Lite segt tagg inför kvällen

Ligger i sängen & känner mig ganska död.. Jag vilar lite inför kvällen, har varit sjukt trött hela dagen!

Jag har precis kollat på det senaste avsnittet av Bella & Tyra Show, det är skitbra tycker jag. Bara massa bloggskvaller & sånt. Egoina var gäst denna veckan vilket var riktigt kul tycker jag eftersom jag läser hennes blogg varje dag & älskar den!


Just nu, musik i öronen & håret i någon konstig tofs. Jag ska fixa mig senare, jag loooovar!

Ha det bäst ikväll, I will!

Valborgsplaner

Vad ska du göra imorgon när det är valborg?

Jag håller på att planera eftermiddagen i huvudet just nu. Ska jag ta med sakerna för kvällen till skolan & sen åka till pappa? Eller cykla till mamma & strunta att åka till pappa? Eller köra den stora omvägen & hämta sakerna hos mamma för att sen åka tillbaks till träslöv & pappa?

Vi får se hur det blir med det, jag har inte ens bestämt kläder! Men på kvällen ska jag i alla fall till Linnéa med de andra & äta. Lite senare kör vi ner till brasan om vädret tillåter. I's going to be great! ♥

Nu håller vi tummarna för att det blir fint väder!

Torsdag, en dag från fredag!

Fast nu är det inte då mycket kvar av den dagen...

Jag har inte riktigt haft tid för bloggen innan idag, jag har gjort så mycket annat:

Varit hos linnéa. Vi spelade skipboo, drack smoothie & tjatade. ♥
Tränat innebandy. Supermysig & rolig träning med bara 10 tjejer på plats. ♥
Tagit en uppfräschande dusch. Så skönt efter en dag i skolan & träning!
Ätit sushi för första gången. Mamma fick ett infall att sticka ner till breareds torg & köpa sushi. Lite speciellt men helt klart gillat.

Puss

forever & always



Detta är låten som jag & Julia ska sjunga på skolavslutningen. Jag älskar den!

Vad tycker ni?

wednesday

No-provet gick bra, tror jag! Skönt att ha det bakom sig nu!

Drog med hem till julia efter skolan. Vi övade på låten vi ska sjunga på avslutningen. Det blir riktigt bra, eller det låter så i mina öron.

Men sen är det bara nervositeten över att stå på teaterns scen framför alla kvar. Jag får lite konstiga tankar, typ:
"Tänk om jag är 100% tondöv & inte kan sjunga utan att märka det? Julia kanske sjunger med mig för att vara snäll."
"Tänk om jag tappar bort texten"
"Tänk om det blir jättefalskt & alla får ont i öronen men låtsas att det var bra för att vara snälla.."

Skärp dig, Elin. Detta är töntigt, men ändå... Tänk om.

fotboll, innebandy & kemi

Jag lämnade no-böckerna vid halv fem & stack till emma. Jag, hon, Malin & Linnéa gick till fotbollsplanen & träffade Ivar, Theodor, John & Oliver. Vi spelade fotboll i typ 1 timme innan det kom massa mindre barn som var med. Vi spelade lite med dem också & sen cykklade jag hem.

Jag åt lite & sen cyklade jag, janne & carl iväg till almers innebandyrink & spelade lite. Vi var 2 mot 1 utan mål hela tiden så det gick lite som det gick...

Nu har jag kollat igenom sakerna till kemi-provet för en sista (näst sista?) gång & haft ett udda samtal med Malin på telefon. Vi kanske skulle satsa på att bli kemiproffesorer?! =D

Nu väntar en dusch, turkost nagellack (♥) & Desperate Housewives.

Puss på er!

tråkigheterna smittar av sig.

Kände verkligen för att hitta på något med någon idag, men självklart är man ensam om det.

När man frågar kommer det svar som "måste plugga", "kan inte no-sakerna", "Har inte kollat på engelskan över huvud taget" osv.

Jag pluggade ju igår så jag kan det mesta, men av någon "konstig" anledning sitter jag med böckerna framför mig idag också.

Jag säger då bara: 48 kvar tills vi slipper skiten!!

(men jag borde inte klaga, hanna frågade faktiskt om jag ville med till stan. Jag kände inte för det, vad är det med mig?!)

vår/sommartecknen flödar

Har precis kommit in efter en mysig promenad med mamma. Vi gick ner till havet & runt i apelvikens stugby och kollade på alla mysiga sommarstugor. Jag fick lite drömmar om att bo i en sån istället för villa/lägenhet när jag blir vuxen, haha. Det blev ungefär 45 minuter vi gick i, men det kändes inte så långt.

