förbereder tältning!



Imorgon cyklar furubergs 9:or ut till åkulla & tältar. Shit va kul det ska bli! Jag är verkligen hur taggad som helst!


Packningen går riktigt bra! Musik på hög volym gör det skitkul att springa runt i huset & leta efter saker. Måste säga att jag känner mig väl förberedd för en kall septembernatt (& för en istid också ifs). Mössa, skidvantar, halsduk, raggsockar, mjukisbyxor, tjocktröja & underställ tänkte jag sova i, och sovsäck också såklart. Hoppas verkligen inte att jag ska frysa i det, haha.

Nu har jag nyss kommit hem från stan där jag köpte godis och matsäck, jag och Camilla kommer lätt ha godaste maten imorgon kväll! Ska plugga lite nu, sen äta kvällsmat och sen träning 19.30-21.00!


Taggar till med denna goa låten!

Rihanna feat. Avril Lavigne - Cheers (drink to that)

börjar bli gammal


// Förra vinterns syslöjdsarbete invigdes i eftermiddag. Kär! //


Blir nästan rädd för mig själv, helt ärligt!
Skulle ta med kameran till Camilla innan i eftermiddag, så jag stoppade den i fodralet & tänkte lägga i den i väskan. Men där kom väl något emellan & när jag sen skulle åka kunde jag inte hitta kamerajäveln någonstans!

Nu tog jag mig en halvtimme & letade verkligen överallt (hade liksom bara varit i mitt rum och hallen). När jag var nära på att ge upp & misstänkte spöken eller liknande så hittar jag den. Gissa var?
- Jo, i strumplådan i garderoben! Hahaha jag orkar inte med mig själv!




Nu ska jag sätta igång mina letarskills ännu en gång! En stor förändring ska ske, ifall jag vågar. (eller hittar saken jag letar efter...) Nu låter det som att jag ska dra fram min burk med rosa hårfärg eller nåt sånt, haha. Jag kan lova att det inte är något sådant extremt, men en ganska stor omställning för mig. Får som sagt se om jag hittar saken som jag letar efter!

Fortsättning följer... ;)

höst


// LOOKBOOK.NU //


Så var även tisdagen avklarad den med. Har verkligen frusit hela dagen! Det blev ju inte precis bättre med utegympa i ösregn, haha det kom en sån jävla skur så jag vet inte vad.
Men vi slutade 13.20, så himla skönt! Nu har jag värmt mig med raggsockar & kaffe. Sticker bort till Camilla om en stund, blir en mysig eftermiddag där med tjejerna. Behövs verkligen!

Hörs senare! puss

nians skolfoto; check!


På samma plats som vanligt stod jag, står alltid längst ut till kanten på översta raden, haha. Tjuvkikade lite på resultatet & av det lilla jag såg så tyckte jag den var okej. Inte katastrof men den kunde varit snyggare om man säger så!

Efter skolan slutat följde jag med till Julia. Vi åt lite mellanmål (chili con carne till lunch, typ det värsta jag vet haha.). Sen kom Jennifer också och det blev lite oseriöst plugg men vi fick det gjort i alla fall, plus i kanten!

Nu ska jag strax äta kvällsmat & sen träning 19.30-21.00! Pusshej!

cozy sunday


Jag, Malin och Julia delade på en b&j, satt i solen och tog det allmänt lugnt hela dagen. Linnéa & Jennifer kom en stund också, trevligt trevligt.

Nu har jag nyss kommit ut ur duschen & är ganska trött. Tänkte låta myslistan på spotify spela, tända lite ljus & läsa i favoritboken. Imorgon börjar en ny skolvecka & jag är inte speciellt taggad, men herregud det får funka.

Pusshej!

laget ♥

 

 

Lite halvdöd efter en grym övernattning med laget. Trött som satan nu men det var det såå värt!

Efter en lite halvgalen biltur ut till ästad (mötte kossor & annat trevligt på vägen, hehe) så kollade vi oss runt & hade sen lagmöte i källaren.
Gjorde grymma vinstlåtar & grillade hamburgare över öppen eld, skrämde upp varann med spökhistorier, grillade marchmallows, låg vid sjön och kollade på stjärnorna vid midnatt, satt vid elden och pratade till halv tre och sen lite mera prat inne i huset. Klockan var drygt halv fem innan jag & Issa gick och lade oss, och sen var det väckining kl 9.

