today's a better day


Ny skjorta från Vero Moda! BIG LOVE!

Sjukt svettig, jobbig och varm orientering stod det först på schemat idag, men jag & Emma klarade oss riktigt bra!
Skoldagen flöt på & efter skolan följde jag med till Linnéa för snabbt mellanmål innan vi stack till willys med en himla massa folk. Vi köpte lite saker att smaska på imorgon när vi ska sitta på en äng och låta småbarnen gissa gåtor.
Låter som en ganska chill avsluting på denna skolveckan, eller vad säger ni?
Efter det blev det stekande på Emmas altan med henne, Linnéa, Malin och Camilla. Lite senare gick vi till fotbollsplanen och besegrade Marcus, Max och Ivar på en liten fotbollsmatch.
Lite kvällsmat & en rolig biltur har jag hunnit med också, åkte med när Hanna övningskörde & det var ganska kul. Hon är superduktig!

Nu; sen till DH! puss

livet som favorit



" Fashion knows not of comfort, all that matters is the face you show to the world "
- Blair Waldorf

perfekt måndag!




Lämnade den lugna skoldagen bakom mig & begav mig till staden med Malin och Linnéa. Vi fikade på mignons uteservering innan det blev en rejäl shoppingrunda. Jag hittade hur mycket som helst så plånboken fick lida, hehe. Ni får bilder på sakerna om en liten stund.

Imorgon     :     skola & träning
onsdag       :     vandring & mys med tjejerna
torsdag       :    LEDIGT
fredag        :     LEDIGT
lördag        :     Konfirmation
söndag       :     LEDIGT
måndag     :      LEDIGT

ÄLSKAR LIVET JUST NU!

mammas dag


osminkad elin med nyfärgade fransar


Jag och syster överraskade mamma med ett iphone-skal i morse, hon har pratat om att köpa ett i några veckor nu.
Efter frukost åkte vi till mormor där det blev lunch, fika och flyttpackning, hon ska flytta om en vecka typ.
Fick se mormors nya lägenhet också, superfin!

När jag hade kommit hem stack jag till Malin för att färga ögonfransarna. Linnéa var med också & det blev en del prat med igentejpade ögon, hehe. Måste väl säga att fransarna blev ganska bra, inte helt kolsvarta men ändå mycket mörkare.

Nu ska jag bara sitta här och chilla på livet, imorgon börjar en underbar skolvecka som typ tar slut på tisdag (ska hålla i småbarnens vandringsdag på onsdag). Bara 7 riktiga skoldagar kvar nu, det är sjuuuukt!

ojojoj vilken dag igår!



orkar inte att min kamera är kass & att jag inte lämnat in den på lagning än.

Så kul som jag hade igår har jag nog inte haft på flera månader, det var verkligen grymt!
Även om det var ganska långa köer, regnade hela dagen & var ca 13 grader ute så var det inga sura miner (förrutom när jag & jennifer hade suttit ute under ett parasol och passat matbord i 25 minuter, hungriga, blöta och kalla. Hehe).
Åkte alla saker ( till och med Atmosfear! ), ställde till det för göteborgs tågtrafik, gjorde massa fina poser i balderkameran, gav folk läskiga blickar och var allmänt mogna som ni hör! hihi.
Julia, Malin, Kalle och David åkte hem med halv åtta-tåget medan jag, Camilla, Emma, Linnéa och Jennifer stannade kvar och åkte några extra åk. Vi glömde av tiden lite & fick panik när vi trodde att vi skulle missa tåget.

Då blev det en springtur genom gloende lisebergsbesökare, sen åkte vi som vilsna turister på en spårvagn utan att betala och sprang genom hela nordstan förbi gloende emos mfl. När vi sen var framme på centralstationen såg vi att tåget gick 20 minuter senare än vi trodde, hehe.
Vi träffade på några trevliga småländska killar som vi pratade med så tiden gick ganska snabbt ändå. De hade vunnit tobleronestjärnvinst så vi fick lite choklad på köpet.. ;)

Tack alla som gjorde dagen så sjukt jävla grym!(och ja, även du biljettkontrollanten på hemtåget.. ;)

på tåget från ett regnigt liseberg

Gissa vad jag gjorde? Jag hoppade över modevisningen och överraskade mina kära vänner på perrongen. Hela dagen har varit sjukt rolig med massa åk, regn och skratt! Har några få bilder som är tagna med min trasiga kamera & massa att skriva om så vi ses efter jag har tinat upp i ett varmt bad, eller imorgon. Puss! Förresten regnar det på tåget med, någon läcka i taket gör att det droppar på mig & Emma. Score!...

helg!

