Morgondagen

måndag - skola

Ni kommer väl ihåg inlägget i torsdags? På grund av att snön på taken kan ramla ner är det ingen skola imorgon. Fatta att vi blev otroligt glada när vi fick höra det! Det har väl varit allas dröm att det kommer så mycket snö att man inte behöver gå till skolan?

Så imorgon ska jag vara hemma hela dagen, förrutom träning på kvällen. Småsyskonen får inte gå till skolan eller dagis så jag & hanna ska tillbringa lovets extra dag med dem. Det blir kul.

Hörs imorgon kära vänner.

sportlovet 2010 ♥



• pulkaåkning
• foto i snön
• alla mysiga kvällar
• dagen hos farmor & farfar
• GÖTEBORG♥
• alla underbara sovmorgonar

Mitt lov kunde inte varit bättre!


the afternoon

Var hos camilla med malin, linnea och jennifer. Vi satt och pratade, fikade & lite så. Det var mysigt. Sen skulle camilla iväg och träna så vi andra åkte hem till malin.

Där blev det fyramannakotte. Alltid lika roligt! Men särskillt roligt var det i slutet då jag & jennifer hade skrattanfall. Asså herregud vad vi skrattade!

Några av anledningarna:

Malin: Jo, men det ser ut som en fisk.
Jennifer: nej, inte en fisk. Mer som något konstigt undervattensdjur.
Malin: Ja, en fisk.

hahaha

vi spelade bubblan lite senare också.

Jag: Det är synd att man inte kan göra bubbla och skratta samtidigt.
Jennifer: drar in massa luft, blåser upp kinderna & börjar sen gapskratta.

Ni fattar säkert inte, det är alltid så när man berättar något roligt för någon som inte var med. Men det gav både ont i magen och ont i halsen, sa jennifer i alla fall.
Linnea: Varför gör det ont i halsen?
Jennifer: Asså det blir så högt tryck...

Ni är ju för goa.♥

Emanuela De Paula ?



ojojoj vad man kan ha roligt med en Gina-påse... ;)

28 februari 2010

God förmiddag!

Många av er har säkert precis vaknat men inte jag! Jag har varit ute i duggregnet och sålt aftonbladet. Duktigt, duktigt. Och det tyckte nog mina kunder med för så mycket som jag tjänade idag har jag nog aldrig tjänat innan. Jag hoppade ju över förra helgen och trodde därför att kunderna skulle vara sura (de är lite bortskämda, haha) men tvärt om verkar det som!?


Nu har Malin kommit hem från sin skidresa och ringde innan. Alla tjejerna som är hemma skulle träffas hos camilla, men jag är lite trött efter tidningsrundan så jag sa att jag åker dit i eftermiddag. Det blir kul att träffa henne igen!

Puss

Yesterday


städat garderoben

Jag var tvungen. Det såg hemskt ut. Jag visste knappt vad jag hade för kläder. 

Så ja, idag har jag städat garderoben och det blev faktistk riktigt bra. En gekåspåse full med bortslängda kläder blev det och jag blev påmind om hur härliga sommarkläder är.

Resultatet:
 



För er som har ordning och reda är det nog inget speciellt men för mig är det Framsteg med stort F.


...nu gäller det bara att hålla ordningen ;)

Lördag

Åkte med familjen och badade på varmbadhuset. Ett riktigt fint ställe med varm bassäng & superfina omklädningsrum. Allt är så fräscht där att det nästan blir lite spa-känsla.


bilder från friskvagen.se


Allt för min syster

såg denna filmen hos camilla igår kväll. Mysig men otroligt sorglig. Jag tycker den var väldigt bra så man skulle kunna säga att den rekomenderas.


längtan till sommaren

 

åh, va härligt med alla vår /sommar saker som kommer in i affärerna. Jag känner att jag skulle kunna köpa allt. Det ska jag såklart inte göra, men några av dessa sakerna skulle inte skada. Såg ett par blommiga tygskor på h&m som jag gillar ännu mer men de fanns inte på hemsidan. 


fredag

Vaknade mitt i en dröm där snön var borta & det var vår av hanna. Klockan var bara 8 men william hade blivit magsjuk under natten så vi slängde ihop våra saker och cyklade hit till mamma. Nu har vi varit i stan. Först på bokrean och sen i lite olika sko och klädaffärer. Sen fikade vi med mamma, carl & ida.

