ofrivillig paus

det skulle man kunna kalla det jag har haft i helgen. Inget internet har vi haft här hos mamma, fast nu har vi ett litet mobilt som jag kan låna en kort stund, tack och lov!

Jag har gjort massa kul i helgen, alltså verkligen tagit vara på alla lediga timmar. Jag har äntligen fått min nya mobil (på den har jag kunnat kolla facebook och bloggar men att blogga funkar inte :o, någon som har tips; komentera gärna!). Och så har jag varit på stan, var hos malin igår kväll och hade väldigt kul!
Idag blev det inget aftonbladet för tidningarna kom inte. 5-8 timmars försening var det visst & ingen köper tidningar på eftermiddagen så jag sket i alltihop. Åkte till stan med julia istället. Där inhandlades ett par jeans, en tröja och så hittade jag en supersnygg höstjacka som mamma ska köpa till mig imorgon. Totally love at the first sight!

Nu måste jag visst lämna ifrån mig internetet igen, får bara hoppas att jag kan blogga mer i veckan! Och så ska jag försöka fixa så att jag kan blogga från mobilen med.

Puss!

freeedag!


tröja - gina tricot
shorts - gina tricot
leggins - gekås
knästrumpor - Calvin Klein köpta på gekås!

Min hals gör ont som aldrig förr, fick bara ner en kopp te & en halv macka till frukost. Men ändå ska jag ge mig iväg för veckans sista skoldag. Hörs i eftermiddag, för nu måste jag ruuuuuuuuusa!

Puss

just wasting some time




tea and chocolate



Dessa två sakerna gör verkligen min kväll! Det var länge sen jag hade såhär ont i min hals & gympan imorse gjorde det knappast bättre. Men resultat på friidrotten fick jag & det var det nästan värt. Men bara nästan.
Så detta blir ett litet tips till alla andra som känner det som knivar i halsen; Te med honung & mörk choklad! Min hals gör inte alls ont för tillfället utan den känns alldeles len. Helt klart dagens hjältar.

Skoldagen var ganska långsam med gympa, so, spanska & sen på eftermiddagen arbete med Likabehandlingsplanen. Vi blev uppdelade i grupper & gick först en tiipspromenad & sen gjorde vi ett litet fotoarbete. Man skulle fota något kreativt som visade mobbning, kränkning och sånt. Det var faktiskt riktigt roligt!
Efter skolan pluggade jag & linnea ute i hennes uterum. Där var väldigt varmt & inte många läxor blev gjorda, vi satt mer och halvsov...

Nu ska jag dricka upp mitt te & sen ta tag i so-boken. Jag äääälskar läxor! inte.

freeeezing


ingen dagens outfit idag, har träningskläder på mig. Haha

Idag står det idrott kl 8 på schemat. Hade ju kunnat bli roligt om inte det hade blåst så mycket, om jag inte hade väldigt ont i halsen varje gång jag sväljer & om inte jag hade frusit så. Jag är inte sjuk, intalar jag mig själv & det är jag faktiskt inte heller! Det är väl inte så konstigt om man fryser när det blåst storm ute i ett dygn & termometern står på 14 grader?
Anyway så ska jag försöka vara med på gympan, men får väl lägga ner om det blir värre med halsen. Det är ju innebandyträning ikväll med, typiskt!

Ha en fin dag i blåsten. Puss!

flyger iväg

jag: Vad gjorde du på dagis idag, william?
William 2,5 år:
Vi var inte ute! Då flyger jag iväg!


Som ni kanske förstår blåser det väldigt mycket ute & jag har hört rykten om att det ska fortsätta tills på söndag, och de rykterna kom ifrån en vädersajt så de är nog ganska säkra.
Så vad gör man efter skolan en blåsig eftermiddag som denna?
- Tittar på film, såklart! Linnéa följde med mig hem i blåsten och efter lite mellanmål tittade vi på Harry Potter. Lika mysigt som alltid med det sällskapet & den filmen.