Idag städade vi, tog en långpromenix och sen åkte vi hemåt.

Tack alla för en grym kväll/natt/morgon, ni är för jävla bra tjejer! ♥


efterlängtade helg ♥

HAHAHA, så gulligt kort på laget! loooong time ago!

Så var även fredagen avklarad! Skolan gick fint, hade riktigt kul på syslöjden med halländsk folkmusik & dans. Haha kärlek till syslöjdsklassen!

Nu ska jag packa lite för om en och en halv timme ska jag möta upp laget & sticka ut i skogen med dem. Vet inte riktigt vad vi ska göra där ute (förutom att sova), men det kommer bli sjukt kul!

Ha en fin fredagskväll så hörs vi säkert imorgon!

Bjuder på en tagglåt också, Sasha Lopez - All My People


direkt från växthuset!



Lite lagom lyxigt att ha ett växthus fyllt med vindruvor, någon som (inte) vill göra mig sällskap? Hihi får ni inte!


Nu ska jag dock slita mig från vindruvorna & datorn för lite kvällsmat & sen packa. Ska på övernattning i skogen med laget imorgon. Kan bli lite spännande, haha! Nej men det ska bli skitkul att få igång lagandan på riktigt.

Pusshej!

2011-08-25


// Haha, smutsig spegel! //


4 av 5 dagar denna skolveckan är avklarade, gissa om det känns skönt?!

Dock tyckte jag denna skoldagen kändes väldigt lång. Flera 70-minuters lektioner i rad gjorde väl sitt antar jag. Åkte hem till Malin efter skolan. Vi gjorde det vi är bäst på ungefär hela eftermiddagen; Pratade! Haha, samtalsämnena mellan oss två tar verkligen aldrig slut.

taggar om för träning!


// Tredje dagen i nian avklarad & jag är tröttare idag än de tidigare dagarna tillsammans, haha. Fått terminens första läxa dessutom, weho. //

Linnéa följde med hem hit efter skolan. Vi åt lite & satt sen i soffan och pratade typ hela eftermiddagen, tror att hon var lika trött som jag, haha. Nu ska jag ta en powernap innan jag drar på träningskläderna & drar till swc för att lira lite plastbandy. Säsongens andra träning står på schemat!

Puss!

kvällens underhållning





// Everything happens for a reason. Sometimes you'd rather skip that happening.
//

back to school



Igår: Första dagen i skolan gick fint. Även om det var aningen jobbigt att gå upp på morgonen så var det skitkul att träffa klassen igen. Skoldagen avslutades med brännbollsturnering där tyvärr 9:1 kom sist. Hehe, vi kan ju inte vara bäst på allt!

Efter skolan träffade jag tjejerna hos Jennifer. Vi låtsades att det fortfarande var sommar & satt ute i trädgården, chill!

Igårkväll var det äntligen dags för säsongens första innebandyträning. Gissa hur kul det var att träffa laget & lira igen? Oslagbart!



Idag: Satte igång med schemat (som verkar bli jäkligt tufft, och inte det minsta logiskt..). Dock var tisdagar väldigt chill med endast fyra lektioner & sen slut 13.20. Vi gillar!

När skolan var slut stack jag ner till stan med tjejerna. Vi låtsades ännu en gång att det var sommar & satt på espresso house's uteservering hela eftermiddagen. Vi pratade om allt mellan himmel & helvete, ni är så viktiga tjejer! ♥

tackar för denna sommaren



Varje år säger man "inget slår denna sommaren" men året efter väntar en sommar som alltid är ännu bättre.

Så nu säger jag detta, medveten om att jag sa samma sak förra året; DENNA SOMMAREN HAR VARIT BÄST!



Vill lämna lite extra kärlek till Linnéa, Emma, Julia, Camilla, Malin, Jennifer, Thea, Denise, Louise, Isabelle, Ronja och alla andra som gjort denna sommaren så sjukt jävla oslagbar! Puss på er ♥

last day of freedom

 

Dagen har spenderats på ankaret, hamnpaviljongen och sen hemma med Emil & Hanna. Har inte träffat Emil på ca 7 år & det var jättekul att träffa honom!

