baka baka liten kaka



 Underbart att sluta 13.20 på fredagar! Så jag kände mig lite tvungen att baka en (uuuunderbar) äppelkaka att överraska mamma med när hon kom hem från jobbet. Ganska så uppskattat som ni kanske förstår, hihi.
 
Efter fikan åkte jag & mamma ned till stan och köpte bebiskläder till en av mammas kompisar som har fått en liten dotter. Dessutom köpte vi hårfärg till mig, mohaha här ska det ske förändring!
 
Nu tänkte jag ta något att äta. Alla familjemedlemmar har lämnat mig ensam en liten stund så jag får väl äta fredagsmiddag i min ensamhet... Haha fy vad tragiskt det låter. Men ska i alla fall träffa några tjejer senare, så jag ska nog överleva!
 
Pusshej!

helg!



// Tröja - Gina Tricot // Klänning - H&M //

efter tisdag kommer solsken




/ F r u k o s t  p å   e s p r e s s o  h o u s e  m e d   g o d i n g a r n a  /  m i n  ä l s k a d e  m a c b o o k  /
 m a t t e p l u g g  +  t a t u e r i n g  g j o r d  a v  l i l l a s y s t e r  / j a g  i d a g  ( n y  b l u s  f r å n
 v e r o  m o d a ) /  f i n a s t e  h j ä r t a t  /  k v ä l l e n s  m a t  s o m  j a g  &  m a m m a  f i x a d e ,
 k o m m e n t a r e r  ö v e r f l ö d i g a . .  /

Åh, snälla någon, ge mig helg!

chillar

 
Vad gör man när man helt oväntat får 4,5 timmars håltimme? Jag, ellen, emilia, henny och amanda åkte ned till mignon och åt en grym lunch bestående av tacopanini och salladsbuffé. Så himla gott! 
Just nu sitter vi i ett grupprum och pluggar lite & leker med våra macs. Måste tillägga att jag och Ellen lätt är snyggast i stan på dessa bilderna. 
 
Matchen igår gick förresten jättebra. Det var skitkul att spela och vi tog hem en vinst med 8-1. Gissa om man blev taggad för sm?!
 
Haha och förlåt för att jag lovar att jag ska blogga hela tiden, utan att göra det. Bilderna kommer nog ikväll... (men ha inte för höga förhoppningar dudes! ;)
 
Pusshaj

stolt mac-ägare!

 
Idag har även teknikprogrammet på PS fått sina efterlängtade macbook pro, herregud vad fin den är!
 
Jag får förresten ursäkta för att uppdateringen är som den är, jag har ganska fullt upp för tillfället. Långa skoldagar och en hel del innebandy har gjort att jag varit en zombie när jag väl är hemma. Men jag har ett par bilder från helgen som jag tänkte lägga upp sen, ge mig bara en halvtimmes powernap! ;) Ikväll väntar träningsmatch mot capricorn, TAGGA!!!

min sommar

 
Min sommar blev inte alls som väntat, men ändå var den otroligt bra! Höjdpunkterna var såklart stockholm, marstrand och grekland, men det var mycket annat som nästan nådde den nivån (tältning, fester, myskvällar, stranddagar (få men underbara) och andra små randomsaker). Bilderna har jag lagt undan i sommar, för att ha lite som speglar varje minne.
 
Tack till alla fina som gjort min sommar så himla bra!

verkligheten springer ikapp

blus - gina tricot // jeans - b-young // armband - köpt på den grekiska ön ithaka
 

Igår kickades höstterminen igång med upprop, klassindelning och pinsamma tystnader. Jag är numera en av 28 i 12TEC, teknikprogrammet för er som inte vet. Det är verkligen en nystart, eftersom att Fredrik är den enda i klassen som jag känner, och det känns faktikst väldigt bra. Men det blir tufft med låånga dagar (8.10 till ca 16.00 tre av fem dagar).
 
När jag kom hem idag gjorde jag en egen latte, riktigt god men jag får nog öva lite till innan den ser ut som en köpt, haha. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på fram till träningen klockan 19 ikväll, men det ska nog inte bli några problem att få tiden att gå!
 
Puss
 

Instead of a postcard

 

Veckan i Grekland var helt underbar. Vi bodde på ett supermysigt hotell i en genuint grekisk "stad" (genuint = höns & dragspelare i huset bredvid hotellet, getter på vägen, uuuunderbar grekisk mat med mera). En dag cyklade vi till en by som låg 1,5 mil bort, vatten över huvudet men ändå värt blir sammanfattningen på den dagen eftersom att stekande sol, motvind, 35 grader och många uppförsbackar tröttade ut en litegrann... Båtutflykten var ett äventyr som man kanske inte glömmer i första taget. Sjukt bra uppladdning inför skolstarten säger jag bara.
 
Hörs mer imorgon om nuläget (och en liten överraskning!) puss
 
 

ha det så bra, jag drar

 
Helgen har varit bra på många sätt med sommarens sista arbetspass, glass på tre toppar & en cykeltur på landet med Camilla, Isabelle och Sandra, godis och filmmys med de två sistnämnda och packningssällskap av Linnéa.
 
Men trots att jag har så många fina vänner här hemma i varberg, så har det nog aldrig känts så bra att säga:
 
Nu drar jag till Grekland med Hanna och mamma i en vecka. 35 grader, sol, bad och grekisk mat väntar & jag kommer inte längta hem ett dugg. Ha det så bra, jag drar!

värdefulla ord

 
Jag tar ett varv runt jorden bara för att få tillbaka min vän
men sakerna vi gjorde kommer aldrig kunna göras igen
 
Det var längesen vi sågs ändå känns det som igår
Nog jag minns dig som den bästa av vänner man kan få
minns hur livet var en efterfest, skål bröder
och mottot var att gränsen, den är till för att gå över
 
Vi sprang, för det är kul när det går snabbt
men nu känns det som i efterhand. det slutade för snabbt

Det var vi mot världen, vi var oskiljaktiga
våra drömmar var stora och vi gjorde ord till handlingar
Så ja, kämpa för de drömmar som du hållt vid liv
glömmer aldrig bort din tid, svävar bort i nostalgi
 
RMK & toppen - tar ett varv mot jorden.

tre dagar kvar!