Nu ska jag bara vänta på att pappa ska bli klar med att natta William innan jag ska beställa en ny mobil! Jag har drömt lite smått om HTC Wildfire i över en månad & nu väntat i två veckor på att den ska komma i lager. För tillfället finns det fyra stycken på en sida som jag inte säger (tänk om någon av er kommer före? ;) och en av dem ska bli min!


snygging!



black base



linne utan band - mysig affär i Paris
svarta jeansleggins - Vero Moda
kofta - h&m
väskan bredvid - ETAM i Paris

Det blåser storm ute (låter det som) och regnet piskar mot mina fönster. Är det höst eller vad?
Nu laddar jag vidare för tredje skoldagen. Grymt mycket jobbigare att gå upp idag! Men det är väl bara att bita ihop. Från och med nu har jag bara sovmorgon på lördagar. Fast sen kommer det ju konfirmation & innebandymatcher då så jag får väl njuta om jag får en i månaden...

Puss!

new!

Hade tänkt göra en snabb ändring i designen men det slutade med att jag gjorde om alltihop... Var ganska trött på den gamla & är glad att jag kan göra sånna här lätta designer själv, annars hade min designer haft fullt upp! Haha. Nej men nu är jag äntligen nöjd & tänker ha kvar denna tills det blir gult & rött ute. Då ska jag ta höstbilder & göra en härlig höstdesign!

Nu ska jag sova. Hade tänkt kolla på fångarna på fortet, men designen tog två timmar att göra så jag fick hoppa det.

Puss!

second day

Tiden går snabbt minsann! Nu har andra skoldagen också gått. Idag har vi fått massa böcker att fylla våra skåp med, spelat fotboll & märkt att so-vikarien var lika rolig som den vanliga läraren!
Efter skolan följde jag & Camilla med hem till Malin. Där satt vi och snackade om massa skit & sen kom Emma med. Vi spelade fyramannakotte, hoppade & undrade om vi verkligen platsar i åttan... Är det normalt att sjunga "We no speak americano" väldigt högt utan att bry sig om grannarna? Hahaha, vem har egentligen sagt att vi vill vara normala...?




american eagle



tröja - american eagle, fyndad på gekås
shorts - h&m
vitt linne - h&m

Nu har jag ätit, sminkat mig, klätt på mig, bäddat sängen, packat gympaväskan & är redo för andra dagen i skolan. Det är helt sjukt hur mycket tid jag får över på morgonen, jag brukade aldrig hinna blogga innan skolan i våras & då gick jag upp samtidigt som nu. Jaja, jag klagar inte!

Puss!

fångarna


Lite snabbloggning i pausen av Fångarna på fortet. Tittade mycket på det för många år sen & tyckte om det då, så jag kände att jag inte kan missa första för säsongen! Det är faktiskt ganska kul att titta på när man inte har annat att göra. Ett avsnitt jag inte heller tänker missa är när foki, blondinbella mfl. är med! Inte för att jag tror att det kommer gå så bra för dem, foki ser ju inte ut att ha några muskler alls ;) haha.

Nu börjar det igen! puss

början

Första dagen i skolan var ganska okej, måste jag säga. Information, genomgång av schemat, teater & lekar blev det. Kul att träffa alla igen, men det blir ju inte samma sak när man redan vet vad alla gjort i sommar från facebook.. ;)
Nu är terminen påbörjad & jag kan inte riktigt se ljuset i tunneln, om ni fattar. 10 veckor kvar till höstlovet liksom! Men jag har ju i alla fall stockholm med Linnéa i september att se fram emot!
Efter skolan åkte jag & Julia med hem till Linnéa där vi rostade bröd & pratade i uterummet, riktigt mysigt! Jag har faktiskt längtat efter eftermiddagarna efter skolan, så länge man inte har läxor & prov då.

Nu ska jag ta tag i mitt liv och träna lite styrketräning! Skulle sprungit innan, men vem känner för att ge sig ut när det regnar så? Jag gillar innebandyträningarna mycket mer, de måste börja på riktigt snart!

Puss

off to school



skjorta - gekås
linne - h&m
shorts - gina tricot

Nu är jag redo för första dagen i skolan. Inte så trött faktiskt! :)

Puss!

sommarlovet i kort version

Denna sommaren har varit helt underbar! Tänkte dra en kortversion för att minnas allt ännu bättre.


Var i den underbara staden Paris med Hanna & mamma. En superbra resa & ett minne för livet.


firade en väldigt mysig & ganska traditionell midsommar med Linnéa, Emma & Camilla.


(hoho, snyggaste bilden!) Var på warbergslägret & spelade innebandy. Träffade massa underbara personer där också!


Tillbringade en underbar helg i Grenå med Malin!


Var i värmland och levde livet med Linnéa & Malin.

