tycker lite synd om mig själv

Fick skippa de sista byterna på träningen innan, måste ha sträckt baksidan av låret för satan vad det gjorde ont! Lagade lite mat till la familia och la mig sen i badet med tända ljus, musik och so-boken. Ingen annan förstår hur hemskt det skulle vara om mitt lår inte blir bra så att jag kan spela imorgon. Så när ingen annan tycker synd om mig får jag väl tycka synd om mig själv...

Orkar inte skriva mer nu, vill bara göra mitt ben bra igen! puss

mobilblogg: sticker och tränar

Glad för att det inte är långt till swc från mitt hus just nu. Det regnar fortfarande (har gjort det hela dagen) men det är väl bara att bita ihop. Hörs mer senare, puss!

trettiondemarstjugohundraelva



jeansjacka - Cubus,  vitt linne - h&m,  beiget maglinne - gekås,  jeans - kommerinteihåg. Haha jag märkte att min lugg var helt sne på översta bilden, får klippa den sen!

Jag och Julia använde våra bakningsskills och bakade världens snyggaste sockerkaka. Supergod blev den också för den delen, hihi. Sen kom Linnéa också och vi satt och kollade på massa youtubeklipp. Typ gamla icareklamer och sånt, p12 men HAHA vad vi skrattade!

Nu ska jag som sagt klippa luggen, sen duscha och till sist blir det Grey's!

new

Lagom till Desperate Housewives föll alla bitar av designen på plats! Höll på i tio minuter och undrade varför bilden i sidan försvann, så märkte jag att jag hade skrivit / istället för \ på ett ställe. Suck på webdesigner säger jag bara! Men är man envis så är man, jag hittade stället först!

puss!

kappahl, skola, malin och longboard


LOOKBOOK.NU


Kort samanfattning på min dag detdär! Började skoldagen med ett studiebesök på kappahl med ellen, andreas och mauritz. Vi fick vara inne på lagret och gå i massa okända korridorer som man inte visste fanns på gallerian. Sen var det bara att cykla tillbaka till skolan som var väldigt ensam i några timmar eftersom att alla andra var på sina studiebesök då. Jag & Ellen var de enda som var på spanska lektionen, haha.
Efter resten av skoldagen drog jag med hem till Malin där vi åt lite, tittade top model, skrattade sjukt mycket och promenerade med massa djupa samtalsämnen. Så typiskt oss!

Nu har jag precis kommit in från en liten longboardrunda med Hanna. Så himla härligt att flyga fram igen, det har ju inte gått att åka på jättelänge. Vi kom dock lite vilse och hamnade i värsta ghettoområdet på håsten med massa färgglada minihus, HAHA.

mondayy

Var hos någon konsumentvägledare på hemkunskapen så när vi ändå var nere på stan passade vi på att luncha på paganini. Våra lunchraster är så korta och skolan ändå såpass långt från stan att vi aldrig hinner det annars. Supergott och riktigt mysigt var det i alla fall.

Efter skolan hämtade jag småsykonen på deras skola och lämnade dem hemma innan jag körde till Julia. Därifrån blev det en sjukt lång promenad ner till havet och runt där. Jag överdriver inte när jag säger att vi gick konstant i 3,5 timmar. Herregud vad jag har ont i benen och fötterna nu! Converse är kanske inte bästa promenadskorna... Julias kamera åkte med iaf så här är lite bilder!



Riktigt fin eftermiddag med massa prat & udda skratt, hihi loveu.

sjuker

Tredje DH-boxen gjorde helt klart min dag. Vaknade tio över tolv med igentäppt näsa, konstanta nysattacker och ont i halsen så resten av dagen har som ni förstår tillbringats i sängen. Hoppas på att bli frisk snart, warbergsspelen nästa helg!

pusshej

Grattis syster! ♥



Du är, har alltid varit och kommer alltid att vara min absoluta nummer ett. Jag älskar dig Hanna ♥

saturday


blus - h&m, kjol - hannas (vet inte varifrån)

Har varit fullt upp hela dagen idag. Började med att sjunga för min kära syster som fyller 17 år idag. Sen drog jag till swc och kollade lagets match som slutade 6-6 mot falkenberg. Lite lagfotografering och massa kladdkaka blev det sen. Vi hade fika/möte där vi fick reda på lagen till warbergsspelen och jag måste säga att jag är nöjd med det laget jag kom i! Blev massa prat och skratt på fikan iaf, trevligt trevligt!

