Inte en dag som går

 
Idag gick dagen faktiskt ovanligt snabbt och förrutom mörkret ute så skulle klockan i mitt huvud kunnat vara två istället för fyra när Malin mötte mig vid skolan för att cykla ned till stan. Vi köpte varsin present till våra bröder som båda två fyller år imorgon och sen tog vi en julfika på espresso house. Måste rekomendera deras pepparkaksmuffins, helt otroligt god var den!
 
Sedan fick jag vara duktig och ta tag i kemiplugget. Jag är egentligen inte en kvällsplugg-människa, detta kan nog vara första gången nånsin som jag suttit med plugg efter klockan nio på kvällen! Men jag och Issa körde en timme ihop på telefon och efter det fick jag gått igenom resten själv. Nu ger jag upp och hoppas att det går bra imorgon, men jag har inga höga förväntningar alls just nu...
 
Pusshej

well somebody has to save the day

 
 

Monday

Fuck kemin, tagga summerburst (?!) och hata vädret. Nu cyklar jag till Isabelle och bakar scones innan träningen, man ska njuta av livet annars kan man lika gärna dö... Skoja, men ändå.. Plugga kan man göra i graven!


what words can't tell

 
 
Ni kan nog vara det bästa jag har ♥

det är nåt speciellt

 
Igår trotsade jag och laget perkettgolvet & den illaluktande hallen i hylte och åkte hem med tre poäng, vinst med 5-2 blev det. Alltid lika go känsla! När jag sedan hade kommit hem åt jag middag med mamma och Janne innan jag cyklade ned till Invito där Julia, Camilla och Jennifer firade Linnéa med finmiddag. Jag gjorde dem sällskap där en stund innan vi cyklade hem till Linnéa där vi satt och pratade en stund.
Idag började jag dagen med att dyka ner i kemiboken. Hatar att plugga på helgen men nu känns det skönt att ha börjat, haha. Fikade med pepparkakor och glögg med mamma och Janne innan jag packade grejerna till pappa och åkte till Malin. Efter en stund kom vi fram till att det bara är jul en gång om året, och vi åt pepparkakor och drack glögg, hehehe. Lite Grinchen och smattrande regn på rutan gjorde eftermiddagen ännu mysigare!
 
Nu har jag precis ätit kvällsmat. Kom dessutom nyss på att jag inte ätit något annat än pepparkakor sen frukost, glömde bort lunchen utan att märka det.. Inte likt mig, haha. Jaja nu är jag mätt i alla fall, och har intagit favoritplatsen i mitt rum hos pappa, på divanen i kanten av soffan. Tänkte titta på gossip girl nu, har bara haft tid till ett halvt avsnitt denna helgen!
 
Måste säga att det känns lite lättare att det är måndag imorgon nu när det bara är 29 dagarn kvar till julafton, wie! Pusshej!
 

all that glitter isn't gold, it's paljetter!

 
Igår blev det äntligen helg och jag startade min med att åka till Kungsmässan med Ronja och hennes syster Nathalie. Vi tittade runt i affärerna och fikade på espressohouse. Jag blev himla nöjd med mina inköp, ett axelbandslöst peplum-linne som jag tänkte ha på nyår, från Zara 399:-, en liten parfym som luktar underbart & sött nagellack från hm, 29 kr/st. 
 
När jag sen kom hem åkte jag & Hanna ned till Campino och köpte sallad som jag, hon och Janne åt. Så underbart gott, haha. Lite senare kom Robin hit & jag spenderade min fredagskväll med honom.
Efter det hann jag dessutom vara en liten stund med mina goa tjejkompisar hos Camilla, haha. Cyklade dit en stund innan tolv för att fira in Linnéas födelsedag (grattis igen sötis!!) och såklart för att hinna träffa dem lite.
 
Idag är mina planer att chilla till tusen fram till klockan två, då jag ska möta upp laget och åka till... trumvirvel... Hyltebruk! Vem vill inte spendera sin lördagskväll där, långt in i skogen? Jaja, vi får väl hoppas på en vinst i alla fall!

remembering summer food

Kunde lagt upp 1000 bilder på vad jag gjorde i somras, men jag kom fram till att jag inte orkar höhö. Kolla och njut på läckerheterna ovan & våga er tillbaka i arkivet om ni är nyfikna. Nu ska jag ta på gosetofflorna och pyjamas & dricka te framför tv:n. Kom nyss på att jag missat halva grey's...

missing summer?

