at first I was like...


But then I...


Fotbollsmålvakt, farliga gjejer det där! Drog antagligen på mig en stukning i handleden på träningen igår så idag har jag gått runt & tyckt synd om mig själv. Komiskt nog är det högerhanden också, så enkla saker såsom att öppna skåpet, cykla för att inte tala om att skriva har varit lite mer komplicerat än vanligt, haha.

Men varför klaga? Så länge jag blir lite bättre så att jag kan jobba på lördag så funkar det för mig. Nej, för tillfället finns det ganska många andra människor som jag tycker mer synd om, haha.
Och soplugget & teknikinlämningen tänkte jag göra nu, med en klackspark! Men tyvärr får jag hoppa över första fyspasset med innebandyn, det är liksom ganska perfekt väder för det nu. Man kan inte få allt här i livet!

Puss

survival

Hur glad skulle du bli om du fick ett sånt här vykort på posten?

Jag skulle inte bli sådär jätteglad kan jag säga. I've had enough!
Men jag ska inte klaga. Vädret höll sig bra, jag träffade inte på några vilda djur & jag kom i "mål" som andra tjej av 25 så jag är faktiskt riktigt stolt över mig själv! Fick dock betala priset två hemska skoskavsblåsor & en obotlig trötthet i benen. Blir inget beeptest för mig med andra ord. Skulle typ inte klarat något, haha.

Puss!


please

Malins finfina bild från operan!

Som tur var så är lilla jag frisk som en nötkärna idag & har hunnit med både det ena & det andra. Med det menar jag att vara i skolan och spela match. Ännu en sur förlust satt väl lite sådär för oss tappra tff:are. Men vi får väl bryta ihop & gå vidare!

Imorgon är det verkligen döööden som gäller. Heldag med karta, kompass och vilda djur i åkullas enorma skogar. Ni hör ju!
Lägg på beeptest på innebandyn efter de där milen i skogen (i regn & 10 grader dessutom, verkar det som). Jomen tjena biffen! Jag kommer inte kunna gå på onsdag.

Men jag får väl tacka för denna tiden, kära bloggläsare. Ses vi inte i skogen så blir det väl i himmeln (eller helvetet..? hehehe)...


pepper pepper

Försökte uttrycka mina nutida känslor, hehe.

Denna helgen har varit riktigt bra!

Igår efter jobbet var jag som vanligt skittrött, hehe så jag sov en stund i soffan. Sen kom Malin hit & vi lagade en riktigt god måltid av vad som fanns i kylen & stack sedan till Julia för eurovisionmys med ett stort gäng tjejer från klassen, sjukt mysigt!

Sen sov Malin här & vi åt en brakfrukost innan hon åkte vidare. Då hade jag ingen aning om hur jag skulle fördriva denna söndagen i ungefär 2 minuter. Sedan ringde det från jobbet som ville ha hjälp så en stund senare var jag där. Alltid gott att tjäna lite pengar, hihi.

Efter jobbet har jag och hanna rensat kylen och frysen ännu mer (mamma och Janne har varit bortresta & vi orkar inte handla, hehe) och fick till grymma hamburgare till kvällsmat och bakade en brödlimpa i morsdagspresent till mamma, haha det är så man gör det! Dessutom har min skolavslutningsklänning äntligen kommit!! Och den var såklart perfekt.. <3

Men... Varför dessa dystra miner på bilderna?
Kära feber, som smygit sig på under eftermiddagen, dra åt helvete! Hoppas som *** att det bara är just nu som min temperatur spelar mig ett spratt, för jag orkar (& hinner!) absolut inte vara sjuk just nu...


yesterday's gone



Go eftermiddag med Malin & myskväll i fästningshörnan
, receptet på en perfekt fredag.

Nu blir det jobb 12.15-15.15, ses på donkeeen! Puss

opera!


En del bilder är lånade av Julia Mossbrant & Sanna Ivarsson.

I torsdags var det en väldigt bra dag!

Alla furubergs nior klädde sig i sina finaste kläder & tog med bästa humöret upp till Göteborg. Där höll de flesta tjejerna ihop & lekte turister i ett par härliga timmar innan klassen samlades för middag på restaurang innan vi gick mot Göteborgsoperan. Som väntat så var det ganska långtråkigt under föreställningen, men bussturen hem slog det mesta!