So-provet avklarat & det var det sista riktiga provet i åttan, underbart! Just nu står jag utanför banken och väntar på att mamma ska sluta. Hon borde vart här för länge sen menmen. Vi ska kolla konfapresent och skor innan jag och Hanna ska gå till noon och pröva kläder inför imorgon. Stundens största problem är att jag tappade min enda hårnål i en brunn precis & min lugg ser ut som ett helvete. Hehe det fick bli en fläta i luggen som ser lite småhemsk ut. Ska lägga ner massa hårnålar i väskan när jag kommer hem. Nu fick ni veta lite random saker bara för att det är så sjukt tråkigt att stå och vänta. Hihi puss!

chilling torsdag


Längtar tills jag kan använda dessa snyggingarna igen...

Började dagen med lite so, sen orientering, hem & duscha och äta, kom till skolan och fick reda på att spanskan var inställd så det blev ett litet hål. Svenska, matte och sen elevensval vilket betyder öva på låten. Jag kanske har missat att berätta det men jag & tjejerna ska sjunga på avslutningen & det kommer bli super!

Skulle plugga so (sista riktiga provet imorgon!) i eftermiddags men jag orkade faktikst inte. Satt & slöläste mina anteckningar med Håkan i hörlurarna. Har lyssnat järnet på honom nu det sista & taggar inför konserten i sommar, wiie det blir bäst!

Lite träning & så massa prat efter det, trevligt trevligt!
Nu har jag precis duschat & innan det en superfin måltid á la Hanna & Elin (hehe gaanska gott iaf).

Förresten, ni vill säkert veta vad jag ska göra på lördag?
Jag & Hanna blev tillfrågade av våran frisör om vi ville vara modeller på lördag då det är modevisning i brunnsparken mitt i stan. Det ska bli skitkul men jag är nervös!

mycket folk på träningen. verkligen!

Efter lite pluggande i eftermiddags stack jag på träning. Inte så många som tänkte som jag märkte jag, till sist var vi 6 personer, WIHO.... Hehe blev lite småmålmatch och sen match mot f98:orna. Haha den matchen skulle ni sett!
De gav allt och sprang runt andfådda medan vi var helt otaggade, hehe. Lite pinsamt att de låg jämnt med oss ett tag men sen till sist vann vi med 9-6. Vi spelade på småmål om ni undrar varför vi släppte in så många mål. Hehe.

Mamma ringde till warbergs kansli i eftermiddags och kollade om jag inte kunde få vara med på warbergslägret fastän det är fullt. Jag fick hamna längst upp på kölistan så om någon hoppar av (vilket det oftast gör) så får jag vara med!
Jag och Ronja var och fjäskade lite för Andreas som har koll på det innan träningen. Jag måste verkligen vara med!

Helgernas planer har ändrats lite, jag ska inte till liseberg med tjejerna. Jag ska något som antagligen kommer bli jävligt kul (precis som liseberg men annorlunda). Ni får snart veta! Hihihihi.

städning med håkandunk


hehe såhär snygg var jag när jag städade innan!

Följde med hem till camilla efter skolan där vi åt nyttigt mellanmål (bara för att vi är så duktiga!;), pluggade och pluggade inte, i solen hela tiden. Fin eftermiddag med trevligt sällskap!
När jag kom hem var jag riktigt duktig igen och städade mitt & jannes badrum, bara för att han är trött på att alltid göra det. När jag ändå var igång städade jag mitt rum också.

En promenix med Malin blev det också. Vi gick runt, satt på ett par gungor & pratade i 1,5 timmar och träffade fotbollstjejerna. Ganska nice det med kan jag berätta!

Nu hade jag lovat mamma att baka bröd men hon hade nog listat ut att jag skulle ångra mig så hon köpte istället, gulle henne!

Förresten har håkan hellström följt med mig genom städningen och just nu med, ska på hans konsert i sommar & har börjat lyssna på honom på riktigt nu. Sjukt härlig musik!


