Because why not?

Igår följde jag med Malin till Friskis och lät henne köra slut på mig på gymmet. Det var riktigt kul faktiskt, men det känns som f*n idag, haha.
På eftermiddagen åkte jag och Isabelle ned till biblioteket och skrev på våra teknikarbeten. Även om jag inte är klar än så har jag fått gjort mer än jag trodde, haha. På kvällen blev det träning igen, snart biffigast i stan!

Idag tog jag och Hanna bilen till gekås och trängdes med en himla massa folk. Fattigare blev jag men ändå väldigt nöjd med mina inköp. Nu har jag precis kollat på måndagens project runway och tänkte gå över till gossip girl... Är det lov så är det.

Puss!


Monday, at its best

Jag fick skrivit ett stycke på arbetet (illa, Elin!) men badrummet blev skinande rent i alla fall. Efter lunch tittade jag på ett gossip girl-avsnitt innan Thea kom hit. Vi gjorde varm choklad, åt bullar och pratade massa. Mysig eftermiddag även om vi var lite trötta båda två, haha.
Nu ska jag kolla lite mer gossip girl och sedan vakna upp för träning. Ni kan väl hoppas för min skull att inte de kör för hårt med oss... ;)

Puss hej!


Let the rain fall, I'll stay inside anyway

Matchen igår pratar vi helt enkelt inte om, men min och Isabelles fina vän Malin bjöd oss på tryffelkaka efteråt... Kärlek till henne!

Idag är mina planer inte de mest komplicerade. Ska tralla ned till köket och äta frukost strax och sedan blir det lite roligheter som skrivning på teknikarbetet och städning av toaletten. Någon sa att lov innebar ledighet? Haha men efter att de två grejerna blir klara (det första kommer dock inte ske idag...) så har jag inga fler måsten på lovet, förutom att träna och jobba på fredag.

Ha en bra dag i regnet! Puss


Oh heaven

Igår gick hela dagen åt till jobb men sen när kvällen närmade sig så tog jag en dusch och startade om på nytt.
Jag och Isabelle fixade oss på hennes rum med go musik (standard?) och stack sedan till Lovisa och lagade tacos med snygga tjejer. Sedan kom det lite mer folk & jag måste säga att det blev himla lyckat. Jag hade väldigt kul i alla fall!

Idag väckte mamma mig med god frukost och sedan dess har jag bara tagit det lugnt. Funderar på att följa med mamma och Janne på en promenad innan lunch och i eftermiddag/kväll blir det match mot Sandö! Tyvärr är jag inte jättetaggad för tillfället men det kommer nog under dagen!

Ha en bra söndag! Puss


Lov om en kvart!

Sitter på mattelektionen och känner mig allmänt glad! Blev klar med allt vi skulle göra idag och det är en kvart kvar tills vi slutar så jag passar på att blogga lite, haha.
När jag kommer hem ska jag städa lite hemma och sen fika med mamma och Hanna. Så jäääävla skönt med lov nu så jag vet inte vad jag ska ta mig till!!

Dock tillkommer alltid samma frågor när det gäller "högtider" som till exempel halloween. Vad ska vi göra? Vart ska vi vara? Tänk om det inte blir lika kul som förra året?!
Men denna gången känner jag att det löser sig, jag vet att jag får vara med mina vänner och vi vet hur man har kul. Simple as that, min helg kommer bli grym!

Puss


Countdown till lovet!

Fick tillbaka matteprovet vilket gick ganska bra, inställd sista lektion och smoothie & massa prat hos Camilla. Rolig träning och nu hela Sverige bakar och gott te. Bra torsdag med andra ord!
Förresten är detta min första mobilblogg, hoppas det funkar! Pusshej!


we're beautiful

 
Tror bilderna får tala för sig själva.
 

Jag har haft en ganska bra dag, trots att lektionerna har varit jävligt långa & jobbiga. 8.10-16.00 med 40 minuter lunch säger la sig självt. Efter att vi äntligen hade slutat tog jag följe med Amaanda och Henny till stan & gick in på kvantum och köpte mellanmål innan jag gick till frisören. Klippte bara topparna och rundade ihop "luggen" med resten av håret så det blev ingen stor förändring. Men vem älskar inte doften och känslan av nyklippt hår? Haha jag får aldrig mitt hår så lent själv!
Nu ikväll stod jag och Hanna för maten. Vi hade pannkakstävling som blev oavgjord.. Hehe. Gott blev det i alla fall!
 
