BABY YOU'RE A FIREWORK



klänning - h&m
halsband - gina tricot


Som aldrig förr mina vänner, SOM ALDRIG FÖRR!

memories - 2010

2010 har varit ett helt underbart år! När jag tänker tillbaka på detta fina år minns jag mest den härliga skolavslutningskvällen, parisresan, långa, varma dagar & kvällar på stranden, en traditionell midsommar, warbergslägret, grenå med malin, värmland med malin & linnea, stockholm med linnea, mysiga höstkvällar, konfalägret, ett guld lan & en vit december med lucia, juliga kvällar med tjejerna. Januari till maj minns jag inte mycket av, mer än bästa skidresan, en mysig shoppingdag i gbg med c & l, en del födelsedagsfester men annars mest plugg.

Här kommer några härliga bilder som får mig att längta både tillbaka & framåt mot 2011. Om 2010 var bäst, så kommer ändå 2011 bli 1000 gånger bättre!












Nu ser vi till att ha den absolut bästa kvällen & bästa slutet på detta året, NU KÖÖÖR VI!

nya kärlekar i mellandagarna

Ni anar inte vad här har bränts pengar under mellandagarna! Men jag tycker inte att jag har köpt någonting alldeles för onödigt som jag brukar göra när det är rea. Men nåt onödigt får man alltid hem, det hör liksom till
I måndags var jag i stan med Julia & idag var jag med pappa & de andra i Göteborg & shoppade. Länge sen jag var där så det var riktigt kul!


Väldigt nödvändig & älskad redan efter 5 timmar i min ägo, love åt min nya kamera! 1899:- SIBA


1. Kanske inte fullt så nödvändiga örhängen, men de kommer lyfta min nyårsoutfit! 49:- Gina tricot
2. Underbara, skitsnygga & sköna boots, är heelt kär! Fodrade är de också, kan inte bli bättre! 1099:- Scorett


Mobilskal till min lilla wildfire. Har inte hittat något som inte varit silikon innan så jag var bara tvungen att köpa det, vill ju inte att den ska bli repig. 99:- Teknik Magasinet (hette det så?) en liten affär i nordstan iaf.

Förrutom detta har jag köpt nya lösögonfransar på h&m & underkläder och ett sött linne på Gina tricot.

lite bilder från julafton

Bättre sent än aldrig eller vad säger ni? Har inte känt för att blogga de senaste dagarna så jag har helt enkelt skippat det.



Haha jag vet inte vad det var med mig men nu när jag kollade igenom bilderna märkte jag att det bara var tagna kort på dagen med pappas släkt & nästan alla var på William. Var väl inte helt vaken eller nåt.

Blev väldigt glad över mina fina klappar! Jag fick en innebandy-toolbag, smycken, pengar, smink, presentkort, skidhjälm, skidglasögon och lite småsaker. Bilder kommer snart!

puss

all I want for christmas

Imorgon är den här, dagen alla väntat på så länge, julafton. Nähä? tänker ni & funderar lite, jag tror jag har hört det någon annan stans? Kan nog stämma för jag har läst det på facebook ca 1000 gånger & på samma människors bloggar ett antal gånger också.
Men ändå, hur många gånger man än hör det blir man lika glad varje gång. Inte bara för julklapparna utan också för den mysiga känslan med alla glada människor.

Min dag imorgon kommer att se ut såhär ungefär:

Vakna hos pappa & äta grötfrukost framför brasan,
Åka till kusinen med familj, äta lunch med dem & farmor och farfar, titta på Kalle Anka & träffa tomten.
Åka till mamma på kvällen för en tomteträff till & julmiddag med Jannes bror med familj.
Midnattsmässa i träslövs kyrka kl halv tolv med mina kära vänner, tror jag iaf.

Känner på mig att detta kommer bli The best Christmas ever!

God Jul mina älskade bloggläsare!♥

dan före dan före dopparedan







Denna dagen har tillbringats hos mormor där vi har mysit & åkt spark. Det var otroligt fint ute (som ni ser på bilderna) och allt var väldigt mysigt. Har inte varit hos mormor på väldigt länge & det var kul att träffa henne.
När vi hade kommit hem från mormor åkte jag direkt till SWC & spelade match mot warbergs p96. Det var väldigt kul även om vi blev lite ägda.. Haha de vann med 11-9 fast vi hade värsta handikappet som gav oss 3 mål per mål.. Hehe ni kanske inte fattar men egentligen blev det 11-3. Men helt utklassade blev vi faktiskt inte, så det var ju kul! ;)

Igår blev det jullov & det var ju himla underbart! Det gick helt okej att sjunga både på förmiddagen på avslutningen & i kyrkan på kvällen. Efter avslutningen på dagen var jag & tjejerna hos Emma & spelade poker & myste. Efter kyrkan på kvällen åt vi gröt & firade jullovet hos Camilla. Underbar start på lovet! Btw så blev jag väldigt nöjd med mina första betyg! :D

puss

last day in school

Svar till loisa som undrade hur det gick med mina sockar: Den ena är klar & den andra har jag stickat ungefär 5 cm på. Den som är klar blev bra & jag hoppas att den andra hinner bli färdig innan vintern är slut.. ;)

