faktiskt potential att nå min nivå!

I denna delen av modellskolan tänkte jag visa genom ett par bilder hur man bokar modelljobb! Hela hemligheten är att marknadsföra sig själv genom att visa olika känslouttryck. Look and learn sweeties!

Hoppas att ni fick lite hjälp av de här bilderna i alla fall kära fans!



Nu ska jag landa på jorden och sticka iväg på fotbollsträning, taggad som satan! Puss

kärlek till mitt lag

Det var det. Sista matchen för denna säsongen avgjordes idag klockan åtta & denna gången var det straffläggning som rev bron till semifinal. Vi kämpade som fan men trots det så räckte det inte hela vägen.
Denna helgen har det varit warbergsspelen, den årliga cupen som jag aldrig riktigt har kunnat se fram emot eftersom att det alltid innebär slutet på säsongen. Direkt efter resan satte det igång & sedan har jag knappt haft andrum mellan matcher, jobb och mat, men jag ska väl inte klaga eftersom att jag har haft riktigt kul! Vi i laget sov dessutom över & drog oss upp tillsammans när klockan ringde klockan 06.00 i morse. Ska inte plåga er med berättelsen om hur jävla trött jag har varit resten av dagen, haha.

Till hösten börjar en ny säsong igen men ändå kommer ingenting riktigt vara som det brukar. Nästan halva laget (kanske överdrift, men det känns så) ska sluta och vi kommer antagligen inte ha samma tränare som innan. Istället ska vi slås ihop med Dam IBF (vilket såklart ska bli jättekul & en stor utvecklingsmöjlighet).
Men flicklaget Warberg F96 som gått igenom både segerlycka i serien och cuper men också hatat domare & motståndare och deppat över förluster tillsammans blir ett minne blott. Kan inte hjälpa att jag blir lite ledsen när jag tänker på att vi inte kommer få några nya sådana minnen.

Vill bara säga att jag tycker väldigt mycket om er, mina fina lagkamrater!



Hemsedal part 1



I  H A D  T H E  T I M E  O F  M Y  L I F E . . .

Tror inte att så mycket skratt, skidåkning, internskämt, woopaskrik, haffande och glädje rymts i fem dagar någonsin tidigare.
Inte mycket kan slå dessa underbara dagarna jag har haft med mina grymma tjejer!

Några fler bilder kommer imorgon!

påskafton it is!



Ett par timmars jobb avklarade, nästan packat klart och taggad som in i helvete. Från och med nu kommer mitt liv äga.
För nu ska jag ha en riktigt jävla bra kväll, för att inte tala om resten av veckan!

Vi hörs igen på fredag! puss

det jag aldrig trodde skulle hända



"Jag har som en kalender i huvudet och kommer ihåg allt jag ska göra. Jag tror aldrig att jag kommer börja använda kalender"
Sådär sa jag för typ ett halvår sedan. Hur fick jag ihop min vardag då? Visst hade jag inte jobb då, men alla prov, matcher mm. Nu kan jag inte somna på kvällen om jag inte har kollat igenom kalendern & hela min vardag skulle rasa samman utan den, haha. Jag har, mot alla odds, blivit en strukturerad människa. Kolla bara på packlistan för Norge ovanför här, de grönfärgade sakerna är det som är nedpackat och resten ska jag snart ta tag i, patetiskt planerad känner jag mig men det är ett måste dessa välfyllda veckorna som pågår.
Den gula "fästis-lappen" är planering jag gjorde för imorgon eftermiddag efter jobbet, för att se om det var möjligt att tränga in en halvtimmes powernap i allt packande och fixande för kvällens festligheter. Det gick! :D
En lättuppstressad skulle dö om den fick höra schemat jag har för nästa helg, haha. Till och med jag blir lite nedtyngd av att tänka på hur jävla trött jag kommer vara efter resan som direkt följs av Warbergsspelen med ett antal matcher, drygt 4 timmars jobb och så övernattning med laget. Måndagen efter det blir fan inte rolig, haha.
Nä usch nu får jag skärpa mig, drar ju fasen på semester på söndag så jag får nog ta och chilla ner lite!

Idag har jag varit på fotbollsträning. Lite passningsövningar, en annan övning och lite separat målvaktsträning hanns med innan jag var tvungen att skynda hem för släktkalas. Det var verkligen skitroligt att träna och det gick bättre än jag nånsin vågat hoppas!
Släktkalaset var trevligt på ungefär samma sätt som det brukar vara. Alla släkter har väl sin charm antar jag, haha. Efter det stack jag till Kvantum och köpte godis till resan med Camilla och nu är packningen i full gång. Har redan tryckt ner mer än häften av sakerna i pjäxbagen och skidfodralet så det ska nog gå att få med allt!

Om jag inte får tid över till ett inlägg imorgon (risken finns!) så önskar jag er en grym påsk & hoppas att ni (precis som jag) får det bästa påsklovet i era liv. FYFAN VA JAG SKA HA KUL! Puss!

för taggad för att sova

Det är jag på bilden, men det växtliknande "håret" är min tapet, haha!

Tror att mina kära tränare har misstagit det där med försäsong och eftersäsong, för träningen idag var fasen värre än de i höstas! Men det var kul & väldigt skönt att ta ut sig så jag ska minsann inte klaga.

Imorgon är det sista dagen inför lovet & jäklar vad kul det ska bli! Säger inte "skönt" eftersom att jag har inbokat så mycket de kommande dagarna att jag känner att jag smäller av ungefär, hehe. Men på något sätt ska jag nog hinna med allt & vila upp mig får jag väl göra på bussen på söndag (... eller varför inte i graven om 100 år?). Äsch det löser sig!

Förresten, tack för komentaren Loisa! Tröjan hittade jag i en påse med kläder som jag rensat bort för ett par år sedan, men lyckades rädda den & skällde lite på mig själv för att den var på väg att skänkas, haha.


4 days left

Tiden tickar på och jag tror aldrig jag så gärna velat förflyta tiden ett par dagar som nu, hemsedal kryper verkligen närmre! Menmen jag ska hålla ut.
Om en liten stund ska jag fullända denna långa onsdag med träning. Fotbollen igår gick förresten bra & var väldigt rolig så jag kan minsann avslöja att det lutar mer åt det ena än det andra hållet för tillfället! :D

Och svar till dig som undrade om min lön; mcDonalds följer hotell & restaurang-avtalet så googla på det så får du fram ditt svar! :)

Ha det fint, puss!

debut

Halva klassen fick MVG på nationella fysikprovet, är vi grymma eller?! Fattar inte att bara 4 nationella återstår, så jävla snabbt det har gått!

Om en halvtimme ska jag inta planen med ett par tjejer, men inte min hemmaplan, innebandyplanen, utan en mycket större, grönare & läskigare, haha. Har nog sagt innan att jag ska testa på att stå i mål i tffs f96-lag. Har i flera år funderat lite på att testa fotboll (har alltid tyckt att det varit så roligt att spela i skolan och så) men antar att det är rädslan att vara sämst som stoppat mig. Men kanske, kanske blir det ingen laglös sommar utan gemensamma träningar i år, som det brukar vara för min del när innebandysäsongen tar slut.
Bara det går bra, är kul och går ihop med jobbet så blir det kanske så!

Ha det fint, puss!

six days left



Åh, asså jag fattar inte att vi är i norge om en vecka. Vi har åkt första dagen, lagar middag ihop eller kanske bastar i våran superfräscha lägenhet. Jag och Linnéa har suttit och studerat liftkartan och en massa bilder ingående och tagget har bara vuxit och vuxit, helt sjukt!

Historiaprovet gick förresten galant & resten av skoldagen flöt på. Som ni läste tidigare så har jag och linnea haft en perfekt eftermiddag & nu ska jag dra på träningskläder och möta upp henne igen för en powerwalk. Hurtigt ska det va!

Puss

då taggar vi malmö!

Så jävla grymt! Warberg IC vinner kvartsfinalen och eftersom att både Storvreta, Dalen, Helsingborg och Täby blivit diskade så taggar vi nu SM-final mot mullsjö! FAN VA KUL DET SKA BLI!!!!

(Glad första april nu går jag och begraver mig med historiaboken och sprider askan från brors warberg-flagga över pixbo.........................)

det går bra nu

Kvällen igår var både riktigt trevlig & jäkligt kul! Först middag på Invito & sedan chillande på Rörtjänst. Det trevliga sällskapet Jennifer, Louise, Denise och Thea var inte helt fel heller!

Idag började jag dagen med att vara speaker på Damjunior SM för artonåringar som håller på i Warberg denna helgen. DJ Bellz och tidstopparlouise var inte så dåliga de heller, men jag regerade såklart hela matchen...
Later on blev det släktkalas för pappa, Åsa och Hanna och nu pluggar jag so. Hehe jag snodde min systers dator & lyssnar på Warberg-Pixbo på sveriges radios hemsida istället... Känner att det inte finns en chans att lära sig allt vi har prov på imorgon (hela världens historia 1945-idag) så varför inte använda tiden till något kul istället?
Bara för att tillägga så är kommentatorn på radion både ointresserad, ointressant och okunnig, hehe. Riktigt kass med andra ord, men men.