morning light

 
Dessa bilderna är tagna igår på morgonen men jag hann inte blogga något igår. Idag vid samma tid var det kolsvart och regnigt, så himla mycket jobbigare att gå upp då! Gosebyxorna köpte jag på h&m i fredags och har i princip bott i dem så fort jag varit hemma sedan dess. 
 
Vad händer i mitt liv för tillfället kan man undra? Man skulle kunna säga att nästan allt är annorlunda mot hur det var för ett år tillbaka. Jag har tagit en paus från innebandyn, börjat träna på friskis, tagit ledigt från jobbet i tre veckor och sist men inte minst så är jag med i Varbergs Lucia. Jag som av någon anledning hade fått för mig att jag inte skulle förvånas över mig själv något mer, eller över hur mitt liv ser ut haha!

Jul på Tjolöholm

 
Första uppträdandet; check! Oj så nervös jag var men åh så fint det blev. Blev riktigt varm i hjärtat när jag tittade på alla i familjen som hade tagit sig dit för att titta och när jag sedan upptäckte Camilla, Linnéa och Malin bland alla människor kunde jag inte sluta le, haha. Känner att det inte är någon myt att de som varit med i luciatåget har haft den bästa tiden i deras liv; jag tror detta kommer bli helt otroligt kul och minnesvärt.
Efter att vi hade sjungit klart och så blev vi bjudna på mat och skålade in luciaåret 2013, nu kör vi!

it's beginning to look a lot like christmas

 
Igår hade jag en riktigt effektiv dag, ställde klockan på 07.20 även om vi började 12.40 och kände mig riktigt duktig när jag och Ebba checkade av en timme på gymmet på morgonen. Sedan duschade jag, pluggade spanska och chillade innan skolan. Efter det jobbade jag till åtta och cyklade sen till Albin för att kolla fotboll med ett gäng hulliganer, haha nä inte riktigt..
 
Idag efter skolan möttes jag av två stora byttor med deg & väldigt taggade småsyskon. Det blev lussekattsbakning för hela slanten och nu luktar det fortfarande underbart i hela huset. 
 
Imorgon är det dags för första framträdandet med lucia-gänget och shiiiiit vad nervös jag börjar bli! Men det ska ju såklart bli väldigt roligt och jag hörde rykten om att vi skulle få julbord efteråt... Låter ju helt okej! Om ni är sugna på att titta på oss imorgon får ni ta er till Tjolöholms julmarknad utanför kungsbacka.
 
Pusshaj

Hanna hon kan steka hamburgare

 
Oj vilken bra lördag det blev! Först ett par timmar på öppet hus i skolan, sedan en tuff och rolig match mot warberg f99 (riktigt duktiga små rackare men vi lyckades sätta dit dem till sist) och sedan ett riktigt fint avslut på dagen hos Ebba med mina guldbrudar. Riktigt god mat blev det och såklart massa prat och skratt!
 
Nu ska jag plugga lite för ovanlighetens skull, sedan åka till jobbet och till sist åka på luciaträning. Vi har första uppträdandet på torsdag och jag blir riktigt nervös av att bara tänka på det... Men kul ska det bli såklart!

hashtag thursday

 
Att få gjort fysikprovet var som att lyfta en enorm sten från axlarna, minst sagt! Kan ha gått lite hur som helst men det är som sagt väldigt skönt att ha det gjort så jag orkar inte tänka på det nu.
När jag kom hem från skolan hade jag planerat att lägga mig och sova, men när mina småsyskon som jag inte träffat på ett bra tag kom hem från skolan fick jag massa energi istället. Jag och Ida satte på julmusik och bakade kladdkaka som jag ska bjuda på imorgon på matten, vi turas om att bjuda på fika varje fredag. Den blev lite smått misslyckad men vi får hoppas att den smakar bra ändå.
 
Imorgon har jag ingen spanska vilket betyder att jag har sovmorgon till 12.20, så sjukt jävla skönt! Känner mig minst sagt värd det efter denna veckan, haha. Dock får jag sitta och skriva på svenskan och plugga spanska, men det är ju ändå bättre när man är hemma!

leo

 
 

you and me baby making love like gorillas

 
Bästa helgen i stockholm med bästa tjejerna och såklart bästbästbästa mr Bruno Mars. What a night säger jag bara, den killen vet vad han håller på med!