Det är 5+ grader nu så det är vattenpölar och slask över allt. Det är världens översvämning i stan & mina fötter badade i vatten. Skulle kanske tagit ett par andra skor.. haha

Puss.

salt omelett

Jag försökte laga en fin lunch åt mig & hanna. Hon var trött eftersom hon lanat inatt så jag ställde mig och gjorde omelett. Men något gick snett så den blev så salt att den knappt gick att äta, haha.

Annars idag har jag bara varit inne och tagit det lugnt. Städade hela köket alldeles själv, vet inte vad som flög i mig. Jag hatar att städa men det var ganska skönt att ha något att göra. Och så har jag spelat sims i eftermiddag. Det är lite krångligt, men jag tror att jag börjar fatta nu.

Vid halv åtta cyklar jag till camilla för att träffa henne, linnea & jennifer. Det blir väl antingen att sitta & prata eller en film. Mysigt iaf.

Puss&hej

härligt, härligt!


Lite längre sportlov gör ingen ledsen, tack snön!

god morgon

Vaknade av att dippie var där uppe & skällde oavbrutet i tio minuter. Så klockan kvart i nio fick jag dra mig upp för att få tyst på henne.

Igår kväll var linnea & camilla här en liten stund. Vi satt med datorn framför brasan med musik och lite så. Det var mysigt men jag var väldigt trött efter shoppingdagen.

Nu ska jag sitta här en stund i sängen med datorn i knät och mysa.

puss & hej

sakerna jag köpte...


enkelt & snyggt linne. h&m 49:-

fin rosa sjal med glittertrådar, guld till skinnjackan! h&m 50:-


supersnygg liten väska, blev helt kär! bikbok 149:-

vanligt puder. h&m 49:-

snygg tröja, tänk med skärp i midjan. gina tricot 149:-

snyggt midjeskärp med rosett. Monki 7.50:- (rea)

söt t-shirt. Monki 20:- (rea)

fint hårband (matchar gina-tröjan). monki 5:- (rea)

SHOPPING I GÖTEBORG!

Nu har jag kommit hem från en otroligt rolig & galen dag. Jag, camilla & linnea har verkligen vänt ut och in på göteborgs affärer. Har köpt massa fina saker som ni får se senare, nu lite galna bilder från dagen!

lagerhausmonster haha

queen of clean...



supernyttig lunch på mcdolands...


hahah, camilla!



Tack tjejer, dagen har varit bäst!♥

morning

god morgon allihopa. Jag fick jättemycket tid över, typ en halvtimme. Lite typiskt mig, att va klar före jag planerat...

Men idag blir det göteborg iaf. Det kommer bli sjukt kul! Och just nu skiner solen ute, så vi kanske kan få lite fint väder också.

massa bilder kommer tas & några får ni se ikväll. Ha de bra ♥

god natt

Nu ska jag strax gå och lägga mig. Ska till göteborg med camilla & linnéa imorgon, det kommer bli sjukt kul! Blir troligtvis massa shopping... haha.

Men det blir iaf ganska tidigt upp imorgon (åker hemifrån vid kvart i nio) så nu ska jag försöka sova.

Nattinatti♥

hos farmor & farfar

Idag har jag varit hos farmor & farfar med hanna och lisa hela dagen. Det har verkligen varit jättekul!
Vi spelade spel, åt massa (de gör man alltid hos dem, haha), va ute & skottade tak och gick till dammen & spelade kort. En riktig mysdag helt enkelt. Har tagit över 90 bilder idag men varken får eller vill se alla... men några kan inte skada.









alla bilderna ska inte tas seriöst... ;) 

bloggning framför öppna spisen ♥

ligger i soffan framför öppna spisen med datorn i knät, melissa horn i högtalarna. Behöver jag skriva mer för att ni ska få känslan?


juldagen -09

Nu ska jag sitta här en stund & njuta av lugnet och lovet. Efter det in i duschen & imorgon bär det av till farmor & farfar med Hanna och Lisa. Mer om det när vi ses imorgon kväll.