Nu ska jag försöka skriva på mitt teknikarbete som ska vara klart innan lovet är slut. Mitt problem är att jag bara fått ihop en sida av fyra på de 7 lektionstimmarna vi haft. Ganska illa... Så nu vet ni vad jag gör min lediga tid framöver...
 
Pusshej!

kan du fatta det?!

 
 
Igår efter skolan åkte jag ned till stan med Malin och gjorde henne sällskap medans hennes frisör gjorde underverk. Ingen visste vilken snygging hon skulle bli som brunett!! (Inte för att hon inte var snygg innan, men ni förstår...;). Någon gång mitt i detta mötte jag upp mamma och gick till teliabutiken med henne. Därifrån kom jag lite fattigare men åh så lycklig. Haha detta måste nog vara mitt bästa köp någonsin. Min lilla femma.
 
Så nu har jag såklart instagram med (oj vad mina vänner har längtat) och där hittar ni mig som eelinjohansso. Ja, utan n, haha, döp inte era barn till Elin Johansson om ni inte vill att deras namn ska vara upptaget överallt..

I'm gonna fly like an eagle

 
Yes, då blev det söndag som alla andra helger. Men att det är fem dagar kvar till höstlovet, låter ju inte helt fel!
Kvällen igår tillbringade jag hemma med film & trevligt sällskap och idag vaknade jag heelt utvilad (var ett tag sen haha) klockan elva. Då packade jag ihop mina saker och åkte till mamma. I eftermiddags bakade jag & mamma underbara bullar. Hela huset luktar supergott & jag tänkte strax kila ned & smaka på kardemummabullarna med en kopp te. Vi gjorde hälften med kanel och hälften med kardemumma, spännande att se om vi lyckades med de sista! ;)
 
Malin och Isabelle kom i alla fall hit och smakade på kanelbullarna innan vi åkte till sparbankshallen och tittade på när warberg krossade AIK med 7-2. Grymt!
 
Ganska perfekt helg får jag nog erkänna att jag har haft! Lets punch monday in the face tomorrow! Pusshej.

food blog

 
Förlåt för alla dessa frestelser men det är bara lördag en dag i veckan...

when it's up to me

Pannkakor av havregryn med clementin, kiwi, päron, vinbär och nötter blev dagens lunch. Så gott.
 
Äntligen blev det helg igen! Den började jag med att städa rummet, fika med mamma och ida och jobba. Efter fyra snabba och faktist riktigt roliga timmar på jobbet åkte jag till Linnéa som hade fixat middag till mitt gamla goa tjejgäng. Jag kom ganska lagom till efterrätten, haha. Väldigt roligt & trevligt att träffa alla dem, har blivit så himla sällan de senaste månaderna.
Idag sov jag ut riktigt ordentligt blev jag väckt av min uuuunderbara lillebror som skrek som en gris för att han inte fick som han ville... Sedan dess har jag pluggat matte och kemi, tagit en lång dusch och lagat mat. Pappa & co är på släktkalas och Hanna åkte till jobbet för en stund sen så nu har jag huset för mig själv. Jag är ju van vid att ha syskon/föräldrar/halvföräldrar överallt hela tiden så jag älskar verkligen att vara ensam hemma, även om det bara är en timme eller två.
 
Men nu får jag nog ta tag i mitt liv & få på kläder & lite smink. Kan ju inte sitta här hela dagen!
 
Ha en bra lördag! Puss

still no phone, but I'm smiling anyway!

Haha ni fattar inte hur frustrerande det börjar bli att inte kunna smsa eller ringa.. Börjar bli galen på att min nya telefon aldrig kommer!
 

Hur är det med er idag? Med mig är det bara bra! Har varit i Folkets hus på KRAM-utbildning hela dagen. Kram står för krossa all mobbing, och det är alltså det vi har lärt oss om idag. Hade förväntat mig en ganska långtråkig dag men mestadels var det faktiskt väldigt kul! Lärde känna en del trevliga människor med, och det skadar ju inte. Att dessutom slippa en hel dags lektioner & få god mat & fika är ju inte heeelt fel! ;)
 
Nu ska jag tvätta bort läppstiftet och byta om innan jag cyklar till swc. Först kontraktskrivning & sedan träning står alltså på schemat. Nu gäller det att ladda upp till matchen mot Veddige på söndag!