 
Åkte till stan med Hanna i förmiddags & kom hem med en grå t-shirt och tre små söta ringar från gina tricot och fyra böcker som jag lånade på biblioteket. Vet inte riktigt vad jag kommer känna för att läsa på flyget och lata dagar vid poolen eller stranden (nejnej, försöker inte göra er avundsjuka...!) så jag lånade lite olika.
 
Nu hade jag väl egentligen tänkt göra en packlista och städa upp på mitt rum som ser förjävligt ut... Men man kan ju inte missa sveriges semi i handboll så nu tänkte jag bänka mig framför tv:n! Pusshej!

stor dag

 
Igår fyllde min fina syster åtta år och med risk att låta som en gammal faster så måste jag säga att tiden går förjävla snabbt!
 
Detta firades såklart flerfaldigt med sång & presenter mitt i natten (klockan 9.00.. ;), flagghissning,  tacos & en grön prinsesstårta med rosa insida. Vilken åttaåring skulle inte bli glad för det?!
 
Senare blev det träning för min del och det var riktigt kul. Samspelet i det "nya" laget börjar bli bättre, eller i alla fall existera, haha. Framåt tio var jag sedan klar med att duscha och så, och mötte upp Ronja för en tur till torget där det var utomhusbio. Som ni kanske hör så var det lite annorlunda, men go film (en gång i phuket) och roligt sällskap är ju aldrig fel utan snarare ganska grymt!

red lips

ovan ser ni mitt utseende idag, inköpen på gekås, Ida och hennes kompisar & mina fina kolakakor. Stolt över att ha köpt ett eget usb-minne, haha!
 

Försöker njuta det sista av sommarlovet, men vädret tillåter det tyvärr inte. Men innebandyträning, en massa os-tittande, jobb, avskedspromenad med Malin som nu har dragit till varmare breddgrader, bakning av kolakakor & prinsesstårta till min lilla prinsessa som fyller åtta imorgon och lite presentletande till henne med mamma har gjort dessa två dagarna riktigt mysiga. Nu tittar jag på morden i midsomer (sommartradition som jag helt glömt av i år) och lite senare ska jag nog fortsätta att kolla desperate housewives precis som föregående natt.
 
Men nu är pausen slut så jag ska återgå till tv:n, puss!
 
 

på topp

Min fredag bestod av os-tittande innan jag åkte till Isabelle & åt tacos med henne & Camilla. Malin kom förbi en stund med & vi var ganska tjommiga som vanligt.. ;) Sen sov jag & Camilla där, mysigt mysigt!
I lördags drog jag, Camilla och Isabelle till stan och kollade runt & fikade på espressohouse. Espressofrapino med chokladsås i, magnifikt!
På kvällen taggade samma tjejer som dagen innan upp & fixade oss hemma hos mig innan vi drog vidare till Emma med förgrogg med goa människor innan fler kom & festen drog igång! Bra kväll det där!
 
Igår stod jobb, släktkalas & lite chillande i camillas uterum för sysselsättningen och idag drog jag & Issa till Gekås. Fick köpt ganska mycket nödvändiga saker, skräll att inte komma därifrån med massa skit! Kan visa en del av köpen senare eller imorgon.
 
Njut nu av dessa bilderna! Dock fick jag inga bilder i lördags kväll, förrutom den fina på mig & Isabelle..
 

spread some happiness

 
Sådärja! Jag gjorde dessa bildcollagen för över en månad sen men först idag har jag fått fixat klart min fotovägg. Åh vad nöjd jag blev! Nu är jag helt klar med mitt rum, eller jag vet i alla fall inget för tillfället som jag vill ändra.
Dessutom köpte jag en ny jacka, inte exakt den jag lade upp bild på men en liknande. Himla nöjd med den med!
 
Träningen var väldigt rolig & ganska så jobbig med. Inte helt fel att mötas av nybakade scones & te av mamma och Janne när jag kom hem.
 
Nu ska jag återgå till os-tittande, jag tröttnar aldrig! Puss

favorit

Hittade min kära vän längst in på vinden, så ikväll ska träningen gå galant får vi hoppas!
 
Igårkväll förade jag, Louise, Thea, Elin och Stina hemma hos Louise innan vi åkte till Emma där det var fest. Mycket nya människor men även några kända ansikten hittade man där & jag hade en ovanligt bra onsdagskväll!
 
Nu ska jag strax möta upp Linnéa och sticka ned till stan med henne. Har ett litet ärende som ni ska få ta del av senare! Ikväll står det innebandy på schemat & jag är lika taggad som alltid. Fyfan vad jag älskar den sporten!

lillördag

 
Idag började jag dagen med att dricka kaffelatte med min kära hund på altanen. Sedan packade jag ihop mina saker och åkte till mamma med Malin som sällskap. Umgicks lite med henne innan jag åt lunch med mamma för att åka till Malin & träffa henne igen. Vi bakade världens godaste chokladbollar & drack kaffe. Haha lite tantstyle, vi vet ;)
Sen gick jag och mamma ut i skogen & plockade hallon & blåbär som jag åt i filen till kvällsmat, så jäkla gott! Ikväll ska jag fira lillördag med härliga människor, ha det fint!