Sen har jag ju såklart gjort massa mer som långa dagar på stranden, myseftermiddagar på stan, kvällar med kompisar och sånt somrigt!

Puss på den bästa sommaren ever! ♥

last day

10 veckor. 2 sekunder. Samma sak?

Hela lovet har gått! Det har känts långt när man tänker tillbaka, men ändå har det flygit förbi supersnabbt. Imorgon blir det första dagen i åttan. Lite spännande det med, men jag hade gärna avstått om jag valde mellan sommarlov och det. Vem skulle inte?

Idag började jag dagen med att sälja aftonbladet i ösregn & sen städade jag rummet. Min mest effektiva förmiddag på länge faktist. I eftermiddag har jag njutit fullt ut av ledigheten med alla tjejerna, både hemma hos mig och ute. Solen kom faktiskt fram runt fem.

Nu ska jag göra massa nödvändiga saker som är tvungna om man ska känna sig fräsch första skoldagen. Kanske tvätta håret, får se lite hur det blir när jag tar ur tofsen ;).

Puss!

the roooom

Lovade ju för länge sen att lägga upp bilder på mitt underbara rum & nu kommer de!



loveit♥

gokart!

Den superbra överraskningen Julia hade hittat på var att vi skulle åka gokart! Även om vi alla var lite fega från början gick det ganska hyffsat sen & himla kul var det! Sen åkte vi hem till Julia och åt mat, gjorde tårtor, skratta och prata. Jag, Julia och Emma var i ett "lag" & gjorde den snyggaste tårtan! ;)

En väldigt mysig & rolig kväll. Ett fint slut på sommarlovet helt enkelt!








nightlook



stickad tröja - gekås
kjol med hög midja - hannas (vet inte varifrån den är)
leggins - h&m
halsband - gekås


Nu sticker jag till Julia för att fira henne! Kör på plattat hår med små flätor i & det känns väldigt ovant. Jag har inte haft platt hår på hela sommarlovet, haha. Men, men. Julia sa att man inte skulle komma sent (vi ska ju som sagt göra något...) så jag måste strax köra. Men i och för sig brukar jag alltid komma först, även om jag är sen... hehe

Puss!

(förresten är kameran pappas som jag har lånat)

planning for the day

Först ska jag till mamma & Janne en stund. Måste verkligen fixa iordning lite i mitt nya rum, inte så kul att ha det kvar när jag kommer dit efter skolan på fredag! Shit asså, hela sommarlovet har gått! Jag kan inte fatta det, tio veckor! Vi som aldrig trodde att det skulle ta slut. Fast i och för sig är jag lite sugen på höst, men jag vill ändå vara ledig. Jag tycker att min och lisas idé med årstiderna var bra ; 3/4 sommar & de andra tre kan tränga ihop sig på den sista fjärdedelen!
I alla fall. I eftermiddag ska jag först ut & springa en stund, har inte ont i halsen längre! Och sen duscha & göra mig i ordning. Ikväll ska jag till Julia som har fixat någon sak för att fira hennes födelsedag & hon tycker att det är väldigt roligt att inte berätta vad. Hon är ju för söt! Det blir nog kul iaf.



hittade en underbar bild på min älsklingstjej! söt eller vad?!♥

Puss!

tråk

Köpte massa fina saker på gekås & har längtat efter att visa det på bloggen! Men. Jag. Har. Ingen. Kamera!
Så jävla tråkigt att blogga när man inte kan lägga upp bilder att jag dör lite... Känner inte för att skriva någonting alls, får höras mer imorgon.

Puss

roadtrip till ullared

Träningsvärk i nästan hela kroppen sen träningen igår, känner mig lite otränad hehe. Vi ska göra beep-test om två veckor & jag hade bestämt att jag skulle träna varje dag tills dess men nu har jag fått ont i halsen. GREAT! ...

Så idag blir det ingen träning utan istället iväg till gekås med pappa. Puss!

innebandylängtan

Hellooou!

Idag har jag varit hos Farmor och farfar med Hanna & Lisa. Vi hade tänkt cykla dit någon gång i sommar (vi har gjort det två år innan) men det blev aldrig av. Men idag kom vi i alla fall dit! Vi spelade ett spel, satt ute i solen & var på bokhandeln där farmor jobbade förr. Vi fick varsin penna av henne, jag valde en lila bläckpenna. Nu kommer jag skriva snyggast i hela klassen i höst!