En outfit som är några månader gammal. Åh ta mig tillbaks till bara, bruna ben...
 
Veckans sista åtta till fyra dag är avklarad och det är så. jävla. skönt! Onsdagskvällar känns som ett smakprov på helgen eftersom att jag varken har träning eller något måste att komma i säng i tid, har ju sovmorgon imorgon. Wonderful!
Efter den långa skoldagen (som jag och issa pausade med toast och kakor hemma hos henne..) cyklade jag hem för att fortsätta i ungefär samma banor som resten av dagen. Har engelskaprov på fredag så jag gick igenom glosorna innan jag skulle göra pannkakssmet och tappade FYRA ägg på köksgolvet. Lite jobbigt läge där faktiskt. 
Sedan skulle jag leta fram bilder och skicka till mina kusiner till deras lilla projekt, och fick plocka fram min gamle acer. Då kunde jag såklart inte låta bli att kika tillbaka på bilder från sommaren och fastnade totalt. Även om jag älskar att det snart är jul så gjorde alla de brunbrända, fria och otroligt stora leendena på alla bilderna att jag plötsligt kom ihåg hur kul jag hade i somras...
 
När jag ändå höll på så började jag lägga över alla 2012:s bilder på usb, för att ta till denna datorn men det går inte så snabbt som jag hade tänkt. Kan kanske bero på att det är ungefär 3000 bilder det rör sig om... Det är verkligen dags att göra backup snart känner jag.. har minst 25000 bilder på den datorn (!!!). Tänkte att ni skulle kunna få några härliga bilder senare ikväll!
 
Pusshej

allt går i ett

 
Tisdagar har en tendens att bli busy-dag nummer 1. Så har det lyckats bli även idag... Att det också kommit en del motgångar är väl ganska självklart, haha. Men jag lever! Mer än igår faktiskt. Då var jag nära döden med en förkylning jag trodde skulle stanna i veckor... Testa Kan Yang-hälsodryck, tre koppar te, två clementiner och en apelsin nästa gång ni känner er förkylda. Jag känner mig myycket bättre idag! Peppar peppar.
 

Så nu ska jag cykla ned till swc för andra gången ikväll, håll i hatten. Dock ska jag försöka ta det lugnt så att jag fortsätter att bli bättre och inte sämre i halsen!

photo memories

 
Sommar, sol, Stockholm, en underbar vän, inga föräldrar, inga måsten, inga regler. Kan detta ha varit ett par av min sommars bästa dagar? Helt klart. Ta mig tillbaka nuuuuuuu! ♥

19:e november

 
Back to routines. Måndagar innebär alltid dödens språk (spanska), matte, långt hål, dölång historia och engelska. Solen går upp när jag cyklar till skolan, och ned när jag cyklar hem. Oh depressing life, haha. En riktigt äcklig förkylning har börjat smyga sig på mig dessutom, men jag ska testa att träna ändå, kanske skrämmer jag bort den?
Dock närmar sig julen & jag undrar om jag nånsin längtat mer (säger det varje år, haha). Gud vad mysigt det är! En liten nedräkning skulle idag se ut såhär:
 
12 dagar till första december & julkalendern med min kära Ronja.
13 dagar till första advent
24 dagar till lucia
35 dagar till julafton
38 dagar till storvreta cup
42 dagar till nyår
 
Ojdå, det kanske är dags att göra någonting av detta året innan det är slut, HEHE.

#swedishgirls

 
När jag började läsa Sofi Fahrmans blogg för ett par månader sen var jag övertygad om att hon hade sveriges bästa stilkänsla & dessutom är hon en av de snyggaste jag sett. And then came Angelica Blick. Oh my good, jag säger bara go svenska modebloggerskor!
Om ni inte varit inne på dessa bloggarna på ett tag, så vet ni vad ni ska göra ikväll! Puss

don't talk about beauty until you've seen all sides


shine bright

 
 
Igår började jag dagen med att titta på min lillebrors innebandymatcher innan jag åt lunch och taggade upp till min egen match. Precis som förra veckan så var kämparglöden på topp, men denna gången var motståndarna något tuffare. I alla fall så slutade det med 3-3, vilket var både synd och väldigt bra jobbat.
 
