days pass bitches

De senaste dagarna har bjudit mest på jobb, regn, träning & EM-matcher. Men visst har jag lyckats klämma in ett besök på IKEA, en solig dag med Malin, Julia, subway & vattenmelon och att umgås med fina människor.
Känns som att detta sommarlovet är lite trögstartat (på grund av det jävla regnet) men nu skiner solen så jag tänker börja njuta på riktigt!
 
Och om ni känner att ni vill mig något, så vet ni var ni har mig. CIAO
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

är det höst eller?

 
Igår tillbringade jag eftermiddagen hos Camilla med tjejerna och sedan gav jag mig ut på en springrunda i regnet. Passade på att köra lite fys med, och nu kan jag knappt gå för träningsvärken, haha. Inte tränat på ett tag & det märks tyvärr. ;)
På kvällen åkte jag till Malin & hade myskväll med fruktsallad & fotbollsmatch (goo italien!) med henne, camilla, issa, ellen & julia. Himla trevligt!
 
Idag har vi mormor på besök & min kära syster har tappat nästan alla sina tänder. Carl gör korttrick med oss alla men mina magiskills är nog ändå de bästa. Som ni kanske förstår är det ännu en grå & kall sommarlovsdag med noo plans förutom fotbollsträningen ikväll. Snälla gud låt det inte regna då!
 
Pusshej

gooooo

 
Midsommarkvällen var riktigt bra. Vi började med middag & förgrogg hos Camilla innan vi åkte till Adam & träffade mer trevligt folk!

swedish style

 
Precis som midsommar ska vara, eller vad säger ni? Nu ska jag ha en riktigt grym middag med mina bästa tjejer och allt annat som kvällen erbjuder. Puss!

Glad midsommar!

 
Nu borde jag kanske lagt upp bilder på dragspel, folkdräkter eller ängsblommor, för sånt blir man ju glad av på midsommar. Men vem blir inte glad av shopping? Detta fick jag med mig hem från stan i onsdags!
 
Jobbet igår gick riktigt bra & de 8,5 timmarna gick förvånadsvärt snabbt. Cykelturen hem ska vi dock inte prata om, haha! Det enda jag kan göra är att hoppas att de inte har någon övervakningskamera vid ett visst par vägskyltar, be Janne laga mitt styre, beklaga mig över mitt blåa knä & min misshandlade axel, och framförallt; råda er att inte cykla och smsa samtidigt! ;)
 
Nu ska jag & Camilla cykla till Hajen & handla till ikväll och hälsa på Malin som jobbar där! Pusshej

vädergudarna kan dra åt ***

Idag - Jobb 11.30-20.00 // Imorgon - Midsommarafton



Sedan vi hördes sist så har lagat en god middag & myst framför fotbollsmatchen med Manda, tagit lovets första riktiga sovmorgon ( längre än halv tolv.. ;), solat och varit på födelsedagsmiddag hos Jennifer. Riktigt mysiga dagar!

Idag ställde jag klockan på nio för att hinna njuta av solen innan jag sksa cykla iväg till jobbet. Jäkligt surt att min längsta jobbdag någonsin är när sommarvädret äntligen har hittat hit - för att ge sig iväg igen. Usch!
Så nu är det bara att gå in från min filt i den soliga trädgården för att göra mig redo.

Hoppas ni får en riktigt tråkig dag i solen! ;)

you're welcome



Bilderna ovan visar mitt krypin hos mamma. Trivs himla bra!


Idag började jag dagen med att cykla till pappa & gå ut med hunden, och sen gick cykelturen till jobbet. Där sprang tiden fram i min egen kassa 1, och arbetspasset avslutades med en skräpplockarrunda ute i solskenet.

Nu har jag duschat & ska om en stund cykla ner till kallbadhuset & möta upp min kära vän Manda. Sen går vi väl till kvantum & handlar lite innan vi åker hem hit & lagar mat. Mysig kväll låter det som!

Puss!

Workaholic


Linne - h&m // Shorts - BikBok // Halsband - Gekås

Hej jag heter Elin och jag är heltidsanställd på McDonalds. Skooooja, men mina första jobbdagar har jag delvis spenderat i kassan på jobbet. Det har varit både upp och ned, men framförallt riktigt roligt! (Särskilt när fyra av mina lärare hälsade på! ;)

Förutom att jobba så har jag mest varit med mina fina små vänner & grillat, kollat fotboll, haft piknik, spelat kort & ätit för mycket kladdkaka. Idag har jag haft min första lediga sommarlovsdag & den spenderade jag först hos Malin & sedan hemma med mamma. Vi passade på att åka till blomsteraffären och införskaffade lite blommor. De piffade upp mitt rum en hel del & jag blev skittaggad på att städa & göra fint, så det gjorde jag!
Why not show you? Jag ska minsann ta lite kort på rummet här hos mamma också, som jag gjorde hos pappa.

