dinner out



Om en liten stund möter jag upp snygga tjejer & vi beger oss till staden för att äta lite. Låter som en riktigt trevlig lördagskväll enligt mig!

Ha en fin kväll allihopa! puss

1 vecka


Bjuder på tre av favoritbilderna från Italien förra året!

Om en vecka imorgon sitter jag på bussen till Hemsedal med de bästa tjejerna (förrutom Julia som drar till NY istället). Jag vet att vi kommer vara taggade som satan, det har vi liksom redan varit i ett halvår, och resan kommer bli så jävla grym! Men herregud jag fattar inte att det är så snart vi åker, iiiiiiiiiiiih!



weekend!



Igår när skoldagen var avklarad (med lycka, blev färdig med virkningen på syslöjden som bara för att tillägga spenderades i solen, och min radio jag gör i tekniken funkade, weho!) följde de fina tjejerna ovan med hem till mig. Vi bakade scones & gjorde te och satt sedan och pratade bort eftermiddagen. Riktigt mysig fredagseftermiddag!
På kvällen blev det Breaking Dawn part one hos camilla. Jag kände mig lite efterbliven som inte hade sett den, men tyckte den var bra.

Nu måste jag sticka, jobb 11.00-14.45! Ha en fin lördag, puss!

ganska bra torsdag ändå



So-redovisning CHECK
Idrottsprov CHECK
Långa raster i solen CHECK
Smarrigt mellanmål & bra musik på CHECK
Frisk nog att träna CHECK
Fredag imorgon CHECK

Så nu är det enda som återstår att checka av historiaplugg... Dags att kicka lite ass med det nu då!

Puss

got a fish over here!

Onsdag blev det & den gick ganska snabbt. En massa lektioner på förmiddagen & sen ett par till på eftermiddagen, furuberg vet hur man överraskar! I eftermiddags följde jag med hem till Malin en stund & pratade, pluggade lite på idrotten som vi har prov på imorgon dessutom. Vi kan väl låtsas att jag kan det? Hehe har nog aldrig varit så osäker på nåt jag ska ha prov på men jag orkar helt enkelt inte plugga. BADASS-VARNING?!?!?!?!?!?!? hihi jag vet, du behöver inte säga det....

Haha nä vafan nu ska jag skaffa mig ett liv. Ska nog ge mig ut på en promenix i blåsten, hurtmode ON. Puss

ska aldrig bli sjuk igen



Äntligen frisk! Eller jag är fortfarande förkyld men pigg & i rätt temperatur så det tolkar jag som friskhet!
Denna dagen har vart mestadels tråkig (tv:n bråkade med mig och ville inte visa annat än brus, hehe) men eftermiddagen var bra med en lång dusch, chillande i solen och sen en promenad med Julia. Så skönt att komma ut igen och vårvädret är inte ett minus precis!

Nu ska jag dra mig till tv:n (som självklart började fungera när min lillasyster skulle titta på den) och titta först Top Model och sedan Desperate Housewives, gyllene tisdagskväll!♥

Puss

some happenings huh

Ojoj time has past! Nästan en vecka sedan jag bloggade och det har hänt en del kan jag säga. Inte en vanlig grå marsvecka med andra ord!

Förra torsdagen var det skoldans för alla varbergs nior. Inte världens roligaste kanske men fixet & middagen innan med tjejerna var i alla fall guld! Sen är det klart att det var roligare än en vanlig torsdag, haha.
Sedan blev det fredag och jag, Linnéa och Julia inledde helgen med glass i solen på julias altan, vårväder - check!
På kvällen klädde vi upp oss & drog på klackarna för att dra till Boom Boom Room, en klubb i Halmstad där min sjukt vackra & duktiga vän Camilla gick sin första (men garanterat inte sista!) modevisning. Det var så jäkla häftigt att se henne gå där som om hon aldrig gjort annat. Sjukt stolt kompis, hihi.
I lördags började jag dagen med jobb, sov bort eftermiddagen i soffan med lillasyster och sedan blev det Hungerspelen på bio med tjejerna. Riktigt grym film som inte gjorde mig det minsta besviken trots de höga förväntningarna jag hade, se den!
Igår började jag dagen med sista seriematchen för min del (allra sista spelas just nu i falkenberg!). Ganska härligt att vinna med 8-4 och avsluta säsongen med det sista målet! Bara warbergsspelen kvar nu innan säsongen är helt slut :(
Som ni säkert inte missat var det ju våffeldagen igår så efter gårdagens powernap på gräsmattan blev det våffelbakning med några av tjejerna hos Linnea. Riktigt mysig söndagskväll!

