sista kvällen på länge



Alla har olika sommarplaner som alltid, men i sommar har de krockat ganska rejält. Ikväll blir sista kvällen vi är alla tillsammans & den kommer bli bäst!


Ni har ingen aning om hur mycket dessa underbara människorna betyder för mig. De har gjort mig till den personen jag är idag & jag kan inte tänka mig ett liv utan dem.
Julia Mossbrant, Emma Hjalmarsson, Camilla Huss, Malin Blennskog, Jennifer Hasselblom och Linnéa Andersson, ni är mitt allt & jag menar det.

Ni är min vardag, ni är min fest & vi är bäst! hihi fint nytt ordspråk!

varmt som tusan

Köpte myströjan på bikbok när jag var i göteborg förra veckan, love!

Ännu en dag på stranden!

Emma, Malin och Camilla kom hem från stockholm igår så idag var de såklart strandsugna. Till sist låg vi iaf på kåsa, jag & fem andra tjejer. Jag som alltid gillar att ligga och sola var riktigt rastlös idag, det har kanske blivit lite väl mycket solande de senaste dagarna. Men brun har jag blivit, hihi.

På vägen hem bestämde jag & Malin oss för att ta tag i träningen igen och det blev en springrunda. 4,1 km på 25 minuter, i 25 graders värme är helt godkänt & vi var riktigt stolta (och trötta) när vi sen skildes åt. Precis så det ska vara!

segdag & kvällsdopp



Legat i skuggan hela dagen, fick sällskap av Linnéa en liten stund också. Ont i magen har jag haft med, underbart.

Nu ikväll körde Hanna till getterön med pappa bredvid & mig i baksätet. Där blev det ett skönt kvällsdopp, årets första för min del. Det är så himla mysigt så jag har bestämt att det blir många fler i sommar!

Nu ligger jag i sängen och skrattar för mig själv. Man kan ju säga att min & ronjas facebook-konversation om kineser ballade ur lite, hahaha gillar våran humor!

Nu ska jag strax hoppa in i duschen & sen sova, puss!

dagarna efter midsommar

Lördagen var allmänt seg. Tre timmar på mcDonalds med Jennifer, Emma och Linnéa passade dock väldigt bra. På kvällen fick jag träffa min fina Malin som kom hem från Frankrike.

I söndags sov jag till ett, låg och solade hela eftermiddagen, tittade tff f96 fotbollsmatch och sen var det mys på kvällen. Träffade Linnéa, Thea, Denise, Louise, Louise, Ellen, Julia, Sally och Issa och åkte ner till kvantum för att köpa godis & sånt nyttigt.
Sen blev det mashmallowgrillning och prat under filtar på Louises altan, himla trevligt!

Måndag = stekdag!
Låg först i trädgården och läste & vid två åkte jag ner till kåsa med Jennifer och Linnéa. Det blev inget dopp den dagen men massa solande och några timmars fotbad.
På kvällen blev det först grillat hemma hos pappa och sen stack jag till mamma. Jag, mamma och Janne började måla på huset, det som blir ett av mina sommarjobb. Det var faktiskt riktigt kul!
Sen blev det en cykelrunda med mamma. Vi hade inte tänkt cykla så långt, men det var så himla fint väder (fastän klockan närmade sig tio var det säkert 20 grader ute) så vi körde vidare och till sist hade vi kört drygt 2,5 mil.
Skönt att köra slut på sig lite!

Igår = också stekdag
Även igår började jag dagen med att sola i trädgården för att sen åka ner till stranden på eftermiddagen. Jag & Jennifer valde ankaret & låg där och solade ett tag. Sen kom Linnéa från jobbet och joinade oss & jag tog årets andra dopp & skämde ut mig lite för en gubbe, haha!

På kvällen skulle jag, Jennifer, Julia, Denise, Louise och Thea plocka jordgubbar i vare. Vi hittade dock inte så bra men efter att ha cyklat ett bra tag på massa små landsvägar så hittade vi dit. Goda gubbar plockade vi och sen köpte vi glass på coop. Sen cyklade vi ner till kåsa där vi åt, några badade och allt var väldigt somrigt. Linnéa kom efter ett tag & sen cyklade vi hem till Thea där det blev serripoker & jag vann såklart (på tvärtomspråk, heheheheh).

Idag blir det en dag i skuggan skulle jag tro, puss!