Om en stund ska jag till Camilla & mysa i regnet med några tjejer. Perfekt måndagskväll inför jobb, hundpromenader & middagslagning som väntar imorgon!

Puss!

school's out


Ni får gärna kalla mig linslus & bilderna tillhör min vän Malin

Skolavslutningsdagen var verkligen en dag som jag kommer minnas länge!

Avslutningen på teatern var himla fin med uppträdanden (vi 7 = mycket nöjda), tal, sång av våra lärare, bildspel, betygsutdelning med mera. Att säga att det var svårt att hålla tillbaka tårarna när vi kom till insikten att vi skulle lämna klassen & lärarna - och aldrig komma tillbaka - är en ren underdrift. Jag & många andra grät som småbarn, haha. Och musikläraren delade ut speciella presenter till mig och fem andra, var det också svårt att hålla inne tårarna.

Men en riktigt god sommarlunch & jordgubbstårta muntrade upp en del & när kvällen närmade sig var jag hur taggad som helst. Alla tjejer & 6 lärare åt i ett partytält i Julias trädgård innan killarna kom & det blev klassfest för hela slanten. Om jag ska vara ärlig så tror jag att det var den roligaste kvällen i hela mitt liv, haha!

Senare blev det stan & till sist hamnade vi i Johns uterum med tänd brasa & alldeles för sköna fåtöljer... ;)

Kärlek till min underbara klass, kommer aldrig glömma er!

the end of the beginning



Utan att överdriva kan jag berätta att skolavslutningen var både den sorgligaste och framförallt den roligaste dagen i hela mitt liv. Imorgon ska ni få en massa fler bilder så håll ut! ;)

Puss!

emotions emotions



GRATTIS TILL KÖRKORTET ÄLSKADE SYSTER!

Åh Jesus vilken dag! (Har ni förresten att jag blivit väldigt kristen här i bloggen? Har märkt att jag nämner gud i varje inlägg, haha)
Vi fick gjort allt och ingenting i skolan, vilket innebar att städa skåpet & banta ner nyckelknippan till en size mindre, öva till skolavslutningen och äta pizza i bildsalen. Sedan gick jag och några goa tjejer ut igenom furubergsskolans dörrar för sista gången, skrattande och gråtande samtidigt.

När jag sedan var hos Malin med henne och Camilla, fick jag ett glatt (skrikande) samtal från Hanna som hade uppkörning idag. Så det fick bli att släppa alla studentplaner för att entra vägarna vid hennes sida med hög musik på! Vi behöver dock inte nämna att Gyllene Tider var den enda skivan som fanns i bilen ;)

Nu har jag fixat & donat inför morgondagen med strykjärn, nagellack, duschen, rakhyvel & lite andra hjälpmedel. Har faktiskt riktigt ont i magen av nervositet & känner att jag inte kommer kunna somna på ett par timmar tyvärr. Har dessutom en massa saker kvar att fixa...

Vi hörs inte imorgon, för då ska jag ha en riktigt jävla grym dag & kväll med min klass! Puss

one two...

Bilderna är lånade av Ida Henriksson!

Ojoj, antalet dagar med klassen minskar i takt med att minnerna ökar! Idag har vi haft en väldigt mysig och rolig dag. Den började med film- & bildvisning  med gaaaamla bilder & lite våfflor som våra fina lärare hade fixat. Sedan blev det krigsmålningar och matchtagg för hela slanten & både nians tjejlag & killag gick obesegrade till vinst i skolan turnerin (SÄGER VI, HAHAH!). Jaja kul hade vi i alla fall! ;)

I eftermiddag har jag & tjejerna varit och fikat hos Jennifer som fyller år idag (varför inte ett åttionde grattis? hihi). Samtalsämnena tar verkligen inte slut vid den här tiden på året, med alla förväntningar, förhoppningar & farhågor inför sommaren. För att inte tala om alla uppåt- & nedåtkänslor angående att lämna våran underbara klass efter 10 år med vissa, och 5 år med andra. Så det blev ett par timmars promenerande med Linnéa som avslutning på dagen.

Nu ska jag strax krypa till kojs & invänta min sista dag på furu. Pusshej!

friluftsliv my ass...


