ta-det-lugnt-dag

Dagar som denna, när solen inte skiner & man känner sig lite allmänt seg, är det skönt att inte göra något speciellt. Idag har jag i och för sig varit hos farmor & farfar och fikat, hittat en perfekt soffa till mitt rum & suttit i bilen på gekås parkering. Anledningen till att jag inte följde med in på gekås var att det var så otroligt mycket bilar på parkeringen & då säkert dubbelt så mycket människor i affären.

Här kommer en liten rolig film från den sista syslöjdslektionen i år. Det är Julia som dansar med syslöjdsläraren till folkmusik från dalarna. Kvalitén kan vara lite sådär, men herregud vad vi skrattade!

¨

taggar fotbollskväll

Ikväll blir det lite fotbollstittande med Linnéa & Jennifer! De kommer hit & vi ska kolla på Spanien - Portugal tillsammans. Jag är inte så väldigt insatt men tycker att det är kul att kolla på matcher ( och spelare.. ;) ). Jennifer kom förresten hem från Italien igår & var jättebrun, avundsjuk är jag! Men visst fick jag lite färg efter igår.


Jag håller på spanien. :)

dagens



Linne - Save the ocean från h&m
Korta jeans-shorts - h&m

Nu håller jag på att laga mat till mig, hanna & pappa. Efteråt ska jag till stan med linnéa. Det är ju så mycket rea överallt & jag tror att det mesta kommer vara slut tills ströget på torsdag (långöppet).

Puss!

sommarfräsch

Efter en härlig eftermiddag på kåsa med varmt både i luften & vattnet & korvgrillning på Getterön med familjen kände jag mig lite sliten. Håret var trasligt, hela kroppen bränd & låren flagade. Då känner man verkligen för en helrenovering, som jag brukar kalla det. Det går till ungefär såhär & gör så att man känner sig som en ny människa.

Börja självklart med att duscha. Skrubba allt flagnande & ha i balsamet lite extra länge. När du sen torkat dig kan du ta i lite balsam (bara i topparna!) som du låter sitta i.
Smörj in alla ställen du bränt dig med After sun lotion & andra ställen med vanlig body lotion.
Ta bort gammalt nagellack & fila naglarna. Smörj in nagelbanden i solrosolja.
Smörj in fötterna i ett lite fetare body butter & sätt på dig ett par sockar. Ha sen på dig luftiga kläder som pyjamas eller en stor t-shirt & hotpants, jeans eller bh är inget roligt mot den röda huden!

Kom också ihåg att dricka massa vatten efter en dag i solen.





Hoppas att ni fått lite tips nu! Komentera gärna om ni har något eget fräschhetstips.

Puss

på väg till kåsa...

Har legat ute i trädgården & solat hela tiden från elva tills nu, förrutom när jag åt. Helt grymt varmt är det, termometern visar 25 grader i skuggan & det är helt vindstilla. Tidigare i år trodde man att sommaren aldrig skulle komma, men den är faktiskt här nu! Åh, va underbart!
Om tio minuter ska jag sätta mig på cykeln & köra ner till stranden med Malin, Camilla & kanske Emma. Hoppas att det fläktar lite mer där, annars dör jag. Men jag dör ju lycklig isf.. ;)



Ha det nice!

härlig sommarhelg

Har inte prioreterat bloggen så högt de två senaste dagarna eftersom att det har varit otroligt fint väder. Men nu ska jag berätta lite kort om lördagen & söndagen och så blir det lite hederliga mobilbilder!

Lördag: Vaknade halv ett efter fredagens händelser & cyklade till pappa. Där spenderade jag resten av dagen delvis inne i rummet med spackelspade i handen & delvis ute i trädgården i bikini.
Efter grillning med familjen tog jag longboarden & Linnéa (hon cyklade) ner till hamnen där vi köpte glass, satt på piren & sen tog en runda längs hela strandpromenaden.

