Millie & Dippie

just det! jag sa ju att jag skulle ladda upp bilder på julias hund Millie, så här kommer några. Och ni har ju inte sett kort på min lilla älskling, så det blir några sånna med :)

söta millie för några veckor sen. ♥       (upplösning-mobilbild :P)

millie idag. ♥

som sagt dålig upplösning ...

och nu några bilder på min älskling, Dippie ♥

som valp, ca 3,5 år sen ♥

ganska nyligen.

åh, de är så söta! Synd att båda är tjejer ;)

imorgon ska jag till skolan och sen träna innebandy.

puss&hej ♥


hemma från Julia.

Hej igen!

nu har jag kommit hem från julia. Det var jättemysigt! Äntligen träffades vi alla sju i gänget utanför skolan. och som sagt är julias hund otroligt mysig! I alla fall, eftermiddagen i kort version;
Åkte till Julia, de andra kom och vi satt & gosade med Millie (julias hund) och pratade mm. :)
gick ut i "stugan" de har utanför huset (mer som ett litet hus :P) och satt där på loftet med spotify på & bara myste.
Supereftermiddag!♥

hejdå♥

laptopskin!

Ni vet sånna där stora "klistermärken" som man sätter på ovansidan av laptopen? Jag funderar på att önska mig ett sånt i födelsedags presen. Tänk va häftigt att ha en helt unik dator! Jag har hittat en hemsida där man kan köpa skins med coola motiv eller beställa ett eget foto som skin, för bara 169 kr. Jag tror att jag vill ha ett kort på min söta hund på min dator isf. Jag kanske drar ut henne i snön för att ta kort imorgon :) hemsidan hittar ni här.

lite exempel på skins man kan beställa (har lite bråttom så jag tog från startsidan :P)



erkänn fina!?

puss&hej ♥


så var det skola igen...

Nej, jag har inte tröttnat på att blogga efter 13 inlägg...

Men alla dagar känner man helt enkelt inte för att sitta vid datorn, som igår då. ;)

Men det som hände igår var att jag sålde aftonbladet & frös ihjäl (nästan iaf), va en stund hos Linnéa på eftermiddagen & kollade på avatar på kvällen. Den var grymt bra!


Idag vaknade jag klockan kvart över 6 (!) eftersom några gubbar skulle ordna en grej med öppna spisen i källaren där jag sover. Jättekul eller hur ...? Nej inte så, fast jag drömde en sjuk grej inatt. I drömmen medverkade bl.a farmor, farfar, sjukt läskiga spindlar, skelett med blommig klänning, lisa, hanna, en kille jag inte vet vem det är och en lärare på en körskola jag inte heller vet vem det är. Mer än så vill ni inte veta..

Men nu är skoldagen slut. Skönt! Mina lärare är ju snälla, ett oförberätt prov första dagen... jippi!

Nu ska jag snart till julia & hennes söta hund, jag kanske laddar upp en bild på den sen så ni också kan få börja "ååh, nej gud va söt, ååååh!" som alla andra... jag med :P

hejdå♥

warberg 96 - onsala 9-1

Hej alla!

Som jag sa i morse har jag spelat match & vart på kungsmässan idag. På kungsmässan hittade jag inget förutom en ögonskugga+läppglans från h&m.

Jag skrev resultatet av matchen som rubrik. För er som inte vet spelar jag i warberg 96, annars hade jag inte varit så stolt över matchen... haha. Stackars onsala som vi mötte, de har inte vunnit en enda match den här sesongen & vi leder serien... :) Jag gjorde faktist ett mål. Nämen gud vad jag skryter ... :P

i morgon ska jag upp tidigt och sälja aftonbladet. Det blir allt annat än roligt men det är goa pengar...haha

ha det bra!♥

God morgon!

Har ni sovit gott?

Det har i alla fall jag! Det var riktigt mysigt att sova i källaren, tro det eller ej ;)
Nu ska jag göra mig iordning & sen ska jag kanske till kungsmässan och spela match.

det blev ett snabbt inlägg men jag hinner inte mer, Puss&hej 


...

kom inte på någon passande överskrift ;)

Kollade på let's dance som jag sa, det var väl inte sådär jättekul precis... men jag hade inget att göra så det blev så ändå.

