Tjugofjärde juni

Vaknade utan röst även idag och var på väg att bli lite smått deprimerad framåt lunch haha men sedan blev det bättre! Vid fem-tiden träffade jag Malin och tog en frozen yoghurt-glass med henne vid havet. Jag hade fått tillbaka rösten ganska bra så vi satt och pratade och tog en promenad vid fästningen som två gamla pensionärer.

Nu har jag precis ätit kvällsmat och ska strax ut och övningsköra med pappa, det börjar verkligen bli på tiden att jag tar tag i det!


En tystare söndag

Pigg och glad vaknade jag i morse vid halv tio . Jag var riktigt taggad för att jobba två timmar senare, gick ned till köket för att äta frukost och öppnade munnen för att säga godmorgon till min lillasyster. Det var då jag märkte att något var ganska mycket fel, jag fick inte fram ett ljud!! Viska lite tyst kan jag men det går verkligen inte att prata. Ni fattar inte hur frustrerande och deprimerande det har varit att inte kunna prata på en hel dag, helt sjukt! Blev inget jobb heller för den delen, jag ringde ett viskande samtal till jobbet och vi kom fram till att det var bättre att jag tog det lugnt och vilade upp rösten istället för att jobba, det är ganska omöjligt att jobba på mcdonalds utan att kunna kommunicera ;)
Så min dag har bestått av ett par Pretty little liars-avsnitt, en Harry Potter-film, en promenad med dippie och ex antal liter honungsvatten. Hoppas på att jag har fått tillbaka rösten när jag vaknar imorgon för jag är sjuuuukt less på att vara tyst och inte kunna träffa kompisar eller ens kunna prata när man sitter vid matbordet haha. Jaja slutklagat för min del, pusshaj!


underbara juni

 
SO I'M BACK?! Vi får väl se... Men jag har ju trots allt bloggen för att kunna titta tillbaka & då är det inte helt fel med en bildbomb som denna när jag inte haft tid, ork eller lust att blogga på en månad. Som ni ser så har jag haft ganska mycket bättre saker för mig, har gjort så jävla mycket roliga saker denna månaden! Åh fina minnen jag kommer ha med mig läääänge om jag inte har helt fel ♥
 
Idag är det midsommardagen, det regnar ute och jag börjar jobba om tre timmar. Fram till dess har jag inga måsten så jag kanske stannar kvar i sängen, har det ganska bra här! ;)