Nu sitter jag i soffan med chillmusik på & lite tända ljus. Tänkte njuta det sista av sommarlovet, för imorgon börjar skolan igen. Måste erkänna att det känns riktigt tungt att ställa klockan så jäkla tidigt, men ändå lite kul att träffa alla.

Puss!

sista lördagskvällen



Gårdagskvällen var riktigt bra!

Började hemma hos Louise med pangbrudarna, vi satt på hennes altan med filtar & så, himla mysigt!
Sen åkte vi vidare till John där alla killarna hade det chill som tusan. Där hände det lite olika saker, och var riktigt kul iaf.
Avslutade sedan kvällen på stan med Emma & några av killarna.

Pusshej!

good feelin

Glad Elin just nu!

Igår blev bloggen bortglömd. Jag satt/låg nämligen i Julias säng med henne, Malin, Camilla och Emma nästan hela dagen. Vi vet hur man chillar! På kvällen träffade jag ännu fler brudar at Emma's place, alltid lika roligt.

Idag har jag varit hos Linnéa. Hon kom hem från sin semester igår & det var skitkul att träffa henne! Hon har varit på kryssning i medelhavet och efter alla bilder & saker hon berättat så är jag ju inte alls avundsjuk.. ;)

Nu ska jag försöka sluta äta av vindruvorna som jag plockade in från växthuset innan, haha sjukt goda! Sedan ska hunden rastas, jag ska äta lite middag & göra mig iordning för kvällens äventyr. Pusshej!

duktigt av mig

Efter att ha vaknat av klockan halv tio gjorde jag frukost till mig och bror innan jag stack till pappa. Där städade jag först köket, sen badrummet, mitt rum & till sist hallen / matbordet osv. Gjorde mig lite lunch & gick sen och hämtade William på dagis.

Passade den lille skiten tills åsa kom hem & åkte sen till mamma igen. När jag trodde jag äntligen skulle få pusta ut så skulle jag tydligen tömma diskmaskinen, stryka & vika tvätt. Hej hushållerska!

Nu är då allt slit över & jag känner mig piggare än nånsin, jag som vart så himla duktig måste ju få någon sorts belöning?! Ska ta & smsa någon trevlig person & se ifall den vill träffa mig, hehehe. Hoppas kan man alltid!



Förgyller detta inlägget med Jennifers bild från i fredags. Hur många gånger jag än titttar på den så skrattar jag varje gång, hahahah. Jag & Denise är det på bilden för er som inte vet.

Pusshej!

look at me

Typ såhär glad är jag att min kamera är urladdad & laddaren är hos pappa...


därför får jag ge er typ såhär snygga cambilder!

 


 

Kvällen igår var supermysig! Camilla & Malin mötte upp mig och vi gick till Julia. En kille från tyskland har kommit för att bo hos dem som utbytesstudent ett år så vi sa hej till honom.

Efter en stund hos Julia gick vi hem till Camilla igen där hon fixade te & lite grönsaker, chips & dipp. Vi satt i hennes uterum (standard, haha) och pratade halva natten & sen sov vi där.

Idag fixade Camilla brunch efter att vi vaknat halv 12. Efter nån timme drog jag mig hemåt & har bara chillat resten av dagen. Var ute & gick en stund med Malin nu på kvällskvisten också, alltid lika trevligt att vara med min hurtvän!

 

Nu ska jag bara njuta av denna hemmakvällen & imorgon ska jag vara duktig. Mer om det då!


hurtdag



Såhär ser min hurtkompis ut efter en snabbomgång i gimp. Visst är jag talangfull?

Haha ja vackert, vakert! Nu tänkte jag berätta hur duktiga jag & Malin varit idag! haha lite stolt får man väl vara ibland...

Först mötte jag upp henne & vi gick ner till stan, hon lämnade tillbaka en jacka & vi gick hem igen. Jag åt lite lunch hemma & sen träffades vi igen. Då var löparskorna på & vi sprang ett varv i slingan innan jag satte oss i arbete med ett fyspass. Malin har alltid sagt att hon inte får träningsvärk men det verkar som att jag har ändrat på det, hohoho.

