lite mera skärpa

 
Och så äntligen har jag fått det gjort; förvandlat x antal av sommarens jobbtimmar till något jag så länge velat ha. Jag har köpt en systemkamera! 
 
Helt sjukt hur bra bilder det blir utan minsta ansträngning (och då har jag inte haft någon tid alls till att ens försöka lära mig att fota med manuella inställningar). Men har bara haft min lilla sony i ägo i två dagar hittills så det är ingen större brådska.
 
Tid över huvud taget är inte direkt min bästa vän just nu, allt går i ett och jag hinner ändå inte med allt jag tänker att jag "borde". Inte nog med att skoldagarna är långa och läxhögarna växer så tränar jag innebandy alla kvällar utom onsdagar, seriematcherna börjar dra igång, jag jobbar ett-två pass varje vecka och går runt med ångest över att jag aldrig kommer igång med att övningsköra på riktigt.

Egentligen måste jag göra någonting för lugna ned mig innan jag blir galen eller går in i väggen eller nåt haha, tecknet att jag fått magkatarr för tredje gången i år och sovit som en stock hela eftermiddagen är inte jättebra... Men det är så svårt att lugna ned tempot, jag är lite för mycket "allt eller inget". Antingen är jag världens effektivaste eller så ligger jag på soffan och stirrar in i väggen.
 
Förlåt att detta blev värsta djupa inlägget, men jag kände för att skriva av mig lite! Puss!

kan stanna här ett tag till


Dagens sanning; sovmorgon till 12.50 skulle man ha oftare!Next up: en promenix.
Ha en bra dag alla fina!

one of those days


Måndagar är lika med alla de längsta och tyngsta lektionerna på veckan, inpressade på en idag regnig och seg dag. Inte riktigt det man kände mest för att ha framför sig när klockan ringde imorse. Det märks att hösten verkligen är på väg, helt plötsligt blir det så himla jobbigt att gå upp på morgonen och när träningen var slut vid halv nio idag var det redan kolsvart ute. Lite mysigt ändå.Trots en trög dag så fick jag en positiv överraskning. Hade nämligen glömt av att vi har labbfritt denna veckan; vilket betyder att jag börjar tjugo i ett imorgon, så sjukt skönt!

fint ska det vara

 
Bjuder på fyra mer eller mindre bra bilder från torsdag till lördag, allt från bästa håltimmeslunchen till fredagsförfest till lördagsmiddag med mina fina tjejer! Det blev en riktigt bra helg måste jag säga, även om den precis som alla andra helger; tog slut alldeles för fort. Känns som att man knappt hinner andas ut och vara ledig innan man helt plötsligt sitter i skolan igen. Men det kan ju kanske bero på att jag jobbat både lördag och söndag denna helgen, haha.
 
Veckan som kommer bjuder faktiskt på en del roliga saker trots allt; på onsdag ska jag & mitt kära uf-företag på varbergsmorgon, en frukost varberg event bjuder på där företagare pratar & lite så. Ska bli spännande faktiskt! Sedan blir det vandring i åkullas skogar (haha noooo) och på kvällen seriepremiär! Även lördagen bjuder på match & jag börjar bli riktigt taggad på att ge alla motståndare som kommer i vår väg rejält med stryk. I år är vårt år, warberg!

sen sist då?

 
Nej 2013 blir nog inte känt som bloggandets år för min del, lite synd kanske men sånt är livet. Om man bortser från bildbomben jag nyss lade upp så skrev jag mitt förra inlägg liggande i en solstol vid poolen. Nu, en månad senare, sitter jag på sängen med regnet smattrande mot rutan & undrar hur tiden kan gå så himla fort. Vad har jag gjort den här månaden egentligen? Fast när jag tänker efter så har jag hunnit med en hel del & man skulle kunna rada upp det såhär:
 
Börjat tvåan & tyckt det verkat roligt.
Pluggat, pluggat och pluggat.
Kommit fram till att tvåan kommer bli ett helvete.
Tränat innebandy & spelat flera träningsmatcher.
Haft öroninflammation och därmed lock i örat i en hel vecka.
Jobbat alldeles för många timmar.
Firat Ebbas 17-årsdag med kladdkaka och dagen efter med supertrevlig tjejmiddag.
 
Och sist men inte minst:
Klippt av håret.
Kanske det mest otippade men samtidigt så. jävla. skönt!

en vecka att minnas

 
Ord kan inte beskriva hur grymt avslut jag hade på mitt sommarlov, så titta & njut av bilderna istället!