exakt ett år sen



Förra året låg snön tjock, solen sken och vi var i mormors hus och åkte spark. Det var en superhärlig dag med massor av skratt, god mat och julfika. Idag har det varit 5 grader, mulet och jag har städat hela huset. Lite kontraster eller vad säger ni?
Har passerat 15-sträcket så nu är väl detta min framtid... Haha skooja. Men jag har ändå varit glad idag. Att städa brukar göra mig så himla nedstämd, men idag har jag på något sätt hållt humöret uppe. Gillar dagen innan julafton, nästan mer än julafton själv faktiskt. Då är det så mycket julstämning, men inga krav på att göra något.

Ikväll vet jag inte vad jag ska hitta på. Imorgon börjas dagen som alla julaftonar med grötfrukost (godast på hela dagen enligt mig!) framför öppna spisen, sen lunch med pappas släkt och kalle anka och kvällsmat hos mamma. Fullt upp med andra ord, men det är ju så det ska vara!

GOD JUL KÄRA VÄNNER!

JUL FUCKING LOV!!

Det gick bra att sjunga fastän det var drygt 900 personer som tittade, fikan med klassen var riktigt mysig och det var svårt att hålla tillbaka tårarna när lärarna pratade om att det bara var en termin kvar med min underbara klass. Betygen blev jag nästan överdrivet glad över, haha.

Strax kommer mamma och småsyskonen hem så då blir det julgodis för hela slanten och ikväll först julmiddag med familjen och sen mys med tjejerna. VÄLKOMMEN KÄRA JULLOV!

the last

bilderna är tagna av min lärare och lånade från klassens blogg.

Sista skoldagen för i år blev riktigt bra! Började med att hela nian samlades ute i den nyfallna snön och tände tomtebloss som vi gjort. Efter det bakade jag, linnéa, sara och linda pepparkaksmuffins på hemkunskapen (som blev mer som skorpor i konsistensen men ändå goda;). På no:n fick vi tillbaks arbetena och tävlade (standard att jag, linnéa, linda och sara vann, hihi) och kollade julfilm på musiken.

På iup målade hela klassen på tavlan, mycket vackert & roligt. Bild stod sist på schemat och vikarien vi hade var lite one of a kind, hahah inga komentarer på den lektionen säger jag bara!
Vi som ska sjunga på avslutningen imorgon (!!!!) åkte till sparbankshallen där vi övade till ungefär halv sex, så det blev en riktigt lång skoldag, haha.

Ikväll har jag fixat lite inför imorgon, lagat köttbullar med mamma och tagit en riktig långdusch.

Jullov imorgon, och jag kan inte fatta det!

alla prov avklarade!



Såhäääär glad är jag över att islamprovet äntligen avslutat denna terminens slit, känns så bra! Dessutom fick jag känna på årets första snöflingor idag, synd att de var borta två sekunder senare bara... Efter en riktigt lugn skoldag där bara provet krävde tankeverksamhet cyklade jag hem i regnet. Har suttit och letat recept på julgodis och lyssnat på julmusik medan regnet har smattrat mot fönstret. Känns så konstigt att det är julafton om fyra dagar när det fortfarande känns som oktober ute.

Såhäääär ledsen är jag över att Malin lämnar mig och detta kalla land imorgon. Men jag får väl hoppas att du får det bra på andra sidan jorden utan mig i år också! Det har varit lite svajigt mellan oss det allra senaste men nu när vi verkligen hittat tillbaka till varann känns det så tråkigt att vara utan min ängel i flera veckor. Puss på dig!♥

Nu ska jag strax ge mig ut i regnet och cykla till träningen! Alltid kul att träna men idag hade jag nog hellre suttit kvar här i soffan, haha.

sista advent

Denna helgen har kännts så otroligt lång, även om det varit den roligaste på länge! Har gjort så mycket saker att jag inte ens haft tid att tänka på bloggen, haha.

I torsdags efter skolan stack jag till stan med Linnéa och sen lagade vi oss kvällsmat och chillade hela kvällen innan vi kom i säng alldeles för sent. Fick i fredags uppleva hur en morgon hos andersson kan se ut, och klarade det riktigt bra tycker jag ;).
Fredagseftermiddagen spenderades hos Malin med julfika och tjejprat, sen beställde jag & min fd sambo pizza innan tjejerna kom till oss.
Igår börjades dagen med att köpa de sista julklapparna med Hanna och på eftermiddagen fikade vi med kusinerna Mia och Loisa och Loisas pojkvän Marcus. Det var väldigt kul och trevligt att träffa dem!
Lördagskvällen började med ännu mer fika hos Camilla innan vi åkte till Louise och träffade några till tjejer. Hade en skitkul kväll!

