allt i ett

 
 
Började denna långa tisdagen med frukost & ett jobbpass 11.45-15.00. Sedan åkte jag hem till Isabelle & bakade en riktigt god kladdkaka. Vi satt & pratade och drömde oss bort till medelhavet (hon ska till cypern när jag åker till grekland). Sedan taggade vi upp & genomförde säsongens första innebandyträning. Ni anar inte hur kul det var att komma in på planen igen! Har en känsla av att detta innebandyåret kommer bli riktigt bra.
Sen duschade vi & åkte hemåt. Vid tio fick jag äntligen äta mat, blev lite andrahandssyssla idag, inte bra!
 
Förresten hoppas jag att ni känner er dumma, för ingen andra än farmor, farfar, Hanna och Issa har grattat mig på namnsdagen...

i höst får ni gärna ge mig...

// 1. h&m // 2. bik bok // 3. topshop \\ 4. topshop \\ 5. bik bok \\
 
... En bikerjacka, armlösa & vippiga tröjor, långärmade blusar & goa tröjor i mängder!
 

Denna dagen har varit väldigt bra. Träffade Malin i eftermiddags och firade mamma helt & fullt ikväll med middag på solviken, kubbspel & sen tårta. Nu har jag kollat igenom lite onlineshopar efter fina grejer. Tur att jag inte kan köpa själv här & nu, för då skulle jag antagligen varit lite fattigare vid det här laget. Malin sa dessutom att hon hade fått h&m-katalogen, riktigt avundsjuk blev jag & väntar djävulskt till den trillar ned i min brevlåda! ;) Jackan ovan ska jag bara ha, no alteratives...
 
Nu ska jag nog läsa lite i egoboost, som jag fick låna av malin, och sen släcka lampan. Godnatt!

grattis på födelsedagen mamma!

 
Finns ingen finare, mer tillitsfull eller bättre människa i hela världen, du är bäst!♥

svårt att inte le

En bild jag tog i Rosendals trädgård på Djurgården
 

Åh vad kul det var att jobba idag! Alla i min omgivning var så glada så jag smittades av riktigt snabbt. När jag sen hade kommit hem, ätit grillat, duschat och fått i rena sängkläder i sängen så kröp jag ned här med datorn som sällskap. Loggade in på facebook & möttes av en uppdatering i laggruppen; "Hej! Nu drar innebandysäsongen 2012/2013 igång!!! " och så vidare, lite träningstider och så. Ni fattar inte hur glad jag blev i hela kroppen av att innebandyn drar igång igen, fyfan vad jag har längtat!
 
Så nu ska jag fortsätta att le för mig själv & sen somna gott i min älskade säng. Ha det så bra!

vart jag än går

 
Ny kjol från Zara och ny väska från Accessorize, båda köpta i Stockholm!
 

Åkte ned till stan klockan elva för att göra några ärenden innan jag skulle möta upp Camilla klockan tolv, bara för att märka att alla affärer öppnar just klockan 12. Så jag satte mig i min ensamhet i Engelska parken & skrev in saker i kalendern & gick och hälsade på Linnéa på hennes jobb.
Sen träffade jag som sagt Camilla & vi gick runt i affärerna. Det enda jag köpte var present till mamma & till Moa. Men det var skönt att få det gjort!
Vi åt varsin briefralla på mignon innan vi drog oss hemåt. Nu ska jag ta mitt pick & pack och cykla till jobbet. Donken is the place to be tonight! ;)
 
Tycker förresten att ni ska lyssna på denna godingen! Vart jag än går - stiftelsen
 

marstrand

 

Den svenska sommaren ska upplevas i Bohuslän! Sol, bad, god mat, underbar utsikt & trevligt sällskap är en kort beskrivning på gårdagens lilla tripp till marstrand. Att vi dessutom sprang på Per Lernström (programledare i parlamentet, idol mm) och Andreas Wijk var ju inte heller helt fel, haha!

fyra dagar sommar

 
Vecka 30 visade sig leverera ganska mycket bra!
 
Förutom att svettas på jobbet så har jag ätit glass med några tjejer & killar från gamla furugänget, hängt på kåsa (x3), tagit vara på varje solnedgång (picknicken med C, M & I är nog en av årets mysigaste kvällar) och ätit ute & sen träffat warbergslägerfolk med Amelia & Ronja. Och igår åkte jag, pappa, William, Hanna och Rasmus till Marstrand, bilder & sånt i inlägget ovan!
 