(och förlåt för bildlösa inlägg, så himla tråkigt jag vet. Kameran kommer från lagningen om 2-3 veckor, så vi får helt enkelt hålla ut!)

Midsommar

bild lånad från Hanna

Som jag redan har berättat så var midsommar skitkul!

Dagen började med en tripp till stan med Camilla & Jennifer. Vi köpte jordgubbar till kvällen och hälsade på Linnéa på hennes jobb. Sen åkte vi hem till jennifer där vi också fixade lite saker för kvällen, och sen på eftermiddagen var vi hos Camilla och gjorde kransar. Ganska traditionell midsommardag med andra ord!

Efter att ha fixat mig (ni kommer få outfitbild snart, finns på hannas dator!) så stack jag till Denise där det blev mat & förfest med 9 andra tjejer.
Lite senare drog vi till John där det var massa annat trevligt folk & vi hade skitkul fram till att grannarna ringde och klagade.
Någon gång runt halv två åkte jag, Emma, Linnéa och Sebastian med hem till Max där kvällen avslutades.

MANGE KOM IGEN NU!


bloggar ikapp


De senaste dagarna har jag verkligen inte känt för att blogga. Vet inte riktigt varför men så är det ibland.
Dock har jag min blogg för att kunna titta tillbaka & minnas allt jag gör, & då är det inte så bra om det kommer minnesluckor haha.

Strax kommer alltså alla dagarna summerade, puss!

perfekt midsommar, check!

Om dagen igår var bra, så var kvällen bäst. Trött som satan nu bara, ni får höra ALLT imorgon för här ska sovas.

sängen, kudden, täcket

hihihohohehe

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!


underbar dag i götet!

Till sist kom jag & Linnéa med tåget kl 9.34 & rullade till göteborg. Denna dagen var min födelsedagspresent, men det har liksom inte blivit av förrän nu, men eftersom att det var rea överallt så passade det väldigt bra nu.
Under hela dagen gick vi i tusen affärer, köpte massa fina saker (som ni får se imorgon eftersom att jag ska ha på mig allt då!), åt lunch på mcdonalds, fikade på espresso house och satt inne på NK och pratade läänge.

Denna lilla torsdagen gick väldigt snabbt & imorgon är det midsommar!

Bilderna är tagna med Linnéas kamera, några av henne & några av mig. Enjoy!




lite fail ja...

Gick upp halv sju & sminkade mig. Skulle ju som sagt åka till pappa och leta efter plånboken innan vi kör ner till stationen. Då kommer mamma på att jag kan ringa pappa & se ifall han kan hitta den. Pappa är liiite bättre än jag på att leta så han kommer förbi om en stund med den. Så här ligger jag nu i sängen, färdigsminkad och klarvaken. Tåget går kl 9,34 , alltså om ca 2,5 timmar! Hoppas bara att det slutar regna för denna dagen ska bli bäst!

trött elin taggar morgondagen


Pyjamasen är på och sminket är av. Det är faktiskt första gången jag bloggar från mitt rum hos mamma fastän vi bott här i snart ett år. Täckningen på det trådlösa nätverket har inte nått hit förrän nu när det är fixat, skönt om något!

För typ en timme sen kom jag in efter en promenad med Camilla. Vi gick till östervi där vi träffade några av tjejerna som vi ska vara med på midsommar, så det blev lite planering.

Sen dess och fram tills nu har jag sprungit runt i hela huset och letat efter min plånbok, perfekt att jag inte hittar den just idag! Jag ska nämligen till Göteborg med Linnéa imorgon och då skulle det vart fint med lite pengar.
Får bli att ställa klockan på halv sju och sticka till pappa och leta imorgon bitti, jiha...

Jaja morgondagen blir i alla fall bäst, med eller utan pengar.

inte photoshopad!



Bara väldigt redigerad i GIMP, hihi.

baby, i don't wanna dance with nobody but you



Dagen började med att städa min 3-årige lillebrors rum. Det var helt kaos där & dammigt som satan så det tog 2 timmar att städa iordning det helt. Tur att jag får betalt, hehe.

Efter lunch stack jag till Camilla där det blev mys i solen. Linnéa och Jennifer kom sen också & vi planerade midsommar lite grann. Shit vad kul vi hade!

Nu får vi se vart kvällen leder, vi hade pratat om stranden men det blev molnigt nu så vi får se. Puss!

nostalgi



Efter jobb hos pappa (flyttade ca 60 st 10 kilos stenar från ett ställe i trädgården till ett annat) så stack jag till Linnéa.