Jag gillar att bo på breared varannan vecka även om det är en liten bit till skolan & kompisarna. Det är så nära till havet & lugnt här borta. I träslöv är det bara hus överallt, & kom igen, 10 minuters cykelväg till skolan - det överlever jag.

Hittade en björk som redan fått massa löv.

+ sommaren närmar sig, så fint med allt det gröna!
- (behövs 1 ord) POLLEN!



Ha det bäst. ♥

kaosvecka

Denna veckan har vi väldigt mycket i skolan. Vi har inte haft så mycket läxor nu i några veckor, det var värst innan jul & sportlovet. Men nu kommer allt på en gång så då får man tyvärr plugga. Och detta är bara i sjuan, tänk åttan & nian. Suuuuuuuuuuuck.

Men det som är bra med våren är att man kan sitta ute i solen! Det är så skönt ute.

Detta händer i skolan denna veckan:

Onsdag: engelskaläxa, svenskaläxa & kemiprov
Torsdag: 2 läxor i spanskan
Fredag: so-läxa

Snacka om att köra ihop sakerna?!

Kom och tänka på en rolig sak camilla sa någon gång, kanske innan jul, när vi hade typ 2 prov + läxor varje vecka i en månad:

"Nu är äntligen skolan slut & nu ska man hem ... och plugga"

Så sant & så sorgligt.

tv-kväll

Nu har jag ätit grillat idag igen! Fast idag var det pastasallad till, mums!


Dansuppvisningen var superbra! Tjejerna var verligen skitduktiga. Det var allt ifrån 4-5-åringar i djungelkläder & 6-åringar med vita klänningar & fjärilsvingar till 16-åringar som dansade otroligt bra, så roligt att kolla på!

Nu blir det tv, det är så många bra & roliga saker på söndagar!



Ha det bäst!

kvällen igår

Glömde ju berätta vad jag gjorde hos emma igår!

Det var jag, linnea, emma, camilla, ivar & david som var där. Vi kollade på SAW 2 en superläskig & äcklig film enligt mig... Men lite kul & mysigt var det väl att sitta där & skrika och gömma sig bakom kuddarna när det blev för läskigt, haha.

(haha vilket språk var den här bilden på nu då...? )

Man skulle kunna säga att det är ett filmtips för den som känner för att bli riktigt skrämd & äcklad! ;)

Vitsippor everywhere



Åh, vad man har längtat efter att plocka blommor!

Gick lite igenom skogen på väg hem från tidningsrundan & såg att det var vitsippor överallt! Marken var helt vit & jag kunde inte låta bli att plocka några. Så nu står de på köksbordet & ser fina ut.

Jag ska nog ta med mig kameran ut i skogen i eftermiddag, det är så himla fint! Mamma & de andra ska till öströ fårfarm i eftermiddag. Där blir det alltid otroligt mycket vitsippor & är jättefint så jag hade gärna följt med men jag vill kolla på linnea, emma & camillas dansuppvisning så det får bli en annan gång.

Puss

fotboll, saft & ballerina

Har haft en underbar dag! Jag har inte varit inomhus på hela eftermiddagen, det är så skönt i solen!

Jag träffade Jennifer, Emma & Linnea vid halv två. Vi satt på lekplatsen & pratade en stund innan vi träffade david, ivar, max, john & en som hette billy. Vi spelade fotboll & så. Sen gick jennifer & billy. Sen kom camilla också.

Vi spelade i typ två timmar eller nåt tills alla var trötta & törstiga sen gick vi hem till David. Vi satt på hans altan & drack saft och åt ballerinakex. Sen var vi kvar där & pratade och hoppade lite på hans studsmatta till typ halv sju.





Riktigt kul har jag haft idag!

Nu ska jag snart äta grillat med potatissallad & sen träffa alla igen. Livet leker! ;)

saturday morning

Åh, jag känner mig så glad idag! Vet inte riktigt varför men jag gör det i alla fall. haha.

Jag har precis gjort upp planerna för dagen. Solen skiner så jag ska träffa nåra på lekplatsen vid jennifers & emmas
hus. Vad vi ska göra bestämmer vi väl när vi är där. =)

Va nu ute i solskenet & ha kul idag, det ska iaf jag. Puss

årets första magnum

Mmmmmm, låter inte rubriken väldigt lockande..?