Söndag: Sålde aftonbladet först & stack sen ner till stranden med hanna. Vi låg där & stekte fram till lunch ungefär. Senare var jag med Camilla, Linnéa & Malin (som kommit hem från mallorca! :D). Vi satt & segade i malins trädgård.
Ikväll har det hänt lite galnare grejer!  Jag, samma tjejer som på eftermiddagen & emma träffades vid halv nio & styde cyklarna ut mot landet. Johan hade tältning i trädgården med typ samma killar som gästade oss på skolavslutningen så vi kände för att ge igen lite. Det blev riktigt trevligt med frisbeekastning (HAHA) & jordgubbspallning. Johan bor precis bredvid Vareborgs jordgubbsodling & vi gick självklart dit för att äta i landen. När några av de andra killarna som vart på kvantum såg oss där låtsades de att de var ägarna & skrek på oss. Fyfan va vi sprang alltså! hahahaha lättlurade man kan vara.. ;).














Imorgon börjar en ny vecka, men jag behöver egentligen bara hålla koll på söndagar (aftonbladet) & vecka 28 (Warbergslägret! :D). Uppdateringen kan bli lik denna helgens men prenumerera på bloglovin så behöver du inte tröttna på mig. Puss & godnatt!


en underbar midsommar i bilder

Vädret blev lite sämre med massa blåst igår, så det blev inget gärsgårdshoppande eller 7 blommor. Det ver lite synd tycker jag, men det kommer fler midsomrar. Annars hade vi otroligt mysigt, Emma, Linnéa, Camilla & jag.

Vi började med att handla mat på kvantum & cyklade sen hem till mig. När vi kommit dit tog vi med oss en sax & gick vidare till en mysig äng vi har alldeles bredvid mitt område. Där plockade vi stora buketter med blommor som vi sen gjorde kransar av. De blev riktigt fina faktiskt! Sen gjorde vi oss i ordning lite & lagade traditionell midsommarmat. Nypotatis, hemmagjorda biffar & gräslökssås blev det & vi lyckades riktigt bra. Som sagt blev det lite kallare sen så vi drog oss inåt & åt jordgubbar & glass i soffan istället.

Lite bilder både från dagen med familjen & kvällen.





byxdressen jag hade på mig är köpt i Paris!

Puss

glad midsommar!

En klassisk midsommar med kransar, nypotatis, 7 blommor & 7 gärsgårdar står på menyn. Vädret är underbart & sällskapet ytterst trevligt!

Ha en supermidsommar så hörs vi med massa bilder imorgon!♥

luktvarning

Efter tältning, en skön & rolig eftermiddag på stranden & en liten fotbollsmatch med familjen i värmen känner man inte för annat än en dusch.
Självklart har det blivit en vattenläcka i södra varberg så det finns inget vatten på hela breared!

Nu känner man ju sig lagon fräsch... Men vi får hoppas & hålla tummarna för att vattnet kommer tillbaka snart, iaf senast imorgon.

Nu ska jaag käka korv. ;)

lyckad tältning

Gud vad roligt jag har haft i gårkväll/natt!
Vi lyckades grilla våra hamburgare & skära upp den enorma melonen och gick till tältet för att äta. Där utanför satt vi tills det blev för kallt, då hämtade vi godis & satt inne i tältet och myste. Vi lyckades skrämma varandra en del gånger genom att någon påminde om den hemska skräckfilmen SAW genom att säga "I want to play a game!" med läskig röst, haha.

Vi åt ganska lätt upp halva melonen igårkväll & resten till frukost nu på morgonen. 7 kg vattenmelon på fyra tjejer är inte illa! ;)

Nu bär det av mot kåsa med samma tjejer som i tältet, de andra är borta vid medelhavet men vi klarar oss fint här hemma i varbergs sommarväder. Guld!♥

galen dag

Just nu sitter jag hos Camilla. Vi har satt upp ett tält på lekplatsen här bredvid & väntar på att Emma & Linnéa ska komma så att vi kan börja grilla. Det är superhärligt väder & det kommer bli en toppen kväll/natt känner jag.