Måste säga att det är med sorg i hjärtat som jag kommer lämna denna fina klassen om mindre än tre veckor. Även om vi alltid har haft bra sammanhållning, och jäkligt kul ihop, så känns det som att vi inte riktigt tagit tillvara på tiden vi har haft tillsammans. Men det är väl så man tänker nu när det är så himla lite kvar.
Kärlek till min klass i alla fall!

could be paradise



You dear summer... Asså dessa dagarna är bara för underbara! Termometern visar inte under 25 grader & solen steker på som bara den.
Hade en otroligt chill dag i skolan som bestod av en lång bildlektion, en no-film, en kort musiklektion, matlagning och buffé, av maten vi hade lagat & några goda efterrätter med hela nian. Ganska gott blev det dessutom!
Efter detta stack jag till Julia som fixade en sjukt god fruktsallad. Sedan solade vi både på altanen och med vattenspridaren över oss på studsmattan, haha perfekt svalkning!
Nu har jag duschat efter en varm fotbollsträning. Vi var inte så många där men det var jäkligt kul, med lite olika "lekar" med bollen och så.

Imorgon åker hela klassen till Göteborg för att gå på operan Trollflöjten. Jag har inte varit på opera innan, men så som jag har fattat det så är det kanske inte helt min grej. Men jag ser verkligen fram emot att åka iväg med klassen & äta på restaurang allihopa och så!

Hoppas ni har haft en fin dag i solen! Puss

creative

//linne - h&m (omgjort av mig) // jeansshorts - h&m (omgjorda av mig)//

Det är onsdag & kalendern är tom, förrutom träning ikväll! Tänkte nog fortsätta steka i eftermiddag, men är inte såå blek som jag ser ut på andra bilden, haha. Det kommer antagligen bli en lång men ganska chill dag i skolan, får hoppas på det sista i alla fall!

Ha en bra dag!

första doppet - check!

Ungefär såhär var denna kvällen, gammal bild för kameran var hemma. Hehee.

Då var det första doppet avklarat för min & Isabelles del!
Först svettades vi ihjäl på träningen & sen tog vi på bikini under träningskläderna & cyklade ned till ankaret. Eftersom att det fortfarande var typ 25 grader, fastän klockan var lite över nio, så var det väldigt mycket folk ute & det kändes verkligen som en sommarlovskväll!
Kan väl inte precis säga att det var varmt i vattnet, men vi överlevde & cyklade hemåt liiite stoltare, haha.
Väldigt mysig kväll i alla fall!

Nu ska jag krypa ned i sängen & ladda om batterierna för morgondagen! Ha det fint, puss.

hey u summer



Hur underbart det är att sluta vid ett när solen skiner & termometern visar 29 grader i skuggan kan ni bara drömma om! Hihi, sjukt skönt var det. Orienteringen på gympan var dock i det varmaste laget... Men det var såklart väldigt mycket bättre än för två veckor sen, då det var 10 grader & ösregn. ;)

Eftermiddagen spenderade jag & Linnea i hennes trädgård i ett försök att få lite färg. Det är lätt att känna sig likblek nu när temperaturerna inte tillåter så mycket kläder, haha. En svingod smoothie gjorde vi också, och den satt fiiint.

Nu har jag bytt ut bikinin mot träningskläder & ska strax bege mig till swc för det sista innebandypasset innan hösten. Att vi ska ha fys två gånger i veckan hela sommaren räknas ju inte... eller?

tagga match!



Drar till Halmstad & krossar, nu kööööööör vi tjejer!

go måndag

Bara jag lyckas få en halvtimme över på morgonen, hehehehe. Nu ska jag städa rummet & sen sticka till biblioteket där vi ska få rundvisning eller något sånt. I eftermiddag ska jag solaa och senare drar laget till halmstad & spelar. Ikväll ska vi fan vinna tjejer!

sun is up



Äntligen är sommarvärmen här!

Idag har jag haft en riktigt effektiv dag även om jag inte vaknade förrän klockan närmade sig elva. Efter frukost gick jag ut i trädgården och solade i min nya bikini. Sedan hjälpte jag pappa att olja in altangolvet i den stekande solen. Jag blev stekt, haha! Efter det tog jag en dusch och cyklade till mamma iklädd bara shorts & linne utan att frysa det minsta i fartvinden (!!), riktig sommarvarning det där alltså!
Hos mamma blev det fika med mormor och morbror, fotbollsmatch med Carl, Ida, Kasper, Amanda och Janne. Tjejerna mot killarna - och självklart vann vi tjejer!
En svettig springrunda och kvällsmat i solen har jag också hunnit med, och nu har jag kommit hem till pappa igen.