I fucking did it!

 
Jag klarade äntligen den nivå som krävdes på det jävla beeptestet, efter fjärde försöket så kände jag att det inte fanns något "ge upp". Jag har aldrig vart den med bäst kondition, särskilt inte när det gäller tempoväxlingar, så ni fattar inte hur stolt jag är över mig själv! Next up är alltså kontraktskrivning med klubben på torsdag. Såå nice!
 
Nu kommer jag sova gott i natt!

when nothing goes your way

 
Hehe, tror jag ger upp med spanskan nu, att repetera inför provet går sådär... Tur att teknologin är på min sida iaf, känns som att någon vill sätta dit mig idag.

ju fler kockar desto sämre soppa

Tittade runt på lookbook.nu på håltimmen, så mycket snygga människor med snygga stilar!
 

Hello dear blogreaders right now I'm having english. Vi jobbar otroligt fokuserade med ordspråk, därav rubriken. Vikarie och allt liksom! 
Helgen flög förresten fram! Lördagskvällen tillbringades först hos Camilla med fix, tillsammans med henne, Isabelle och Malin. Sedan åkte vi långt ut i vildmarken på project x typ, hehe. Mycket folk på liten yta, men trevligt hade vi i alla fall!
 
Igår packade jag sakerna och åkte till pappa innan jag gjorde Malin och Isabelle sällskap på mcdonalds. Sen lämnade de mig och jag hoppade i jobbkläderna. Himla bra tid hade jag fått, 16-20 en söndag, vad gör man då liksom?
 
Denna skoldagen har gått riktigt långsamt, men två timmars hål hemma med pannkakor muntrade ändå upp litegrann. Om tio minuter slutar jag och då ska jag bege mig hem och plugga spanska, wiho... Men ikväll blir det träning så chins up!
 
Pusshej

why don't you smile?

 
Everyone want sunshine, none like the rain. But you can't have a rainbow without a little rain.

say you want the same thing too, say you feel the way I do

weheartit.com

Oh you Saturday, I love you!

Matchen igår gick väldigt bra i början & vi avslutade första perioden med 4-1. Sedan hände något, vet inte riktigt vad, och matchen slutade 7-5 till Onsala. Så himla surt! Dock tror jag att de flesta i laget kände att de verkligen gett allt, och jag var glad över ett mål & en assist. Nästa gång tar vi dem!
 
Idag vaknade jag efter tio timmars sömn & möttes av god frukost. Efter det har jag bara legat under täcket med datorn och lyssnat på varje hösts favorit, Joshua Radin. Det var alldeles för längesen som jag hade en sån här go lördagsmorgon! Verkligen guld värt, haha.
Planerna för resten av dagen är att kolla match med Malin och Isabelle, åka till pappa och förhoppningsvis lite festligheter ikväll.
 
Pusshej!

lalalalala fredag!

 
Långlunch och sedan veckans sista lektion återstår av denna skolveckan, känns bra! 
Igår efter skolan kom Isabelle till mig en stund innan vi åkte till träningen. Det var väldigt kul och gick bra på träningen så nu är jag taggad till tusen för matchen ikväll! Krossa Onsala hade vart en fin fredagskväll.
 
Ha en bra dag! I will.

vacker morgon

Kände mig lite tvungen att ta fram kameran när jag stod och sminkade mig imorse. Sjukt fin himmel!
 

Matteprovet idag gick... Ja, vi skulle kunna säga att det gick! Har aldrig tidigare suttit i 2,5 timmar med 18 uppgifter, hehe. Efter det hade vi 3 timmar tekniklektion då vi skulle börja skriva ett arbete om teknikutveckling. Ni kan ju bedömma själva hur roligt det låter!
När vi hade slutat (en halvtimme tidigare, niiice!) åkte jag ned till stan med min kära vän Linnéa! Vi sprang runt i lite affärer (fick med mig en gosig tröja!) och hamnade till sist på Espresso house. Mysig eftermiddag!
 