Ha det så bra nu. Puss & kram


måndag

nu känns sportlovet på riktigt! Ingen skola - great!

Gårdagskvällen var mysig. Åkte till linnea & var där. Vi satt vid datorn typ hela tiden, haha.

Idag var det planerat att vi skulle hitta på något med familjen, typ bowla eller åka till ett badhus. Men på grund av all snö är det inte öppet någonstans, så det blir en hemma dag. Nu har vi kollat på Sommaren med Göran. Mysig & rolig film som rekomenderas. Snart blir det thaimat till lunch, guld!♥

slänger in några web-bilder på mig & william. haha




yeah, vi är för coola! ;)

snow








nu när den väl kommit är det väl okej om den stannar ett tag till. ♥

söndag

förlåt för dålig uppdatering idag. Men jag kan lova att jag inte har struntat i bloggen, jag har helt enkelt inte hunnit. Jag har varit iväg & köpt nya skidvantar & så har jag varit ute och fotat med min kära syster. Bilderna kommer senare. Jag har också snickrat i rummet med pappa, det va faktiskt kul.

Men det som jag gjort mest idag är att passa min 2-årige lillebror. Det tycker ni säkert låter slappt, men jag kan säga att det är motsatsen. Han sitter inte still i två sekunder! Och nu pratar han hela tiden.

Jag blev irriterad på honom eftersom han bara drog ett streck med pennan & sen hade "målat klart":
Jag: Kan du inte göra en sak i mer än två minuter!?
William: Inte två, för mycke. EN minut!

lite senare ger jag honom en banan.
Jag: Så ja, ät fint nu.
William: Nej, inte äta fint, Elin! (samtidigt som han ler & mosar bananen med ena handen)

Jag började bli lite desperat när jag redan hade passat honom i två timmar, fått lite paus & sen va tvungen att passa honom igen, pappa skulle skotta. Så jag börjar prata lite med william.
Jag: Asså om inte pappa kommer snart DÖR jag!
William: (ropar genom fönstret mot pappa) Pappa kom! Vi DÖR!


hahah, mitt lilla troll. ♥

eftermiddagen

Linnea var här. Vi satt lite vid datorn, drack varm choklad med mashmallows, spelade kort & myste. När hon skulle hem följde jag & dippie henne. Vi lekte lite i snön, dippie blev helt galen. Så fort man kastar en snöboll springer hon efter & tar den i munnen som om det var en tennisboll. Sen äter hon upp dem också.. Min hund är lite knäpp haha.

Nu sitter jag här igen. Njuter av att inte behöva gå upp tidigt imorgon, det är första söndagen sen september...

Planer för imorgon är (förutom att sova läänge):

•snickra i rummet med pappa!
•ut & fota i snön
•aerobics på f&s med camilla & jennifer

Så det blir en mysig dag.♥

ändrade planer...

Linnea kommer hit om en halvtimme, det blir mys inomhus. Ingen klok ger sig ut i detta vädret.. Men jag hinner inte skriva mycket mer nu, måste röja iordning lite här. Man vill ju inte att folk ska tro att man kommit till ett bombnedslag, det är det nämligen risk för just nu...


jo, när det är kallt får man ha skinnjacka inne.. ;)

Pusspuss

looking out of my window


b l i r  i n g e n  m a t c h .  k a n  i n t e  t a  m i g  t i l l  s p h , d e  ä r  f ö r  m y c k e t  s n ö .

så eftermiddagen spenderas troligen hemma.


lördag

blir ett snabbinlägg, ska passa lillebror, duscha, äta & sen iväg och kolla på en dammatch med laget. Vi ska lära oss att spela som dem.. lycka till haha ;)

har avbeställt aftonbladet till imorgon eftersom jag känner för att va 100% ledig nu på lovet & det ligger 30 cm nysnö på marken

puss!

hemmafredag

ja, sådan är min kväll. Sitter här & drömmer om sommaren, som alltid vet ni.

Hur är din kväll?