Denna veckan ska nog bjuda på en hel del läckerheter. Match imorgon, sovmorgon 3 av 5 dagar, inga prov och opera i Göteborg på torsdag. Att det är spått ca 20 grader och sol nästan hela veckan höjer såklart förhoppningarna ytterligare! Why complain?

Puss!

like ships in the night



Låter dessa bilderna tala för denna annorlunda lördagskvällen.
Nu ska jag krypa till kojs & hoppas att morgondagen kommer med några positiva överraskningar, vem skulle inte bli gladare av det?

lets waste money!

Åh, detta underbara dygnet skulle verkligen inte kunnat vara bättre!

Igårkväll kom ett par fina tjejer till mig. Vi satt i uterummet och åt paj. En typisk sommarkväll med tända ljus, filtar och djupa samtal med de närmsta, sånt gör en ju bara för nostalgisk!
Jag hade inga problem med att komma upp imorse & vid halv elva satt jag & Julia på tåget till Göteborg. Där har vi strosat runt hela dagen & bränt pengar som om det inte fanns någon morgondag. Men det är ju precis så det ska vara! Tur att jag får lön om en vecka...

Nu känns ju benen som efter ett träningspass efter allt promenerande också, börjar kanske bli gammal? Surely. Ikväll blir det också en lugn kväll med ett par tjejer. Säg vad du vill, men sånna kvällar mår jag som bäst!

Puss!

coastal culture

Denna helger är det det årliga surfeventet Coastal Culture här i vår lilla stad. Det är så kul när folk vågar bege sig ut igen & gatorna inte är så tomma, haha. Jag, Malin och Linnea åkte ner till stan & hamnen för att kolla läget och träffade några av tjejerna i klassen och Marcus vid rodden på barnens badstrand. Senare mötte vi upp Jennifer och Julia och var med dem i de soliga vädret! Riktigt härlig dag måste jag säga!

Nu ska jag försöka städa lite i mitt rum och sen baka rabarberpaj. Tjejerna kommer hit & inviger uterummet ikväll & jag känner på mig att det kommer bli en väldigt mysig kväll med massa tjejprat! Imorgon beger jag & Julia oss till Göteborg & lever livet. Ska faktiskt bli riktigt jäkla kul! Och kameran ska med, förlåt för att jag tråkar sönder bloggen med cambilder men jag tar aldrig några kort längre, hehe.

Ha de gött, haj! ;)

lördagkväll?

Är det någon annan än min syster som nappat på vårens skäggtrend?!

Jag menar såklart torsdagskväll! Men som ni alla vet, en ganska grym sådan. Flera dagar kvar till måndag och inga måsten. Jag klarade av dagens jobbpass galant men blev väldigt trött och sov en stund när jag kom hem, som vanligt haha.

Nu ska jag snart ge mig av till hemmakväll och köpa för mycket godis & sen spendera kvällen med ett gäng snygga tjejer! Ha en bra kväll allihopa! puss


off to work

Säger dra åt helvete till träningsverken som jag hela tiden lyckas dra på mig & sticker iväg och jobbar. Ganska grymt sätt att fördriva denna regniga dagen!

Och så får vi väl hålla tummarna på att det dyker upp något trevligt att hitta på senare, det är ju trots allt långhelg!

Puss

how to do

Under den sista halvtimmen av dagens regniga och kalla träning kom en målvaktstränare för att ge mig och Julia, som har börjat stå för 97:orna, lite tips. Det var väldigt lärorikt men också väldigt blött och gräsigt haha. Jag får försöka bli lite mindre prydlig om jag nånsin ska kunna bli en fotbollsspelare, men jag gillar verkligen inte att vara smutsig och ha gräs överallt! Men sen så är det kanske inte vardag ens för målvakter att göra kullerbyttor och åla sig i gräset/jorden när det har regnat hela dagen.. ;)

Men nu när jag har duschat och krypit ner i sängen känns det riktigt bra att det surrar lite i benen, och det var verkligen skitkul att lära sig att slänga sig mm.

 

Imorgon taggar vi sista nationella (och jag är faktiskt taggad, tro det eller ej!) och om exakt en månad så vet jag att jag kommer vara så jävla glad, skolavslutningen incoming! Och Newkid till torget på avslutningskvällen låter helt jävla asnice! hihihi.

 


finally


I november påbörjade jag detta linnet i syslöjden & i fredags blev det äntligen klart. Får väl ändå säga att jag är riktigt nöjd efter allt detta slit!