På kvällen åkte jag och Hanna som sagt ned till bion för att titta på Breaking Dawn part 2. Inte det minsta besviken, filmen var grym! Så himla fin och så.
 
Idag vaknade jag efter alldeles för många timmars sömn, haha. Men visst är det skönt att sova tills man inte orkar ligga kvar i sängen längre någon gång ibland? Jag tror att man behöver det. I alla fall så åt jag en sen frukost och lite senare mötte jag upp Manda för en tidig fika. Vi satt på Mignon i ett par timmar och sedan gick vi ned till havet för att titta på den fina solnedgången, haha. Alltid mysigt och roligt att träffa den tjejen, även om det blir alldeles för sällan!♥
 
Nu ska jag förgylla denna söndagen med lite *trumvirvel* gossip girl såklart! Pusshej

good night kisses

 
Släcker lampan efter en lång dag med skola, jobb & såklart älsklingarna ovan. Kan inte få nog av den serien! 
Imorgon väntar en ny dag som än så länge bara innehåller planer på att spela match & gå på bio med Hanna. Breaking Dawn part 2 såklart, hade ju varit fel att inte se den sista när jag en gång älskat böckerna & minsann tagit mig igenom alla filmerna.
 
Som ni hör blir det en lugn helg för mig. Inte för att vi har särskilt mycket i skolan eller så, men det är bara så skönt att varva ned lite. Haha wops nu lyckades jag låta som en gammal tant, och det är bara fredag kväll än så länge... Vi hörs med helgens recept & favorit-tv-program på söndag!
 
Ha nu en fin helg! Pusshaj

a girl's best friend

Nu vet ni vad ni kan köpa till mig i julklapp...
 

Ojoj, kaosig dag... Känner mig som en förvirrad & smått efterbliven människa. Är dock jävligt glad att det inte gjorde mig tusentals kronor fattigare, ska aldrig vara så oförsiktig igen. Att i flera minuter tro att du var borta för alltid var den värsta känslan på länge, kära mac ♥
 
Efter en dag med onödiga lektioner och 2 timmar och 40 minuter hål kändes det bra att hitta nycklarna (e-f-t-e-r-b-l-i-v-e-n var det ja) och följa med min goa vän malin hem. Hon räknade lite matte och jag var moraliskt stöd innan vi lade det åt sidan och pratade en stund. Dessutom hann vi kolla på det nya avsnittet av portkod 1321 innan jag cyklade hem och lagade köttfärssås & spaghetti till min kära familj.
 
Just nu sitter jag i min älskade korgstol & fördriver tiden lite innan jag ska bege mig till swc för den traditionsenliga träningen. Man kan la inte få nog av träning eller vad tror ni? Pusshej

make'm go oh

 
Igår var det fars dag som alla antagligen vet. Jag och släkten hos pappa firade detta med bruch på stadshotellet. så lyxigt, så mycket och så gott! Heaven on earth typ..
Matchen igårkväll gick riktigt bra! Längesen alla var så taggade, glada och fokuserade på samma gång. Vi plockade 3 poäng i både division 3 & 2! 
 
Idag har jag haft en lång dag i skolan. Hittade inte mina nycklar efter matten så istället för att kunna cykla hem på det två timmar långa hålet fick jag stanna kvar i skolan. Var en stund med Malin, Camilla och Sara, och när deras lektion började var jag med Julia och några i hennes klass. Alltid trevligt att lämna hus nio och träffa andra! Min snälla syster cyklade förbi med extranyckeln och precis som jag misstänkt så hade jag låst in mina andra. Det ska väl hända alla någon gång, så jag är glad att det löste sig så bra för mig, haha.
 
Efter att jag hade cyklat hem i solnedgången (sjukt ändå) så åt jag lite och kollade på gossip girl. Det enda plugget jag hade planerat denna veckan  var ett engelskaprov, men det blev framflyttat en eller två veckor, och jag klagar inte det minsta! 
 