Idag uppvaktade jag min kära syster som fyller 18 idag, säger det igen, GRAAAATTIS!♥ Sedan gick jag till skolan i tron om att det skulle bli en vanlig skoldag bara för att gå hem tre lektioner senare med huvudvärk, världens snuva och 38 graders feber, weho. Har därför tillbringat resten av dagen i soffan med en bra bok & gamla topmodelavsnitt på tv:n och nu ikväll har vi ätit lite familjemiddag & firat Hanna.

Dagens underhållare!

Nu håller jag tummarna på att bli bättre men stannar antagligen hemma imorgon med eftersom att febern inte vill ge sig. Antar väl att det bästa med att vara sjuk är att man börjar uppskatta vardagen mer, haha.


just chillin

Hey tisdag! De nationella proven checkar av sig själva känns det som, har liksom fruktat dem i flera år, och nu har jag gjort 7 av 11. Så jävla farligt har det faktiskt inte vart, gogogo!

Som vanligt på tisdagar slutade jag 13.20 och drog mig hemåt. En stor kopp kaffe & mjukisbyxor på blev det, och så ner i min stora goa säng med datorn, hehe. Har absolut inget vettigt att göra så jag passar på att chilla järnet! Lite go musik också & träning klockan fyra, kan fasen inte bli bättre!

Ojoj vilket konstigt inlägg det blev, men i ett chillarinlägg kan man ju inte tänka på grammatik och meningsbyggnad. Inte för att jag brukar göra det i bloggen men ändå :D

Puss!


that spring



Det händer varje vår, och idag var dagen för i år.
Jag har äntligen fått lite vårinspiration & kommit på saker som jag vill ha till sommaren! Sådana höga, ljusa vintage shorts köpte jag faktiskt i helgen, ett riktigt kap måste jag medge! Och ett linne med virkad rygg håller jag på med i syslöjden (får dock se om jag får klart det någon gång..). Men armlös skjorta i någon fin färg och/eller en vit blir ett måste, precis som att lära mig göra en sådan fin waterfall braid-fläta som är på första bilden. Så galet snyggt att det inte är sant! Halsringar är också något jag fastnat för, ge mig please.

mainstream

Körde på jeans, ny svart stickad tröja, halsband från gina tricot & hästsvans idag, lite annorlunda mot hur jag brukar se ut men jag gillade det faktiskt.

Jäklar vilken vanlig dag! Några lektioner hit & några dit. Muntligt nationellt i engelska var väl det som bröt banan litegrann, och då är det illa eller vad säger ni? Men jag har som vanligt haft det helt okej ändå, inte the time of my life men absolut inte tråkigt, har ju alltid mina solstrålar vid min sida!

I eftermiddag har jag chillat som satan med min vän Julia. Fråga inte vad vi gjorde för något, men på nåt sätt försvann eftermiddagen ganska snabbt ändå. Man skulle kunna säga att vi alltid har varit experter på att fördriva tid!

Ha det fint, puss!

oh klen

Haha, två arbetspass tog död på mig! Jäklar asså, har inte varit så trött som jag var igår på hela detta året, men riktigt kul var det att jobba iaf!
Drog till Gekås med mamma direkt efter jobbet igår, fick med mig en del fint ut & sedan åkte vi till mormor och åt kvällsmat med henne.
De festliga planerna som dök upp sopades undan ganska snabbt och jag låg och sov vid halv tio. Hoppas att det bara är nu i början när jag är ovan vid jobbet som jag blir så jävla trött för annars kommer jag inte ha något socialt liv alls i sommar, haha.

Jaja det löser sig! Nu ska jag klä på mig och röja upp på rummet innan det är dags för derby! Warberg - Capricorn i PS kl 13.10 för de som bryr sig. Tagga kroooooss!

Bilden är ca en vecka gammal, ser ut som en gåååååås just nu.

 

Puss!


vuxenpoängen rullar in

Om lite mindre än en timme stämplar jag in för mitt livs första arbetspass! Åh vad jag är nervös, haha. Hur mycket som helst skulle kunna gå fel, men jag får försöka lugna ned mig själv med att precis lika mycket skulle kunna bra. Håll tummarna för mig är ni goa?