Nu ska jag alldeles strax ta på mig träningskläderna, ta min klubba och sticka iväg till Wictory Center för säsongens första träning! Gud vad jag har längtat efter det, jag känner mig halv utan innebandy!♥

Puss

homeee

Nu är jag hemma igen efter ett par underbara dagar i värmland! Jag, Malin och Linnéa var ju som sagt där. Vi hann med en hel del saker, bland annat bada & tvätta håret i sjön, spela många omgångar negerpresident, jimmy-rimmy och chicago, titta på flera filmer, prata halva nätterna, åka båt, plocka svamp och fiska en liten stund. Vädret har varit lite blandat, men helt perfekt; sol när mal ville vara ute & regn när man kolla på film.

Bilderna ärr tagna av Linnéa eftersom att jag tappade min kamera i skogen när vi plockade svamp. Vi letade länge men hittade den inte. RIP :(♥




Tack för att ni gjorde den sista veckan på lovet oförglömlig.♥

night of mexico



Kom nyss hem efter en underbar kväll med tjejerna hos camilla! Vi lagade tacos, åt, spelade spel och skrattade massa. Precis så som regniga kvällar ska vara.
Nu ska jag sova. Upp tidigt och sälja tidningar och sen iväg till värmland, morgondagens schema är redan klart! Det finns såklart inget internet där uppe i skogarna så ni får vänta med uppdatering till onsdag eller torsdag.

Puss!

flyttning på g

Idag flyttar vi! Borde kanske vara på plats i huset men första lasset går inte förrän ett. Ska ändå till mamma om en stund och hjälpa till med annat. Först tänkte jag att vi tar ett egopics-matathon!


lite förändrig?!

Puss

fredagen den trettonde

Ansiktsbehandlingen gjorde sjukt ont! Men vi får väl hoppas att "ska man vara fin, får man lida pin" gäller med det här också. Sen packade jag hos mamma & åkte till huset. Där åt jag god lunch och städade sen ur mitt rum. Tapeterna är verkligen gräsliga (och det är vass på en vägg, höhö) men de ska bytas ut så fort mamma och Janne får tid.
När allt var rent flydde jag bort till Linnéa där det var mys i uterummet med jennifer, emma, malin, camilla och linnéa såklart. När hon skulle göra annat och camilla åkte hem gick jag, emma, malin och jennifer bort till skolan och var där utanför och töntade oss. Hahaha.

Nu ska jag ta det lugnt resten av kvällen, det kommer bli en lång helg med flytt och bilresa.



bilder från innan när jag lekte lite med william. Har inte träffat honom på över två veckor!

Puss!

lever livet

Uppe tidigt idag & är inte trött! Tog en dusch precis när jag hade vaknat så nu känner jag mig som en ny människa. Ska om en stund iväg på ansiktsbehandling som jag fick av mamma i födelsedagspresent, har aldrig fått beställt någon tid innan. Men det ska bli skönt iaf!
Efter det ska jag hem en snabbis hit till mamma och packa lite till värmland (blev inte gjort igår hehehee) innan jag åker vidare till huset för lunch och lite städning i mitt nya rum. Sen måste jag på något sätt få mina saker till pappa, men hur är en oskriven histora...



Jag saknar min Julia!!! Du har varit borta alldeles för mycket i sommar, kom hem! ♥

skulle berätta lite om värmland...

Jag håller mina löften så nu ska ni få höra lite om den planerade värmlandsresan!

Min familj har genom min låtsasmammas släkt en del av ett hus i värmland. Det är jättegammalt & ligger långt ute på landet ganska nära en sjö. Det finns egentligen inte så mycket att göra där om man är där ensam, men denna gången ska Linnéa och Malin följa med så jag vet att det kommer att bli väldigt roligt!
Vi planerade i eftermiddags vad vi skulle ta med & det kom upp flera spel & några filmer på listan, bara ifall det regnar. Annars ska vi väl bada i sjön, plocka svamp & fiska. Hahaha det låter som värsta pensionärerna! Men ibland är det faktiskt skönt att komma bort från stan & allt folk. Där i värmland finns det inte en människa i närheten så man kan sjunga opera, skrika & vara hur galen som helst utan att någon annan än fåglarna tittar.