Så det ösande regnet & åskans muller gör för tillfället inte mig så mycket, även om man alltid vill ha mer av det goda!

sthlm through my camera

 
Hey, I'm still alive!

Förra helgen åkte jag som planerat till huvudstaden med min underbara vän Malin. Vi åt och shoppade upp tusenlappar, besökte djurgården, tittade på folk, blev jagade av en galen tant, sov alldeles för lite, åt lite till & bara njöt av det underbara vädret. Ångrar inte en sekund att jag lade vårens sparade slantar på denna resan, för den var helt sjukt grym.
Malins kamera är snäppet vassare än min, så vi tog mest bilder med den. När jag fått dem så tror jag att det kommer en stockholm del 2, med ännu härligare bilder!

livin the dream

 
Livet vandrar vidare. Med mountainbike-cykling x2, glassmys med Linnea, storstädning, jobb & storstadspackning för min del. Imorgon drar vi och jag är så jävla taggad!
 
Ha en fin helg så hörs vi igen på måndag!

STHLM street style

 
Lite inspiration såhär på onsdagseftermiddagen!
Nu: tillbaka ut i solen
Sen: kaffe & surdegsbullar från kustbageriet
 
Ha en bra dag!

walking on sunshine

En del sommardagar gör man ingenting alls. En sån dag har jag verkligen haft idag. Men vid halv fyra åkte jag till coop med Janne & hälsade på kära syster i hennes bagarmössa & handlade såklart. Sen gjorde vi smoothie och åt vattenmelon. Hur gott som helst!
Sedan tog jag tag i klädhögen jag hade på golvet bara för skapa en ny. Provade nämligen ut lite outfits till helgen i Stockholm då jag & Malin ska vara snyggast i stan. Blev ganska nöjd med reslutatet som jag till sist kom fram till. Nu är det bara fram med väskan & sen är jag redo att dra. Jag är så jävla taggad!
 
 
 

keep it up

 
Dessa ytterst vackra bilderna får minsann beskriva hur pigg jag är för tillfället... Farliga grejer det där, att jobba. Haha. Dessutom har jag pratat så mycket att min hals värker... Yes, we have a little stackare over here!
Men kul har jag haft så jag ska sluta klaga. Dessutom är 8 av veckans 11 timmar avverkade!
 
Nu tänkte jag titta på ett par desperate housewives-avsnitt. Jag tar mig aldrig tid till att kolla på serier så jag har inte sett klart den tredje boxen, som jag fick julen 2010... ;) Dags att ta tag i det tänkte jag!
 

bokat x2

 - Jo men det känns heeeeelt okej måste jag säga!
 
En springrunda & sen matlagning med mamma fick jag gjort igår innan kvällen. Då blev det grillat innan jag och malin gick till Camilla och fick världens godaste kladdkaka innan vi gick vidare till Thea & var med henne, Denise och Isabelle resten av kvällen. Himla mysig kväll med de goaste.
 
Nu får jag skynda mig för det blir antagligen en promenad till jobbet eftersom att Janne fixar min cykel. Vädret är ju lite sådär (som vanligt) så det känns ganska bra att ha 8,5 timmars jobb framför mig.
 
Ha det bra!

lovely Sunday

 
Åh denna ångest som kommer när man vaknar en stund efter tolv... haha. Men efter gårdagens arbetspass var det verkligen välbehövt. Men idag är jag ledig! Så då är frågan vad jag ska hitta på. Men det ska nog gå att lösa utan problem.
 
Ha en bra dag! Puss

thinking that the worst is yet to come

 
Efter många om och men blev gårdagskvällen riktigt bra! Jag, Isabelle och Camilla köpte godis & satt ute på piren i den underbara solnedgången innan vi gick in i folkmassan i stan. Bilar, raggare & sådant som hör till wheels & wings. Träffade på en hel del känningar, vilket alltid är lika kul.
 
Nu ska jag åka bort till pappa & fira Moa med släkten. Senare blir det jobb. Alltid lika kul att få jobbtiden 18-22 när alla andra ska festa. ;)
 
Tycker förresten att ni ska lyssna på denna godingen som går på repeat hos mig. Why am I the one av Fun.
 

slutet gott allt gott

Sommarkvällsmat i mitt hjääääärta!
 
Idag var jag, Denise och Thea uppe med tuppen & vi cyklade till Vare och plockade jordgubbar. Finns det något godare?