Nu ikväll vet jag inte riktigt vad jag har gjort, tiden har bara flygit iväg. Strax tänkte jag titta på grey's anatomy, tycker dock att det är lite tråkigt att det är så olikt från innan...

live life on top

 
Hello hotties! Idag var det likabehandlingsdag på PS, men det struntade vi 12tec i och gick till boulehallen och spelade boule med alla pensionärer. Måste ändå erkänna att det var ganska kul! Dock ingenting jag funderar att satsa på... ;)
Jag var verkligen hur trött som helst när klockan närmade sig fyra och hemgång från historialektionen, så jag planerade att ta en powernap när jag kommit hem. Men då var jag helt plötsligt jättepigg igen så nu har jag både pluggat matte inför provet imorgon och gjort klart frågorna om elsäkerhet, haha ja vi på teknik läser tydligen sånt!
 

Nu tänkte jag ladda upp för träningen med gårdagens avsnitt av Project runway sverige, men efter första reklamen får jag inte klippet att fungera, aaaahhmfoaegmvacdsgs. Hehe jag får helt enkelt göra det någon annan gång. Pusshaj!

black and white monday

Yey, jag och mina bästa vänner; matteboken & mitt nya vackra handledsskydd som ska höja alla mina dagar i en hel månad.. Inte världes gladaste tjej som lämnade sjukgymnasten idag kan ni kanske förstå. Men efter detta får vi hoppas att jag inte ska ha ont längre, jag skadade mig i maj & börjar bli riktigt trött på det!
 
Men i övrigt har denna dagen gått riktigt snabbt! Spanskan var chill, matten talar vi inte om (provångest haha) och på håltimman fick jag god mat hemma av mamma som var hemma med min förkylda lillasyster. Två timmar senare led jag mig igenom historialektionen och åkte som sagt sedan till sjukgymnasten. Kände mig lite malplacerad med alla gamla, rullstolsbundna och kryckhoppande... haha.
 
Nu ska jag fortsätta med mattepluggandet innan jag ska äta lite. Senare ikväll blir det träning & jag hoppas att det går bra att spela med min nya kompis på handleden. Jaaja ska inte beklaga mig mer nu! Ha det fint, puuss!

i'm glad you came

 
/fin fläta av malin, jag i gosetröjan, myskväll med go musik & liten facebookkonversation med dagens frisyrfixare/
 

Jag och Malin gjorde i eftermiddags en kladdkaka med chokladkräm, inte jättevacker med åh så god. Isabelle kom och fikade med oss innan vi tre åkte till sparbankshallen och kollade på matchen. Warberg gjorde oss inte besvikna denna gången heller, 6-3 blev det och matchen var riktigt rolig att titta på.

Nu har jag ätit lite kvällsmat och tänkte strax gå ned till familjen som sitter bänkade framför solsidan. Efter det var min plan att titta på veckans grey's anatomy-avsnitt. Den enda serien som jag följer för tillfället så jag är la lite tvungen, haha.
 
Imorgon börjar en ny vecka med nya tag. Tror att den kommer bli bra! Ska till doktorn & förhoppningsvis få rätsida på min handled, ha chilldag i skolan på tisdag med likabehandlingsdag och boule, och sedan kommer onsdagen med matteprov. Men det är bara att bita ihop & göra sitt bästa, eller hur?
 
puss!

s-s-s-saturday & sunday

 
Igår var det lördag & dagen tillbringade jag på släktkalas hos farmor. Framåt kvällen fixade jag mig och åkte sedan till Thea. Där var ett gott tjejgäng med en del som jag träffar flera gånger i veckan men också de som jag inte träffat sen i somras. Hade verkligen skitkul! Väldigt trevligt avslut på kvällen med. Snacka om att jag somnade gott när jag kom hem!
 
Idag tog jag mig en sovmorgon till halv elva och sedan dess ha jag duschat, packat upp grejerna från pappa och bara tagit det lugnt. Nu tänkte jag sminka mig litegrann & äta lunch. I eftermiddag ska jag träffa Malin & vi pratade  lite om wic-matchen, men vi får se hur det blir. Mysigt att träffa henne iaf, blir för sällan nu tycker jag!
 