Vackert, vackert. Nu ska jag spela spel med la familia & sen sova sista natten på brearedsvägen. Puss!

godmorgon fixardag!

Idag ska mycket bli gjort och jag hade planerat att gå upp tidigt. Det gick lika bra som det brukar när jag planerar det. Jag låg och tänkte på hur mycket jag måste hinna med de kommande tre dagarna och mitt huvud sprack. Jag har liksom knappt haft något alls som jag varit tvungen att göra på hur länge som helst så när det kommer många saker samtidigt blir det jobbigt för lilla mig.
Men planerna för dagen är iaf sånna här:

• Packa lite mer i rummet (flyttar om två dagar, hjälp!?)
• Planera packning till värmland med Linnéa och Malin (mer om det senare!)
• Börja packa till värmland.

Låter kanske inte så mycket när man radar upp det sådär, men alla punkterna kommer ta sin tid!

rainy day

Hej alla fina!

Idag har jag försökt ignorera både att det har spöregnat hela dagen & att det bara är 11 dagar kvar av sommarlovet. Det visade sig att båda sakerna var väldigt svåra att  glömma eftersom att byxorna tog ganska lång tid på sig att torka efter cykelturerna till & från Camilla. Vad sommarlovsslutet beträffar är det i bakhuvudet hela tiden. Men jag fortsätter att ignorera det, man kan inte njuta helt av de sista dagarna om man tänker att det snart är slut.
Jag, Linnéa, Jennifer & Camilla flydde regnet och satte oss i Camillas uterum. Där spelades spel & pratades om allt mellan himmel och helvete. Riktigt mysigt!




några skönheter som bor på framsidan.

Puss!

inte nostalgisk



utsikten från mina fönster just nu.

Nu är det verkligen inte lång tid kvar tills vi flyttar. Mitt rum består mestadels av flyttlådor och jag kan inte låta bli att titta ut genom mina fönster med jämna mellanrum. Om ni tittar till vänster på den första bilden så kan man faktiskt skymta havet & Läjet. Det är nog mest det jag kommer sakna från brearedsvägen, inte utsikten, men närheten till havet. Även om vi bara flyttar upp till träslöv så är det inte samma sak.
Dock kommer vi att få en mycket mysigare (& större) trädgård, mer plats och så i det nya huset. Mycket närmre till skolan och alla andra också, jag har ju bott lite off här borta. Så även om det mesta kommer att bli bättre när vi flyttat kommer jag sakna vårat lilla radhus. Och resten av breared också faktiskt.

bara en dröm ...



Jag går runt vid en hästhage med Malin, Jennifer & jättemånga andra från furuberg, innebandyn mm. Helt plötsligt kommer det fram en flock rådjur i hagen. Strax kommer en stor räv springande från skogen & börjar jaga rådjuren (räven är väldigt stor, mer lik vargarna i New Moon). Julia Ögren kommer ridande på en häst & försöker jaga iväg räven men den bryr sig typ inte. Då helt plötsligt kommer en leopard springande i hög fart & även den börjar jaga räven. Och helt oväntat kommer en stor örn & lyfter upp hela jävla leoparden som är typ dubbelt så stor som den själv. Både jag och Jennifer skriker "FRAM MED KAMERAN, MÅSTE FOTA TILL BLOGGEN!" i kör. Då kommer pappa gående & säger att vi ska följa med honom till Socitén och kolla på aporna på taket....

Ganska glad var jag av att vakna idag. Drömmen var ju helt jävla sinnessjuk! Hahahah


Nu ska jag göra mig i ordning & sen drar jag mig till Camilla. Har inte träffat den tjejen på flera veckor känns det som!

PUSS

skum

Gud vad dagen har varit underbar!
Vi kan säga att det hela började klockan 2 då jag, Linnéa, Emma, Malin och Jennifer träffades och åkte till stan. Vi tittade i lite affärer en stund & köpte sen varsin frapino och satte oss i Engelska parken och myste. Sen såg vi att det flög skum lite här & var i luften. Vi gick till torget där fontänen var helt överfylld med skum. Hahaha.
Vi gick hemåt, men ångrade oss lite, så vi satte oss vid dammen i påskbergsskogen en stund istället. Sen efter ett toa-besök på vallen (haha) åkte vi ner till stan igen (fast jennifer åkte hem). Vi gick till kvantum & köpte lite godis och drog oss till den nya Mexikanska restaurangen där vi åt god mat. Efter det gick vi ner till fästningshörnan med vårat godis och pratade & så.







favoritväska, favoritskor, favoritbyxor




Puss på denna fina dagen!♥

stadennnnnnnn



linne - h&m
skjorta - gina tricot
shorts - gina tricot
ring & örhängen - paris


Hej på eeeeeer!
Jag är redo för en eftermiddag på stan med mina tjejer! Sitter och lyssnar på Joshua Radin (spotify-länk) med hög volym. Den känns som att hans album "Simple times" skulle kunna bli hösten 2010's Melissa Horn. Riktigt mysiga låtar!