Vaknade i morse av att det regnade. Inte kul & vi som hade tänkt dra ner till stan och äta glass efter skolan. Vi sa att vi skulle skippa det. Men under dagen blev vädret bättre & vi bestämde oss för att göra det ändå.

Men sen ringde de andra & sa att de tyckte det var så kallt att de inte ville göra det men jag & linnea var sugna på glass så vi gick till macken & köpte istället.

Det blev en magnum gold för min del. Den var jättegod & smakade en blandning av kola & kaffe typ. Riktigt värd att smaka tycker jag!



sötnöt linnea. ♥

Sen stack vi till malin & de andra kom också. Blev prat & myyyycket skratt!

Nu blir det en mysig hemmakväll.

nyduschad


Har krypit ner i sängen med datorn. Är riktigt trött efter den långa veckan & träningen. Men så kul det var att träna! Jag har inte spelat innebandy sen warbergsspelen förrförra helgen & det känns som år sen!

Jag är superglad över att vi har sommarträning när alla andra lagt av för säsongen. Jag skulle nog inte överleva annars ;)

Nu ska jag ligga här vid datorn tills jag somnar...

Puss

Afganistan-kabul, Pakistan-islamabad, Nepal-kathmandu....




Någon som kan gissa vad jag har gjort i eftermiddag? Inte har jag pluggat so iaf, hosthost.

Jo, det har jag gjort & det har tagit sin lilla tid eftersom jag har varit typ allt annat än koncentrerad.. Men nu sitter det mesta & jag ska iväg och träna innebandy om en havltimme.♥


Vad har ni gjort i eftermiddag?

Crazy

Ojoj, det har hänt mycket de senaste 2 timmarna!

Jag cyklade till skolan där jag skulle möta upp pappa innan utvecklingssamtalet. Han var inte där & ringde fem i fem (de började fem) & sa att han hade glömt av tiden & fortfarande var på jobbet. Hans jobb ligger ca 30 minuters bilresa härifrån! Mamma skulle inte komma & nu kom helt plötsligt inte pappa heller! Jag var nära på att börja gråta när läraren öppnade dörren & undrade var mina föräldrar var. "Kommer du själv? Vi kan inte ha utvecklingssamtal utan föräldrar." men hon fick prata med pappa i telefon & han sa att han kunde komma kl 17.15.

Så jag & maria (läraren) gick in & 15 ganska långsamma minuter förflöt med både någorlunda samtalsämnen & långa pinsamma tystnader, haha. Men till sist kom pappa & vi kunde börja med utvecklingssamtalet. Det gick bra & var faktiskt inte riktigt lika pinsamt som det brukar.
Ni vet väl känslan när alla sitter & stirrar på en och tvingar en säga vad man är bra på?

Men nu är det över & jag behöver inte ha utvecklingssamtal på ett halvår.

Stack ut & sprang nån kilometer när jag kom hem. Det var riktigt skönt! Och nu har jag ätit & duschen väntar om en liten stund.

Ha det bäst, puss

syslöjdslektion

kände för att ta lite kort på syslöjden idag. Så fram kom mobilen & nu langar jag några suddiga mobilbilder!


nymålade naglar, älskar färgen! & ett axelband till den blivande klänningen.


ehm, ja. Linnéa & Julia posar =)


Milla & Jenni!


Lite mer av klänningen & naglarna!

Nu taggar jag (inte) för utvecklingssamtal & shit, måste plugga so! Mer om det ikväll, puss

Laptopskin

Kommer ni ihåg inlägget om laptopskins som jag gjorde för flera månader sen? Och att jag fick presentkort på det när jag fyllde år?

Nu har jag iaf tagit tag i saken & beställt! Blev riktigt nöjd faktiskt. Jag tänker inte berätta hur det ser ut & inte heller visa det just nu (ni får vänta tills det kommit fram, mohahaha!). Bilden ligger inte ens på min dator.

Nu får vi väl hålla tummarna tillsammans att det kommer snart!

;PpPppPp



Dessa grupperna sprider sig som virus på facebook, ni kan inte ha missat dem!

Det är många som stör sig på dem men jag tycker faktiskt att de är ganska roliga... De är så dåliga att de blir kul liksom.

Vad tycker du om dem?

morgonrundan

Det var min tur att gå ut med Dippie i morse & av någon konstig anlednig hade jag massa tid över så jag tänkte en lite längre runda & ta kameran med mig. Men när jag gått en liten bit märkte jag att det haglade! Mitt i april, samtidigt som solen sken.