Har i alla fall haft en riktigt bra fredagseftermiddag hittills! Syslöjdsläraren var sjuk & vi fixade så att vi fick börja tekniken drygt en timme tidigare och sen sluta 13.15 istället för 14.30. Alla var helt exalterade (Julia sprang i korridoren och gjorde glädjehopp samtidigt som Jennifer sjöng "vi har tagit studenten" för full hals för att bara nämna några). Haha varje dag på gymnasiet kommer bli en dröm för oss furubergare som alltid går 8.00-14.30!

Nu ska jag ta mig något att äta och sedan hoppa på cykeln, iiih skjut mig, häng mig, slå mig och döda mig levande (eller död), jag är nervööööös! Hehe.

Puss!

spring love

I förrgår eller något sådant satt min syster och läste upp vad vårens nya b&j-sorter bestod av. Helt sjukt farligt hur goda de verkar vara alla tre!
Blev liiiiite sugen på det och vidarebefordrade nyheterna till min kära vän Linnea. Tro fasen att det blev en tur till willys efter skolan! Tyvärr hade de inte fått in de nya, men besvikelsen var kort eftersom att Chocolate fudge brownie aldrig sviker. Vi hade en riktigt mysig eftermiddag i hennes soffa med Håkan på, glass & massa framtidssnack. Fattar inte hur bra liv jag har ändå! Inte för att skryta men jag har världens bästa vänner, en underbar familj, goaste laget, en konstig men förjävla bra klass och imorgon är det första dagen på jobbet för min del. Som ni har så har allt liksom bara börjat, och det känns så bra att bygga framtiden på den grund jag har!

Oj vad djupt det där blev. Sätt på lite glad musik & läs om det igen så ska jag lova att det blir ännu bättre effekt, hoho. Eller så kan du ju kalla mig bitch & kaxig och bli lite lyckligare själv, you choose! :D

Puss på er finisar!

så redo

Jag antar att många av er någon gång har funderat över hur det skulle bli om furubergseleverna fick sovmorgon, för vi börjar åtta varje dag (och har gjort det sen f). Idag har det hänt! Jag börjar halv nio, fattar ni!?!? Ställde klockan på en halvtimme senare än vanligt och ändå är jag klart kvart i åtta. VAD GÖR JAG FÖR FEL? :(

Nu om en liten stund ska jag i alla fall dra mig iväg till la escuela. Nationellt no-prov står överst på schemat & jag känner mig faktiskt redo. Let's just fix this!

Ha en fin dag! puss


kunde varit måndag

Har gått runt med tanken av att det är måndag idag, och då blir man ju snäppet gladare varje gång när man kommer på att det är tisdag. Lite sorgligt ändå att man vill att tiden ska gå, men helgerna är ju trots allt bättre än vardagarna enligt mig!

Imorgon är det onsdag och dags för nationellt prov i fysik. Är inte så nervös även om jag inte har en aning om hur det ska gå, men precis som camilla har jag inte döpluggat, bara läst hela fysikboken, hahaha. Tolka det där hur ni vill!

Men nu kallar plikten (tv:n heheheheh) Puss!

gotta love this - idre 2012!



Åh, jag tycker bilderna talar ganska bra om denna underbara weekend! Men om jag ändå ska skriva lite så kan jag säga att mycket skidåkning har det blivit! Jag, Hanna och pappa var det ju som åkte själva och alla tre gillar fart om man säger så. Vi satte på oss skidorna klockan nio varje morgon, åkte lift upp-backe ned-lift upp-backe ned till tolv, åkte hem och åt lunch och sedan samma melodi på eftermiddagen. Vi upplevde alla sorters väder också, massa sol men också en hel del vind och en liten snöstorm, men det är ju sånt som hör till!