Nu ska jag kolla ett avsnitt till och senare fixa något att äta och sticka och träna kvart över åtta. Pusshej! 

were there is desire there is gonna be a flame

 
Ibland har livet riktigt hög kvalitet! ♥ 
Njut av helgen kära vänner, det gör jag i alla fall!
 

underbart, helg igen!

Dessa bilderna är bara för söta!
 

Avslutade skolveckan med att sluta tidigare från matten, så nu har jag haft helg sen klockan ett. Underbart! 
Gjorde våfflor och egengjord kaffe latte för att lyxa till min ensamma fredagsfika litegrann. Jobbigt att sluta flera timmar tidigare än alla andra.. ;) Sen har jag kollat på gossip girl & bara chillat i mjukisbyxor och håret i en konstig bulle. Älskar verkligen mina långa fredagseftermiddagar för er som inte hajade.. haha.
 
Nu ska jag städa upp i köket, äta lite till och sticka till jobbet. 17-21 fredag kväll har visst blivit min standard, haha. Efter det ska jag till Camilla och ha en mysig spa-kväll med henne och Malin. Camilla ska färga mitt hår & så hittar vi på lite andra må-bra-grejer utan problem om jag känner oss rätt. För längesen jag var med mina gamla godingar!
 
Ha en bra fredagskväll! Puss

thinking is too overrated

 
Jo visst jag valde teknik... Men idag har jag lagt fyra och en halv timme på att bygga datorer och dra sladdar. Felplacerad, trött, uttråkad. Jag idag, hehe. Så varför inte muntra upp tillvaron med project runway och gossip girl? Det jag lever på för tillfället. Med mera.
 
Hoppas att morgondagen bjuder på lite mindre dötrista roligare lektioner.. Hehe please gud om du finns. Pusshej

on and on again

På minussidan: Lång skoldag, historiaplugg - prov imorgon..
 
På plussidan: gott kaffe, julmusik, snart färdigpluggad & då väntar gossip girl..

everything good comes to an end

 
Igår vaknade jag en kvart innan samlingen till match.. Hehe det blev lite stressigt men jag hann! Jag, Isabelle, Jenny och Hannah hjälpte 98:orna till vinst med 8-1 över serieledarna i deras serie. Kul!
 
På kvällen åkte jag till Isabelle och fixade klart mig där innan vi cyklade vidare till Julia. Där hade jag, issa, emma, linnea, jennifer och julia riktigt kul innan vi drog oss till Denise. Asså that cykeltur, haha. Men vi kom fram till sist & på plats träffade man på massa gamla goa klasskompisar och en del andra med. Men tiden gick så sjukt snabbt! Kändes som att klockan var närmre ett när jag kom hem & inte tre...
 
Idag har jag äntligen fått klart mitt teknikarbete. JEEEESUS vad skönt! Att jag inte ens orkat kolla på historian som jag har prov på på tisdag orkar jag helt enkelt inte bry mig om idag. Och inte att det är skola imorgon heller.. Fyfan.

Hell yeah

Började denna dagen med att städa rummet innan jag åt en tidig lunch på sakura thai med Ronja. Alltid kul att träffa den tjejen & man kan säga att vi var i himlen med alla kinapinnar och god mat!
I eftermiddag har jag varit riktigt effektiv! Kickstartade plugget med ett gossip girl- avsnitt och det funkade bra. Gick från no control till en halv sida kvar. Proud girl!

Nu ska jag bege mig mot jobbet för en fredagskväll i hamburgarnas tecken... Kan la inte bli annat än bra I guess. Puss!


Gothenburg

Gårdagskvällen var himla trevlig & en glad Elin gick upp vid åtta idag (bra jobbat för att vara lov?!). Sedan bar det av till Göteborg där det blev shopping och god mat med mamma och mina kära systrar. Väldigt nöjd med inköpen även om det svider i plånboken... Så jag köpte en ny. Tänkte visa några av de senaste dagarnas köp imorgon när jag fått ordning på kaoset som bildats i mitt rum.
Nu har jag precis duschat efter träningen och ska strax bege mig till Jennifer för myskväll. Pusshej!