Det lite galna idag är att när Camilla & Linnéa hade varit hos mig en stund i eftermiddags bestämde vi oss för att cykla nertill Coop forum som öppnade idag. Där var det så otroligt mycket folk att det blev långa köer i kassorna. Folk runtom oss i kön skrattade åt oss. Det kanske inte var så konstigt eftersom att vi stod i kö i 1 timme & 20 minuter för att köpa en enda vattenmelon. Hahaha.

Sen åkte jag & camilla vidare till willys och köpte hamburgare & godis till ikväll, här skamysas totalt!

Lite bilder, några tagna av camilla, några av mig med camillas kamera.


Jag & Camilla fixade upp tältet alldeles själva!









Puss!

dagens outfit & parisshopping



axelbandslöst linne - en mysig affär i paris (kommer inte ihåg namnet)
jeansshorts - h&m

Godmorgon!

Vad händer idag?
Jag har ätit frukost för en stund sen & ska snart bädda sängen. Pratade med linnea för nån minut sen & hon kommer hit halv 1 - 1. Har inte träffat henne på över en vecka (8 dagar) & det är nog nästan rekord detta året! Det blir riktigt mysigt & vi har massor att prata om.

Nu tänkte jag visa en del av de saker jag köpte i paris. Men inte allt för jag tänte börja med lite mer dagens outfit här i bloggen så ni får se kläderna då.


enkla pärlörhängen (hade andra, men delar dem med hanna) & stor svart ring. Båda köpta på marknaden.


Skitsnygg väska som kommer att hänga med en hel del i framtiden. Köpt i en ganska stor affär som heter Etam.


Flip-flops med bastsula. Superduper på stranden! Också köpta på Etam.

Förrutom detta köpte jag två par helt enkla tygskor på marknaden. Ett par vita med vit sula & snören & ett par helsvarta.

Puss

Photos from paris

Det är ju lite tråkigt att läsa en lång text om allt vi har gjort så det blir lite korta meningar under bilderna istället. Kolla & njuuuuuuut!


Konstmuseet Louvren från framsidan. Helt otroligt stort var det! Vi gick in där lite snabbt och kollade på Mona Lisa på Lördagsförmiddagen.


... And there she is!


Place de la concorde. Inget speciellt tyckte jag, men man va ju tvungen att ha sett det. ;)


Champs Elysées. En jättestor paradgata som går mellan Place de la concorde & Triumfbågen. Den var väldigt lång & en bit längre fram fanns det ganska mycket shopping. Både dyra märkeskläder & vanliga affärer.


Louis Vuittons affär på Champs Elysées. Lite häftigt att gå runt där inne bland alla kostymklädda snobbar.


Riktigt häftiga Galeries Lafayette. En galleria med ganska dyra mode-kläder. Vi gick runt där & kollade på lördagseftermiddagen.


En annan galleria som heter Printemps.


Vackra Paris & floden Seine.


Vi hade ställt alarm på halv sju men vaknade istället vid åtta på söndagen. Denna marknaden var målet & jag fyndade en hel del saker (sakerna jag köpte kommer på bild senare).


Den häftiga kyrkan Sacre Coeur som ligger högt upp på en kulle besökte vi lite senare. Det var helt underbar utsikt där uppifrån.





I den mysiga stadsdelen Montmartre (försök uttala det med franska R, omöjligt!). Där satt det konstnärer på torget & målade av folk & visade upp sina tavlor. Det är detta kvarteret Picasso & många andra konstnärer bodde & målde sina kända tavlor. Två gubbar målade av mig & hanna men det blev inte ett dugg likt, haha.


Någon som blir avmålad.


"Beautiful girls!" fick jag & Hanna höra av många franska gubbar/killar... Usch.


Den gamla Cabaréteatern Moulin Rouge gick vi förbi. Lite äckligt kvarter med massa lapdance/strip klubbar..


Vi gick till ett typiskt franskt bageri som sålde baguetter & crossianter (fanns överallt!) & köpte en nybakad baguette som vi tog med oss som fika till parken Jardain du Luxembourg.  Där var riktigt mysigt med barn som lekte med båtar i fontänen & gamla gubbar med basker som spelade schack.


På söndagskvällen tog vi oss en titt på Eiffeltornet. Imponerande högt men ändå inte så speciellt. Långa köer till hissen & höjdrädd syster var anledningar till att vi inte åkte upp utan stannade på marken.