Idag har jag städat, spelat match (som gick åt helvete, haha) och sen bytt julklappar med tjejerna. Vi har haft det som tradition i fyra år nu och det är alltid lika mysigt. Lägg till lite mer fika på det så kan ni se vad min helg bestått mest av, haha. Kommer rulla fram efter jul!

Jag fick ett par örhängen, ett armband och en stoor polkagris av julia, tack!♥

 


Nu ska jag ladda om för sista veckan på sista höstterminen på furuberg, skönt men ändå otroligt sorligt..

torsdag


Ska strax ge mig iväg för sista torsdagen i skolan 2011. Som vanligt på torsdagar blir det 1000 långa lektioner, hehe. I eftermiddag ska jag ner till stan med Linnéa en stund och sen ska vi hem till henne. Ska bo hos henne från idag till lördag av hemliga anledningar, hohoh, ska bli skitkul iaf!

Vet inte om det blir något mer inlägg de kommande dagarna, men håll ögonen öppna! Puss

Coldplay - Christmas Lights


Träningen var ganska jobbig eftersom att vi bara var tio personer där och det blev mycket spring. Var otroligt seg i benen idag, vet inte varför haha. Efter en stund på gymmet också så gick jag och Isabelle och duschade. Nästan ingen i laget brukar duscha där men det var både trevligt, chill och skönt att slippa göra det hemma.

Som den julgalna människan jag är börjar jag bli lite desperat. Eller jag var desperat, snarare. Skulle nästan kunna säga att jag gett upp tanken på några som helst julkänslor i år. Jag har stjärnor i fönstrena, julmusik i lurarna och pepparkakor till fika men ändå skulle det lika gärna kunnat vara oktober. Men ärligt talat så skiter jag i det. Orkar inte pressa fram några julkänslor så om de inte kommer får jag väl fira en jul utan känslor (?).
Kan inte tänka mig hur det skulle vara, haha.

Imorgon är det onsdag vilket betyder fullspäckad dag med 9:1, vi är nästan alltid i A & B nuförtiden så det är riktigt mysigt med onsdagar! Puss

glad lucia i höstrusket

Lämnade i no-arbetet och checkade av, 2 inlämningar och ett prov kvar! Tittade också på åttornas luciatåg och blev helt nostalgisk, det är ett helt år sen det var vi som stod där! Helt sjukt vad tiden går, haha. Tyckte de var duktiga även om de inte i närheten slog vårat ;).

Sitter just nu på favoritplatsen i soffan. Regnet knastrar mot rutan och träden utanför knakar, storm nummer 3 i december incoming? Vill ju ha snö förihelvete! Tänker sitta här tills snön kommer, elleeeeeer tills jag blir tvungen att cykla i regnet till träningen, hehe. Hoppas att det kommer fler idag än förra tisdagen då vi bara var 6 personer.

Ha en fin lucia, kram!


min vita skjorta



Svar till Sandras komentar:

Här är en bild på min vita skjorta, köpt på vero moda i somras om jag inte minns helt fel!

lucia


Efter en ganska dålig dag i skolan satte jag mig med no-arbetet. Inte kul alls, men klart blev det!

Jag och Hanna följde plikten som storasystrar och stod ute i regnet och kollade på Carl och Idas luciatåg. Galet kallt och blött men de sjöng fint och så.
Vi cyklade sedan vidare till Williams dagis och var förberedda på ytterligare en timme ute i regnet och kylan men det blev inflyttat, tack gud, haha! Min bror är han med skägget om ni inte redan listat ut det, heheheheh.

Nu ska jag strax krypa till kojs och hoppas att min trettonde blir lite bättre än tolfte. Puss!

6 - 11 december

Veckan rullade på med lite storm, träningar, barnvaktning, derbyvinst (4-3 mot capricorn!), chillkväll med tjejerna hos Malin och så vidare.

Igår var det lördag och jag drog till freeport med mamma och Janne. Köpte ett riktigt fint jullinne från odd molly och en sak till som jag får på julafton ( har lovat mamma att glömma, men tyvääääärr ;).
Lite senare kom Emma till mig och vi åt lite och fixade oss. Sen blev det förgrogg med tjejerna hos Denise och efter det fest hos Thea. Hade en sjukt bra kväll, tack så mycket!