Nu ska jag passa småsyskonen en stund & sen sticka till Camilla där det blir myskväll med henne & Malin. Sover där också så vi hörs imorgon igen Puss!

detsamma detsamma


Kvällen igår var riktigt mysig. Det var som många gånger tända ljus, massa prat & skratt i Camillas uterum. Lite senare följde vi Julia & Jennifer hem och träffade sen max, marcus och ivar. Pratade lite med dem och så innan jag drog mig hem.

Idag har jag gått upp rekordtidigt, halv nio! Haha. Jag var tvungen att fixa frukost och vara sällskap för carl & ida innan de åkte till simskolan & nu känner jag mig faktiskt ganska pigg!

Får se vart denna tisdag leder mig, puss!

big love


Har velat ha ett par fjäderörhängen ända sen i april, det tog 4 månader att hitta de perfekta & nu är de mina

Det gick finfint hos optikern & nu behöver jag inte gå dit igen på ett halvår! Jag & Emma gick till Mignon och fikade när optikern var klar & blev sittande där någon timme. Kände mig lite udda som aldrig smakat mignons morotskaka (alla andra älskar den typ, haha) så den testade jag idag. Lite för söt för min smak, men ändå helt okej!

Nu tänkte jag titta ett pretty little liars-avsnitt (helt fast, haha). Sen ska jag väl ta något att äta till kvällsmat innan jag sticker till Camilla. Hon hade tydligen bakat cheesecace så det blir en fika till. Jaja sista sommarlovsveckan får man väl lyxa till det lite!

godmorgon världen!

Haha jag måste försöka vända tillbaka mitt dygn... Om en vecka sitter jag i skolan igen, usch, fy & blä.

Nu tänkte jag i alla fall ta tag i min sista lediga måndag. Ska ta mig en dusch, dammsuga rummet & sen möta upp Emma. Hon följer med mig till optikern & sen får vi se vad vi hittar på. Fika är ju aldrig fel.. ;)

Ni kan få två porträttbilder på mina småsyskon bara för att jag inte är särskilt rolig att titta på just nu, haha!





förtjänar det

Städat, bakat tårta, diskat, suttit på släktkalas och sen läst för lillasyster. Där var den dagen borta... För att dagen inte ska kännas så otroligt waste som den gör just nu så ska jag krypa ner i sängen med älsklingsserien nu.




Godnatt!♥

denise's crib



Säger god morgon med ett par snygga bilder från gårdagskvällen. Var som vanligt skitkul att träffa pangbrudarna & kvällen bjöd på dans, en läskig supergod kaka, prat & maffia.

Nu tänkte jag läsa igenom alla favoritbloggarna (127 olästa inlägg på bloglovin..) & sedan packa väskan. Drar mig till mamma senare för städning och sedan släktkalas för mamma & Ida. Sa någon söndag?

Peace out!

Emma, jag & 2 brädor

Idag, precis när jag trodde att detta skulle bli en tråkig & händelselös dag, så frågade Emma om jag ville hänga med ut på en longboardrunda. Självklart sa jag ja!

Vi körde vår vanliga runda som är nästan en mil lång & nu är benen verkligen inte de lyckligaste. Dock pausade vi två gånger, först blev det lite solande ute på negerklippan. Sen träffade vi Malin, Camilla & Jennifer i fästningshörnan så vi satt där och pratade med dem en stund.

Nu ska jag laga mig lite kvällsmat & ta en dusch. Blir ännu en kväll med gb glass-brudarna!

grym kväll igår!

Efter en skön dag på stranden med Camilla och Emma så stack jag & Hanna ut och sprang, och ett litet styrkepass på det så är musklerna liite ömma idag, haha.

Lite senare stack jag till Camilla. Skolavslutnings- och midsommartjejgänget var samlat & jäklar vad kul det var! Vi spelade kubb, pratade, lyssnade på musik & hade det allmänt trevligt. Lite senare kom anton & fredrik också.
Vet inte riktigt vad det var med oss men till sist buggade vi runt till dansbandsmusik & kastade vattenfyllda plastpåsar, haha.