Det fick mig att tappa lusten av den längre rundan men jag knäppte av några bilder ändå.


mysterious weather


söta Dippie doo in action


väääldigt nödvändig egobild. (ser ni haglet i håret?)

Puss

tisdagen den tjugonde april

Vi spelade volleyboll på idrotten idag. Det var faktiskt riktigt roligt tycker jag! Det är ju en lite ovanlig sport så jag har faktiskt aldrig gjort det innan. Jaja, nog om det!


Cyklade med malin efter skolan & var där hela eftermiddagen. Vi satt ute i solen & åt glass, pluggade lite (tråkigt men nödvändigt. Roligare två personer!). Vi skrattade mycket, mycket!

Vi fick för oss att prata engelska & sen helt plötsligt hade vi suttit i typ 1,5 timme & pratat om olika saker bara på engelska. Hahah, galet!


Otroligt mysig eftermiddag!

msn & skype-kväll

Ikväll har jag bara suttit vid msn & skype. Tiden har bara flygit iväg & de har varit skitkul!

Jag fattar inte hur folket överlevde innan datorernas tid! ;)

bytt låt

Jag och Julia har ändrat val angående skolavslutningen. Vi hade tänkt sjunga "When the stars go blue" som är med i One Tree Hill men julia tyckte inte så mycket om den så vi har bytt till "Forever and Always" med Taylor Swift. Det blir riktigt bra faktiskt!

Just för tillfället har jag lite bloggtorka i huvudet & tre killar som pratar om wow, cs, cod & annat på skype... Ytterst underhållade.. ;)

Puss&Hej

morning

Godmorgon, sovit gott?

Man skulle kunna säga att min morgon varit lite konstig..

Pappa hade dragit ur sladden på min veckarklocka så att den stängt av sig. Igår när jag skulle sova satte jag igång den & gissade lite vsr klockan var. Sen när jag vaknade idag lite för tidigt (fråga inte varför...) kollade jag på klockan som sa att klockan va halv sju. Jag tänkte "ska inte pappa säga åt mig att gå upp snart?" men de gjorde han inte så jag somnade om.

Sen vaknade jag av att pappa ropade & kollade på klockan. Jag hade helt glömt av att jag ändrat den & fick panik när jag såg att den var fem över sju. Jag brukar ju gå upp halv!

Kom på fötter så snabbt att jag blev yr i huvudet innan jag kom på att klockan gick fel... haha


I eftermiddag ska nog jag & julia öva på låten som vi ska sjunga på skolavslutningen, men jag vet inte om det blir så. Hoppas iaf, låten blir riktigt bra & det är så kul att sjunga med julia! ♥

Ha en fin dag!

perfect match

I serien:

I verkligheten:

Världens sötaste par tycker jag!

Nu får vi bara hoppas att Chase & Leighton blir tillsammans, eller vad säger ni!?

todayyy

Sålde aftonbladet i regnet i morse. Har inte sålt på två veckor så nu blev jag rejält påmind om hur "roligt" det är... Men vad skulle jag göra utan de pengarna som jag tjänar då?

Efter lunchen drog jag till Linnéa. Vi satt i hennes uterum med datorn, lyssnade på musik & spelade kort. Mycket prat & skratt blev det! Sen stack vi ut på en liten cykeltur, haha.

Nu har jag kollat Gossip Girl. Lika bra som alltid!

Ha det bäst!

@ linnea

sitter i hennes uterum & lyssnar på musik. Livet leker!

Nails

Förra sommaren & typ alltid innan denna vintern har jag skött mina naglar jättebra & de har varit långa. Men denna vintern har de varit korta (efter alla spännande innebandymatcher) & fula. Det är verkligen svårt att hålla naglarna från munnen under en match! haha.

Men nu har jag tänkt ta tag i det så att naglarna kan vara fina till sommaren.

Såhär gör jag för att kurera mina tråkiga naglar:

• Filar dem så att de blir jämna. Både på ovansidan (med 3-stegs fil) & på kanterna.
• Masserar nagelbanden i olivolja.
• Målar naglarna med först baslack & sedan någon fin färg.
• Smörjer in händerna så ofta jag kan (flera gånger per dag!)


Just nu är mina naglar visserligen korta men iaf friska.

Lycka till med era naglar!


skogsjogging

Dippie fick också hänga med ut & jogga! Jag hade en boll med så hon sprang mellan mig & Hanna med den i munnen ett helt varv på slingan. Sen stannade hon för att hon inte orkade mer så jag sprang hem med henne. Jag är fortfarande lite förkyld (eller är det pollen!?) så ett varv räckte idag.

Nu har jag duschat & ätit kvällsmat. Om en stund ska jag nog ta med mig datorn upp till Hannas rum & så ska vi kolla på Bella & Tyra Show. Det blir en lugn hemmakväll alltså.

Ha det bäst!


köpt på stan idag

Var inte riktigt på shoppinghumör idag så det blev inte så mycket.. Men detta:


Det mintgröna. Så otroligt fin & härlig färg! Jag & hanna har länge velat ha ett turkost nagellack men det finns ingenstans så detta fick det bli. Vi köpte det tillsammans. 69:- Kicks

Och lite fika

Hahaha. Killen i kassan skrattade åt oss.. Men det var riktigt gott. I alla fall äpplet... Nej, men drickan smakade lite speciellt men ändå helt okej.

Nu ska jag ut på en joggingrunda med min kära syster!


Ahlgrens Limousiner

När vi var hos Malin igår hade hon fixat godis. Helt plötsligt var det någon som sa "Vilka stora bilar!". Malin sa att det var Limousiner.

Lite rolig idé tycker jag. Även om de smakar exakt likadant som vanliga bilar är de typ dubbelt så stora. Kul med variation!


Men problemet när de ser likadana ut fast större är att få dem att se stora ut på kort.... Korten jag tog hos malin visade inte det så jag tog en från karamellkungens hemsida. Inte för att de ser annorlunda ut där heller... Ni får kolla i affären eller köpa helt enkelt :)

fredagskvällen i bilder & text!

Jag var som sagt hos Malin igår kväll. Alla de vanliga var där & vi kollade på filmen 2012. Vi hade riktigt mysigt & kul!

Filmen tyckte jag var bra. Den var sjukt overklig men ändå hemsk & sorglig. Vi satt där & skrattade när de hade lite väl tur (typ åkte limousine genom ett rasande glashus utan att repa bilen..). Mitt i en sorlig & romantisk scen skrek malin till för att hon såg en spindel & sen stod nästan alla upp & skrek tills emma släppte ut den.. Haha.

Lite bilder också!





& kvällens look. Rosa & svart!


Hanna borde tvätta sin spegel...

lite snabbt...

Kvällen hos malin igår var great! Lite mer om det senare....

Idag har jag snickrat & målat med pappa i rummet. Det börjar vcerkligen likna något nu! Men jag är ingen snickare eller träslöjdare heller för den delen så jag tröttnade ganska snabbt.

Nu har jag & hanna spontanbestämt en tripp till stan så jag måste fixa i ordning mig lite.

Puss

friday afternoon at julia's place

Mys hos Julia i eftermiddags med henne, Linnéa & Jennifer. Vi satt & läste tidningar, var ute & lite så.

Just nu har jag tagit Hannas dator, min är kvar hos mamma & hon brukar alltid ta min. Mohaha. Tänkte kolla igenom hennes bilder, mohahahaha! haha nejdå.. ;)

Tonight ska jag till Malin. Vi får se lite vad som händer där men jag tror det blir att kolla på film. Skönt att avsluta veckan med!

Men är det bara jag som tycker att denna veckan har gått väldigt snabbt!? Känns helt sjukt att tänka att jag satt i bilen på väg hem från norge för en vecka sen...

Ha en fin fredagskväll nu allehopa!

Maria Montazami har skaffat blogg!

Ingen kan väl ha missat Maria Montazami från Svenska Hollywoodfruar på kanal 5?! Nu har många längtat efter inträffat: hon har skaffat en blogg!

Jag var inne på veckorevyns hemsida & kikade och så såg jag en reklamlänk dit. Kollade på bloggen. Den verkar vara ganska ny men man märker vem det är som skriver!




Här är hennes blogg!

so-plugg & så

Malin has left & jag har pluggat lite so. Vi ska inte ha prov, men ett sorts test som troligtvis blir ett prov om ja känner läraren rätt.. ;) Men nu är det gjort!

Hoppade över innebandyträningen idag, även om vi bara har en gång i veckan. Jag skulle kunna tjata om massa orsaker (t. ex. att det är långt att cykla, jag är förskyld & att jag glömde av tiden...) men idag räcker det att säga att jag helt enkelt inte kände för det.

Nu väntar jag bara på att mamma ska komma hem, jag dör lite av hunger.

Puss & ha det gott

mellanmål à la Elin & Malin!





smothie med björnbär, kiwi & päron, apelsin & digestive. Det luktar sommar! ♥

Första mtb-rundan & första grillningen



Kolla vad mamma hade fixat när jag & hanna var ute och cyklade!

Underbart, nu är våren verkligen här!

Eftermiddagen spenderades med linnea hemma hos mig. Sen stack jag & hanna ut i skogen för att cykla. Så grymt härligt det var att flyga fram i skogen igen! Banan var jättefin & vädret perfekt. Men har det redan börjat komma pollen? Min näsa & ögonen rann hela tiden & halsen kliade...

Men annars har denna dagen varit helt perfekt! Nu väntar duschen, en liten stund till vid datorn & grey's anatomi.

ny design på tillfälligt besök

Lite snabbgjort. Jag kände att jag var lite trött på den gamla designen men gillar inte denna 100% så det kommer nog en ny snart.

Vad tycker ni om denna designen?


funderar på en promenad

solen skiner fortfarande så efter maten tänker jag dra ut hanna på en promenad. Hade tänkt springa en runda idag men gympan i skolan var väldigt jobbig & jag har lite ont i halsen så jag skippar det.

Men imorgon blir det nog årets första MTB-runda, härligt! Jag har längtat länge efter att flyga fram i skogen & känna vinden i håret. LOOOVE

Slänger in en googlebild på min snygga mtb-cykel bara för det...

25 grader i solen ♥


Ligger på altanen & slappar. Det är verkligen superskönt här i solen!

Jag fortsätter leta låtar, det går lite bättre nu faktiskt. Men förslag är älskade.

Grattis till Hanna, min kära syster som har fått sommarjobb idag!

Ha en fin eftermiddag i solen. ♥


träningsbrist

Innebandy säsongen är slut. Det är hemskt. Jag dör. Bara en träning i veckan. Det är i alla fall någonting, tänk positivt elin. Mountainbiken har börjat & det är perfekt springväder ute. Sluta deppa nu!

Heheheheh.

Sommarväder & mys hos Julia

Eftermiddagen spenderades i solen på julias baksida. Jag, hon & Linnéa rastade millie i trädgården och satt sen på altanen & solade. Det är skönt ute!

Linnéa skulle spela fotboll så hon åkte hem. Jag & Julia har bestämt oss för att sjunga på skolavslutningen & eftersom det inte är så långt kvar tills dess (!!) började vi leta låt att sjunga. Det är verkligen svårt att hitta en bra låt som går bra att sjunga som samtidigt passar lite till sommaren.

Någon som har några förslag?

Norgebilder!

Nu kommer bilderna från norge! Innan ni kollar på bilderna kan jag bara berätta lite snabbt vad vi gjorde när vi var där.

Åkte skidor hela dagarna i superfina backar
Hade afterski med massa läsk & för mycket godis
Spelade poker på kvällarna
Såg lots and lots of 35:or...!!!
Pratade & skrattade tills långt in på nätterna
Badade i snön
Hade träningsvärk i hela kroppen
Hoppade på en bigairbag & lekte i snowboardparken med skidor
slagit våra rekord om & om igen på self timern
Åkte offpist och gjorde några snygga vurpor (och självklart mindre snygga också...)
Åkte i stängda backar, snodde juice på frukosten & var allmänt olydiga... ;)
Hade privat skidlärare & lärde oss åka supersnyggt
Spelade kort med killar från London

Hade galet roligt helt enkelt!














I've had a wonderful time. ♥

Sunshine

Ute skiner solen & det är 15 grader i skuggan, troligtvis 25 i solen! Nu är våren här på riktigt!

Jag & Hanna har suttit ute nästan hela eftermiddagen på altanen och solat. Härligt, härligt.

Warbergsspelen igår gick ganska bra. Vi spelade några bra matcher & några mindre bra. Det hela varade tills igår kväll vid halv elva då våra kroppar & huvuden sa ifrån att vi skulle minsann inte spela något mer. Vi hade spelat 4 tuffa matcher, den första kl 10.00 så vi hade helt enkelt inte energi kvar under kvartsfinalen. Så det blev nog en 6-7:e plats för oss tror jag.

Övernattningen med laget var kul men jag var så otroligt trött. Hela veckans skidåkning & lite sömn och såklart alla matcher under dagen gjorde att jag somnade vid 2.

Jag är fortfarande ganska trött. Har sovit ca 2 timmar idag vid lunchtid ungefär. När jag vaknade såg jag att jag sovit förbi vita lagets match som jag skulle kollat på, typiskt!

Norgebilderna kommer snart upp, jag lovar. Men är det ok om de kommer lite senare ikväll?

Hemma igen!

Hej alla! Jag har saknat er & nu är jag hemma igen. Har spelat två matcher idag & det har gått riktigt bra, Warbergsspelen är igång ju!

I eftermiddag väntar två matcher & ikväll förhopnningsvis slutspel. Sen blir det övernattning med laget. Fan va kul det blir!

Ska lägga över alla bilder så snart jag kan, men det blir iaf inte innan imorgon. Håll ut! ;)

Förlåt för låg uppdatering men som ni märker har jag fullt upp!

Puss på er

lagfoton

Nu har jag fått några av lagfotona på mailen, så jag tänkte att ni skulle få se dem! Riktigt härliga är de, särskillt den oseriösa... ;)




BLÅ ♥


BLUE & WHITE, SERIEVINNARE ♥

Nu taggar vi för skidåkning & backhoppning imorgon, life's great ♥

Skidåkning på topp!

Nu har jag duschat & haft lite afterski med tjejerna efter en underbar dag i backen. Perfekt snö & bra väder. Jag är helt seg i benen efter all skidåkning & vi mobbar folket i receptionen. Som ni hör är allt 110% underbart!

Lite bilder från de första två dagarna i backen!

Julia, Johanna, Hanna & Märtha

hahah, Julia, Märtha & Hanna!


Några bilder tagna av mästerfotografen hanna..


Julia!

Annika!

Johanna!

Jag, haha!

Vi har det superbra här!

i norge!

Nu ær (hahah!) vi i norge. Resan var långsam men nu ær vi iaf framme!

Rummet ær skitbra & allas humør ær på topp førrutom att vi inte kan stænga riktigt eller låsa toalettdørren... Internet funkar inte på min dator så jag sitter vid rceptionen (førklarar de skumma bokstæverna!)

Imorgon blir det skidåkning hela dagen, bæst! ha det så bra

Last update

Detta lär bli sista uppdateringen innan resan. Jag ska till linnéa om en stund. Det blir nog att ta det ganska lugnt. Vi ska båda resa bort imorgon.
 
Nu är nästan allt färdigpackat, det är bara lite neccsärsaker & datorn kvar. För den kommer åka med. Vi får bara hoppas att det finns internet på hotellet. Om det finns det ska jag lova att uppdatera, ni får kolla så att ni inte missar något!

Ha det så bra denna veckan & glöm inte av att jag älskar er! ;) ♥

packar

Packningen är i full gång & solen skiner in genom fönstret. Kände mig lite kluven över att åka till snön nu när vi äntligen slipper den här hemma men sen övervägde jag:
 
Kollade väderleksrapporten, regn hela veckan hemma!
& denna resan har jag längtat efter sjukt länge så det kommer blir så galet bäst som det går!


Gick genom skogen från pappa till mamma där jag är nu. De ska bygga en cykelväg för almersbarnen ( som jag tycker verkar väldigt onödig) genom skogen där vår älskade MTB-bana är. Det har stått i tidningen att den har blivit lite förstörd men såhär förstörd visste jag inte. Helt otroligt att de bara kunde komma där med sina stora maskiner & köra ner banan på så många ställen.

Fuck you, kommunen!

GLAD PÅSK!

Nu är det påskafton & jag och hanna såg påskharen igår. Han skuttade runt i våra grannars trädgård.
William var uppe tidigt för att leta ägg i trädgården & sen har vi målat ägg och ätit mysig påskfrukost.

Klockan är bara 10 över 10 än så mer saker kommer hända under dagen. Ni får höra sen.




hannas fina ägg.

mitt ägg ;)

Ha en bra & mysig påskafton! ♥

påskafton med linnea

Planerna för morgondagens kväll var ganska tråkiga. Nu är påskaftonskvällen räddad:

Jag ska till bästa linnéa! ♥

fredagsmys

Nu sitter jag i sängen med datorn i knät & äter påskgodis. Aftonbladet är avbokat för två söndagar framåt. Kunderna kommer döda mig men jag tänker ignorera det (lycka till? ;)). Norge närmar sig & all snö är borta.