Isåfall måste det vara campinos sallad eller kanske ben & jerrys. Det var precis vad jag och Malin hade som pausmat i vår storshopping som vi ägnade en stor del av dagen åt. Jag fick med mig ett par fina saker hem (en kjol, 2 par trosor & en bh och två bustiers). Ni kommer säkerligen se bustierna och kjolen i framtiden!

Nu ska jag strax möta upp min fru igen för en promenad & sedan lite film skulle jag tro. Man kan aldrig få för mycket av det goda!

Puss!

I am up in space

 
Hade ingenting att göra i förmiddags så jag tog med mig kameran ut i trädgården & tog lite outfitbilder med självutlösaren. Allt jag hade på mig idag är från h&m!
 
Nu ikväll har jag jobbat 16-21. Det var inte lika fullt upp som det brukar vara, men ändå surrar det i benen & jag tänker inte resa mig upp ur sängen förrän det är dags att borsta tänderna. Kvällens sällskap är svartvinbärssaft, the new big love.
 
Imorgon är jag ledig så då får vi se vad jag hittar på! Lutar väl åt att jag drar mig till den sista fysträningen som är på ett tag, men det tar emot.. ;)
 
Puss!

the energy never ends

 
Haha om det ändå vore så bra!

För att krydda på tröttheten i benen (eller kanske sluta märka av den för att resten av kroppen är likadan?) så stack jag på fysträning nästan direkt efter jag hade kommit hem. Fyra tappra lagspelare och tre tränare... Kan inte påstå att laget är sådär jättebra på att sköta försäsongsträningen ;). Riktigt jobbigt pass var det, med både kondition och styrka.
När jag hade kommit hem åt jag och städade hela köket innan jag glatt hoppade in i duschen (se bild). Nu har jag nyss kollat på den superhärliga filmen "En gång i Phuket" med pappa & Åsa i deras nya sovrum. Ni borde verkligen se filmen för den var riktigt rolig utan att vara sådär jobbig som alla humorfilmer envisas att vara!
 
Men nu tog energin slut & jag tänkte släcka lampan alldeles strax. Ett tiotal timmars sömn skulle inte sitta helt fel.
 
Godnatt på er!

how to start a great day

 
Äter pannkaksbrunch i min ensamhet & laddar upp inför jobb 12-16.
 
Have a nice day buddies!

faller fritt

 
Sedan vi hördes av sist har jag...
 

... shoppat i göteborg med Hanna, jobbat häcken av mig, tältat med underbara tjejer, festat, träffat Manda, kollat film & sovit hos Julia, firat farfar, varit på simstadion med malin och camilla, hälsat på mormor på sjukhuset, plockat jordgubbar, varit med Linnea, ätit, sovit, skrattat, gråtit. You name it. Sommarlovet är precis som jag tänkte att det skulle bli, men ändå helt annorlunda. Låt oss se vad som kommer näst!

ur allt ont kommer något gott

bilder - we♥it
 

Jag fick min efterlängtade sovstund & Spanien krossade Italien i em-finalen som jag tittade på med sällskap av min sovande bror. Seg kväll? Kunde varit värre!
Dessutom har jag knåpat ihop ett par collage som ska bli innehåll i mina nymålade ramar. De är lite liknande det ovan men mycket finare, hihi. Bara jag får framkallat dem så kommer mitt rum vara komplett! (hur många gånger har jag inte sagt det? Frågan är vad jag hittar för nytt när jag är "klar" denna gången..;)
 

Imorgon drar jag till Göteborg med min kära syster. Kanske står shopping på schemat, men problemet är att jag inte vet vad jag ska köpa i så fall. Livet är hårt kära vänner! Puss

1 juli 2012

 
Ungefär såhär trött kan man bli om man har jobbat i tre timmar med konstant tio-meterskö fylld av danskar, skåningar & tyskar... Nu: sovaaaa

life's too short

 
Igår var jag ledig från jobbet & det var riktigt skönt faktiskt! Jag fyllde dagen med kärleksmumsbakande, målade ett par ramar som jag ska sätta upp på väggen & kollade lite på tour de france. På kvällen åt jag grillat med familjen på den soliga altanen innan det blev förgrogg hos Denise & till sist fest hos Hampus. Hade en jäkligt rolig & trevlig kväll!
 
Idag är det grått, regnigt & kallt. Jag hade gärna stannat i sängen & kollat på en film hela dagen, meeeen istället blir det jobb! Dock ett ganska kort pass så jag ska nog klara mig ganska bra ändå ;)
 
Pusshaj