Idag vaknade jag av att Emma ville kolla på julkalendern, haha. Sen åt vi lite frukost och jag hann också skriva lite på no-arbetet innan jag åkte till Lindome för att lira match. Kan inte precis säga att jag blev nöjd med min insats men vi vann i alla fall med 5-0.

Nu ska jag fortsätta med no:n eller kaaanske titta på tisdagens avsnitt DHW som jag missade. Blir nog det sista, hehe.

Får ursäkta för bildlöst inlägg men kameran är urladdad och laddaren inte möjlig att hitta, hehe.


bra jobbat, Elin

Sötnöt som alltid finns vid min sida ♥

En av tre måndagar som är kvar innan jul är numera avklarad!
Jag och tjejerna blev klara med filmen som vi gjort på elevens val (som blev skitbra, haha!) och så träffades nians "kör" och övade. Vi är nästan 15 tjejer som ska sjunga Beyoncés Ave Maria på avslutningen och det gick riktigt bra för att vara första gången!

I eftermiddags var jag med Malin. Vi satt och pratade, fixade några saker och skulle kolla på Top Model cycle 17. Det är den nyaste säsongen som just nu visas i USA, och det är bara sånna som varit med i tidigare säsonger men inte vunnit som är med. En del personer jag gillar, en del jag hatar, och en del som jag inte har sett innan.
Men vi hann bara kolla ungefär halva innan vi fick damp på datorn, hehe.

Nu ska jag gå och hämta min kalender och gå igenom den ordentligt. Hade bra ordning på den i början av hösten men nu har jag helt glömt av den & resultatet blev att en massa saker kört ihop sig. Man tänker "tredje helgen i december, det är ju långt till dess" så visar det sig vara om en vecka, hehe.

Ha det fint!

gummisvarning

Dagens match gick åt helvete. Det var så jävla tråkigt att spela så jag flera gånger tänkte "varför spelar jag den här jävla sporten?". Hatar när det är så, för nu har jag vart på dåligt humör resten av dagen.
Skulle åkt ner till torget och kollat luciakröningen men jag orkade inte göra mig iordning till det. Satt i soffan med carl och kollade på tv istället.

Imorgon är det ny vecka med nya skoldagar, träningar och så vidare. Just nu känner jag 1000 gånger mer för att krypa ner under täcket och stanna där fram till jul, men det är väl bara lite söndagsångest.

och så kom julen



Lät fantasin go crazy & gjorde en liten juldesign. Det är ju aldrig jul i sinnet om det inte är jul på bloggen! haha
Ganska fint att det snöar också tycker jag, så kan man låtsas att det är lika snöigt där ute.

GOD JUL KÄRA BLOGGLÄSARE!

I'm dreeaming of a....



// Ge mig lite snö så kan ni få ett leende kort, hihihi. //

Igårkväll var jag med de finaste tjejerna hos linnéa. Vi satt och pratade om allt möjligt, är så himla glad att jag har er att prata med allt om!

Imorse/dag vaknade jag en stund efter tolv, passade väldigt bra att sova ikapp förra helgens saknade sömn. Hade ändå inget att göra när jag väl vaknade, haha. Så jag har suttit lite vid datorn, varit ute och gått med hunden och bara tagit det lugnt i eftermiddag.
Har kollat julkalendern, tänt julstjärnorna och lyssnar på jullistan på spotify. Ändå är inte julkänslan här & det känns mer som oktober än december, så himla tråkigt! Jag älskar verkligen julen och vill att den ska vara så länge som möjligt så nu börjar jag nästan bli lite stressad, haha.

Men ikväll ska jag till Camilla för julfika och det ska kanske snöa på tisdag så jag ska inte ge upp hoppet ännu!
Ha en fin lördagskväll! Puss

new in

Tröja och mössa köpte jag i onsdags!

Hej fredag! Jäklar vad denna veckan har gått snabbt, men det känns ändå som att det var en evighet sen det var måndag. Haha big problem med tidsuppfattningen här...
I eftermiddags var jag och malin hos camilla. Vi tog som vanligt varsin soffa i deras uterum och satt där och pratade hela eftermiddagen. Himla mysigt!

Förresten måste jag säga att årets julkalender är skitgullig, så om ni inte redan gör det, titta! Hihi puss