Sen blev det våfflor, en longboardrunda (!) med hanna och promenad till posten för att hämta konfaklänningen. Den passade perfekt och jag längtar tills jag kan visa den, har bestämt att det inte blir förrän konfirmationen hihi.

Nu ska jag strax till Linnea med tjejerna för vårat årliga earth hour-mys. Glöm inte att släcka lamporna mellan 20.30 och 21.30! Puss

skräckis på g



Eftermiddagen hos Jennifer var supermysig och våfflorna smakade helt perfekt! Kolla Jennifers blogg här vid sidan för jag knäppte massa bilder med hennes kamera som jag är säker på att hon lägger ut.

Nu ska jag bara fräscha till mig lite och sen dra mig mot Julia där det blir skräckfilm med henne, emma och camilla tror jag. Jag är inte precis en skräckmänniska men jag får la hoppas att jag klarar denna filmen, ska tydligen vara riktigt äcklig...

puss!

våffeldagen!

Sitter hos jullan och äter macka, vi ska snart dra till jennifer och baka våfflor med de andra brudsen. Andra omgången våfflor för oss idag eftersom att vi fick det i skolan av lärarna också, gulligt av dem! hoho

Kommer antagligen mer uppdatering senare, ät nu mycket våfflor nu och ha det niiiiiiice!

dagen före fredag


mauritius -06

Har precis kommit ut ur duschen efter en ganska hemsk träning. Först var det beeptest som gick lite bättre än i höstas men jag blev ändå inte så nöjd. Efter testet var alla helt slut men ändå var det vanlig träning och jag har nu bestämt mig för att inte resa mig upp ur sängen förrän jag vaknar imorgon...
Slapp sista lektionen så jag åkte hem och gjorde klart no-arbetet. Riktigt skönt att skicka in det & slippa sitta och skriva imorgon eftermiddag också. Då blir det våfflor med tjejerna istället! Ni har väl inte missat att det är våffeldagen imorgon?

På tal om våffeldagen så har jag, linnea och julia som tradition att äta våfflor utomhus då. Vi har gjort det två år i rad och nu får vi väl hoppas att det går att sitta ute imorgon med! Har märkt att de börjat sopa gatorna så nu tänker jag snart ge mig ut på en härlig longboardrunda. Min bräda har stått på rummet hela vintern och riktigt längtat ut!

Puss

can't get you out of my head


tänkte passa på att fortsätta med gamla semesterbilder nu när jag inte har kamera. Grekland 09

Det var en ganska vanlig dag i skolan med fullt upp hela tiden. När det var slut gick jag med till Linnéa & var där en stund innan träningen. Fick reda på att det är beeptest imorgon, kul! punktpunktpunkt not. Men vi får reda på lagen till Warbergsspelen, en cup som är nästä helg så man får la dra sig dit ändå.

Nu: Grey's!

awesome dag på brandstationen!

Började dagen med lite matte och sen besök på ungdomsmottagningen med tjejerna i klassen. Var la helt okej men resten av dagen slog allt! Vi åkte till brandstationen och var där 10.30 till ungefär 15.00. Filmade nästan hela tiden (förrutom när vi sprang till mcdonalds för lite lunch, hehe) och det var så jävla kul! Kan inte berätta så mycket om vad vi fick se men jag kan lova att det blir en del häftiga scener. Kollade igenom allt vi hade filmat för en liten stund sen och undrar faktiskt om vi inte kommer behöva filma lite mer, men jag kanske har fel.

