sunday night

 

 
Du vet den känslan man får på söndagskvällen, när man bara vill krypa upp i soffan & stanna där till nästa helg?

Matchen gick bra för warberg, vinst med 9-2. För mig & mina team mates (eller iaf 11 av dem) gick det också mycket bra. Snyggast på plan, helt klart. Nu borde jag väl sitta med näsan i kemiboken, men vafan. Jag orkar inte! Söndag är liksom vilodagen... Jag har faktiskt ganska mycket tid imorgon då jag kan plugga.
 
Förövrigt så är livet riktigt bra, förrutom att det då är måndag imorgon... Men bara fem dagar kvar till helgen! ;) puss

time's running

 
I fredags eftermiddag stack jag till pappa & lirade lite innebandy med min käre bror en stund. Sedan knäppte jag lite bilder som jag tänkte lagt upp då, men jag hann inte. Jobbade ett par timmar & åkte sedan till Isabelle för en sen fika med alla mina goa favorittjejer, som inte varit samlade på år & dar (-julia!). 
Igår var jag & Issa riktigt duktiga & pluggade kemi i flera timmar. Sedan kollade vi två perioder på damernas seriepremiär. Grymt med storstryk av motståndarna!
Kvällen blev väl sedan inte riktigt som vi hade tänk oss, haha. Men vi hade kul ändå. Jag & isabelle lagade amerikanska pannkakor & åkte sedan till Julia (med en del omvägar..) där vi chillade till tusen.
 
Idag har jag bara gått en promenad med mamma & packat grejerna till pappa. Fick beställt ett superfint skal till min efterlängtade femma som förhoppningsvis snart kommer. Det trodde ni inte va? Att jag skulle skaffa iphone, haha!
 
Om en stund ska jag dra mig till sparbankshallen för wic-match. Ska som vanligt första hemmamatchen "tåga in" med laget i pausen, haha. Alla dessa blickar. 
 
Ha det fint, puss!

right now

 
// Favoritaccessoaren som jag faktiskt börjat använda på riktigt // älsklingen // jag & min heta ovän fritösen på jobbet bråkade lite i söndags, fint! //
 
Back to normal, skola hela dagen. Visst var det väldigt skönt att vara ledig igår, men eftersom att tisdagar är våra värsta dagar, så var det verkligen en kalldusch för trötta mig. Ja, jag behöver många timmars sömn för att vara människa, haha.
Efter att jag hade slutat åkte jag hem & gjorde spanskaläxan innan jag & lillasyster lagade mat. Världens godaste köttfärssås, tagliatelle och sallad. Alla älskar oss ikväll.
 
Nu ska jag packa väskan & vänta på Isabelle för att dra till swc för att träna. Ovanligt? Nja. Kul? Som fan.

nya tag?!

Mintgrön dröm - h&m, blåvit mysis - indiska.
 
Okej, jag erkänner. Jag är sämst på att uppdatera min blogg för tillfället. Och jag ska inte säga att jag inte har haft tid, hehe. Bara prioriterat annat.
Sedan jag hörde av mig sist har det blivit långhelg (som tyvärr lider mot sitt slut alldeles för snabbt). Den har jag fyllt med ett par saker. Fredagkväll med ett gott gäng tjejer hos Lovisa. När det blev lördag pluggade jag och åkte till mamma innan det var dags för jobb. Kvällen avslutades sedan i Malins soffa med godis och tjejer som jag träffar alltför sällan. Även igår jobbade jag, och framåt kvällen taggade jag & laget upp till den första seriematchen - derby mot Capricorn. Kändes otroligt skönt att ta 3 poäng, det blev en vinst med 5-1. Efter det blev det mys i isabelles uterum med henne & thea.
 
Idag har jag först varit hos doktorn för min handled som aldrig vill bli bra. Nu blir det arbetsterapi och voltarengel som bara den! Sedan plockade Lisa upp mig och Hanna med bilen & vi rullade ned till Halmstad. Där har vi idag strosat i affärer (köpte skönheterna ovan + ett linne som inte vill fastna på bild idag), lunchat och haft det bra.
 
Okejdå, när jag skrev ned det så märkte jag att jag visst gjort en del i helgen trotsallt. Nu ska jag äta middag med familjen & sedan cykla ned till swc & träna. Back to routines!

har tröttnat.

 
You've got the words to change a nation but you're biting your tongue
You've got the light to fight the shadows so stop hiding it away
Come on, Come on

 
 

18 september



Förlåt att jag inte bloggat något den senaste veckan! Har haft ganska så fullt upp om man säger så. En liten sammanfattning skulle kunna se ut såhär: 
Gekås med mamma, Kalle & Chokladfabriken & allmänt mys med saknade tjejer hos julia, jobb, femtioelva läxor, tagga-sm-kväll med bellan, sm (tyvärr gick vi inte vidare i år heller..), en ganska så fet nollning, skola, träffade malin, innebandymöte & träning med en liten överraskning - ett beeptest!
 