Puss

dubbelt grattis!

Idag är det två stycken som fyller år & som självklart ska få ett grattis här i bloggen!

Först är det min lillasyster Ida som fyller 6 år. Hon fick ett Nintendo DS i morse & hennes min var :D. Carl (min åtta-åriga bror) som också vill ha ett sånt hade ungefär den är minen D:. Hahaha. Men i alla fall, Grattis gumman!



Och så är det Märtha som fyller år. Hon fyller 16 och ska sjävklart ha ett grattis hon med!
Grattis Märtha, hoppas du får en bra dag!


Den fina bilden är lånad från facebook.


Nu väntar släktkalas för Ida. Puss!

ensamhet

Visst lyckades jag få rubriken att låta ganska tragisk? Vädret är hemskt så därför känner jag mig lite seg. Visst kan det väl inte vara höst redan?

Igår var jag som sagt med malin på kvällen, vi var ute och gick, pratade och lite så. Det var mysigt.
Idag har jag först sålt aftonbladet och sen mest hållt mig inne för regnet. Passade fortfarande dippie så jag höll mig hemma hos pappa med en bok. Runt halv fem kom Linnéa som har varit på cup i helgen. Vi satt och pratade mest om det & även lite annat. När hon åkte vid halv sju kom mamma och hämtade mig. Nu, efter lite grejer på vägen, har jag äntligen fått lite mat i magen (hade inte ätit annat än en macka sen frukost...).

Imorgon ska jag fira min kära lilla syster som fyller år. Puss

hundvakt

HEJ!

Igår kväll var jag hos Malin. Hon, Jennifer och jag spelade spel, åt glass och hade mysigt. Blev väldigt mycket skratt också kan jag säga... Jag hade ingen kamera med mig, men kolla Malin & Jennifers bloggar (länkade i sidan). Ärligt talat har jag inte hunnit läsa dem, men de kanske har bilder.

Idag har jag varit i huset med mamma, Janne och Dippie. Jag är nämligen hundvakt för henne i helgen när pappa & Åsa inte kan gå ut med henne. Har målat en vägg, hjälpt Janne lite med köket & rensat lite ogräs.
Nu ska jag snart cykla bort till huset igen där Dippie är kvar med Janne & sen hem till pappa. Sover där i natt för att slippa cykla dit imorgon ändå för aftonbladet. Ikväll ska jag nog ut lite med Malin också.









Puss!

shoppat i ösregn

I förmiddags var jag & Hanna på stan för att köpa present till lilla Ida som fyller år på måndag. När vi kom ut från gallerian var det världens ösregn! Regnjackan läckte in & exakt allt man höll utan skydd i två sekunder blev genomblött. Usch!
Vi fick i alla fall köpt present till henne & jag gjorde ett riktigt kap! Ett par shorts i chino-modell. Har lite halv velat ha sånna ganska länge, men nu när jag hittade ett par på rean som kostade 49:- istället för 299:- slog jag till. Vem skulle inte gjort liksom?



beroende är kanske fel ord ...


Vet inte riktigt om jag ska ta bloggpaus igen? Fast i och för sig behöver jag ju inte göra det, jag menar det är min blogg och jag bestämmer exakt när jag ska uppdatera. Men ändå om jag försöker tänka så känner man pressen, att jag måste uppdatera varje dag. Liksom att man är beroende, eller tvungen är kanske ett mer passande ord. I alla fall tänker jag bara uppdatera exakt när jag vill & känner för det i framtiden, annars kommer det inte hålla. Man kan inte alltid ha roliga saker att skriva om & själv tycker jag att det är bättre att inte uppdatera än att skriva om tråkiga saker. Som nu då. Typ.