Håkan Hellström - En midsommarnattsdröm

vinstmatch & tröttsöndag

Släpade mig upp vid 7 efter fem timmars sömn & gjorde mig iordning innan jag cyklade till swc. Mötte upp några från damjuniorlaget & några från mitt lag, vi hoppa in denna matchen eftersom att de bara hade tre spelare, hehe.
Vi mötte Göteborgs 96:ors distriktslag, alltså de bästa i göteborg. Matchen var väldigt jämn, svettig, rolig och med mycket högre tempo än jag är van vid.
Vi vann till sist med 2-1 och jag är nöjd med hur jag spelade med tanke på att det var första gången jag spelade med juniorerna & att jag inte har tränat innebandy på två veckor.
Efter matchen stack jag, julia, thea & denise till mcdonalds (hihi skåpigt av oss!;). Sen blev det sista gudstjänsten innan konfirmationen för mig.

När jag kom hem från kyrkan var jag så otroligt trött att jag först halvsomnade vid köksbordet, sen gick jag upp och la mig i sängen där jag sov i två timmar, haha. Dock känner jag mig inte så pigg nu ändå så jag kommer nog kunna somna ikväll ändå. Dock blev både engelskaplugg & städning (måste städa rummer hos mamma också, städade hos pappa igår) uppskjutet till imorgon. Fråga inte hur jag ska hinna med allt det men det löser sig imorgon!

Puss!

look of yesterday






rosa & beige - like it, love it, wear it

Liten helgsummering



I fredags blev både musiken & no-provet avklarat, gud vad skönt!
Efter skolan chillade jag hos Julia & på kvällen blev det först fotbollsmatch som Emma, Jennifer, Linnéa & co. vann, grattis!
Efter matchen åkte vi till camilla där kvällen tillbringades med några flickor & pojkar, trevligt!

Igår började dagen med mitt livs sista konfirmationsmöte som var ganska chill, vi satt & solade halva tiden typ, hehe.
Efter det slängde jag i mig lite lunch, städade rummet och sen tog jag min kära longboard & rullade på en fin strandrunda med Emma. Alltid lika kul att åka med henne & lite extra när man möter skrattande emos & några andra på svensexa, hahaha gud vad kul det var!

På kvällen invigde jag sommaren med brudarna. Dunk & dans på Emmas altan passade otroligt bra igår. Underbar kväll, den bästa på länge faktiskt!



till det bättre



Från fjortistiden i sexan till nu, hehe jag ser ut som en fjortis på typ alla bilderna. Det är jag inte i alla fall, om ni missat det eller så.. ;)

jäkla pollen!

Var ute & cyklade med Janne igår & vi hann inte köra mer än 8 km innan jag fick värsta pollenattacken & fick köra hem. Kunde inte vara med på gympan idag heller eftersom att vi skulle springa i skogen, kan säga att promenera var hemskt nog. USCH FÖR POLLEN!

Kunde stryka ännu ett prov idag & räkna att det antagligen bara är 4 stycken kvar denna terminen, WIHO!
Smothie & musik i med linnéa i uterummet hela eftermiddagen kan jag tillägga, livet! ♥ (vi glömmer no-provet imorgon, hehe)

lite sommarminnen på det!



Imorgon är det freeeeedag!

jordens undergång? nja...


Det verkar flyga runt massor av rykten om att jorden går under på lördag, 2012 (2013 & 2060?) och ett par andra gånger som redan varit. Hur sannolikt verkar det att jorden går under flera gånger i rad liksom?

Och vad ska man göra om hela världen får en jordbävning och alla dör? Inte ett skit skulle jag vilja säga, om alla ändå dör så spelar det väl ingen roll vad man gör innan det?

En del pratar om att göra massa saker snabbt som de vill ha gjort innan de dör, men ta det lugnt herre gud. Jag tror i alla fall att det bara är rykten!

Haha shit vad jag låter hård & sträng men vem orkar egentligen lägga ner tid på att tänka på det? Dör vi så dör vi och då finns det inget vi kan göra, men annars så kan vi ju faktiskt leeeeva!

chillin in the uterum




Sov mig igenom skolan & hoppas att svenskaprovet gick okej ändå, somnade sent som satan igår/natt och det var inte så bra märkte jag senare idag...
I eftermiddags satt jag & Linnéa i hennes uterum & pratade om sommaren mm, shit vad jag längtar! Vi fick även pluggat en del så jag känner mig liite förberedd för de två kommande proven i veckan.

Nu ska jag bara smälta kvällsmaten lite (haha) och sen blir det en springrunda, dusch & kanske ett gg-avsnitt. Måste komma ikapp med den serien!