Pappa håller på att bygga om mitt rum (inte just nu men..:P) så just nu bor jag nere i källaren. Det är inte riktigt som en källare, för det är fönster & så men ändå... Men det är faktist ganska mysigt att sitta här i min stora flanellpyjamas och pälstofflor :)

Jag har bestämt mig för att gå och lägga mig ganska tidigt idag, även om den tidiga matchen igår blev inställd som jag läst i ett mejl innan. För eftersom att jag säljer aftonbladet på söndagar kommer jag inte ha sovmorgon igen förrän nästa lördag. suck att skolan börjar på måndag :P

så nu ska jag nog gå och lägga mig om en stund och sova många timmar inatt. I morgon ska jag spela innebandy match och kanske åka till kungsmässan. Det blir kul! haha

Ses ♥

8 januari

oj vad en dag kan gå snabbt!

Jag, hanna & Lisa ( min kusin/kompis/systers bästa kompis) åkte med pappa till falkenberg i morse.
I falkenberg bor farmor & farfar.

Jättetrötta var vi när vi kom dit vid kvart i 8 i morse, vi började med att äta frukost med dem.
Sen efter det, som alltid när vi är hos farmor och farfar spelade vi spel. Det bara blir så och det är väldigt kul!
sen hjälpte vi dem med deras dator & sen hade vi inget att göra.

Någon kom på att vi skulle sortera lådorna med målarböcker, teckningar och bokmärken som vi lekte med när vi var hos dem när vi var yngre, så det gjorde vi!

Högar med gamla målarböcker & teckningar av konstiga saker blev det! Jag hittade an teckning av en rosa flodhäst som jag tydligen har målat för många år sen. Det är så kul att titta bland gamla saker!

Och sen var det ju bokmärkerna. Det är kanske lite gammaldags men när vi var 5-9 år kanske hade vi jättekul med alla bokmärkerna. Alla hade varsin liten låda och ett album och massa fina bokmärken som vi bytte med varandra. Som vi skrattade när vi kollade på dem igen! Det kan inte ha varit jämna bytesaffärer för hanna hade 40 med barbie & lisa bara 21 haha. Och lisa hade 29 st likadana änglar medan jag och hanna bara hade varsin...

Och så var det små gubbar & gummor, de var inte fula men inte heller lika fina som de med  nalle puh. Jag hade typ 4 av varje av dem, och inte en enda med bamse. Det märks kanske vem som är yngst och hade minst att säga till om!? hahah men Idag har vi ordnat så att alla har några av varje :)


Jag glömde kameran i pappas bil så det blir inga bilder men hanna kanske har några, kolla länken syrran.

Nu har jag i alla fall kommit hem till pappa igen. Som ni kanske har märkt bor jag varannan vecka :P
Här har jag världens sötaste hund & lillebror som också är söt ibland ;) Dem har jag inte träffat på en vecka så nu ska jag mysa lite med dem. Senare ikväll tror jag att jag ska kolla på lets dance och se ifall det är någon kul med :)

ha det så bra!♥


Igår kväll

Hejhej här kommer lite av de bilder som jag tog igår, ni får inte se alla! haha...


gårdagkvällens outfit. ganska vanlig :P

alla fina tjejer som va där, linnéa, emma, malin, julia & jennifer!♥

snygga linnéa

snyggingarna!

det finns fler bilder men jag vet inte om jag får lägga ut dem... lyckad kväll iaf!

god natt.

Nu har jag kommit hem från jennifer, det var sjukt kul & galet!♥ Har tagit massa fina kort men jag orkar inte lägga över dem så ni får se dem imorgon. i morgon blir det dålig uppdatering för då ska jag, hanna & lisa åka till falkenberg och hälsa på farmor och farfar. men vi ses imon kväll! hejdå♥

Hej!

Nu har jag skaffat en blogg igen!

Jag hade ju en blogg för ungefär ett år sen men den gick det som det gick med... Så nu testar jag igen!

Denna bloggen kommer handla om mig, vad jag gör om dagarna, tycker & tänker och lite annat. Får inte alla ni supertankar ibland, typ "detta skulle bli ett jättebra blogginlägg!" ... inte de? nehe men det har i alla fall jag haft lite ibland den sista tiden, så nu kommer de tankarna ut i bloggform!

ha det så bra!