Bilderna tog jag  i morse, de beskriver alltså varken mitt nuvarande humör eller utseende.. ;)

Jeeesus. Drygt 15 km i uppförsbackar, granodlingar, bäckar och ett och annat träsk. 13 grader, mulet & knott överallt. Vill inte klaga för mycket (bra jobbat... ;) men denna dagen har inte varit kul alls. Eller jo det var ju kul att vara med klassen och så, men resten sööög, hehe.

Nu skulle jag gärna tagit en lång dusch men om en stund väntar fotbollsträning så det blir inget med det. Som om jag inte var slut i benen.. haha.

Förlåt för beklagandet, men nu känns det lite bättre ;) Puss

mi plaza



Nystädat, tända ljus, mysmusik & inga krav. Jag älskar verkligen sånna här kvällar i min ensamhet!

Idag har jag haft en riktigt typisk söndag, men en väldigt bra sådan! Efter en lång sovmorgon & storstädning i rummet åt jag pannkakor till lunch innan jag stack till Camilla. Vi satt och kollade lite på Australiens next top model innan vi cyklade ned till stan & kollade på alla studenter som skulle på bal. Gud vad fina de var! Längtar tills det är min tur.. hihi.
Sedan cyklade vi hem igen & bakade en gudomligt god kladdkaka som vi åt med indiskt te och bläddrande i ELLE. Galet mysig dag måste jag säga!

Nu ska jag ladda upp för sista veckan som elev på Furubergsskolan. STORT!

in the sky


Bild 1 lånad av Thea & bild 4 av Julia!

DÄR SATT DEN!
Det krävdes visst ösregn för att mitt kära lag skulle ta hem en vinst! Jäkligt go känsla detdära.
Efter matchen igår så blev det en äkta mysfredag med jordgubbar & glass framför en film med mamma, janne och hanna.

Idag mötte jag upp Julia på stan & vi gick och köpte muggar & porslinsfärg. Sedan blev det verkstad hemma hos henne! Vi gjorde nämligen muggar till våra lärare, som de ska få på avslutningen. Riktigt grymt blev det, om jag får säga det själv.
Vi hann också med att steka en hel del i solen som äntligen hittade tillbaka. Fast nu har den såklart gått och gömt sig igen... Kvällen kommer spenderas med tjejerna hos Julia. Vi måste finslipa på sången som ska sjungas på torsdag!

Pusshej!

this is it boys



Jahaja. Sista lektionen som niondeklassare CHECK. I just dont get it, hehe.

Ikväll blir det sista seriematchen innan uppehåll, kuuuuul att regnet öser ner!

eyebrows



Idag var det som sagt spex & nyvakna stod på schemat. Till en början var det riktigt nice att gå runt i skolan osminkad, med rufsigt hår, tofflor & pyjamas men framåt eftermiddagen upplevde många av oss en helt ny känsla - längtan efter riktiga byxor. Haha, man ska uppleva en del...

Och förresten gjorde vi ytterligare två avcheckingar idag - sista provet & sista gympalektionen. Provet kändes bra & på gympan blev jag nästan lite sorgsen över tanken att aldrig igen spela fotboll med alla vinnarskallar i 9b.

I eftermiddag åkte jag hem till Malin. Camilla och Linnéa anlände en stund senare & vi hade en riktigt chill eftermiddag. Camilla fixade mina & malins ögonbryn, vi kollade på gamla bilder & lyssnade på bra musik.

Vill bara tillägga att jag har sommarlov om en vecka... :O :'( :D :D :D (blandade känslor you know, haha)

vackraste stunden i livet



I detta inlägget ville jag bara säga tre saker:

1. Det är jäkligt gott med grillat kött.
2. Jordgubbar och glass är inte heller helt fel.
3. Min lillebror är en hunk & min lillasyster ett riktigt charmtroll.


go sweden



Måste säga att det känns lite udda att vara ledig mitt i veckan såhär. Vet faktiskt inte ens om man kan kalla det ledigt eftersom att vi har ett stort biologiprov imorgon. Men eftersom att det är det absolut sista vi gör i hela grundskolan så svider det inte såå mycket att bita ihop & plugga.

Igår var jag inställd på mördarfys med en instruktör med innebandylaget, men instruktören dök aldrig upp. Och knappt några lagkamrater heller, haha. Till sist fick våra fyra tränare ta tag i fysen med oss sex spelare som var där, haha nästan en PT var. Det blev riktigt jobbigt det med.
Igårkväll satt jag med tjejerna och grät hos Julia. Hoppas ingen missade tidernas sista Desperate Housewives. Åh herrejesus vad sorgligt det var...