Idag har jag varit en zombie, igår med förresten & antagligen imorgon. Jag som är van vid att lägga mig tio-halv elva mår inte bra av att träna til kvart i tio.. Adda ett historiaprov (tack gud, det är nu avklarat) på det så blir det kuuul. Men i eftermiddag har jag unnat mig lite chilltid så jag tog en kopp te och målade naglarna innan jag hamnade framför datorn. Redigerade bilder med så stor koncentration att jag mosade en vindruva på bordet med armbågen - utan att märka det.. Hehe. Om någon gillar hemodlade vindruvor är det förresten bara att komma förbi, jag börjar få ont i magen! ;)
 
Nu ska jag få gjort spanskaläxan & sen äta något innan träningen. Ska försöka blogga med lite mindre mellanrum, men vad fasen ska jag ta kort på? Känns som att jag alltid lägger ut bilder på mat & mig själv...

catching up some

Att klicka sig in på weheartit är som att bada in inspiration...
 
Onsdagar lyckas alltid sticka ut lite i den vanliga vardagen. Efter den ganska långsamma spanskalektionen fick vi reda på att vår tekniklärare var sjuk, så vi fick 2,5 timmar håltimme. Jag, Ellen och Isabelle cyklade hem till Ellen och gjorde pannkakor & chokladbollar. Helt underbart! På vägen tillbaka åkte vi förbi vår gamla skola och träffade på några av våra goa föredetta lärare.
 
Sedan hade vi webdesign (himmeln för mig som älskar att knappa runt på datorn, haha) och så matte som vanligt. När jag sen kom hem fick jag sätta igång att plugga matte... som vanligt haha!
 
Nu ikväll har jag & Malin tagit en riktigt lång powerwalk & pratat om allt vi inte hunnit med att prata om, och lite till. Himla mysigt & jag får erkänna att det surrar i benen just nu. Mamma har fixat te så nu måste jag sluta. Puss!

teknist javisst



Idag var det riktigt jobbigt att gå upp på morgonen, men det är väl typiskt tisdagar. Hade matte & sen idrott då vi sprang med pulsband. Det var ganska kul att se var pulsen ligger när man går, joggar, gör intervaller & så faktiskt. Sedan åkte jag hem & spenderade den 2 timmar & 40 minuter långa håltimman hemma. Sen cyklade jag tillbaka för två lektioner till och slutade klockan fyra. Då var det bara att ta tag i spanska- och matteplugget. Haha ni hör ju... Denna dagen har inte varit den roligaste. ;)
 
Nu ska jag straxs bege mig till swc & träna. Pusshaj!

hoppet uppe



På det igen, måndagar är verkligen ett wake-up-call med lååånga lektioner från morgon till kväll ungefär. Menmen, det är bara att bita ihop. Finns inte mycket annat att säga för tillfället, så nu drar jag till isabelle och är pluggsällskap till henne. Kvällens näst sista anhalt blir swc för träning, innan sängen står på tur. Börjar bli riktigt taggad inför sm i helgen, så jag känner på mig att det kommer bli roligare än vanligt att träna idag!

mi bonita

 



Du är så fin min vän!
Resultatet av min och camillas snabbfotning idag har ni ovan, blev en hel del snygga bilder som ni ser. Tycker att det är riktigt kul att bli fotad, men ännu roligare att fota! Särskilt när man har en snygg modell att fota ;)

mirror mirror


 
Matchen igår bra trots att vi var väldigt få spelare. Jag fick spela center (inte gjort på flera år, haha!) så det var lite annorlunda.
 
På kvällen var jag och Malin redo & taggade för fest i tvååker, men sen kom en hel del saker inte i vår väg, så vi hamnade på hamnpaviljongen med varsin bit kladdkaka istället. Senare mötte issa upp oss också, och vi åkte hem till mig och halvsov i soffan. Varför slutar alla våra kvällar så nuförtiden? ;)
 
Nu ska jag strax träffa Camilla och fota lite med henne, och senare åker jag till mormor med mamma & co. Myssöndag med andra ord! Puss

Saturday



Medveten om att min blogg för tillfället innhåller för många fula cambilder, så slänger jag in två snygga ;)
 

Gårdagen i skolan gick ganska långsamt, men till sist kom jag därifrån & fick helg! Åkte och hämtade lillasyster på hennes skola och sedan fikade vi med mamma. Vid fem var det dags att dra till jobbet, och där stannade jag till halv elva. Mina goa vänner Malin och Isabelle kom dit och gjorde mig sällskap när jag slutade. Sedan cyklade vi förbi statoil och köpte choklad innan vi åkte hem till Malin där vi segade i hennes säng. 
 
Nu ska jag packa ihop gjejerna till mamma och städa av rummet här hos pappa. I eftermiddag ska jag ge mig av till Swc och spela träningsmatch med division 2-laget. Ganska grymt sätt att fördriva denna lördagseftermiddagen!
 
Puss

älskar överraskningar


Gött att cykla hem från träningen i ösregn... för att märka att pappa gjort pannkakor till mig när jag kommit hem!!
 