Puss på er.

om ni inte vill gå in på bloggen flera gånger om dagen när jag inte har uppdaterat är mitt tips som vanligt att skaffa bloglovin och lägga till min blogg där.

-nej, jag är inte död

Hade bara lite omedveten bloggpaus igår. Ni kanske undrar hur man kan ha en omedveten paus, så jag kan förklara:

• Man har fullt upp hela dagen med att plocka ogräs & vara med Malin och Camilla i det nya huset.
• Sen när man kommer hem på kvällen är man lite trött & hela kroppen svider för att man har bränt sig i solen.
• Då orkar man inte göra något annat än att ta fram en bra bok & visst råka fastna i den.
• Sen när klockan är halv ett är man trött  och gör sig i ordning för att sova.
kommer man på att man inte bloggat. Vem känner för att göra det då liksom?

mini



Även idag har jag varit i det nya huset. Linnéa och Jennifer kom förbi en stund också. Vi fikade, pratade, hoppade och gick runt lite. Det var mysigt. Vi gick till pappa också, så att jag kunde hämta min longboard & de fick se mitt nya rum.
Sen gjorde jag & Hanna ett ryck med allt ogräset. Vi fick bort en hel del & det gjorde stor skillnad. Även om vi höll på lite mer än en timme är vi långt ifrån klara. Det blir helt enkelt till att fortsätta imorgon.
Nu ska jag bara ta det lugnt. Har blivit så många kvällar, vilket är lite tråkigt... Menmen.

Puss

kokar potatis


potato heart

Tjeeeeeeeeena!
Hur börjar man en dag som denna om man inte skalar potatis? Jag har ingen aning, måste jag säga.  Blev lite glatt överraskad när jag såg den vackra potatisen på bilden, söt va? ;)
När potatisen är klar ska jag göra mig i ordning och sen cykla bort till det nya huset. Det är där alla ska äta potatis, jag brukar inte äta det till frukost om ni undrar.
Jag vet inte riktigt vad jag kan hjälpa till med där, förrutom maten då, men jag ska kolla. Mamma sa något om att vi skulle måla nån vägg. Det blir nog bra, I guess.

Puss

blue sky






todayy


linne - gekås
shorts - h&m
ring - paris


Hela min dag har spenderas i det nya huset. Vi ska nämligen flytta dit när allt är i ordning. Men det blev inte mycket mer gjort än att köpa studsmatta & sätta upp den. Måste säga att Carl & Ida är överlyckliga & jag tycker inte heller att det är helt fel. Sen har jag varit på vårdcentralen och tagit andra Gardacil-sprutan. Jag blir påmind efter varje gång om hur mycket jag hatar sprutor, men tur nog har jag alltid glömt det inför nästa, haha.

Nu ska jag & mamma iväg till huset igen alldeles strax, puss!

Grenå

Nu är jag hemma efter några underbara dagar i grannlandet i sydväst. Jag & Malin har haft jättekul hela tiden även om vädret inte varit det bästa hela tiden.

Fredag: Malin och hennes familj hämtade mig & vi åkte till färjan. Det blåste storm & båten gungade ganska mycket men till sist kom vi fram. Vi åkte till stället där vi skulle bo (en internatskola för elitfotbollsspelare).  Vi var där en stund & spelade spel och sånt. På kvällen åt vi mat på en mysig restaurang inne i Grenå.

Lördag: Jag & Malin åkte in till stan och gick i affärer efter frukosten. När vi kollat klart i alla affärer (Grenå är en ganska liten stad) blev vi lite flummiga. Vi la oss i en "skylt-hängmatta" som stod utanför en affär och sjöng Sveriges nationalsång för full hals. Alla glodde & skrattade åt oss & man kunde nästan höra dem tänka "dessa svenskar" haha. Har knappt haft så roligt i hela mitt liv ;). Sen kollade vi på fotbollsmatcher. Både Malins lillebrors finalmatch och gif:s 96-killars semi.
Kvällen tillbringades där vi bodde med spel, kortleks-spående och mys.

Söndag:
Vi packade ihop allt i rummet & åkte sen till en väldigt mysig liten stad som heter Ebeltoft. Där gick vi runt och kikade på mysiga hus, åt glass och tittade i en mysig affär innan vi åkte mot färjan.


vi fick väldigt fina hattar på färjan ...



vårat rum innan vi hade möblerat om.






vi åkte förbi stranden lite snabbt på fredagen.