Nu är alla lektioner för denna terminen avklarade & jag har lämnat skolgården för sista gången 2010. Det känns alldeles underbart! Men imorgon ska jag sjunga en väldig massa gånger & börjar bli lite nervös. Först är det på själva avslutningen i PS-aulan. Då ska jag & Julia sjunga "The rose" & jag hoppas verkligen att det ska gå bra. Det är en riktigt svår låt!
Sen kl 18.00 ska jag sjunga på gudstjänsten som prästen fixat i kyrkan för att inte vi får vara där på avslutningen. Jag & nio andra tjejer ska sjunga "Mer Jul" & "En stjärna lyser så klar" & så ska jag, Julia M, Julia Ö & Amanda sjunga "välkommen hem". Ska faktiskt bli riktigt kul!

Nu måste jag sova (inte för att jag kommer kunna somna men ah).. God natt!

underneath the christmas tree




Granen är framme & kylskåpet är fullt av julgodis. Idag är det fjärde advent & jag har fått massa julkänslor. Allt är så himla mysigt!
Har också börjat sticka lite på min andra raggsocka, men önskar att jag inte vart tvungen att göra två. ;)

Igår kväll tittade jag på julfilmer hela kvällen. Satt & både skrattade och grät åt Grinchen & Välkommen till familjen. Himla mysiga filmer att se nu innan jul.

sista fredagen innan jul

Idag har det hänt saker nästan hela tiden. Vi fick reda på att skolavlutningen inte skulle vara i kyrkan för att prästen inte får välsigna oss eller läsa böner enligt lag. Vi har alltid varit i kyrkan på avslutningen & det är en mysig tradition. Vi blev verkligen sura så vi protesterade mot rektorn & massa, haha. & så fick vi övat på låten som vi ska sjunga på avslutningen, jag & julia. Helt awesome blir det!

I eftermiddags har jag bara chillat med Julia & stannar här tills vi drar vidare till Camilla. Vi hade lite andra planer med detta snöväder & annat gjorde att vi ställde in, får bli en annan gång! Nu ska vi fixa oss & äta thaimat, pusshej!

lite julstämning i bloggen



Näst sista provet avklarat, bara att ta matten imorgon. Och i natt kl 12 ska mina första betyg vara satta. Jag är inte så nervös ändå, jag vet att jag är godkänd i allt & det är typ det enda som spelar någon roll på höstterminen i åttan. Men jag får väl medge att det ska bli kul att få se dem ändå!
Chillade hos Julia i eftermiddags. Det blir alltid så när jag är där att vi sätter oss framför tv:n & kollar topmodel och sen project runway. Fast så blir det ofta hos malin med.. ;) Riktigt härligt att bara chilla i alla fall.
I kväll har jag vart på en jobbig men skitrolig innebandyträning och duschat. Hade tänkt göra massa saker men tiden har bara flugit iväg så matten är nog det enda som hinns & orkas med.

Puss!

last week in school




Hela denna eftermiddagen tillbringades med no-böckerna hos Malin. Årets näst sista prov imorgon & jag tror att jag kan allt. Sen är det bara matteprov kvar, gud vad det har gått snabbt! Det enda man kan göra nu är att tagga jullov, julafton & nyår, jiiiiiiiiiiiiiha ♥

Lucia 2010










Foto: Hanna

kindalovemyclass

riktigt lyckad lucia

Luciatåget blev verkligen jättebra & vi fick höra av många att det var det bästa de sett på skolan. Så himla bra kanske vi inte var men ändå kul att höra!
Vi sjöng flera sånger hela klassen & mitt under "mer jul" på första föreställningen svimmade Oskar. Stackarn fick bli utsläpad av lärare & skolsyster medans vi andra försökte fortsätta sjunga. Sen sjöng jag, Malin, Camilla, Emma, Julia, Linnéa & Jennifer "tänd ett ljus". Det gick ganska bra, det var inte lika nervöst som man trodde.
Fast slutet var nog ändå bäst. Luciatåget gick ut (förutom tomtarna) och sen sattes "I got a feeling" på med hög volym & alla kom inspringande & kastade godis på vägen fram. Det kanske såg fail ut, vad vet jag, men kul var det iaf!

Min kära syster var där & tittade och jag tror hon knäppte av en del bilder som kommer lite senare. Först kan ni njuta lite av mina små tomtar som börjat fylla mitt rum. Random? Nääädå...