Puss

det är frågan det, ja

Ni kommer kanske ihåg att jag har sagt att jag ska ha fjäderörhängen på konfirmationen? Det skulle verkligen passa perfekt till, men nu när jag var inne på jfr:s hemsida så upptäckte jag snyggingarna nedanför & fick enorm beslutsångest!
Jag tycker att korssmycken är otroligt snyggt & på konfirmationen kan det ju inte passa bättre. Hur ska jag göra?



Ifall jag kör på det stora korset eller korset med fjädrar så sätter jag upp håret där bak så att det hänger ned på ena sidan. Om jag tar det lååånga örhänget (25 cm långt!) så har jag nog håret nere på båda sidorna, precis som jag tänkte med fjäderörhängerna.

Gud vad det här blev svårt nu då.

blivande barista?



Efter en underbar sovmorgon till 13.00, brunch & dusch kom malin hit i regnet. Jag använde min naturbegåvning vid espressomaskinen och fixade varsin chokladlatte med twix i. Perfekt att smutta på när svenskanteckningarna åkte fram! Tre prov denna veckan bröt min egna regel om att helgen är pluggfri tid.
Dock kände vi att vi kunde svenskan bra så vi satt och pratade & lyssnade på musik resten av eftermiddagen istället.

Strax blir det gossip girl & imorgon ny vecka. 20 dagar till konfirmationen & 31 dagar till sommarlov, kääääärlek ♥

finns det någon snyggare?





Jag, Linnéa och Camilla satt & skrek som galningar under hela omröstningen igår, Eric skulle ju vunnit! Har inte sett ett enda melodifestivalsavsnitt innan i år men igår blev det serrigaming, haha. Visst sjunger han bra & så men utseendet & hans gulliga personlighet (verkar ha det iaf) avgör allt. Drömkillen till 100%!

culture of the west coast

                     
                   
                   
                    
                   
                                                          hehe aningen suddiga mobil- (turist-) bilder...
Denna helgen är det ett stort surfevent här i varberg & det händer massa saker vid fästningen, apelviken, socitén mm. Jag tog min kära longboard och rullade ner dit med linnéa och camilla. Där nere mötte vi jennifer & sen också julia. Vi tittade på lite beach volleyboll, en fotoutställning, skate och lite surfkläder. När det regnade hoppade vi på strandtåget (litet minitåg som går på strandpromenaden) och satt där en stund. Kände mig som sju år igen, haha.
Sen gick vi till mignon där vi spenderade resten av eftermiddagen, för min del med en vaniljlatte och macarons. Det regnade sjukt mycket så stan blev snabbt folktom & jag och julia fick skjuts hem av hennes pappa.
Riktigt mysig eftermiddag trots vädret måste jag säga!

Nu ska jag strax äta lite & sen bär det nog av till camilla i regnet, mys & kanske lite melodifestival. Låter helt okej!


new haircut!

Igår cyklade jag ner till frisören efter skolan. Ljusa slingor, snelugg & fem centimeter kortare hår hade jag när jag gick därifrån. Riktigt nöjd faktiskt!
Efter jag var klar mötte jag upp Linnéa, Julia och Jennifer och det blev lite fika och så. Kvällen igår spenderades hos linnea med några tjejer. Massa prat & mys blev det.


accessoarer i mängder



Har suttit och kikat efter saker som ska lyfta min underbara konfa/avslutningsklänning. Hittade massa fint på topshops hemsida & om två veckor ska jag till göteborg med Linnéa så då ska det shoppas! Alla affärer är ju bättre där än i lilla varberg så jag tror att plånboken kommer lida då, hehe. Dock har jag bestämt mig för att börja sälja aftonbladet igen, så snart ska nog allt vara under kontroll.

Nu: grey´s!

love, it is a flower


longing for these summer times



Längtar som en gaalning till ett par saker, vill att allt ska hända nu!

Konfirmationen kan äntligen använda min klänning!
Skolavslutningen sjunga med tjejerna, Daniel Adams-Ray på torget & fest hela natten
Håkan Hellström om vi fixar biljetterna ändå? annars är vi utanför, underbara sommarlåtar!

& såklart till alla andra soliga sommardagar & heta nätter! Sommaren 2011 ska inte gå utan minnen i mängder, det är ett som är säkert! ♥


sommareftermiddag i engelska parken



25 grader i skuggan & stekande sol från en blå himmel, helt underbart!