Denna helgen har känts ganska händelselös även om jag har gjort en hel del. Började med fotbollsmatch i fredags och sen jobb och firande av Janne igår. Sen på kvällen kom Camilla, Linnéa och Jennifer till mig och vi satt och åt mango, vattenmelon och nötter och pratade om allt möjligt tills klockan var lite för mycket.
Idag og jag en riktigt värdefull sovmorgon & spenderade sen tiden fram till lunch solande i trädgården. I eftermiddags skulle jag egentligen pluggat spanska med Linnéa och Malin, men vi hade så mycket annat att prata om så det blev inte mycket gjort hehe.

Så tyvärr får jag väl ta tag i det nu. Men det är bara att bita ihop, kortvecka denna veckan så det ska nog funka alldeles utmärkt! :D

sysselsättning i regnet



Har behövt rensa bland bilderna på min dator ett bra tag nu, hehehe.

days past

Såhär såg jag ut igår:



Såhär såg jag ut idag:


Det är då fan inte lätt att se ljust på saker när regnet ÖSER ned ute. Att orientera mitt i det var inte heller det roligaste, hehe. Har inte varit så blöt på väldigt länge.. Eller sur, eller trött på allt hehehe.

Jag skulle kunna skriva en massa positivt & glatt i detta inlägget, för jag är ganska bra på att tänka positivt när jag väl anstränger mig. Men fan heller idag! Så nu sätter jag punkt för detta inlägget.

Skärpning vädergudarna!!!

fint ska det vara


De fina bilderna är lånade av Malin!
Denna helgen har varit mycket bra!
Matchen i fredags gick dock inte bra på något sätt och slutade med förlust & en rejäl stukning i vänster pek- och långfinger. Har väl klagat färdigt egentligen, haha, men det skadar inte att berätta att jag aldrig sett så blåa & svullna fingrar. Men idag har de börjat bli bättre som tur är.
Gårdagen började på stan med Emma. Vi letade present till fina Julia som fyllde år & på kvällen bjöd hon på lyxmiddag som var väldigt trevlig, rolig & mysig. Hoppas att du blev nöjd med din dag!

Idag ville Julia testa sina nya easytone så jag lånade mammas och så gick vi ut på en lång powerwalk, känns lite i benen nu! Senare idag har jag bara gjort ett bildarbete, virkat klart linnet jag gör i syslöjden & tagit det lugnt. Känns tungt att jag blir tvungen att lägga ned flera timmar till plugg denna veckan, haha. Har blivit alldeles för lat på den fronten!

Men nu ska jag strax krypa till kojs & sova in den nya veckan. Ha det fint! Puss

helg igen!



Även igår sken solen & skolan gick ganska snabbt med bl. a. brännboll på gympan. Alltid lika kul att se de flesta i klassen bli vinnargalna. ;) Eftermiddagen spenderades med Julia och hennes gitarr på en filt i hennes trädgård. Det pågår planering för skolavslutningen för fullt och jag kan bara inte fatta att det snart är slut.
På kvällen tog jag och Malin en riktigt lång powerwalk ned till havet och runt där. Skönt att röra sig, trevligt att prata med malin och superhärligt att kunna gå i linne klockan nio i början av maj!

Nu ska jag alldeles strax sticka till skolan iklädd blus från h&m och jeans från g-star. Det är äntligen fredag och ikväll är det seriepremiär!

Puss!

keep the sun up

 

Både livet och matte-nationella har visat sig vara en dans på rosor. Solen har stekt hela dagen och jag & svenskapapprena har tillbringat hela eftermiddagen på altanen.

Nu sticker jag till östervi och kickar lite ass med fotbollstjejerna! PUSS

el primero de mayo



Kvällen igår överträffade förväntningarna & bjöd på många skratt & trevliga samtal! Men vi höll det lugnt och jag kom i säng innan halv två i alla fall.
Idag har vi lämnat april & visst är vädret med på noterna! Utan att överdriva kan jag berätta att temperaturen har varit en bit över 20-strecket hela dagen. Och denna underbara solen får gärna stanna!
Men på matchen var det nästan lite för varmt, haha. Inte ett problem man haft på ett tag! Det gick väl lite sisådär också, vi sätter punkt för årets DM-historia. Efter matchen åt vi på donken innan vi åkte hemåt och jag dissade den planerade pluggstunden för att istället åka till några av tjejerna som höll till på filtar i julias trädgård. Ganska mycket roligare! Tråkigt för mina betyg att jag prioriterar pluggandet efter allt annars just nu (inklusive tv-serier och datorn...), men det löser sig!

Var ute med Dippie, William och lilla nikon i trädgården en stund innan också. Det måttligt härliga resultatet ser nu ovan!

Puss!