Hanna & mamma på en mysig restaurang.


Senare gick vi till ett lite annorlunda glasscafé som hade supergod glass. Det annorlunda var att man bara betalade för rånet & sen fick man ta så många olika smaker som det fick plats. Jag tog hallon, passionsfrukt & två olika chokladsmaker, mums!


Vi lyckades även fånga Notre Dame på bild efter glassen. Vi bodde väldigt nära den. Kortet blev ändå lite suddigt eftersom att jag inte hade något stativ.


Den mysiga lilla gatan som vi bodde på. Vårat hotell hade verkligen perfekt läge, precis vid massa restauranger, notre dame & en tunnelbanestation. Förövrigt tycker jag att det mesta låg ganska nära varann & förrutom Montmartre & marknaden hade vi lätt klarat oss utan tunnelbanan.


Vi besökte Notre Dame på måndagsförmiddagen. Lite komiskt att den sista saken vi ville se var den som låg närmst hotellet... Tyvärr såg vi inte Ringaren.



ett fint fönster inne i Notre Dame.


Senare på dagen (igår) gick vi i affärer & shoppade. Vi gick även förbi ett museum där de hade lite roliga statyer i en fontän. Denna munnen är på bild på hannas franskabok, haha.


Den sista franska fikan blev inte så fransk utan hamnade på starbucks. Kom till varberg, säger jag bara!

Nu har jag berättat lite om resan som varit superbra! Nu är det bara 5 dagars innebandyläger & måååååååånga veckor på stranden kvar av min sommarplanering. Sounds good to me. ♥

hemma igen!

Åh, gud var det har varit underbart! Paris är grymmaste staden & jag har haft skitkul. Ganska mycket shopping har det blivit också, ni får se allt senare idag för jag ska ut i det fina vädret nu. Puss!

next: Paris!



Väskorna är packade. Kameran laddad. Naglarna är målade, det röda läppstiftet nedpackat. Shoppinghumöret är på topp.
Jag, Hanna & mamma är redo för sommaren bästa dagar!

Vi ses igen på tisdag med tusentals bilder & fransk brytning.


Au revoir mon chéris!

God morgon

Härligt att sova länge! Nu har jag ätit frukost med Hanna & ska snart fortsätta med min packlista. Herre gud, vi åker imorgon!!




Nu måste jag fokusera på väskan! Puss

utomhusdag

Vilken underbar dag jag har haft!

Sov först nästan till elva. Stack till malin typ vid ett & va där ett bra tag. Vi låg i hängmattan, hoppade & solade. Efter nån timme kom Emma dit & vi fortsatte sega i solen med henne. Sen ringde john & frågade ifall vi ville spela fotboll så vi drog till fotbollsplanen & spelade med honom, ivar, oliver, theo, oskar & david. En stund senare gick vi hem till Emma & hällde i oss massa god ramlösa.

Har både lyckats att sparka upp ett gammalt sår på min tå & bättra på shortsbrännan idag. Tummen upp på det! ...

första sommarlovsfrukosten




Redo för en lååång dag i solen
.

avslutningskvällen i bilder & text

Riktigt kul var det igår!

Efter en stund på stan med mamma, 1,5 timmars sovstund i solen & lite kvällsmat åkte jag till Emma igår. Alla de andra tjejerna kom också dit. Där hade hon fixat lite mysigt med ostbricka, bål & musik mm. Där var vi tills ungefär nio, sen cyklade jag, Emma, Camilla, Malin & Linnéa ner till stan. Gick runt där en stund & Linnéa som skulle upp tidigt åkte hem.

När vi hade åkte hem från stan igen blev vi lite våldgästade av fredrik, anton, mårten, john, axel, johan, ivar & jesper. De klättrade upp på balkongen, haha. Men det blev riktigt trevligt ändå.. ;)







Underbart!♥

SOMMARLOV!!!!

Kan ni förstå det!? Det kan inte jag.