Vi började med att titta på lite olika receptförslag till midsommar, vi & några andra ska fixa efterrätt då.
Sen kände vi för att göra något annat än att se på film, tv-serier och läsa bloggar - de vanliga sakerna man gör när det är dåligt väder.
Istället tog vi upp spela.se & spelade Bomb it. Det spelade vi alltid för 4-5 år sedan & det är så sjukt kul! Lite senare testade vi "vattenkrig" på Bomb it 3, himla kul det med!
Jennifer joinade vårat serrigaming efter en stund & sen när vi hade tröttnat var vi allmänt random & flummiga (som vanligt, hehe).
Linnéa fick minsann ett par roliga filmer på mobilen!

Nu ska jag strax tillbaka till Linnéa, men då med några till. Vi fortsätter vårt Harry Potter-marathon som påbörjades i förrgår. Idag står trean på schemat!

Puss

en riktig mästerfotograf

hananana om kanelbullar med syster:
lånar du min kamera utan att fråga? eller är de mammas?


Svar: kära syster, bilderna är tagna med mammas kamera. En mästerfotograf tar snygga bilder även om kameran är under ok-nivån!


Hihihihihihihihi

shopping & mormorsbesök med Julia


Skulle egentligen jobbat hos pappa idag, flytta massa stenar & sånt ute i trädgården. Dock regnade det så otroligt mycket imorse (och resten av dagen med) så jag sköt upp det. Istället åkte jag till gekås med familjen & Julia.

Efter massa random klädprovningar, en titt på Ola-Conny & ett evigt letande efter m&m:s så åkte vi till mormor & fikade.

Nu ska jag äta kvällsmat & sen blir det filmmys hos millan. Puss!

singaporematchen!

I förrgår spelade vi vänskapsmatch mot/med singapore. Det är ett lag med tjejer & ett med killar som rest över halva jordklotet för att vara med på Warbergslägret.
Först spelade vi mot tjejerna & vann med 8-0. Efter det blandade vi lag & det blev 2-2.
Sen tittade vi på när killarna möttes osv.

Efter det blev det mat tillsammans med dem. De var supertrevliga & väldigt gulliga, typiska asiater känns det som. ;)

Puss!

Bilderna är lånade från Amelia Olofssons facebook, hoppas att det var ok!

kanelbullar med syster



Igår bakades det bullar här på cyklamenstigen!

I flera timmar höll vi på & till sist hade vi bakat 100 st. För en gångs skull blev de fina & som vanligt supergoda!

första sommarlovsdagarna



Igår tog jag en lång sovmorgon & sen duschade jag. Städade iordning lite efter onsdagskvällen och sen kom Emma & Camilla. Vi gick en lång promenad innan vi satte oss på min studsmatta och pratade i några timmar.
Gick förbi swc och sa hej till de som tränade också.
På kvällen drog jag mig till pappa och åt innan jag åkte till Julia där resten av kvällen spenderades med tjejerna.

Idag började jag dagen med en springrunda och sen lite styrketräning i trädgården. Skönt att springa av sig lite!
Efter lunch kom Linnéa. Vi chillade hela eftermiddagen, först med ett avsnitt av serien Pretty Little Liars och sen vid datorn och ute i trädgården.

Nu ska jag strax dra mig utåt & se vart kvällen tar mig. puss!

skolavslutningen 2011



Bilden lånad av Julia!


Gissa vem som har sommarlov?!
Dagen i onsdags började med avslutning på teatern. Jag & några andra sjöng som sagt & det gick faktiskt riktigt bra!
Efter det blev det massa kramar & betygsutdelning (blev sjukt överraskad & är supernöjd!).
Italiensk lunch på Invito med mamma & Hanna blev det också.

Sen blev det fix inför kvällen. En massa brudar kom och vi började laga mat, sen kom några tjejer till. Grillen var lite seg så vi började med efterrätten, hehe. Väldigt trevlig middag blev det i alla fall!
Sen kom det några killar från klassen & vi dansade, pratade & hade jättekul.
Lite senare bar det av till John där vi festade vidare innan vi drog till stan där Daniel Adams-Ray spelade. Gick runt och träffade massa folk där innan kvällen avslutades i min soffa med Camilla och Malin.