Som sagt luciabilder sen! Puss

dagen före lucia

Imorgon smäller det! Min kära klass ska ha Luciatåg inför hela skolan & det kommer bli så grymt! Skulle kunna berätta hur mycket som helst men jag får tänka lite på tiden... Får ställ klockan på kvart över fem eftersom att jag & Julia av någon anledning sa att vi kunde hjälpa till att fixa innan & komma dit klockan sju. Lite sent att ångra sig nu även om jag gärna sovit lite längre imorgon.
Så jag tror jag går & lägger mig nu. Tagga Furubergsskolans bästa luciatåg!



vintern -09/10 hos mormor <3


christmas gift from Emma




Bytte som sagt julklappar med tjejerna igår. Vi har gjort det i tre år nu & det är alltid lika spännande att se vem man får ifrån. Vi drar lapp några veckor innan & det namnet det står på lappen ska man ge en julklapp till.
Jag fick det söta örgottet & fina karamellerna på bilderna från Emma. Himla fint & jag smakade en godis innan som var supergod.
Jag gav en påse Polkagriste från Village till Camilla som jag hoppas hon gillar. Det luktade väldigt gott så det vore konstigt annars. ;)

Nu måste jag göra mig iordning för sen blir det partay hos Linnéa som fyllde år i november. Shit asså vad kul vi ska ha!

jacuzzi chillin'




man får ju bjuda på sig själv...

Igår kväll blev det chill med thaimat, julklappsbyte & jacuzzi bad hos Julia! De satte in den för någon vecka sen & det är verkligen helt grymt! Dock satt vi där lite för länge. Med skön musik & massa att prata om sprang två timmar iväg innan vi gick in igen. Då var vi helt slut, man blev sjukt trött & törstig. Efter det orkade vi knappt göra någonting mer haha. Sov där tills idag iaf. Grymt chill kväll med mina favoriter! ♥

svar till Moa



Nej jag betalar inte. Det är ju onödigt när det finns gratissidor. Jag tittar på en amerikansk sida som heter Cucirca. Det är inte så bra kvalitet & såklart inte textat men herregud, det funkar! Här kommer en liten lektion om hur du hittar dit....


Eller så skulle jag ju kunna lägga upp en direktlänk, tänkte inte på det... hihi

Tänk bara på att kolla upp vilket avsnitt du missat & inte bara klicka på det översta. De är ju lite före i USA & du kan få reda på en del saker du inte vill veta om du klickar fel.. ;)

Good luck!

tö & för tidig julklapp

Fatta att snön höll på att smälta hela dagen. Inte okej, nu får den faktiskt stanna till jul!

Efter skolan åkte jag med Linnéa hem. Vi pratade bort några timmar & fick också pluggat lite so. Blir ett hemskt prov på torsdag! Sen tillbaka till skolan på utvecklingssamtal. Det gick bra, tycker inte det är lika hemskt att alla tittar på en & tvingar en att prata längre. Har väl blivit mognare. ;)
Sen drog jag, hanna & pappa oss till intersport som hade julklappskväll. Där fick jag äntligen hittat den perfekta hjälmen & skidglasögonen. Men jag har glömt dem nu, jag har glömt dem, glömt dem... Inte! Helt otroligt snyggt blir det iaf.

Nu måste jag ta en lång dusch, känner mig som ett troll!

svar till Sara


Sara komenterade ett inlägg häromdagen med glitter på bilderna, som på bilden här över. Hon undrade hur jag fixade dit glittret. Sara, du är inte den första som undrar utan för någon månad sen gjorde jag ett litet inlägg som svarade på exakt samma fråga. Kolla inlägget ur mitt arkiv här under & fråga igen om det är något mer du undar. Lycka till med glittret!

HÄR är en länk till inlägget!

andra advent






Igår var det först matchvinst med 2-0 mot puma & sen mys i snöstormen hos Julia. Idag var jag, Emma & Linnéa och kollade när warberg p96 slog capricorn med 5-2 men ändå åkte ut ur sm. Himla tråkigt.
Sen blev det lite stickning på sockarna & bakat pepparkakor. Nu ska jag ta en promenix till kyrkan för att fira andra advent med mina kristna små vänner.

Puss!

20 % på team sportia


Mamma smsade nyss om att det var 20 % på team sportia ikväll mellan 18 & 20 så om en stund åker jag ner till stan med henne. Har önskat mig en skidhjälm i julklapp så det kanske blir något för mig att "glömma" ikväll. Tittade lite på deras hemsida & hittade dessa. Riktigt snygga & enkla, särskilt den vänstra. Den högra var faktiskt ganska ful, men det såg så tomt ut med en bild.. ;)

Skolan var ganska chill idag, förrutom so som kändes som 3 timmar istället för 50 min. På spanskan hade jag, malin, linnéa & linda lite kul... En del människor får skylla sig själva när de frågar oss & inte använder lexikon, mohaha! ;)

the first of December


I got my first piece of chocolate!

Idag har varit en bra dag. Utvecklingssamtalet blev inställt, min lärare var sjuk så det blir någon gång nästa vecka istället. Jag & Linnéa hängde med Julia hem & eftermiddagen spenderades i hennes crib. Jennifer ringde och frågade vad vi gjorde, Julia svarade "vi pluggar. Eller asså Linnéa sitter i min säng och läser Egoboost & jag och Elin sitter vid datorn...". Vårat sätt att plugga engelska dedära! Jaja pluggandet kan man alltid skjuta upp till morgondagen.. hehee.


dagens



and off to school...