Tio fina, sköna, underbart härliga skolfria veckor väntar. De sista månaderna har gått så långsamt & snabbt samtidigt. Och nu är det här! Jag kan inte förstå det!
Det gick bra att sjunga även om det var jäkligt nervöst! Känslan av att benen skakar så att det känns som att de ska ramla av...

MEN GUD, NU ÄR DET VERKLIGEN SOMMARLOV!






bilderna är blandat hannas & mammas.

Ikväll ska jag först till Emma med tjejerna & sen ner till stan. Ha det bäst, för det ska jag!

SOMMARLOOOOOOOOOOOOOOOOOV!!!!!!♥

slingat håret

Tjenis.

Nu har jag kommit hem från frisören där jag har fått håret fixat med lite ljusa slingor. Jag åkte dit direkt efter skolan, som förresten var sjukt chill. Vi städade klassrummen (jag, Emma & Malin roade oss med att läsa kladdet i provpärmarna när vi suddade dem), bytat till 8-ornas skåp & varit på simstadion. Dock badade jag inte.
Men tillbaka till håret. Måste säga att jag är väldigt nöjd & att det inte vill fastna på kort. Är det ok om det kommer upp med bilderna från avslutningen (IMORGON !?!?!? :D)? Bra, då säger vi så.

Nu har jag fastnat lite i en Paris-bok. Man måste ju vara lite påläst när man ska tll en storstad så att man inte missar något!




Later on ska jag fixa naglarna, stryka klänningen & hämta sminket hos pappa. Det luktar skolavslutning!

studentbal

Kvällen igår var väldigt lyckad! Vi hade riktigt kul hela kvällen med bland annat sanning eller konka-spel & stafettskrivnig, hahaha. Det blev inte så många bilder & jag orkar inte lägga över dem just nu...

Idag har jag sålt aftonbladet & annars tillbringat nästan hela dagen i sängen. Jag har så jäkla ont i magen, men ska dra mig till duschen om en liten stund. Sen ska jag ner till stan med Linnéa (och kanske några andra) för att kolla på alla som går till socitén & studentbalen. Det är så kul att se alla glada, finklädda & snyggt fixade studenter! :)

Puss

ready to go to jennifer!

Det har varit en riktigt härlig dag idag. Först segade jag hela förmiddagen & sen cyklade jag och Linnéa ner till stan. Där träffade vi Emma & jag och hon började leta present till Jennifer. Efter många affärer hittade vi det perfekta & vi gick till Espresso House & köpte fika. Chailatte blev det för min del, det var ganska kallt ute & den värmde gott. På stan köpte jag också en bikini & bh.

När jag kom hem från stan var jag ganska trött & kall så jag gick och la mig. Jag sov i typ 1,5 timme & det var superskönt! Tummen upp för powernaps säger jag bara!

Nu är jag fixad & klar för Jennifers födelsedagsfirande & känner att det kommer bli toppen.
Puss

färdigfixad & redo för en runda på stan

Nu ska jag bara få tag på Emma & Linnéa som jag nog ska dit med. Jennifer fyller år idag & ikväll ska vi fira henne och då måste man ju ha present. Just nu har jag lite hjärnsläpp på vad jag ska köpa men det ordnar sig alltid. Förresten så måste jag sätta mobilen på laddning också, jag låter den dö alltför ofta nu för tiden.. Så nu på en stund kan man inte nå mig där... Puss!



gratta min fina tjej. ♥

piñata!

Så ja. Nu går det äntligen att ladda upp bilder igen! Så nu kommer det massa bilder från dagens bildlektion. Vi har gjort piñatas av pape maché i ett par veckor & nu var det dags att fylla dem med godis och slå sönder dem. Kändes lite hemskt, men var ändå väldigt att slå på vår fina mask som vi kämpat så med...



jag, Mrs Mask/Mr Smask och Linnéa posar! (fint namn han har, eller hur!?)


Emma, Camilla & Malins fina gris!


Grymt snygg tusenfoting gjord av Ellen & Issa tror jag.


Julia & Idas otroligt vackra Kissie-gris, haha.


Mårten, Peddo-bear & Max hahaha.


♥♥


Licens to kill.



Åh, ja. Vi är bäst!


R I P , vi älskade dig mycket! ;)

fyfan!

Just nu ligger jag i sängen och gråter. Min dator börjar bli prickig av tårar. Jag fattar inte att något sånt kunde hända. Linnéa sa att det var sjukt, men såhär sjukt kunde jag inte ens tänka mig. Jag har nog aldrig varit så spänd i nästan en hel timme. Jag kan verkligen inte sluta gråta. Vet ni vad jag har gjort?

Jag har kollat på onsdagens Grey's Anatomy.

designdax igen!

Idag var det Emmas (kolla så snygg den blev!) tur att få ny sommardesign. Hon hade med sig några bilder tagna av Camilla (hennes design ska snart fixas med, var en riktig nybörjare när jag gjorde den...;) till headern så fixade jag den som hon ville ha den. Jag är ju inte precis proffs, men klarar av att fixa en duglig design iaf. Både Emma & jag blev mycket nöjda med resultatet!

När vi var klara med det kom Camilla & Malin hit. Vi satt & pratade, skrattade åt konstiga saker & chattade med spanjorer på omegle. Sånna saker som man gör när man är trött helt enkelt. Trevligt, trevligt!


(egentligen skulle det komma ett inlägg till med massa underbara piñata-bilder, men det fungerar inte att ladda upp så det får komma senare.)

at school

sitter i skolan & har lunchrast. Dagen har vart ganska chill & snart ska vi få tillbaks engelska-proven. I eftermiddag ska jag först öva med Julia & sen iväg på innebandyträning. Det blir riktigt kul! Senare ikväll ska jag till Lisa & co på släktkalas, det blir nog nice :)

Se you!

sjuans sista prov avklarat!


Hängde med linnéa hem i det regniga vädret. Vi drog oss till willys för att köpa godis till våran piñata som vi ska slå sönder på fredag. Eftersom att engelskaprovet blev avklarat idag så ville vi belöna oss för att varit så duktiga i år & festade till det med en Ben & Jerry's chocolate fudge brownie. Sen cyklade vi hem & satte oss med varsin sked & kollade på inspelat MTV movie awards från igår. Riktigt mysigt hade vi! Älskar dig linnéa, du är bäst!♥

ett litet syslöjdsarbete



Denna lilla ögonbindel blev klar förra veckan. Jag hade glömt av att visa den på bloggen men bättre lite sent än aldrig! Har testat att sova med den ett par nätter & den är riktigt skön + det blir mörkt! Jag klarar nämligen inte av att sova när det är för ljust så denna blir min räddare hos pappa där jag inte har någon bra rullgardin.

Vad tycks? :)

något oseriös pluggeftermiddag

Malin, Camilla & Emma följde med hem efter skolan för att plugga inför engelska-provet. Alla var så skoltrötta & ofokuserade att man inte lärde sig så mycket, haha. Något jag i alla fall lärde mig är att det inte är så himla effektivt att plugga 4 tjejer tillsammans när man hellre vill prata om annat. Men mycket roligt & mysigt hade vi och ärligt talat orkar jag inte bry mig så supermycket om det sista engelskaprovet, vi har ju inte ens betyg än.

Sen när de hade åkt hem åt jag lite kvällsmat & drog sen ut på en liten longboardrunda mec Carl. Han har också skaffat bräda & det var riktigt mysigt, vi hinner inte umgås så mycket annars.

lite härliga bilder från grekland kan smälta in lite..






love ♥

en ganska lång promenad

Innan kände jag mig lite rastlös av att pluggat/suttit vid datorn hela dagen så jag gick en ganska lång runda. I ungefär en timme gick jag runt, ganska vilsen i apelvikens sommarstugby med först go musik i iPoden & sen telefonsamtal med linnéa & malin. Det var skönt att röra lite på sig!

Nu har jag druckit lite te & umgåtts med mamma, janne & hanna. Tiden springer iväg för snabbt & nu borde jag egentligen sova, haha.

Sov sött!

glosboken.se - min räddare

Hur gör man om man ska plugga engelska men boken med glosorna är i skolväskan & väskan är borta?

(nej, det är ingen som frågat. Bara jag får sånna här problem.)

Svar: Gå in på  (högerklicka på bilden & öppna i nytt fönster/flik) & skaffa ett konto om du inte redan har det. Sen söker du antingen efter någon i klassen som har det & lagt in en övning eller så söker du efter på en övning t. ex. "High Beams", "Facts about India" eller "stadsord". Då hittar man förhoppningsvis övningar med ens glosor!
Om man inte tappat bort boken så kan man ju såklart lägga in egna övningar. Sen kan man bli vän med andra & göra deras övningar & spela spel med glosorna mm. Superbra sätt att plugga på!

Det är vad jag gjort nästan hela eftermiddagen & nu kan jag alla glosorna. Det ända som är kvar ett plugga på till engelskaprovet är fakta om indien & det kan jag nog göra imorgon. Hoppas att pappa kan hitta min väska, annars får jag väl låna en annan bok i skolan.


bad hairday ?

När jag klagar på att mitt hår är trasligt (vilket det oftast är utan att det syns) svarar folk:

"Borsta det då."

HAHA! Lätt för er att säga. Mitt hår är lite one of a kind, det går inte att borsta utan att det ser förjävligt ut. Inte ens förjävligt räcker egentligen. En bild säger mer än tusen ord.


helt genomborstat.

Haha dröm om att jag skulle komma såndär till skolan! Nu behöver ni inte be mig om att borsta håret, jag gör det bara precis innan jag ska duscha & då är det ett helvete.

Nu väntar duschen!

glömde berätta..

... vad jag gjorde igår! Det var superhärligt väder så jag la tiden på annat än datorn.

Men iaf så var jag på kåsa med linnéa. Vi låg i en av sandgroparna mellan nyponbuskarna & solade, pratade om allt möjligt & spådde framtiden, ytterst mysigt!

Sen på kvällen åt jag god grillad mat på altanen med familjen & sen iväg och träffade jennifer, linnéa, ivar, oliver, john, mårten, oskar, mauritz & max. Trevligt, trevligt!

Puss


söndag hos mormor

Efter tidningsrundan & en kort longboardrunda med hanna & lisa som innehöll många skrapsår drog vi till mormor. Där har vi varit hela eftermiddagen. Vi fikade, spelade fotboll (vilket inte gick så bra, mina ben & fötter är sönderbrända av solen & sviiider!), var ute & gick vid sjön & grillade korv. Riktigt mysigt förrutom att om man tycker att det är mycket pollen i stan så kan jag säga att det inte är någonting mot ute på landet! Herregud, jag har gnuggat ögonen, nysit & snörvlat mer idag än på läänge.

Imorgon tar vi sista tagen av sjuan. Det är svårt att fatta men det är verkligen bara en vecka kvar! Oh my gooood!


bildfrossa från igår

Godmorgon!

Kvällen igår var underbar! Jag träffade malin, emma & camilla och vi gick till kvantum. Alla köpte varsin baguette förrutom camilla som köpte sallad. Sen drog vi oss till Ankaret & hittade en fin klippa. Där satt vi & åt, pratade och hade mysigt. Det blev en hel del kort också men alla är inte så fina att de kan vara med här.. ;)

Vi börjar med lite bilder från dagen.

några classmates


emmacooling ;)

julia

mårten, jesper & anton på scenen.

Louise, amanda, julia, sally & david :)

smoothie i malins hängmatta!


Lite bilder från kvällen!









Tack för en grymt mysig kväll!♥

summer feeling

Just nu känns det ungefär som de härliga dagarna i grakland förra året. Man är ute i solen hela dagen & sen framåt kvällen duschar man, smörjer in sig & gör sig fin för kvällen. Jag skulle kunna leva så hur länge som helst, I love it!

För idag har jag verkligen varit ute i solen hela dagen. Vi cyklade tillsammans hela sjuan i ca 45 minuter tills vi kom fram till grimeton. Där skulle vi egentligen gå på lite stationer men det var mest tvåor & treor från andra skolor som gjorde det så vi la oss på gräset & solade. Där låg vi typ hela dagen, så varmt var det!

När vi cyklat tillbaka till varberg åkte jag med malin till henne. Vi satt i hängmattan och åt smoothie & lite så.

Nu ska jag strax ta med mig nåra tjejer till stan för att köpa lite käk & sen ner till standen. Det är sommar!

good morning sunshines!

Sovit gott?

Jag har sovmorgon till kvart i nio idag (inte så imponerande, jag vet..) men jag gick upp i vanlig tid ändå. Glömde att duscha igårkväll så jag har gjort det nu på morgonen istället. Äh, jag vet inte vad jag ska skriva mer just nu. Det händer liksom inget nu på morgonen.

Kan nog bli mer bloggning senare, får se. Ska till mamma ikväll & datorn kanske inte kommer dit direkt.

Puss

sleep tight


olydigt med choklad på en torsdag? Oooohja!

Men jag var väldigt sugen på choklad innan när jag kollade på gårdagens grey's så jag provsmakade lite på min "fika" till imorgon. Jag menar den ska ju ändå bli uppäten någon gång... ;)

Marabou Passion var god men jag tror att man kan tröttna lite på den. Men hur skulle man få veta det om man inte smakat?

Jaja, nu ska jag sova. Godnattpussar!

ännu en solig dag!

åh, gud vad jag älskar vädret! Nu är det verkligen sommar även om det kändes som att snön skulle ligga kvar föralltid i mars. Gaaaah! haha


Efter skolan cyklade jag med julia hem & efter ett tag kom jennifer med. Vi var ute och pratade med en grymt kaxig, 9-årig kille som julias granne lekte med. Jag lovar, det finns ingen kaxigare i hela världen. Stackars pojk.
Sen en stund innan fem gick jag & jennifer till lekplatsen och träffade john, oliver, fredrik, mårten & oskar. Det var riktigt kul & trevligt!

Vid 6 drog jag hem & åt lite och sen gick jag och malin till håsten för att köpa lite fika tills imorgon. Då ska vi till grimmeton med klassen & vara där ute i solen hela dagen. Blir nog riktigt kul förrutom att "det är lag att barn under 15 år har hjälm när man cyklar.." blabla. Man är tvungen så jag får väl ta mammas.

Puss

what a wonderful weather!

Det finns inget att klaga på när solen skiner och det är 25-30 grader ute. Då är allt perfekt! Som idag då.

Igår blev det en (för) lång cykelrunda och jag var så trött när jag kom hem till mamma att jag inte orkade cykla vidare till pappa. Så jag sov där.

Idag efter skolan drog jag mig hemåt och försökte fixa matteläxan, men den var helt omöjlig så den får vänta. Sen iväg till Hälsans hus på breared för att ta första sprutan av Gardacil-vaccinet. När det var klart körde jag hem igen och la mig på gräsmattan i bikini och lyssnade på musik. Hörlurarna har kommit och är helt underbara!

Sen slängde jag och hanna ihop en läskig men god gryta till kvällsmat och har nu varit ute på en longboardrunda i det underbara vädret. Kärlek!♥




älskar dig, systrami ♥

kvällens klädsel:

jeansshorts - h&m
maglinne - gekås
bikini - h&m
tygskor - stadium

lyckad friluftsdag!

Gud vad rolig friluftsdagen har varit! Vädret har varit helt underbart (sol och 20-25 grader) och alla jätteglada. Hela min klass består av ett gäng vinnarskallar (även jag! haha) så alla var fokuserade på friidrotten. De flesta grenarna gick bra för min del, jag är nöjd i alla fall. Hela dagen avslutades med en stafett mellan de olika klasserna och skolorna. Vi slutade på en tredje plats av sex efter att ha vunnit tjejstafetten och kommit femma i killstafetten. Riktigt bra tycker jag!

Nu i eftermiddag har jag hjälpt malin att designa hennes nya blogg. Vi har självklart suttit ute i skuggan tills nu, de har börjat bli lite molnigt.

Får se om vädret håller sig såhär eller blir bättre så kommer jag cykla ivkäll, men inte om det regnar.

Puss