På spanskan satt vi ute i solen och hade muntlig lektion, stekigt värre. Efter skolan rullade jag, malin, camillia, linnéa och jennifer till espresso house där det blev årets första frapino. Kan rekomendera mockasmaken till alla som älskar kaffe & choklad, hur god som helst!
Vi satte oss i engelska parken där vi satt resten av eftermiddagen, lyssnade på musik, solade och pratade om sommaren. Kan inte fatta att den snart är här, känns som att det var vinter igår typ!

Nu blir det hemmafruar för hela slanten, puss!

nyshoppat




solglasögon, svart bustier och hallonrosa linne, allt från gina!

Julia's sweet fifteen!



Kvällen igår var perfekt! Supergod mat, dans, sanning eller konsekvens och lite allmänt gaaalna saker. Grattis igen gumman!

onmyway



Det blev en dag i staden med Linnea, Emma och Jennifer. Först tittade vi i massa affärer, köpte shortsen på bilden & ett par andra saker ni får se snart, hittade också present till Julia som vi ska fira ikväll. Jennifer hade inte hittat nåt när vi andra hade tröttnat på att gå i affärer så hon gick själv medan jag, emma & linnea satt vid torget och pratade bort ett par timmar. Trevligt, trevligt!

Nu ska jag alldeles strax rulla bort till Julia där det blir fest med tjejerna, jääklar vad här ska firas!

ett litet grattis till min älsklingsbrud



Letade länge och noga efter bilder som visade hur söt, snäll och fin denna femtonåringen är, hittade inte en enda. Julia är inte precis den som ger fotoleendet särskilt ofta när kameran väl är framme.

Så jag tänkte; varför inte visa Julias random, lite efterblivna (förlåt, älskar dig pusspuss) och skitroliga sida istället!

Hoppas att du har haft en underbar födelsedag nu tjejen! ♥

everybody's looking forward to the weekend



Jodå, denna helgen kan nog bli rättså perfekt den också!

Skola, so-plugg, innebandyträning, promenad med malin & sen lite te & prat med syster. Det var min dag & jag har inte mycket mer om den att säga. Fredag imorgon & efter helgen är det bara 5 veckor kvar till sommarlovet, heeeeeeeeeeeeeeeeeeeelt galet!

buenas noches ♥

utvecklingssamtal & joggingtur


Christina Grimmie - Grenade. Så sjukt duktig!

Igår glömdes visst bloggen bort! Satt hos Julia med henne och Linnéa med matteböcker och asienkartor. Idag blev iaf matteprovet avklarat, underbart!
Pluggade lite när jag kom hem från skolan, sen blev det utvecklingssamtal som gick bra. Mamma & min lärare fick dock någon konstig idé om att jag skulle börja spela massa gitarr och läsa tjocka böcker på spanska, ye sure haha!

Vintervädret vi har haft i veckan har börjat ge sig och jag stack ut på en springrunda på drygt 3 km. Ganska nöjd för att vara första för i år.

Nu blir det strax grey's anatomy! Förresten om ni också stör er på bildlösa inlägg - min kamera har gått sönder! :(

en allmänt random pluggmåndag

Jag och malin tog tag i den smått omöjliga geografiläxan som består av att lära sig alla länder, huvudstäder, massa floder, sjöar, berg, floder och skit. Det låter kanske som att vi hade dödstråkigt, men det hade vi faktiskt inte.
Det är något fel på mig och malin så vi satt och skratta åt alla länders namn och hittade på sätt att komma ihåg huvudstäderna till dem.

Måste varit trötthet sen igår för sånt här är inte normalt att hålla på med:

"Oman låter som ORM, Masqat som MASK. ORM-MASK, då kan vi det!"

men ingen har väl iofs sagt att vi är normala...

konfaläger på gullbrannagården



Lägret i helgen var faktikst galet roligt! Efter en rolig bussresa fick vi våra rum & jag delade med Julia, Isabelle, Louise och Ida. Lite gudstänster och ett par lektioner fick vi stå ut med men vi gjorde massa roliga saker också. Killarna var fästa vid lekplatsen så där spenderades en del tid, haha. Vi spelade lite minigolf, en del badade (men jag fegade ur, hehe), skrattade åt roliga människor vid valborgselden och så var pratstunderna på kvällarna himla nice!

Låter antagligen som en fjortis nu, men jag vill ändå tacka alla som gjorde helgen awesome!

sover

Får kämpa med att hålla ögonen öppna så det får bli en snabb update. Lägret har varit sjukt roligt & väldigt lyckat! Ni får höra massa mer imorgon & bilder kommer också.

Nu: min egna, sköna, varma, gosiga, otroligt inbjudande säng