min julafton

 
Hade en superbra julafton med släkten & som ett plus fick jag massa fina presenter med! ♥
 

De här två dagarna efter har jag jobbat och igår var jag dessutom hos Veronika med luciatjejerna. Vi fick jättegod mat, pratade och hade så kul som bara vi kan ha! En riktigt lyckad kväll blev det!

23 december

 
Skinkad är griljerad, klapparna är inslagna och rimmen är rimmade. Det enda som saknas är lite snö och en gnutta energi. Det första har jag redan gett upp och det andra ska vi lösa med en stund i bastun, spelmys med familjen och ett par extra timmar sömn. Om jag kan fatta att det är julafton imorgon? Nej. Om det spelar någon roll? Njaaee, det ska nog bli mysigt i vilket fall som helst.
 
Ha en finfin julafton allihopa, puss & god jul! ♥

och så fick vi jullov

 
Gårdagen började med en mindre rolig överraskning, punktering, men när jag gick/halvsprang mot stan kom min kära vän Isabelle ikapp mig med sin cykel så det löste sig bra! En mysig julfika med julklappsbyte och shoppning av de sista klapparna med de grymma tjejerna på bilderna var en perfekt inledning på lovet.
 
Idag har jag bara varit hemma och städat och bakat julgodis. Har förresten hunnit övningsköra för första gången på en månad med & det gick bättre än jag hade vågat hoppas på haha. Nu ska jag äta middag med familjen strax och sedan får vi se vad som händer, har inga planer för min lördagskväll ännu. Kram!

lite som "the time of my life"

 
När folk fick reda på att jag hade kommit med i Varbergs Lucia fick jag höra så många gånger att det skulle bli ett minne för livet så självklart fick jag höga förväntningar. Om de har uppnåtts? Låt oss säga att de har överträffats tusen gånger om. Jag tror inte ni förstår hur sjukt roligt vi har haft ihop, morgon som kväll, pigga som trötta, sjungande som åkande i bussen. Jag kan inte ens räkna hur många gånger vi skrattat tills vi gråtit under den senaste veckan. Med "vi" så menar jag självklart alla vi sju kandidater som ni har kunnat se i tidningen och på uppträdandena, men minst lika mycket menar jag våra underbara ledare som varit så himla grymma.
 
Det bästa uppträdandet tyckte jag var när vi sjöng för FUB, en förening med personer i alla åldrar med utvecklingsstörning. Så mycket kärlek att det knappt går att beskriva och hundratals kramar.
 
Imorgon är det sista gången vi står i våra vita lucialinnen och de hat-älskade kransarna och även om det är lite smått skönt att bara kunna ta det lugnt nu så känns det så himla tråkigt. Så tomt. Men vi har redan bokat in första träffen ihop om en vecka så jag hoppas verkligen att vi kommer fortsätta hålla kontakten. Och det tror jag faktiskt med!

tredje advent (med luciasmycket runt halsen)

 

lördag i julens tecken

Åh julen, denna mysiga tid! Luciauppträdanden avlöser varandra & vi tärnor, lucia och ledare har blivit ett supermysigt gäng. Så mycket som jag skrattade igår när vi satt och åt, var riktigt längesen! Idag har vi inga uppträdanden & jag har passat på att julpynta lite, plugga matte och fika med pappa. Det har till och med kommit lite snö idag! 
 
Imorgon är det dags för kröning på torget & jag håller alla tummar och tår för att det inte ska regna, kan inte ni göra det också? Puss!