Helt grym kväll med andra ord!

sista dagen som åttondeklassare

Sötjulia blev plötsligt mästerfotograf, den tjejen vet hur man överraskar! (& då menar jag på flera sätt.. ;)


Sovmorgon, skåpstädning, hejdå av spanskaläraren, glass & bildspel från fyran. Det var det sista jag gjorde i skolan för detta läsåret, shit vad härligt!


Efter skolan tog jag en två timmars powernap. Vet att jag inte kommer kunna somna ikväll, men det var så himla skönt att sova bort eftermiddagen.

 

Stack ner till stan med Julia väldigt snabbt & fick tillbaka mina trasiga skor i ungefär samma skick som innan jag lämnade in dem, dåligt nilson! Var dock tvungen att ta emot dem ändå eftersom att jag ska ha dem på mig imorgon.
En shoppingtur på willys med några av tjejerna som jag ska äta med imorgon kväll blev det också. Vi köpte massa mat & sånt gott, det kommer verkligen bli helt gaaaaalet roligt!



Baby Alice - Piña Colada Boy


Tagga sommarlovet med denna härliga låten ni med! WIIIIE

segling värt en tumme upp

googlebilder av dagens underhållning, hihi

Dagen har verkligen varit jätterolig! Vi började med att spela lite fotboll på stranden (& tjejerna ägde ut killarna som vanligt.. vi säger det iaf!).
Sen gick vi runt på stranden & i hamnen, grillade korv och chillade järnet.

Efter lunch var det min, Jennifers, Emmas och Markus tur att segla. Det var en 5 meter lång båt med två segel (vet inte hur många andra segelbåtar brukar ha, hehe).  Vi fick dra i lite rep & sånt för att svänga men det var en instruktör som höll i rodret.
När man seglar så brukar man luta sig ut på kanten så jag & Jennifer ville testa det. Först vågade vi knappt alls men till sist låg vi ner så att vi doppade hela huvudet och blev blöta överallt, det var ganska stora vågor. Det var verkligen skitkul!
När vi kom upp på land var det flera som frågade om jag hade ramlat i helt, heheheh.

På vägen hem stannade jag, Emma, Linnéa och Camilla på mcDonald's där vi åt varsin mcflurry med ballerina kladdkaka, otroligt god! Vi satt där och pratade med några killar från klassen en stund innan vi körde hemåt & jag åkte med till Linnéa där jag var resten av eftermiddagen.

Imorgon är det först sovmorgon till halv tio & sen sista dagen i åttan, HERE WE GO!

segling på gång



Nu ska jag bara packa klart det sista innan jag hoppar på cykeln och trampar ut till getterön. Idag blir det segling med klassen & det blåser ingenting, i träslöv iaf. Det blir nog grymt ändå, puss!

bästa pappan



Dessa två sakerna bytte jag mitt hjärthalsband & hjärtörhängena som jag fick i konfirmationspresent mot. Är överdrivet nöjd, hihi.


Igår åkte jag lite snabbt till stan med pappa. Har inte varit där med honom på hur många år som helst, men igår behövdes han. Fick klagat på mina gladiatorsandaler på riktigt & de blir hela innnan avslutningen. Jag bytte smyckena som jag skrev innan & fick även lagat min klocka som jag varit utan i flera veckor.

Älskar dig pappa ♥

fin helg



Igår blev det en liten fotorunda med Malin och Camilla. Jag lånade pappas kamera, min har fortfarande inte blivit lagad (sega jag har inte ens fått dit den, hehe).
Lite senare kom Linnéa och Emma också förbi och vi satt ute i solen och pratade en stund.

På kvällen igår åt jag först grillat med familjen och sen promenad till willys med Linnéa, Malin och Camilla. Vi testade de nya ben & jerry's-smakerna coconutterly fair och nordic water peace, otroligt goda!
Lite senare kom Emma och sen också Fredrik, Jesper, Mårten och Johan. Vi satt i Linnéas uterum och pratade till långt efter midnatt, mysigt mysigt.



Efter en liten sovmorgon idag så la jag mig & solade i trädgården. Boken Elsas mode fick följa med & den är faktiskt riktigt bra!
Mötte upp Emma & Julia och rullade ner till stan där det var studentbal. Alla var superfina, ännu finare än tidigare år tyckte jag.

Sen drog vi oss till Jennifer som fyller år idag, grattis på dig älskling! Vi åt middag, spelade kubb, åt tårta och hade ett allmänt mysigt och ganska lugnt firande av hennes födelsedag. Där hade jag ingen kamera med mig men jag kan nog låna någon bild av mina kära vänner, så ni kan få se några imorgon.