Livet är hääääääärligt!

easter gift from grandma & grandpa



Titta vad farmor & farfar hade med sig idag! Tack, så gulligt av er. ♥

Dan före dan före NORGE

I CAN'T WAIT! ♥

långfredagen

Denna förmiddagen hahr känts ovanligt lång (HAHA). Pappa fyller år så vi började med att sjunga för honom. Sen har jag lekt med William nästan hela tiden. Jag, han & hanna pyntade påskris med fjädrar & målade påskteckningar. Det var mysigt.

Något som var mindre mysigt var att "natta" honom nu när han ska sova middag. Han slåss, nyps, pratar & sjunger hela tiden, det är helt omöjligt att få honom att vara tyst!

Jag: Om du inte är snäll & sover nu så ringer jag påskharen och säger att du inte ska få något godis imorgon.
William: Jag är snäll & jag är sover.
Jag: Man kan inte vara sover & man kan verkligen inte prata om man sover.
William: Jag är tyst, Elin!
10 pratiga & nypiga minuter senare..
Jag: William, nu måste du vara tyst & snäll, jag orkar inte med dig!
William: Men Elin, jag kan inte vara tyst & snäll! Hjälp mig, Elin! Hjälp mig, hjälp mig! Jag kan inte vara tyst & snäll!

osv..... Suck på dig william.

Snart kommer släkten för att fira hanna & pappa. Hörs mer efter det.

Grattis pappa iaf! ♥


Påsklovsplanering!

Planerna för lovet är mycket enkla & otroligt perfekta!



Hoppas ert lov blir lika kul som mitt kommer bli!

Matchtröja

Efter träningen & lagfotograferingen fick vi med oss matchställen hem, inför varbergsspelen. De är inte så väldigt snygga men vi kommer att få nya nästa säsong.


warberg f96 ♥

April, april ...

Jag har varit riktigt jobbig idag! Mina kära vänner tröttnade lite mig tror jag... Jag har verkligen utnyttjat att man får luras idag, om man säger så.

*****: Elevens val - lapparna är inte uppsatta.
jag: joho, de är i fyrornas hall.
han gick dit & vände när han inte såg dem
jag: APRIL, APRIL!

Jag: Visste ni att ******** har färgat håret blont?!
massa personer: Va!?
Jag: APRIL, APRIL!

Jag: Hallå, Jennifer, akta. Det låg en köttbulle i riset innan.
Jennifer: Va!? Fy, va äckligt! Var är den!?
Jag: APRIL, APRIL!

Linnéa: Nu tänker jag inte gå på något mer du säger, Elin!
ca 20 sek senare...
Jag: Akta så att du inte trampar i det där...
Linnéa: Vart!? och kollar ner på sina fötter... ELIN!

Vi var hos julia på lunchen & hon gick ut snabbt & tog fram sin cykel. När hon kom in igen så...
Jag: Asså julia... Det var inte meningen, jag såg det inte... Jag skulle stoppat henne om jag hunnit men...
Julia: Vadå!?
Jag: Millie (julias hund) fick tag på din kamera men jag vet inte, den kanske inte gick sönder....
Julia: Har hon tatt min kamera!? MILLIE!!!!!
Jag: APRIL, APRIL!
Julia: ELIIIIN!!!


Förrutom dessa så gjorde jag självklart några sämre skämt & några "du har en fläck där..." "Du har något i luvan..." och sånt!


Om skratt förlänger livet kommer jag bli 500 år gammal efter denna dagen.

PÅSKLOOOOOOV!

HÄRLIGT HÄRLIGT, nu är det äntligen påsklov! Det känns som att jag stressat sönder de senaste veckorna så nu ska jag bara ta det lugnt i två dagar & sen väntar norge & sen en innebandycup, varbergsspelen heter den.

Förmiddagen var som vanligt i skolan men på eftermiddagen åkte vi ner till pingstkyrkan & kollade på en vårkonsert som några från skolan gjort. Alla var jätteduktiga, särskillt i nian finns det många som sjunger bra så det är lite tråkigt att se slutar nu till sommaren.

Sen stack jag & hanna direkt in till stan & mötte upp mamma. Jag klagade på mitt gina-linne som jag köpte förra veckan men de fanns inga kvar så jag fick presentkort. Snyft, jag gillade det linnet jättemycket ju!

På stan köpte jag ett par jeansshorts & en bh också. Sen fikade vi på espresso house.♥

Nu ska jag iväg & träna och ta lagfoto. Jag hoppas tränarna kan maila lagfotot senare så att ni också kan få se det.


Mer om massa olika första aprilskämt i kväll, Håll ut! ;)