Förresten så är jag medveten om att min blogg inte har några roliga bilder för tillfället, men jag väntar tappert på min iphone så ni får ha tålamod! ;)

putting pieces in their place

Friday, friday, friday, lovely friday. Inte nog med att förmiddagen innehåller veckans enda 50 minuterslektioner, utan en lunch med ekonomerna julia, ronja, thea och nora, och att sedan sluta 13.20, under-fucking-bart. När jag hade slutat cyklade jag till Ronja och sedan ned till mignon med henne för mysfika. Alltid massa att prata om med den tjejen! Därför hann vi inte gå i några affärer innan vi fick åka hemåt i ösregnet. Hahah, har inte varit så blöt på länge, förrutom möjligtvis i duschen..
 
Nu har jag ätit lite till med familjen hos mamma, som jag inte träffat på en vecka. Snart ska jag försöka tvinga mig ur hannas onepiece & göra mig redo för jobb 18-21. Visst är det fredagskväll, men herregud, det kunde ha varit bättre väder...
 
Pusshaj!

shoppingabstinens

Skor, byxor, ringar från h&m, halsring, tröja och blus från gina tricot.
 

Så himla taggad att åka till stan imorgon, och eftersom att jag och Ronja slutar runt ett båda två så passar det väääldigt bra. Allt ovan skulle gärna få följa med hem. Men nu får jag nog ta och släcka lampan... Godnatt!♥

soon weekend again

 
Älskade torsdag! Sovmorgon till tio, långlunch med campinos sallad för att fira Nike som fyllde år igår, med henne, Hanna & Ebba och sen fick vi sluta en kvart tidigare. Bra dag eller vadå? Dock har jag inte haft någonting alls att göra sedan jag kom hem. Vi har inget plugg alls idag men det har tydligen alla andra så jag blev lämnad ensam av mina vänner... Vi fick dessutom tillbaka kemiproven idag & jag kunde inte varit nöjdare!
 
Nu ska jag packa ihop mina grejer & cykla till isabelle lite innan träningen. Sedan ska vi träna som aldrig förr, gymma & duscha. Blir en ganska bra kväll skulle jag tro. Puss!

remember me tonight, when you fall asleep

 
Är det inte sjukt ändå, att det redan är oktober? Det är fyra månader sedan man oroade sig för att inte vara brun på skolavslutningen. Då gick jag i min gamla skola & träffade alla mina tjejkompisar 12 timmar om dygnet. Minst.
Visst låter det klyschigt, men jag trodde faktiskt inte att gymnasiet skulle vara ett såpass nytt kapitel som det verkligen är. Men jag gillar det! Även om det kommer stunder då man bara vill vara tillbaka i de gamla rutinerna. 
Trots att det är ganska mycket i skolan, innebandyn är ganska krävande och dagsljuset blir mer och mer sällsynt så är jag så himla glad för tillfället. Jag bara är det. Jag vet inte hur morgondagen blir, hur helgen blir eller resten av året, men jag bryr mig inte. För hur som helst så kommer det bli bra på något sätt.

1st october

 
Dag 1 av 5 avklarad. Haha, snacka om att jag var död idag... Av okänd anledning kunde jag inte somna igår & så vaknade jag vid halv fem. Ingen glad tjej vid frukostbordet i morse.
Dessutom var denna dagen fylld av lååånga lektioner med bara en halvtimmes lunch. Förresten har jag inte tagit kort på kemiböckerna för att jag sitter och pluggar, utan för att jag borde göra det. Istället sitter jag och lyssnar på julmusik (så himla mysigt haha) och funderar på att inte sätta fötterna utanför dörren något mer idag. Det är blåsigt & rått ute, och dessutom ska jag inte träna. Det är sen träning ikväll & min hjärna fungerar verkligen inte om jag inte får mina timmars sömn... Är som ett litet barn på den punkten, haha!
 
Istället tänkte jag kolla på Project Runway Sverige som har premiär ikväll klockan 20.00 på tv3. Jag som älskar den amerikanska upplagan & tycker Sofi Fahrman är så grym måste ju gilla detta! Hoppas att man kan se det på internet sedan, för annars krockar det med träningen...
 
Puss!