I eftermiddags har jag skrivit på no:n och sen gick jag en lite promenad med musik i öronen till mamma. Vi har haft inbrottsförsök där märkte vi förra veckan så nu när jag kom dit igen hade de satt in en sån där kedja mellan dörren och dörrkarmen. Haha jag knäckte mig faktiskt när jag såg den, visst jag vill inte ha inbrott men det kändes bara för amerikansk film!

När jag hade varit hema typ två minuter efter promenaden smsade malin och frågade ifall jag ville ut och gå med henne. Jag kände för att prata så jag snörade på skorna igen & det blev ännu en promenad.

Förlåt för att alla inlägg är bildlösa men jag har glömt kameran hos mamma som sagt & självklart glömde jag att ta med den när jag var där... Kan väl bjussa på två italienbilder bara för att jag längtar så jäkla mycket tillbaks!



NU: Desperate Housewives!

problemdag som blev bra till sist


Jag & snyggingsyster!

Morgonen/förmiddagen var lite strulig när jag, julia, linnéa och jennifer skulle bestämma vilken dag vi skulle filma till dokumentärfilmen vi gör i skolan. Efter nån timme av minst sagt bitchighet kom vi överrens om att det skulle bli imorgon. Så det kommer bli en annorlunda dag imorgon och den kommer antagligen bli väldigt rolig!
Nu ska jag nog titta lite på no-läxan/arbetet, har nog sagt det tusen gånger men projekten i skolan tar verkligen aldrig slut!

Missa bara inte sista avsnittet av Top Model ikväll!


Blir det Chelsey eller Ann? jag vet redan men ändå.. hihi


suunday

Tjena snyggingar!
Stället vi var på idag var Model lab, typ som The studio i göteborg. Vi blev sminkade och sen tog vi massa (fula) kort. Lite tråkigt men jag blev faktiskt inte nöjd med en enda på mig så det enda som köptes var ett på mig och hanna tillsammans. Ni kommer att få se det, promise. Och så tänkte jag lägga upp lite bilder från kvällen i fredags men så märkte jag att kameran blivit kvar hos mamma, så jäkla jobbigt att jag alltid ska glömma något!

Men nu är jag så jäkla trött att jag tror jag somnar. Känns lite konstigt att gå och lägga sig innan nio men så får det bli idag. Puss!

mobilblogg - gulddag!

Sitter hos Linnéa nu och är allmänt social... Hehe. kände att jag bara var tvungen att berätta om dagens guldstund! Spelade seriens sista match idag. Vi hade redan vunnit serien så den spelade ingen roll men ändå var alla supertaggade! hela matchen var ganska svajig men till sist vann vi med 4-2 & jag fick göra seriens näst sista mål hihi. Alla blev helt galna och vi kastade oss i en hög på målvakten. Sen i omklädningsrummet så tränarna åt oss att alla skulle gå in i duscharna så det gjorde vi. Då kom Jonas med värsta pommacflaskan och sprutade ner oss allihop samtidigt som någon satte igång duscharna och vi blev helt genomblöta. Haha fan vad alla skrek asså! Älskar er brudar! Sen cyklade jag och Louise med pommac i håret till konfan. Där var det inte precis lika roligt men det funkade. Imorgon ska jag göra en liten sak med familjen hos pappa, ni får höra mer imorgon. Puss!

friday night!


h e l g !

STICKER TILL MILLAN FÖR PARTY, SE YA!

SERIEVINNARE!

Matchen igårkväll gick skitbra och vi vann med 7-1. I bilen på väg hem ringde en av tränarna och berättade att tvååker hade vunnit mot viskadalen (trodde vi aldrig skulle hända) så VI VANN SERIEN!
Helt insane att Warberg f96-97 vann 93-serien, jag menar de äldsta fyller förfan 18 i år! Shit vad jag är stolt över oss tjejer! ÄLSKAR ER ♥




Nu: träning med bästa laget!