To someone special




försenad alla hjärtans dag present från pappa & åsa. ♥

eftermiddagen...

.. spenderades med linnea & camilla. Först mys hos linnea & sen gick vi till en pulkabacke när mitt. Galet roligt hade vi, måste göras om!






Galet mysigt!♥

wic-matchen igår





Superkul kväll & warberg vann med 5-3!

SPORTLOV!

Äntligen lov! Det har vi verkligen gjort oss förtjänta av.

Just nu sitter jag hos linnea, hon har precis hällt ut massa saft på golvet. Min lilla klantskalle ;)♥
Vi tänker fira att det är sportlov. Camilla är på väg hit också, det blir mys.

Mer uppdatering senare med bilder från matchen igår bland annat!

Puss


hos julia

Skoldagen har gått ganska snabbt & nu sitter jag i julias "stuga" haha hon kallar den det men det är mer som ett extra hus utanför deras hus, suuperfint & mysigt! Jag har lånat hennes lillebrors dator så vi sitter här med varsin.. Vi är sånna töntar! ;)

Lite senare kommer nog linnea hit. Ikväll skulle jag egentligen träna men det blir nog wic-match istället.


mina skidor!

titta vad mamma har varit snäll & hämtat idag!

Mina superdupersnygga skidor







Det finns inga snyggare i hela världen, jag lovar!♥

ja, det är faktiskt synd om oss


bilder talar om vad jag, malin & linnea gjorde hos malin i eftermiddag...

Men jag ska inte klaga för mycket, det blev en hel del skratt också. Haha efter en stund var vi vädigt fnittriga..

Vi skulle hitta på frågor med olika frågeord på spanska...
Malin: ¿Cuál es tu... madre?
massa skratt (vi var som sagt fnittriga)
Malin igen: Och då är såklart svaret " Tu madre!"

översättning:
Vem är din mamma?
Din mamma!

svar: Ja, sämsta svaret & vi har sämsta humorn men fy vad vi skrattade!

1 0 0 2 1 6

Hej alla!

Idag är har det varit en ganska vanlig dag. Hade redskapsgymnastik på idrotten igen, inte favoriten precis.. Efter skolan hängde malin med hit. Vi fikade med te & semlor (det är ju fettisdagen idag.. ;) sedan satt vi och pratade hela eftermiddagen, mysmys!

Nu har jag varit och tränat. Det var som vanligt roligt, haha skriver det alltid? iaf så ska jag äta nu, vi ses imorgon.






jag älskar att vi har 4 årstider här i sverige. Jag står helt enkelt inte ut om jag inte får någon variation..

när blir det vår?


bild från januari, men nu är det ännu mer snö än då...


Nu är jag hemma från träningen, väntar på att duschen ska bli ledig. Efter duschen ska jag nog måla naglarna, jag känner för det.

Puss


favoriten...

Bloggen:
Egoinas blogg!


alltså, det finns verkligen inte en roligare blogg! Läs själva så får ni se.

Låten:

Just nu är det iaf Som Jag Hade Dig Förut - Melissa Horn & Lars Winnerbäck. Mysig som satan!


Tv-serien:

Desperate Housewives. Den som följer det behöver ingen förklaring & ni andra får helt enkelt bänka er vid femman den 2:e mars kl 21.00!

måndag

Ny vecka igen. Spanskaprov, biologiprov, engleskaläxa. Men bara en vecka klar till sportlovet, det gillar vi!

Skoldagen har varit som vanligt. Skulle plugga nu i eftermiddag, men jag känner att jag kan det ganska bra så jag hoppar över det.. Ska träna innebandy senare, skönt! Känner mig som en stor ko efter godiset i fredags & tårtan på släktkalaset... haha.

Nu ska jag checka hur laget ligger till i serien, vi har inte spelat i helgen men nästan alla motståndarna har det.. Hoppas att det inte har gått bra för bua. Om de har vunnit sin match kan vi knappast gå om dem i serien..

Mer uppdatering senare, puss&hej


p h o t o s

visst är det härligt med foton på sommar & blommor?! Här kommer lite efterföljare till de som jag lade upp för några dagar sen.








alla bilder är tagna av mig, sommaren -08.