Idag stod ännu en träning på schemat, men denna gången fotboll. Och sedan plugg... Kan dessutom tillägga att jag går runt i mina nya skor hemma alltid, haha. Alla kläder blir så mycket snyggare med dem till! Förrutom träningskläder, har jag kommit fram till.. ;)
Och jag känner mig lite orolig inför avslutningen eftersom att jag har tappat all färg som jag fick under de exotiska veckorna i maj... Ska ta en promenad till pappa och hämta nödlösningen - brun utan sol - nu om en stund tänkte jag. Och så ska jag leta upp någon snygg pyjamas, för imorgon ska vi vara nyvakna under vår väldigt misslyckade spexvecka (typ ingen ville ha mer än 2 dagar, och då blev det de två dagarna då vi inte har någon tid med 9a alls, haha). Menmen det blir säkert kul ändå!

Hoppas att ni har haft en bra nationaldag! Puss

pissed off

Ibland är man på bra humör efter träning. Men så finns det undantag med. Hehe fyfan prata inte med mig ikväll om du inte har något riktigt snällt att säga...

Hoppas att jag vaknar imorgon utan de saker som gör mig så jävla irriterad för tillfället... ciaooooooo

söndag

Idag vaknade jag i all hast och fick höra att mamma, hanna och ida skulle åka till gekås och mormor. De skulle tydligen åka NU, så det blev lite bråttom, haha. Men jag kom med i alla fall så det blev lite shopping (ett halsband, en kuvertväska och en skitsnygg regnjacka av ett norskt märke. Ett riktigt fynd då den har kostat 1600 norska men de sålde den för 700. Måste ju bara älska gekås ibland!). Sedan blev det lunch och fika hos mormor innan vi åkte hemåt igen.

Nu ikväll har jag gått en långpromenad med Dippie, passade på att träffa henne lite då jag är hos mamma två veckor i rad denna gången & längtade efter min sötis. Invigde nya jackan trots att det inte regnade, hihi.

Imorgon är det måndag & vi ger oss in på sista veckan i grundskolan. Herre min skapare.

snart jul...i



Camilla sjöng så himla fint igår! Och min barndomsvän Johanna sjöng också, bra som satan hon med! Ja det var riktigt kul att kolla på konserterna även om det blev mycket stående & dessutom var det verkligen SVINKALLT. Kolla bara på bilden på mig och Malin, hur mycket vi frös! haha
En pizza satt inte helt fel efter det, som ni kanske förstår. Och efter det stack jag och Malin till hemmakväll och hyrde film & köpte lite godis. Fired Up blev det, så jäkla härlig film haha.


standin' strong



// Tubtopp - h&m // Shorts - gekås // Skor - citybird //

På med koftan, jackan & riktiga skor, det är andra juni, 13 grader och blåsigt som fan. Men klart vi ska kolla på millans utomhuskonsert i vilket fall, solen är ju till och med framme!

2nd june

Verkar bli en riktigt fin dag idag! Solen skiner, men trots det är det kallt som satan ifs, haha. Jag har i alla fall tagit en dusch för en stund sen & jag ska antagligen snart iväg för att kolla på lillebror när han spelar elgitarr på rosenfredsfestivalen. Senare idag ska jag dit igen för att kolla på Camilla som ska sjunga! Stolt vän hihi.

Ha en gra lördag! Puss

checking off


Sneakpeak på min skolavslutningsoutfit. Köpte skorna idag! Är så himla nöjd med allt, hihi.

Sista hela veckan i grundskolan. Sista so-provet. Sista inlämningen. Sista pyttipannan. Listan kan göras så jäkla lång att man nästan känner sig tvungen att fatta att det nästan är helt slut. 13 dagar. 7 skoldagar. Men det går verkligen inte att fatta!

So-provet gick nog ganska bra fastän jag tog en långpromenad med Thea och Denise istället för att sista-minuten-plugga igårkväll. Det blir ändå aldrig bra att göra det.
Och teknikinläningen blev klar så jag fick åka hem 45 minuter tidigare än vanligt, underbart! I eftermiddag har jag varit på stan med favorittjejerna. Hittade förrutom skorna, ett par vita shorts att ha under klänningen och en vit tubtopp som jag tänker använda så fort solen tittar fram & graderna klättrar lite. Riktigt nöjd, och att jag betalade 330 kr för alltihop är ju inte heller fel då min jäkla handled hindrar mig från att jobba imorgon. Väldigt surt när man hade ställt in sig på det! Menmen, imorgon blir det doktorbesök så ska vi nog ordna upp detta.

Nu sticker jag till Julia för en myskväll med fina tjejer. Låter riktigt bra nu när jag håller på att kurera mig!

Puss!