Idag var som sagt en ganska chill dag. Efter att jag hade slutat mötte jag upp Camilla och cyklade ned till kustbageriet och köpte fika. Jag körde på en surdegsciabatta och en vaniljbulle, sjuuuukt gott! Sen fikade vi då hemma hos Camilla, med violte till & massa prat. Väldigt mysig eftermiddag!
 
Sedan gav jag mig av till swc & lirade lite innebandy. Riktigt rolig träning idag faktiskt! Nu ska jag hoppa in i duschen och tina upp lite innan jag ska göra kemiläxan, host somna i boken host...

älska sovmorgon

Torsdagar är himla bra ändå! Nu sitter jag här, helt utvilad och helt färdig, och skolan börjar om en halvtimme. Visst är det surt att bara ha en sovmorgon per vecka, men helt klart bättre än inget! Vi har dessutom en lektion, som börjar först nästa vecka, sist på schemat idag, å jag slutar tio i tre istället för tjugo i fyra. Då ska jag möta upp min fina vän Camilla och fika med henne. Får se om jag kan träna ikväll, men som jag känner just nu ska det nog inte vara några problem!
 
Ha en bra dag!
 

CS5



Fick idag reda på att vi hade fått photoshop cs5 på våra datorer, så jag blev lite sugen på att testa. Gick ut och gick (blir galen på att inte kunna träna!) och tog med mig kameran, men passande nog så dog den när jag hade tagit tre skarpa bilder... De här ovan fick duga! Och förresten är den första bilden inte seriöst gjord, lekte lite bara, haha.
 
Idag hade vi tekniklektioner, vilket innebär att vi är indelade i annorlunda klasser & testar på olika tekniksaker. Dagens sysslor för mig var webdesign och ritteknik, och då föredrar jag lätt det första. Älskar att sitta vid datorn och greja, haha.
 
Fastän klockan inte alls är mycket så är jag skittrött, så jag tänkte strax ta en dusch & en kopp te innan jag går och lägger mig. Sovmorgon imorgon dessutom, så jag tänkte äntligen bli lite utvilad! Puss

fuck off, hehehehe




Guuuuud vad roligt att bli förkyld och seg som en jävla geleråtta när allt man känner för är att träna! Ja, jag tycker verkligen att det är SKITKUL.
 
Skolan tar verkligen upp mycket tid, och då har vi inte ens kommit igång riktigt med plugget än. Dock kanske inte jag kommer åka hem och sova på håltimmarna när det finns en massa plugg att ta itu med. (Ja, jag gjorde det igår, hehe. Får väl skylla på förkylningen). Slutar klockan fyra alla dagar utom fredagar, så det är inte så mycket kvar av dagen när jag väl kommer hem.
Igårkväll tog jag och Malin en promenad & efter en stund kom även Isabelle. Sedan stack hon & jag till swc & kollade på när laget tränade, hade varit sjukt deprimerande om vi inte hade haft klubba & boll att leka med uppe på läktaren...
 
Idag följde jag, Camilla och Issa med till Malin efter skolan, och chillade i hennes soffa. Precis så livet ska vara! ;) Nu ska jag väl snart ge mig av till swc & kolla träning idag igen. Fyfan vad jag hatar att vara förkyld!

hey brownie

 
VOILAAAA!! Brunettelin is back! Riktigt slitna bilder men ändå..
 

Kvällen igår blev hyffsat oväntad om man säger så. Jag var med Isabelle & kvällen bjöd på bland annat ett antal kilometer på cykeln och en milkshake på mcdonalds med lite randomfolk innan vi träffade johan, matilda, daniel och adrian och var med dem. Sedan åkte vi hem till adrian en stund innan vi två cyklade hemåt & jag somnade sedan gott i min säng.
 
Idag har jag varit riktigt duktig! Jag satte på hög musik (song to the sea på repeat typ, hehe) och packade grejerna till pappa, städade rummet och badrummet och sedan checkade jag av spanska- och historialäxan. Lite senare kom Issa och vi kämpade oss igenom mattekapitlet med hjälp a ballerinakex & våra kloka hjärnor. 
 
Nu sitter jag och Hanna i min soffa och äter vindruvor från växthuset. Hur gott som helst. Imorgon kör skolvecka nummer två igång & vi får hoppas att det ska gå bra.
 
Pusshej!

back in keps

 
Idag hade jag mitt första jobbpass på ett par veckor & det gick bra. Dessutom fick jag skriva på ett anställningsbevis som gav mig vidareanställning året ut! Så hiiiimla nice. ;)
 
Igårkväll slapp jag äta själv, för mamma och Janne kom hem ganska snabbt. Senare blev det filmmys med malin, isabelle, camilla och manda. Hungerspelen var lika bra andra gången man såg den!
 
Nu ska jag strax hoppa in i duschen eftersom att hela jag luktar en blandning av el maco grande, cheeseburgare och mcflurry marabou jordgubb (sistnämnda borde ni prova, ser sjukt god ut!). Kvällens planer är ganska obefintliga för tillfället, men det ska nog gå att ordna!
 
CIAOOO