2011-03-16

Hade fixat outfitbilder men just de två ville absolut inte funka att ladda upp. Är otroligt irreterad på blogg.se just nu måste jag säga, hehe... Har haft en ganska chill dag i skolan och nu taggar jag match mo tgällared med makaroner och köttfärssås. Seriens näst sista match är det ikväll och jag är riktigt laddad att göra den till den bästa! Nu ska här kööööttas.


h&m



Just can't get enough - black eyed peas ♥

yesterday

Jag och Linnéa stannade kvar i skolan en stund och gjorde klart stopmotionfilmen. Den kommer snart upp på youtube så då får ni se!
Sen gick vi hem till henne och lagade våfflor. Det gick väl lite sådär men till sist fick vi iaf en våffla var som inte var bränd. Hela eftermiddagen tillbringades sen i solen ute i uterummet med massa prat.
Efter en snabb kvällsmat hemma stack jag Linnéa igen och vi tog en riktigt lång powerwalk ner till havet och så. Himla mysigt var det och jag har faktiskt träningsvärk idag, hehe. Älskar dig Linnéa!♥


heheh gick väldigt bra med våfflorna ser ni...


Riktigt fin dag!

studiedag!

Hur härligt är det inte att frå en extra dag på helgen? Måste säga att den använts flitigt till massa underbart onödiga saker.

Vaknade hos Julia bara för att hon kom hem från stockholm igår och jag längtade efter henne. Vi njöt av ledigheten och tittade på en film, The Proposal. Riktigt mysig film som jag både skrattade och grät till, samtidigt! En grymt söt huvudperson gjorde ju inte precis filmen sämre...

Jag och julia använde våra matlagningsskills till att göra en stor gormetmiddag bestående av stekt ägg och bacon innan vi cyklade till Linnéa. Lite chill där med tjejerna och en lång & otroligt random cykeltur blev det. Vi fick också ett litet ryck och tittade på Rosa the Movie, vilka minnen asså!

Slänger in ett par bilder på den ursnygga skådespelaren i The Proposal, Ryan Raynolds. NJUT!



saturdaaay



Igår kväll blev det lugn kväll med Linnea efter chilleftermiddag hos c. Idag har jag varit hos mormor och rensat bland massa gamla onödiga saker, hon ska flytta ifrån huset om ett litet tag.
Nu kommer ett par snygga brudar alldeles snart och så blir de partyy! puss



Yeah 3x - Chris Brown

älskar min hjärna ibland....





Ulrik Munther - Cover, Born This Way.



Ulrik Munther - Boys Don't Cry.


Visst han var med i lilla melodifestivalen, men dessa låtarna är grymma, så lyssna!

(och jag kom på hur jag skulle kunna lägga in klipp igen, ibland är jag bara för jävla smart om jag får säga det själv...)

ett nytt par älsklingar



Fick sluta en timme tidigare så jag tog tiden till att sticka ner till stan en snabbis innan träningen. Direkt till Nilson gick jag och jag kom ut glad med ett par nya med mig. 699 kronor gick de på och jag känner att de kommer snvändas så flitigt att de kommer vara värda vartenda öre!

Kärlek till converse ♥

-20110309

Jennifers bild från igår!

Riktigt sjuk dag faktiskt. Inte så att det hänt något stort men jag kom bara att tänka på en sak när jag vandrade hem från skolan. Och det var faktiskt ganska sjukt.

Jag gick till skolan med solglasögon & värsta vårkänslorna, sen satt jag hos Julia på lunchrasten och tittade på massa härliga vårkläder på nätet. Ett par timmar senare gick jag hem från skolan med två-tre cm nysnö under fötterna. Solglasögonen kändes helt plötligt väldigt långt borta.

Nu ska jag gräva ner mig i sängen och inte gå upp förrän snön är borta (träningen börjar..)

NY DESIGN

Alltid lika roligt att fräscha till bloggen lite!