Även om systemet var i minsta laget för oss effektiva backplöjare så var det himla fint och alldeles lagom för en weekend. Tack bästa pappa!♥

10 sanningar om min nutid

1. Som ni kanske ser på bilden så sitter jag och ler mot dig med alla mina tänder synliga.
2. Jag borde skriva en packlista men sitter istället och ler.
3. Om en stund ska jag hämta ut mina glasögon och efter det ska jag träna.
4. Träningen slutar halv åtta, sen ska jag duscha, äta och packa till resan innan Grey's Anatomy börjar kl nio. MISSION IMPOSSIBLE
5. Mitt hår är det enda spår som finns kvar sedan mitt förra liv som bisonoxe.
6. Jag är den enda jag känner som har sony ericsons standardringsignal. Erkänn bara att ni inte ens kommer ihåg hur den låter.
7. Imorgon åker jag till idre med min far, min syster och min vän fysikboken. Han är lite mobbad för jag ska stänga in honom i väskan och låtsas om att han inte fick följa med, hehe.
8. Jag försöker tänka mig att mina nya glasögon ser ut som Harry potters, så jag blir positivt överraskad när jag hämtar ut dem.
9. Detta är ett helt meningslöst inlägg.
10. Men ändå läser du det. HAHA du har inget liv!

Ha en bra helg så ses vi i backen! PUSS OCH HEJ!

you listen

Skoldag 2 av 3,5 avklarad för denna veckan! På torsdag förmiddag åker nämligen jag, hanna och pappa till idre. Där blir det skidåkning och så hela helgen, fy fasen vad underbart!

Nu ska jag strax dra mig till swc och träna. Får väl se om jag blir ensam för jag får händelse varannan minut med folk som skriver i laggruppen att de inte ska träna, haha. Får väl hoppas att någon mer kommer!

Glöm förresten inte att Desperate Housewives börjar idag! pusss

ska vi dra till malmö?

Idag var det skola igen och allt klagande över hundbajset som var nedkletat där av några tjommar (haha moget, yess!) var lite överdrivet eftersom att allt var bortstädat och fräscht. Lite sjukt hur media (och mina facebookvänner) förstorar upp en del saker & gör det ännu roligare för de som gjort det. ;)
Fick det muntliga mattenationella avklarat, konstig idé att snacka om matte måste jag säga. Inte min starkaste sida precis (vilket kanske är tur då jag inte tror att det är det mest användbara här i livet).

 

Efter skolan mötte jag upp jennifer och linnea för lite fotbollslirr på vallen. Jag har blivit tillfrågad att bli målvakt i deras målvaktslösa fotbollslag och ville testa om det ens var värt att fundera på. Har inte spelat så värst mycket fotboll innan men det är verkligen kul så jag har bestämt mig för att ge det en liten chans i alla fall.

 

Kvällens förstklassiga underhållning bestod av Warberg-Falun som visades på tv4 sport. Riktigt rolig match att kolla på eftersom att min kära klubb äntligen fått igång spelet. Spännande slut var det också och jag satt lite på nålar när falun nästan kom ikapp på slutet. Men vinst blev det och ett litet hopp som vart släckt innan tändes igen; Kanske kan det bli slutspel för warberg?! Låt oss hålla tummarna!

 

Puss!


sommarlovsfeeling

Om man bortser från att det är 4 grader och molnigt ute och att jag har planerat att börja med allt plugg jag har om en kvart, så har jag faktiskt lite sommarlovskänsla idag.
Jag vaknade av att rummet var ljust vid halv elva och nu har jag ätit frukost ensam i ett tomt hus. När man är van vid fullt hus så är det så jäkla underbart att få vara helt ensam ibland! Tror inte att det har hänt sen förra sommaren, haha.

Så lite hög musik på så ska nog pluggandet bli helt okej! Senare blir det släktkalas hos Lisa som fyller 18 på tisdag, galet! Tänker att jag, Hanna och Lisa i kombination alltid kommer vara max 35 år om man lägger ihop men nu har vi minsann kommit över 50-strecket! Jesuus

Ha en fin söndag! Puss

winning

Igår blev det helg som jag firade med supergod fika hos Camilla och sen på kvällen mys med tjejerna hos Linnéa, så längesen alla var samlade!

Idag började jag dagen med att städa och nu sitter jag här i det nystädade rummet lite lagom svettig & taggar för duschen, haha. Spenderade hela eftermiddagen ute i veddiges landsbygd för att hämta hem 3 poäng. Som ni kanske misstänkte efter rubriken och favorittummen på bilden så lyckades vi alldeles utmärkt. Warberg-Veddige 8-6 med andra ord! Skitkul att spela var det också så leendet på bilden är helt äkta!

Nu ska jag hoppa in i duschen, äta middag och sen får vi se vad jag hittar på. Night is young, tagga utgång, GEDEN, klackarna i taket, som aldrig förr brudar! SKIIII hehehehe