Nu: sista söndagen på lääänge jag lägger mig tidigt! Puss!

Bildredigering

Pauline om mama I just shot a man down:
Tar du bilder med manuella inställningar eller redigerar du bilderna? Du har alltid så fint ljus på bilderna & du är sjukt duktig!

Svar: Tack för alla snälla ord!:)
Om jag ska vara ärlig så kan jag ingenting om manuella inställningar eller andra fotosaker, jag äger inte ens en systemkamera (men lånar Hannas ibland).
Jag redigerar alla bilder som jag lägger ut på bloggen, mer eller mindre. Det är verkligen inte så att jag ändrar någons utseende, utan ljuset.

Jag redigerar mina bilder i flera olika program, i Picasa, Photoscape & GIMP. Jag har bara tittat mig runt i alla programmen och lärt mig genom det, det gäller att ha tålamod när man ska lära sig ett nytt program.
Om ni vill ha lite grundtips vad som ofta behöver ändras så är det kontrast, ljus, värme och ibland motljuskompensation som behöver fixas lite med. Men som sagt: Prova dig fram!

Några bilder, redigerade vs. oredigerade!

Hoppas att du fick svar på din fråga!

hyresgäst



FREDAG!

Sista syslöjdslektionen, no:n, musiken, kontakttiden, sista riktiga skoldagen!
Efter skolan åkte jag till stan med Linnéa, Camilla och Emma. Jag fick klagat på mina gladiatorsandaler som gick sönder tredje gången jag använde dem. Det gick inte så bra för mig så pappa ska följa med & fixa det imorgon, inte riktigt vuxen än... ;)
Vi köpte också present till Jennifer som fyller år på söndag, tror att hon blir riktigt glad för vi är sjukt grymma på sånt där om jag får säga det själv, och det får jag.

Ikväll har jag varit hos min kära kusin Lisa vars pappa fyller år. Hanna & Lisa smet därifrån efter en stund så jag passade på att åka hem istället. Nu blir det en kväll vid datorn med hög musik & antagligen en ny header. Jag byter hela tiden känns det som, men det är så roligt att göra nya!
Kanske inte världens roligaste fredagskväll men man måste ju ta det lugnt någon gång för att riktigt uppskatta resten!




På tal om rubriken:
Vi har en hare i våran trädgård! Har sett den säkert 10 gånger den senaste veckan och den är inte rädd över huvud taget. Nu sitter den på gräsmattan och äter gräs, typ 2 meter ifrån mig. Ser harar överallt nu för tiden! Cyklar förbi dem hela tiden och börjar nästan tro att de förföljer mig. Hehehehehehehe.

mama I just shot a man down



Efter regn kommer solsken

Sista gympalektionen, svenskan och övningen inför avslutningen!
Blev lite kaos på övningen & just nu är jag lite orolig för hur det ska gå. För er som missat så ska jag sjunga med tjejerna & så ska vi ha ett litet band som spelar till. Även om jag vet att det blir bra till sist så blir jag supernervös av att bara tänka på det!

I eftermiddags satt jag i soffan & tittade Eva & Adam med Hanna, haha fråga inte varför. Träning blev det också & hela sju personer hade orkat sig dit. Det blev till sist tre mot tre-match på småmål & det var riktigt roligt!

Puss!

Ida, sötnos!



Syskonkärlek




en sen kvällsmat



Fick äntligen lite kvällsmat nu för en stund sen, finns inget bättre än kvällsmat
i kvällssolen!


Idag kunde vi checka av sista onsdagen i åttan, för om en vecka är det avslutning! Stannade kvar i syslödssalen efter skolan. Både jag & Camilla hade lite kvar med våra arbeten & det kändes underbart att kunna lämna in byxdressen som jag sytt på i en evighet!
Vid fem åkte jag till varbergs teater för att titta på filmpremiären av alla åttor & niors dokumentärfilmer. Alla åttornas filmer var verkligen jättebra, men lite problem med ljudet förstörde lite på bl. a. min, Jennifers, Julias & Linnéas film. När niornas filmer visades lite senare var det så mycket problem att man inte hörde vad någon på filmerna sa, så vi åkte hem istället för att titta klart.

