colors


es la fin de semana

Älskar min underbara jeansväst från h&m

Tänk att man ska behöva ha en riktigt dålig dag för att nästa ska bli 1000 gånger bättre!
Förrutom att det är fredag så hjälpte ju ett chockande bra resultat på både svenskainlämningen OCH ekonomiprovet litegrann om man säger så. Gick ut på en liten fotopromenad med mig själv & cyklade sen till Jannes jobb och vidare med honom till en affär för att titta på garderob. Äntligen ska vi ta tag i mitt rum här hos mamma, great!

Nu ska jag strax fredagsmysa med mamma & janne med thaimat, det är så galet gott! Senare ikväll vet jag inte om det händer något alls. Ska spela dm i voxtorp imorgon så det blir inte sent i alla fall. Jäklar vad jag är taggad på att vinna dm, vi ska fan spela skiten ur alla andra hallänningar!

Puss!

helvetesdag




Det var längesen jag var på så sjukt dåligt humör som jag varit idag! Har betett mig som en otrevlig hagga & vart tvungen att ursäkta mig för alla fula, negativa och onödiga komentarer som bokstavligt talat flugit ur min mun. Har nog aldrig tidigare i mitt liv velat ha en tröja som det står "dålig dag, prata inte med mig" på, men den skulle passat riktigt bra idag.

Anledningarna då? För det första så fick vi inte tillbaka ekonomiprovet utan fick bara veta att läraren är mycket missnöjd & chockad över de rekorddåliga resultaten, för det andra var jag tvungen att ta mig igenom 6 km springning i slingan med jävligt ont i vaderna och för det tredje så visste jag vad som väntade när jag kom hem: Jag hade gjort upp en överrenskommelse med mamma att jag skulle städa hela huset! Jag HATAR att städa!

De få saker som uppmuntrat mig denna hemska dag är mina söta vänner som tvingat mig att ta mig igenom dagen, min vinst över matte- & noläraren på wordfeud (första i klassen som vinner, wowowow!) och att det är fredag imorgon. Fasen vad denna helgen är efterlängtad även om denna veckan bara varit 4 dagar lång!

Nu kommer ursäktandet igen: Förlåt så mycket söta läsare för detta agro-inlägget, ni vet att jag älskar er men idag så hatar jag allt. Puss!


what's next?

Blev skitglad men samtidigt lite stressad när jag fick höra att alla favoritserier börjar nästa vecka. De är så sjukt bra, men jag undrar hur fasen jag ska hinna!? Haha, ilandsproblem på hög nivå!


Idag var det skola igen. Slutade som skönt är 13.20 så jag hann plugga en del matte innan träningen. (vilket liv jag har? haha!) Men träningen var riktigt kul även om det gick kasst för mig, vi hade målvaktsträning och då går det verkligen inte att skjuta, passande va? Inte så.


måndag

Jag, Emma & Julia höll igång vårat tetrislan till halv fem-fem någon gång. Då kröp vi ner i Julias säng och sov till halv tolv idag. Åkte därifrån eftersom att matteboken väntade hemma & jag räknade ett par sidor. Inte ofta jag tar hem matten måste jag säga, detta kapitlet har gått jäkligt långsamt haha.

Tog en kopp kaffe med mamma & Janne när de kom från jobbet & stack sen ut i duggregnet och mötte upp Thea. Vi tog en powerwalk & pratade massor, lika trevligt som alltid med den bruden!

Nu tänkte jag checka modelljakten, för jag antar att det går att titta på på kanal 5:s hemsida? Sedan ska jag sova, tyvärr varar inte ledigheten för evigt.

dagens överraskning

 

Müsli med kakao? Låter lite sisådär, men jag gav den en chans & blev kär. Galet god till naturell fil, och säkert till annan yoghurt också.

Verkligen värd en chans!


bik bok fall collection 2011

 

GE MIG!


fin helg!

Fredagsmys med Linnéa, frisörbesök, lunch på paganini med c, l & j, grym kväll med tjejgänget, chillsöndag, wic-match med thea, skidreseplanering hos malin, chillkväll med julia, emma, fredrik & jesper och nu taggar vi spontanlan med julia & emma!

Det var min helg väldigt kortfattad, men den är ju inte helt slut än. Studiedag imorgon som sagt! Funderade att åka till göteborg med några av tjejerna men bestämde mig för att spara pengarna & stanna hemma med matteboken. Vet inte om jag kommer orka med den dock, haha.

Nu ska jag försöka hålla mig vaken ett tag till i alla fall, har blivit för sent de senaste dagarna (kommit i säng mellan 3 & 4, inte braaa). Så jag slocknar nog i julias soffa inom en snar framtid, haha!

Får väl bjuda på en fin liten cambild bara för att jag inte orkat plocka fram kameran någon gång denna helgen.


långhelg



Samhällskunskapsprovet gick åt helvete, haha. Men vi går vidare med ett leende på läpparna & firar att det är freeeedag! Att det är studiedag på måndag är ju inte heller helt fel...

ÄLSKA LIVET!

helt klart dagens!

Gjorde ett litet grupparbete på samhällskunskapen där man skulle låtsas vara finansminister.

Jag: Men då kan vi väl sänka räntan eller nåt?
Gustav: Nej, räntan styr inte finansministern. Den styr riksbanksmannen, Eskil Erlandsson.
Jag: Hahahah, kunde du vad han hette?!
Gustav: Hahaha, nej! Han är lantbruksminister.


HAHAHAHA, jag orkar inte hur mycket jag skrattade sen!

promenad med hunden



Skoldagen bestod av 1 km simning, en del skrattanfall på so:n och spanskan & lite tråkiga lektioner.
Malin hängde med hit & vi tittade igenom samhällskunskapen det sista, första provet imorgon! Men det känns som att jag kan det nu, så precis som alltid får det gå som det går.

Tog en liten promenad med Dippie innan också, och kameran följde med som ni kan se på bilderna, hehe.
När jag kom in sen var jag helt genomfrusen om händerna, det känns verkligen att det blivit höst!

Nu ska jag ta en liten powernap och sen blir det träning 20.30-22.00.

dagens finaste

"I shot an arrow into the air,
It fell to earth, I knew not where;
For so swiftly it flew, the sight
Could not follow it in its flight.

 

I breathed a song into the air,
It fell to earth, I knew not where;
For, who has sight so keen and strong
That it can follow the flight of song?

 

Long, long afterward, in an oak
I found the arrow, still unbroke;
And the song, from beginning to end,
I found again in the heart of a friend."

-- Henry Wadsworth Longfellow


show me volume



Nya favoritmascaran på bilden! Fick den av mamma när de varit i grekland, vet faktiskt inte om den finns att köpa i varberg, haha. Men underbar är den i alla fall, Show me volume mascara från GOSH.

Idag var jag uppe på benen igen & kämpade mig igenom skoldagen. Har 7 lektioner på onsdagar & dagarna går allt annat än snabbt som ni kanske förstår.
Till sist tog skolan slut så jag följde med till Linnéa för lite plugg tillsammans med henne.
Sedan blev det träning och efter den samlades alla som tränat i caféet där vi delade på helgens vinst; massa godis! Satt lite lagom fint efter träningen, haha.

Nu ska jag strax sova. Torsdag imorgon vilket betyder snart helg, WEHO!

sjukling



Det blev ingen skola för lilla mig idag. Ont i magen, illamående, yrsel är liksom inte världens roligaste att gå runt med, så därför har jag inte gått längre än till köket & badrummet. Låg och sov hela förmiddagen, åt lunch med pappa & lillebror som också är sjuk, fixade klart bloggdesignen & sen var marcus snäll och kom med mina so-saker så jag fick pluggat lite också. Men jag känner mig bättre nu så jag är förhoppningsvis uppe på benen imorgon, så himla tråkigt att dra runt här hemma & inte få träna.

Nu ska jag få i mig lite kvällsmat, ta en låång dusch & sen titta på idol även om min absoluta favorit, den nervöse norrlänningen åkte hem igår. Nu håller jag på engelsmannen med de snygga glasögonen! ;)

dagens snyggingar




Såg på Jennifers blogg (länk i sidan!) att hon lagt ut en video med detta snyggingbandet, One Direction. Pojkbandet (kan man kalla dem det?) sjunger riktiga pojkbandslåtar & det är inte precis min musiksmak, men det gör det inte tråkigare att titta på dem för det.

Hur galet snygga är de inte?!

lite nystart här på bloggen!


Den nya designen är helt klar & några nya kategorier har tillkommit. Nu gäller det bara att komma ihåg att byta kategori på de inläggen som inte handlar om min vardag. Jag ska även försöka ta lite mer bilder till bloggen, kanske outfits lite oftare? Det tar ju inte många minuter att ta en bild, och de gör ju ett inlägg så mycket roligare!

Kategorin "dagens" är helt ny & jag ska se ifall jag trivs med den. Där tänkte jag lägga upp lite olika saker, t. ex. låtar, stilikoner, snygga killar och även skämt, fina ord & annorlunda händelser. Även om kategorin heter dagens så kommer jag antagligen inte hinna/orka uppdatera den varje dag, utan när jag har inspiration, ork & lust.

Ni får gärna slänga in en komentar om det är nåt ni önskar/undrar! Puss

måndag




Lite lagom mysigt att sitta inne under filten medan regnet öser ner ute.

Idag var det måndag igen, om någon missat det. Jag &  Malin hade som vanligt jävligt kul på spanskan (haha vi är inte friska!). Förutom det så hade vi ganska många tråkiga lektioner, besök av banken & elevensval, där jag & tjejerna gör en film där även en random kille i åttan medverkar, haha. Men det blir jäkligt bra kan jag lova!

Efter skolan åkte jag med Julia. Vi skulle pluggat, men vi är inte särskilt bra på det så det blev top model och massa ägande på wordfeud m.m. istället. Så mycket bättre!

Strax: Idol!

nytt & fräscht

Såg att Linnea hade gjort ny design till sin blogg & det började klia som bara den i fingrarna. Så jag gjorde mig en ny liten höstdesign, ska bara byta ut bilderna i sidan också, för de är lite väl somriga. Men det orkar jag inte göra idag, det är ju trots allt skoldag imorgon!

Även om det börjar bli mer & mer i skolan så känner jag ingen söndagsångest alls idag, tycker faktiskt att det ska bli ganska kul att gå till skolan imorgon. Fast jag har antagligen ändrat mig när klockan ringer imorgon, hehe.
Jaja, ny vecka - nya tag. Nu kör vi!

autumn



Bilder som är lite mindre än ett år gamla.

Igår blev det storvinst i kungsbacka. Vi gick obesegrade genom cupen & vann en stor pommacflaska som vi vaskade i omklädningsrummet efteråt, hahaha så jävla grymt! Kände att vi verkligen fick igång den gamla goa lagkänslan med vamos a la playa-dansen, tagglåtar & så vidare. Kärlek till mitt underbara lag!♥

Efter en traditionskvällsmat på donken med Ronja, Alice & Peter så åkte vi hemåt & hämtade saker och sen vidare till Hanna. Hade en riktigt rolig chillkväll där med hanna, ronja, lovisa, henny, nathalie & anna. Sen åkte lovisa & henny hem men vi andra sov där. Idag sov vi länge, åt frukost & tittade på barnprogram. Så mycket söndag det kan bli!

Nu ska jag njuta av det sista av helgen & kolla på idol, slutaudition börjar ju ikväll!

Taggar som saaaatan


Igårkväll var riktigt mysig! Kladdkaka, idol och massa prat  med tjejerna hos malin. Så jäkla nödvändigt med sånna kvällar nu på hösten.

Men nu är det en ny dag & full fart. Ska fixa lite saker här hemma & göra mig iordning innan jag drar iväg till kungsbacka med laget & lirar innebandy. Säsongens första träningsmatcher för min del, ska bli så jääääkla kul!

Pusshej!

äntligen helg!

Sötlinnea på espresso house i eftermiddags!

Jag har haft fullt upp de senaste två dagarna kan jag säga! Eller i alla fall igår, har nog inte haft en sån biffdag sen warbergslägret i juli.

Efter en vanlig förmiddag med lektioner så var det skoljoggen, den sista någonsin för min del, weho! Vi skulle springa en runda på en mil & jag höll ihop med min kära vän Jennifer a.k.a biffjenn. Vi tog oss runt på drygt en timme & blev grymt stolta över oss själva, haha. Bra jobbat!
På eftermiddagen hämtade jag mina småsyskon, stekte pannkakor till min familj (hur snäll är jag inte?) och sen stack jag och tränade. Först ett träningspass med ibf dam, sen hem och äta i 45 min & sen ännu mer träning med mitt kära lag kl 20.45-22.00.
Fattar ni hur gott jag sov inatt (och hur jobbigt det var att gå upp i morse..)?

Idag avslutade jag, malin, linnea, jennifer och julia skolveckan med en fika på espresso house & sen en tur på stan. Det finns så mycket fint i affärerna att det riktigt kliar i fingrarna, men ändå så känner jag inte för att köpa något nytt just nu. Sjuk Elin?

Nu ska jag strax sticka till Malin för fredagsmys med favoriterna & imorgon blir det träningscup i Kungsbacka, taggaaaaa! Pusshej!

hoppas


Spenderade eftermiddagen hos Julia för lite möte med tjejerna. Vi har lite planer för vintern/våren och jag hoppas som satan att de blir av!

Efter det åkte jag hem till pappa för att passa mitt söta monster till lillebror. Han var faktiskt ovanligt gullig idag & det var inga problem att natta honom och så. När pappa kom hem & tog över så åkte jag hem till mamma igen. Nu sitter jag i soffan (standard, haha) och tittar på bonde söker fru. Dör lite åt de söta bönderna!

Imorgon väntar en mils springning i skolan & sen träning kl 20.30-22.00. Lite väl sent enligt mig men jag får väl ta en powernap för att vara på topp på kvällen. Puss!

kärlek


Bästa fikatipset ovan! En kopp kaffe med vaniljsirap & mjölk = egengjord vaniljlatte!

Idag var det en älskad chilldag i skolan, bara 4 lektioner. I eftermiddags blev det lite plugg, chillande i soffan med min söte bror & sen träning klockan fyra. Det var en riktigt kul träning med fys i gymmet efteråt, biff? jag? KLART!

Idol nästa! puss

blöt & trött tjej

I eftermiddags satt jag i  Malins soffa med henne & Camilla, och nu sitter jag hemma på golvet framför min egen. Så
jäkla blöt från regnet innan! Hann träna också emellan soffsittningarna, hehe. Det var riktigt kul att träna som vanligt!

Kan berätta att slingningen inte blev gul igår, tur ska man ha ibland (eller syster med dolda frisörtalanger). Nu ska jag kolla klart idol & sen ta en efterlängtad dusch!

Puss!

förändring på g!


Igårkväll var jag först med Jennifer och Julia hos Linnéa & lite senare drog jag & Linnéa till Louise & träffade några brudar där. Riktigt trevlig kväll!

Idag har jag gjort gekås osäkert med mamma & syster, och sen blev det fika hos mormor. Nu : Idol & en mössa på huvudet, slingor ska det bli. Håller tummarna för att det inte ska bli guult, hehehe.

Puss!

helg

Det blev visst en liten paus där!

Sen jag bloggade sist har jag i alla fall haft en riktig prateftermiddag med Malin och Linnéa, bakat en underbar äppelkaka med mamma, varit på konfa-återträff, haft en chill fredagskväll hos Camilla och sen sovit ut. Galet nice att sova i 12 timmar efter denna veckan måste jag säga!

Idag vet jag inte vart dagen leder mig, kommer antagligen gå hemma hela dagen, haha. Måste städa rummet och träna på något sätt. Blir kanske en springrunda eller powerwalk. Längtar som bara den till nästa lördag då det är träningsturnering i sandö, ska bli så jäkla kul att spela match igen!

Allting kommer bli bra till slut, du ska se att allting ordar sig.
Allting kommer bli bra till slut om du bara låter allting va.

inspooo


Slängde ihop ett litet collage med inspiration en höstdag som denna. Helst av allt vill man ju ha lite solbränna till de blekrosa färgerna, men vädret verkar tycka tvärt om.

Tredje onsdagen i nian är avklarad & jag är riktigt trött på det mesta som har med skolan att göra. Idag var inte ens rasterna roliga, ville bara ha lektioner så att jag skulle få komma därifrån någon gång, haha. Nu har jag tagit tag i no-läxan & ska strax plugga lite engelska. Tar nog mig en powernap innan träningen också, har ingen ork alls just nu faktiskt. Men jag är ändå taggad på att träna, det gör mig alltid så jäkla glad!



biffat till mig rejält

Dagens träning var ganska jobbig, det var bara nio personer där så vi sprang som bara den. Dock svek tränarna & skippade fysen så jag, Issa, Thea & Denise tog saken i egna händer och gick till gymet. Där svettades vi i en halvtimme ungefär & sen drog vi hemåt.

Nu har jag duschat, ätit kvällsmat & just nu är det idol som gäller!



Om någon händelsevis missat denna grymma tjejen så tvingar jag er att lyssna! Ni andra kan ju lyssna en gång till ändå.

Puss!

älskar tisdagar


Helt kär i mina tisdagseftermiddagar!

Slutar 13.20 & tränar sen kl 16.00. Först tyckte jag det verkade dåligt att inte hinna göra något av den långa eftermiddagen pga träningen, men nu märkte jag att inte var så illa!
Har vart hemma i snart 1,5 timme nu & hunnit äta och plugga klart musiken. Så nu är det massor av tid kvar att chilla på livet. Grymt!

Ett litet tips på ett sjukt gott, snabbt & nyttigt mellanmål: ett hackat päron med keso & så en kopp kaffe på det, mumma!

kommer sova gott inatt


// Haha, lite lagom fina bilder såhär på kvällskvisten! //

Friluftsdag i ösregn. Vi nior skulle ta hand om de yngre & en del av dem var allt annat än gulliga. Hahaha, herregud behöver jag säga mer?
Genomblöta var vi när vi slutade vid 12 & drog hem till Julia. Där blev det ett välbehövt bad i jacuzzin & massa chillande. Liiiiiife ♥

Efter det blev det träning (som började med en springtur då jag & ronja ägde hela skogen!). Lite annorlunda var träningen då vi mer brukar träna styrka än uthållighet, men båda är viktigt såklart!

Lite idol, en lång dusch, nyrakade ben & min älskade säng på det & ni kan vara säkra på att jag kommer sova som en stock!

Godnatt!

som söndagar ska vara



Åkte till swc (warbergs innebandyhall) med Julia för att titta på p95:ornas träningsmatch. Träffade några tjejer från laget där med, och när matchen var slut drog jag Ronja, Anna, Hanna & Lovisa till mcdonalds för en riktig söndagslunch. Efter det stack vi tillbaka till swc där även Amelia joinade. Vi tittade på herrarnas och damernas matcher också.

Hela dagen har vart skitkul, har verkligen saknat heldagarna i swc som bara den! Nu blir det idol, puss!

vip-lördag



Igår fyllde varbergs sparbank 175 år, och det var lite saker som de ordade för att fira. Mamma jobbar på banken så hon hade fått gratisbiljetter som jag & Julia fick äran att använda.

På dagen var det bara massa barnfamiljer som var i nöjesparken. Vi tittade på en tävling där några sjöng & sen stack vi ner till stan istället. Strosade runt lite där, cyklade längs havet hem till Julia & satt sen och spelade kort med yannik & oskar resten av eftermiddagen.

På kvällen var det konsert i sparbankshallen. Lite rädda att vi igen bara skulle möta barnfamiljer så segade vi lite & kom en timme för sent, haha. Vi kom in i alla fall & det var ganska bra. Skrattade som satan åt Babben Larsson & Mojje, dreglade åt Måns Zelmerlöw (som tyvärr skaffat skägg & börjat sjunga franska ballader ...?) och idol-olle.

När det sen var slut åkte vi hemåt & träffade Isabelle & Thea på vägen. Vi stod och pratade med dem en stund & bestämde oss till sist att åka hem till Julia där vi stannade tills klockan var sängdags.
Mysig kväll!

saturday



Sparbankskalaset med julia, hörs mer imorgon!

min klass är bäst


 

 



Har haft det grymt bra i åkulla!

Igår morse satte vi cykelhjälmarna på huvudet och cyklade 2 mil, ut till åkulla. Där satte vi upp tälten på en fotbollsplan, kollade runt lite & åt lunch.
På eftermiddagen chillade vi, spelade brännboll och så. Grillade till kvällsmat, satt vid elden lite och spenderade resten av kvällen i olika tält, på dansbanan (aerobics med gympamarre är aldrig fel, haha!) och ute på bryggan där vi tittade på stjärnorna. Har helt seriöst aldrig sett så många stjärnor innan, det var helt sjukt!

Idag åt vi frukost, plockade ihop tälten & cyklade hem. Även om det var sjukt kul hela tiden så var det riktigt skönt att duscha av sig & slippa känna sig som ett troll, haha.