Men som alltid när jag gör design så krånglar jag till det och det tar sin lilla tid. Vi säger att det är värt det, eller vad tycker ni?

NU DUSCHEN! (sköt upp det lite...hehe)

kanske skulle bli brandman..?

Jag, Julia, Jennifer och Linnéa fick ledigt från eftermiddagens lektioner för att åka till brandstationen. Vi har nyss påbörjat ett stort arbete som ska vara klart i juni. En dokumentärfilm ska det bli och våran ska handla om en dag på brandstationen. Vi var ju som som sagt där idag, för att prata lite med Stefan, brandmannen vi ska intervjua och för att titta lite på vad vi ska ha med i filmen. Det var sjukt kul att vara där och hela detta arbetet ska bli skitkul!

När vi stod där i korridoren så gick larmet. Det började tjuta och alla sprang förbi oss och vi blev typ helt chockade. Först kände vi oss bara ivägen men sen sprang vi ut och kollade när de körde iväg. På en minut var det över och vi var helt skakiga. Herregud jag skulle INTE klara av att vara brandman!

Jennifer har lovat att jag kan ta några bilder av henne, hon hade sin kamera med. Men de har inte kommit upp än så ni får hålla ut ett tag. Nu blir det duschen! puss

eftermiddagen i svartvitt





Cyklade ner till stan med Malin direkt efter skolan. Vi gick till kvantum och köpte tunnbröd som vi åt med varsin latte i engelska parken. Ganska så random men mys och vårkänslor på hög nivå! Efter det gick vi runt i massa affärer och brände pengar. Blevockså lite kär i ett par snyggingar till skor som jag hoppas blir mina!

Nu ska jag titta top model, missa inte!

shopping i vårvädret


beige oversize t-shirt, carlings 299:-


Blommig top med volanger på axlarna, kappahl 199:-


Bollar att lägga i innebandyskorna så att de inte ska lukta så. Mint är 10000x bättre än svett enligt mig iaf. Intersport, 70:-

Yours are the sweetest eyes I've ever seen



Farmor sa att jag borde klippa den kortare så att man såg mina ögonbryn. Farfar tittade undrande på mig, hälsade lite stelt och frågade sen pappa "är inte Elin här?".
Det är ganska sjukt hur en sån liten förändring kan ändra ett utseende och jag är så himla glad att jag vågade. JAG ÄLSKAR MIN LUGG!

grym helg - liten summering

Började helgen med mys hos Jennifer med henne, Linnéa och Malin. Blev massa prat och sånt.
I fredags kväll var det min och Julias egna kväll med god mat, bio, massa godis, gitarrspel mitt i natten och allmänt chillande. Filmen vi såg hette Sanctum och är ett riktigt måste att se, herregud den är otroligt bra!
tack för den fina kvällen, älskar dig Julia ♥

Igår var det som ni såg innan innebandy hela dagen. Efter det drog jag mig till Linnéa och tittade film med tjejerna. Vi skulle se Låt den rätte komma in men det räckte att vi hade sett 2 minuter innan vi fegade ur och valde en riktigt amerikansk kärleksfilm istället. Min stora kärlek tror jag att den hette, riktigt mysig och rolig i alla fall.

Idag fick jag min första sovmorgon på flera veckor och sen hade jag riktigt mycket energi så jag städade rummet, promenerade till swc och kollade match. Sen blev det plugg i eftermiddags och till sist släktkalas hos Lisa. Supernice!

Nu laddar vi för näringslivsvecka i skolan, berättar mer om det någon annan dag för nu tänkte jag nana, puss!

får väl slänga in några snygga bilder med


Den sjukt snygga huvudrollen i sanctum, rhys wakefield ♥


syster och kusin Lisa, snygga som få! Grattis på 17-årsdagen Lisa! ♥

helgens matchresultat!

Lördag
Tillbringade hela dagen i kungsbacka där det blev en match i 96-serien mot Sandö och en i 93-serien mot Varla. Hade riktigt trevligt med ronja, denise och louise på vägen dit & på donken bara för att tillägga, snygga brudar det där!