Nu ska jag strax krypa till kojs, åttans sista torsdag imorgon!

tre dagar

Efter det låånga konfirmationskalaset så stack jag ner till hamnen med Linnéa. Vi träffade Camilla där & Emma kom också efter en liten stund. Vi gick runt lite vid havet & satte oss uppe på en liten klippa på fästningen. Där satt vi i solen och pratade och lyssnade på musik. Även om klockan var tio så kunde man sitta i linne!

Igår åkte jag till stranden med camilla. Vi skulle äta lite lunch där & stannade på kvantum. Någon normal lunch blev det inte, jag & Camilla är ju allt annat än normala. Vi köpte en fyra kilos vattenmelon som vi sen delade på mitten och åt med kniv & gaffel ur. Ibland ska livet vara random!



En svalkande dusch senare var vi på väg till willys ( det var 25-30 grader hela dagen och jag brände mig överallt!).
Vi blev ett litet gäng som stack ner till subbe fyr & grillade. Sjävklart så skulle ju marcus välja den krångligaste vägen att ta sig till vår klippa, men fint var det! ;)

Lite senare åkte vi hem till Emma. En massa killar joinade (jag överdriver inte när jag säger att de var 13 stycken, hehe). Där blev det dunk, jag har aldrig & sanning eller konsekvens. Riktigt roligt!




Idag vaknade jag vid ett & solbrännan sved fortfarande. De andra skulle till stranden men jag stannade hemma i skuggan med en bok istället. Ganska okej det med, även om stranden hade varit roligare. (dock hade jag nog varit ännu mer kräftröd än igår..)

Imorgon betar vi av 1 av 5 riktiga skoldagar som är kvar, sen sommarlov! WIIIIIIIIIHO!

presenterna

Fick massor av fina saker på konfirmationen. Förrutom sakerna på bilden så fick jag blommor, pengar, en kristallskål och en ring till som jag skulle byta storlek på.



Vet dock inte om jag ska byta hjärt örhängerna & halsbandet, vi får se.

puss!

Konfirmation 2011-06-04



I lördags var det äntligen konfirmation & jag fick använda min klänning! Wiho!
Själva gudstjänsten gick väl sådär, jag fick skrattanfall & till sist skrattade hela kyrkan åt mig. Hehehe. Och så ramlade sladden ur mikrofonen mitt i teatern, men annars gick det bra.
Hela tiden var det 25 grader ute & typ 50 i kåporna, helt otroligt varmt alltså!

Här kommer lite bilder från kyrkan och kalaset efter!


taggar konfirmation


Sol & 25 grader i skuggan, färdigsminkad & nervös som tusan. Nu Kör vi!

some changes

som lite tidsfördriv ändrade jag lite på designen. Vet inte om det blev lite väl blekt? Ni får säga till isf!

Vi ses säkert innan konfirmationen imorgon, men om inte så får ni ha en fin dag imorgon! puss

you knock me off shore

 

Måla naglarna? Raka benen? Fixa lockarna?

Vet att jag kommer vara så uttråkad & nerövs imorgon att jag måste ha något att göra då. Fin anledning att skjuta upp allt va? Hihi.

Nu: chilla med älsklingsredigeringsprogramet GIMP & Håkan Hellström ♥

sun is up

De senaste två dagarna har gått sjukt snabbt!

Igår började jag med en lång sovmorgon & sen kom Emma. Vi fixade en ny design till hennes blogg & sen åkte jag till kyrkan för att prova ut kåpa. På kvällen stack jag ner till fästningshörnan med tjejerna. Vi satt där i solen, lyssnade på musik och pratade.
Efter ett tag kom några killar & vi gick upp på fästningen där vi satt hela kvällen. Sjukt trevligt!
I natt sov jag hos Julia & sen idag har jag varit & handlat och lagat mat med pappa. Genrep & fotografering i kyrkan blev det också, konfirmation imorgon!






tack för kvällen igår!

FEM LEDIGA DAGAR FRAMFÖR MIG



Wiho, livet är underbart!
Skolan gick skitsnabbt eftersom att vi bara satt på en filt i solen och läste gåtor hela dagen. Vid ett slutade vi & gick hem till Emma med alla tjejerna. Där övade vi på låten vi ska sjunga på avslutningen och sen stekte vi resten av eftermiddagen på altanen.

Nu kommer Malin strax hit & sen ska vi träffa några till och ge oss ut på äventyr! Vem vet vad kvällen bjuder på?

puss!

ready for take-off



Sitta i solen & steka hela dagen, låter fiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiint!