¡vamos a españa!

Väskan är (nästan) färdigpackad & jag är hur taggad som helst! 1 vecka i sol och värme, långt ifrån allt vad facebook, skola och (förlåt) varbergare heter. Även om jag älskar min lilla stad så kan man inte bo i varberg utan att emellanåt hata allt som har med varberg att göra, haha. Ska bli så galet underbart att bara släppa allt i en vecka, och sen komma hem som en ny solbränd (?) människa!

Men nu ska jag njuta av en fredagsmyskväll med tjejerna. Kommer blogga igen när jag kommer hem, med massa bilder och inspiration.

Adiós mis amigos!

2 dagar kvar


Håller tummarna på att i alla fall lite av färgen jag hade i somras kommer tillbaka nästa vecka.

Just nu sitter jag i den sköna fåtöljen i vardagsrummet och fördriver lite tid. Janne ligger och sover i soffan bredvid, och annars är det ingen hemma. Även om jag älskar mina småsyskon (och min storasyster också för den delen, heheh) så är det guld värt när det är helt tyst och lugnt hemma.

Ska alldeles strax gå & byta om till träningskläder, träningen börjar om en halvtimme. Känns lika konstigt varje gång att cykla till träningen när det är kolsvart ute, men det är bara att vänja sig antar jag. Tränar tidigare och längre idag än vanliga torsdagar, vilket är sjukt skönt eftersom det blir lite väl sent att sluta träningen vid tio.

Längtar som bara den tills i övermorgon! Äntligen ska vi åka till solen, värmen och stranden. Hela veckan har varit ganska grå och kall så det känns hur härligt som helst att ha det framför sig. Dock måste jag verkligen börja packa snart! Skulle gjort det i eftermiddags så jag gjorde en lista med alla klädesplagg osv som ska med, men sen somnade jag istället för att leta fram kläderna, haha. Har väl fredagseftermiddagen planerad nu i alla fall, brukar förbereda resor flera dagar före men imorgon får det bli allt på en gång!

Ha det fint så ses vi säkert imorgon, men om inte så vet ni att jag kommer uppdatera när jag kommit hem igen, puss!

snygga


Sitter vid tv:n med min kära syster. Hon tittar på barnprogrammen och jag läser bloggar, himla mysigt! Träningen innan var inte så kul som det brukar vara. Vi hade målvaktsträning med alla barn- och ungdomslagens målvakter, och det blir alltid så himla drygt och långtråkigt. Tänk er ca 15 målvakter som alla ska ha typ 60 skott på sig, hehe. Men gymmet efteråt var kul!

Imorgon är det onsdag vilket betyder väldigt många lektioner och väldigt korta & få raster. Men men det är bara att bita ihop! Ska plugga lite med malin och linnea efter skolan & sen antagligen öppet hus på plusgymnasiet innan träningen.

Strax: top model och desperate housewives, peace!

sarahs nyckel


Riktigt chill dag! skolbio & bara två vanliga lektioner, och så att sluta 10 över 1 är inte helt fel heller!

Vi tittade iaf på filmen Sarahs nyckel. Den handlar om Sarah, en liten judisk tjej som bor i paris under andra världskriget. När nazisterna kommer för att hämta hela hennes familj och föra dem till koncentrationsläger gömmer Sarah sin bror i garderoben och låser. Bara hon har nyckeln och hon är snart långt därifrån.
Riktigt hemsk och sorglig, men ändå fin film!

Nu ska jag sticka och träna, puss!

monday


Bild tre av tre som jag tog i fredags



Denna helgen har bestått av massa innebandy! Vunnit en match och tyvärr också förlorat två. Men det var i division 3 & vi spelade väldigt bra så det var synd att så små marginaler skulle avgöra.

Idag var det skola igen. Efter att vi avslutat dagen med lite bus (heheh) så stack jag & malin till håstenshallen och jag köpte slingfärg (som sitter i just nu, håller tummarna att det blir bra!). Sen drog vi oss hem till henne för lite plugg. Har nog aldrig skrattat så sjukt mycket när jag pluggat innan, hahahah! Malin vi är bara för bra!

ta tag i min dag


Fick ett litet ryck igårkväll att fotografera så jag tog ett par bilder, bl. a. denna ovan & den i förra inlägget. Blev inget med tjejerna så jag var ju tvungen att fördriva tiden på något sätt!

Nu ska jag alldeles strax dra mig upp ur den varma sängen & börja packa. Först lägga undan lite sommarkläder till resan (är på väg till värmen om en vecka!) och sen packa till mamma och åka dit. Ska väl försöka hjälpa till att tapetsera rummet en del också, men jag har en känsla av att jag kommer vara med i vägen än uppskattad, hehe.

Tjugo i två är det sen samling & laget drar till Halmstad för andra seriematchen i div 3. Denna gången mot Nissan och jag är både nervös och taggad. Imorgon blir det seriepremiär i 2a-serien också, och jag ska tydligen spela center. Galet nervöst om något eftersom jag inte spelat center på match på drygt ett år!

Ha en fin lördag!

<3


mums



Helt klart dagens snygging! Eller jordens också för den delen. Måste vara guds vackraste skapelse?

eller?

myseftermiddag

Efter att engelska provet var avklarat gick skoldagen snabbt, även om den sista no-lektionen var riktigt plågsam, haha.
Stack ner till stan & firade helg med fika på café ströget med Camilla & Julia. Riktigt mysigt & galet god dumlekaka.
Nu har jag nyss ätit fredagsmiddag med familjen. För en gångs skull var min snart fyraårige lillebror tyst och lugn vid bordet, lovar att vi inte haft en sån här trevlig måltid på två år! Haha, nä men nästan i alla fall.

Nu får vi se om jag sticker till Camilla för en lugn kväll med samma tjejer som i eftermiddags eller om det blir myskväll hemma istället. Match imorgon, taggaa!

Puss!

words





Spanskaprov avklarat, pluggat klart engelskan, träning 20.30 - 22.00. Powernap nu, godnatt!

bra pluggat (...)



Jag & Malin hängde med Linnéa hem för att plugga till spanskaprovet imorgon. Dock hade vi så mycket att prata om så vi sköt fram pluggandet & fick till sist ihop det till 10 minuter plugg. Heheheh.
Men jag tror jag kan spanskan så det är luuungt. Tränade sen & nu blir det grey's, Puss!

mitt i desperate housewives

 

Spenderade eftermiddagen i soffan med favoritmalin & stack sen och tränade. Det var en rolig träning med jäkligt jobbig fys i gymet efter. Nu har jag duschat, ätit och kollat topmodel. Då finns det ju bara en sak som saknas för att tisdagen ska bli fullständig: Desperate housewives!

 

Puss!


snart sova



bild från igår.

Träningen gick väl sådär, himla lätt att känna sig felplacerad bland alla duktiga spelare i damlaget. Men kul och jobbigt var det i alla fall.

Just nu ligger jag i sängen under duntäcket & två filtar. Galet mysigt och varmt! Fryser konstant i skolan, funderar på att ta en riktigt tjock kofta imorgon. Hehe nu vet ni. Mitt största problem just nu är att min kalender är fylld med 6 prov de kommande veckorna och att jag vill sova nu men har inte borstat tänderna än. Orkar inte med det där första problemet men ska försöka ta tag i mitt liv & dra mig till badrummet nu.

Fy fasen vad skönt det ska bli att sova, godnatt!

jeans



Körde på jeansvästen från h&m, beige tröja från zara, halsband från jc & egengjort, svarta jeans & knut i håret på det idag!

Pluggat hela eftermiddagen & nu ska jag alldeles strax sticka iväg och träna. Traning med dam ibf idag, jäkligt kul!

Hörs mer sen, puss!

longingly dreaming



Om 2 veckor är jag långt ifrån kylan, skolan & allt annat som hösten innebär & jag kunde inte längtat mer, vill åka nu nu nu!

Med detta säger jag godnatt & kryper ner i min renbäddade säng. Puss!



Mistakes are painful when they happen,
but years later a collection of mistakes are called experience
and they lead us to success.

min lördag

 

Satte igång med rummet en gång för alla! Målarfärgen som skulle vara i taket fick även dekorera de deprimerande väggarna som ni ser på tredje bilden, hehe. Dock åker tapeter upp nästa helg så snaaart kan jag äntligen känna det som mitt eget rum (hatar tapeterna som är nu så jag har bara varit i rummet när jag sovit hela året vi bott här, haha).


Sedan blev det första seriematchen i divison 3. Vi mötte vinbergs damlag där en 47-åring och en massa andra 20plussare spelade. Vi förlorade med 5-1 men var ändå nöjda med matchen. Låter kanske konstigt att vi förlorade med så mycket & ändå var nöjda, men vi spelade riktigt bra & hade bara en himla otur med skotten.

 

På kvällen blev det tjejkväll med favoritbrudarna hos Louise. Kvällen bjöd på tacotallrik, skratt, dans, prat & lite annat. Jäkligt lyckad kväll!


it's right in front of you



Det blev en bloggfri vecka, fråga inte varför. Har inte haft något alls i skolan så jag har väl chillat för mycket, I guess. Kan dock inte komma på nån stund denna veckan som jag inte gjort något alls. Nä nu ska jag sluta va så förvirrande, haha.

Lite snabbt vad jag hittat på denna vecka låter ungefär såhär: filminspelning i skolan, träning med damerna, lite mera träning, chillande med tjejerna, wic-match med Ronja & Amelia, nedpackning av rummet (äntligen ska vi sätta igång & tapetsera osv!) och lite mera träning.
Kom hem från veckans sista träning för några timmar sen, och fick en sån energikick att jag aldrig kommer kunna somna. Borde sovit för länge sen men jag är så taggad på denna helgen att jag inte kan. I-landsproblem big time!
Imorgon efter skolan ska jag & isabelle först planera lite och sen hålla i en träning för min lillebrors innebandylag. Det ska bli jäkligt kul men lite nervöst med, tänk om de är bättre än mig? Hehe får hålla tummarna att det inte är så!
Taggar första seriematchen i division 3 på lördag också! 3 x 20 min effektivt spel & spelare i alla åldrar blir det, ganska stor skillnad mot flickserierna vi spelat i tidigare med max 93:or och 3 x 15 min oeffektivt (heter det så haha?)... Lite småläskigt det med men jävlar vad kul att spela seriematch!

Nu måste jag försöka somna, annars blir det nog en tuff skoldag imorgon. Lilla jag är van vid min skönhetssömn & när den uteblir så blir det kaaos, heheeh.

Puss & godnatt!

millas night

 

Hela dagen & kvällen igår var väldigt mysiga!


Först firande av farmor med massa mat & så i falkenberg. Sen en promenix med malin & hunden, har alltid tusen saker att prata med malin om, haha.
Sen var det dags att fira Camilla & hon hade fixat jättegod mat, brownies att döda för & en riktigt go kväll. Vi satt och pratade, gjorde lite galenskaper & tittade på stjärnfall (såg 18 stycken, gaaaaalet!).

Ännu en gång tack, Camilla! ♥

dagens låt



Den svenska björnstammen - Guld

freeedag



Äntligen två underbara lediga dagar!

No-provet avklarades & jag och Camilla firade helgen med designande av hennes blogg & sedan lite bakning. Bloggen blev sjukt snygg om jag får säga det själv, och det får jag eftersom att det är snyggingen på headerbilden som gör det hela så jäkla snyggt! HÄR tycker jag ni ska klicka & kolla in Camillas blogg!

Nu ska jag strax fixa till mig lite & sen blir det myskväll med några av tjejerna hos Linnéa. Bara jag kan få tag på henne, hehe.

Imorgon står det födelsedagsfiranden på schemat. Först lunch hos farmor & sen tjejmiddag hos Camilla, perfeeekt! ♥

6 oktober 2011

Ingen lyckas överraska sin syster som jag! hohoho...


Oj vad bloggen har blivit bortglömd i veckan! Trodde faktiskt att jag hade bloggat någon gång sen i söndags, men tydligen inte. Mycket just nu, haha.

Sen ni senast hörde av mig har jag tränat massor, ätit en kanelbulle (och lite annat också, hehe), pluggat, vart med malin och bakat riktigt läckra kärleksmums med henne och linnea som tyvärr skulle säljas för att tjäna pengar till klasskassan.. ;)

Idag har jag & malin fixat & donat litegrann (hemlis med vad, hihi) och vi hann även plugga en del.

Ikväll blir det ingen träning för min del & det känns helt konstigt, tränar ju alla vardagar annars. Så nu vet jag inte vad jag ska hitta på, haha.

Imorgon är det fredag & bloggdesign till Camilla står på schemat efter att skolan är avklarad. Ska bli riktigt kul & jag känner på mig att den kommer bli sjukt snygg!

silver



Gårdagen var riktigt rolig & det gick ganska bra. Vi fick igång ett bra spel & kom till final. I finalen hade vi väldig otur & gjorde två (!) självmål & hann inte komma ikapp det utan fick nöja oss med ett silver.
Men det är ju skitbra att vara näst bäst i Halland så vi ska inte deppa ihop för det. Det var verkligen skitkul att spela & även mellan matcherna var stämningen på topp. Älskar mitt lag!

När vi hade kommit hem åkte jag till campino med Thea, Denise, Ronja, Amelia och Tindra där det blev pizza, prat & en massa skratt innan vi blev utkörda därifrån och åkte hem till Ronja istället. Mycket rolig & trevlig kväll med sjukt goa tjejer!

Idag har jag varit på gekås där jag gick en stund med Issa, Ellen och Julia som jag träffade på där. Efter det fikade jag med mamma & småsykonen hos mormor. Till skillnad från många andra jag vet så älskar jag söndagar!

Puss!