Runt tolvtiden blev vi lite bussugna så vi gav oss ut på äventyr, men våra grymma planer failade lite osv. Efter ett tag låg vi på ett pingisbord & tittade på stjärnorna (såg tre stjärnfall!) och sedan avslutades kvällen uppe i klätterställningen på skolan.

Herregud vilken kväll säger jag bara!

Bjuder på två finfina cambilder, bara för att kameran legat hemma de senaste dagarna.


I still care



Bilder från en fika på espresso house i måndags. Kan starkt rekomendera den grekiska yohurten med müsli!

I tisdags var jag hos carl & idas pappa på ett litet kalas för Ida som fyllde 7 år. På hemvägen såg jag Camilla & några andra av tjejerna. Hade inte träffat henne på drygt 3 veckor så det var superkul att träffa henne igen!

På kvällen träffades alla tjejerna igen för första gången på ungefär 7 veckor, helt galet länge! Vi spenderade början av kvällen på småskolans tak & sen joinade även Fredrik & Jesper och vi åkte alla till Julias stuga där vi var resten av kvällen.

Igår träffade jag Linnéa och Camilla på eftermiddagen, fick höra massa häftiga historier från USA där Camilla varit.  På kvällen var vi hos Emma och firade hennes födelsedag med en mysig tjejmiddag.

Idag har jag varit hos Malin och gjort allt & inget, och nu är Camilla här så vi ska nog titta på en film eller något.

Måste bara tillägga att ni läsare är för söta. Jag har inte bloggat riktigt på ca 2 veckor och ändå är ni kvar!♥

sommarens slut

 

Mysiga dagar i Göteborgs skärgård & stad med familjen hos mamma!

 



Emma kom hem från sitt läger & vi satt i apelviken & lyssnade på miss li en fin kväll.



Åkte till Halmstad & tittade på snyggingar som spelade bra musik, Rix fm festival med Julia & Linnéa med andra ord!




Träffade snygga sjömän i stan. Kärlek till snyggdansken, finnish guy & alla de andra!

Detta får jag väl säga var de största händelserna fram till i förrgår, men resten får ni i nästa inlägg. Puss!

vad hände?

Det blev en liten oplanerad bloggpaus, har faktiskt inte känt för att sitta vid datorn. Den har bara använts för att titta på några avsnitt av Pretty Little Liars, en nykomling bland mina favoritserier. Men jag använder min blogg som dagbok, för att kunna titta tillbaka & minnas allt med hjälp av bilder & text, och då kan det ju inte bli ett hål sådär i slutet av juli/början av augusti. Därför utnyttjar jag regnet utanför & bloggar ikapp, denna veckan uppdelad i några inlägg nedan!

Update: Orkar inte göra alla inlägg nu så resten kommer antingen senare ikväll eller imorgon, hehe.


end of july

Lördag.
Började dagen med att gratta mamma som fyllde år & bakade sen en tårta tillsammans med henne.
Stack sen ner till stranden med Malin. Vår härliga ungdomsstrand kåsa har blivit invaderad av boråsare så vi trängdes på klipporna med dem.



Lite senare blev det tårta för att fira mamma. Lite hemmagjord saft på det så är livet grymt!



På kvällen grillade jag på stranden med familjen & några andra innan jag stack till Julia. Där blev det myskväll med henne, Malin och Linnéa. Vi satt på altanen & grillade marschmallows & hade riktigt djupa samtalsämnen fram till två & sen sov vi i stugan allihop. Supermysig kväll som jag kommer minnas. ♥




Torsdag/fredag.
Jag & Hanna tog tåget till halmstad där vår kusin, Loisa mötte upp oss på stationen. Det blev en härlig dag med testund, lunch på stan, lite shopping, afterbeach på tylösand & sen en mysig kväll då Mia (Loisas syster & vår andra kusin) också kom. Vi lagade mat, åt, spelade spel med stor inlevelse & massa skratt & sen tittade vi på världens roligaste animerade film. Vi sov hos Loisa & efter frukost med henne & Marcus åkte vi hem till varberg igen. Jätteroligt besök som absolut får göras om!