Matchen mot Sandö gick riktigt dåligt och det slutade med 2-2. Men säkrad andraplats i den serien är helt okej!

Mot Varla gick det mycket bättre och vi vann med 6-2. Fortfarande chans att vinna 93-serien alltså!

Söndag
Jag spelade mina matcher igår och fick nöja mig med bänkplats idag. Riktigt hemskt var det att se på den svajiga matchen mot Puma, i 93-serien. Ganska våldsam var den också, samanlagt 4 utvisningar delades ut och de sista 2 minuterna var det fyra mot fyra på planen. Men även denna matchen slutade 2-2 och vi har i alla fall chansen att vinna kvar.

GRYMT SPELAT I HELGEN BRUDAR! ♥


laddar om med varmt bad och mörk choklad

Träningen var inte så jobbig som de tidigare i veckan men efter tre dagar i rad kände jag mig ganska seg i benen. Jag kände att jag behövde en riktig nystart för att orka med morgondagen så jag la mig i badkaret med supervarmt vatten och ansiktsmask på. Så underbart skönt!

Nu medans jag sitter här i soffan och äter mörk choklad tänkte jag berätta lite om helgens planer, jag har fullspäckat schema som vanligt!

Fredag: Efter skolan ska jag, jennifer, linnea och julia försöka få en sak gjord angående dokumentärfilmen vi ska göra i skolan. På kvällen tänkte jag lägga mitt liv i Julias händer så hon får ge mig min födelsedagspresent, wiiie!

Lördag: Riktig innebandydag med match kl 12.30 och 15.30. Båda matcherna är i kungsbacka så jag lär vara borta hela dagen. På kvällen har jag ännu inget bestämt men jag hoppas på en kväll med tjejerna...

Söndag:
Inget bestämt än faktiskt men jag tänkte sova länge och sen gå iväg och kolla när laget spelar helgens tredje match. Annars blir det kanske kyrkan men jag tror inte jag orkar det.

Hoppas vi hörs imorgon men mina fredagasuppdateringar är ganska ovanliga! puss!

2011-03-03



Stör mig nåt otroligt på att jag inte kan lägga in youtubeklipp på min blogg längre! Någon som har något tips på vad som kan vara fel?
Här är i alla fall spotifylänk till en go låt, Pricetag - Jessie J & B.o.B

Skoldagen var ganska långsam, som alla torsdagar. På sista lektionen, elevens val, fortsatte jag & linnea med våran stop-motion film (lerfigurer, som pingu). Vi kör historien om tomaterna som går över en väg, kom ketchup så går vi, ni vet. Vi kom ända till själva mosandet och det var riktigt kul. Men vi blev tvungna att avbryta det roliga för batteriet i kameran dog. Men vi fick sluta tidigare så det var lugnt...

Nu blir det träning & sen något möte med laget, har ingen aning om vad det kan handla om men jag ska såklart dit ändå.

puss!


on my wayy



kjol - indiska

MÅSTE DRA TILL SKOLAN, PUSS!

helt slut


hur vackert?

Tränarna körde med oss som slavar och alla muskler i hela min kropp är trötta. Måste säga att det var ganska skönt att ta en lång varm dusch och sen krypa ner i sängen med datorn. Det är jag helt klart värd.

Nu ska jag läsa lite bloggar och sen sova tidigt, har ärligt talat inte tagit igen mig helt efter resan än.

CIAO BELLAS

och överraskningen var en...



LUGG!

Äntligen har jag vågat göra något med håret och blev riktigt nöjd faktiskt! Känns så roligt att ha en frisyr istället för massa hår som bara hänger där, haha. Och bilden är inte den bästa, men ni kommer ju få se fler i framtiden!

Nu återstår bara att se hur det går med luggen på träningen... Sticker till idrottshallen om typ 1,5 timme för att träna & innan det blir det top model.

puss!