tradition


Ljus som egentligen är röda, snöbollsljus och bricka, inköpt idag. Ni får se några andra saker jag köpte imorgon!

Började dagen med ett väldigt konstigt besök på lbs med sally. Vi skulle kolla teknik men när vi säl sitter där med 30 st datornördar får vi reda på att det är spelteknik och att vi ska testa på att programmera ailienspel, hahahaha.
Sen kollade jag teknik, natur och estet. Väljer just nu mellan natur och teknik, men tror att jag kommer hamna på teknik till sist.

Efter detta satte jag, camilla, malin och linnea oss på en buss fylld med bönder. Sen gick vi runt på gekås hela eftermiddagen och avslutade visiten som vanligt med burger king. Vi har gjort detta i fyra år i rad nu, galet!

Nu är jag så sjukt trött, och dessutom stör jag mig nåt otroligt på min syster som ligger i min säng och berättar spökhistorier för sig själv. Tror dessutom att jag är huvudpersonen, hehe. Inte ens mitt rum är privat plats längre, jag orkar inteeeeee.

williams dag




Idag fyller lillebror 4 år, grattis sötnos!

Denna tisdagen har bestått av skola, lite prat & så hos linnea, träning och nu blir det top model & desperate housewives. Är lite sent ute till topmodel, jag vet hehe.

Imorgon är det först besöksdag på gymnasiet & sen årliga gekåsbesöket med tjejerna, grymt!

candied ginger


The body shop har lanserat tre juldofter, och utan att ens lukta på dem har jag blivit kär i den här. Tänk dig bara att lukta pepparkakor och glögg, mumma! Måste försöka komma ner till stan & se ifall de luktar så gott som jag tänker mig. ♥

sm mitt i stormen

Igår var det dags för sm-kval i Lund så klockan ringde kl 5.30 och sen vid 7 satt ett trött men taggat lag i minibussar på väg till skåneland.
Första matchen spelade jag inte, och därför förlorade vi med 5-3. Skoooja, men det var resultatet i alla fall. I match nummer två vann vi med 3-1 och jag fick gjort mitt första mål för säsongen (lite trögstartad, hihi). Sen hade vi ganska mycket dödtid som jag, thea, denise och louise använde på bästa sätt, haha. Vi följde inte med resten av laget till mcdonalds utan höll till ute i bilen i några timmar, haha jävligt kul var det i alla fall!

Sista matchen behövde vi en enkel vinst för att drömmen som glidit oss ur händerna så många gånger skulle bli sann. Det gick bra till en början och vi ledde efter halva tiden med 2-1. Stormen drog på utanför och taket lät hela tiden som att det skulle rasa ihop, men vi fortsatte spela. Någonting hände för helt plötsligt var matchen ur vårt grepp och vi förlorade med 3-5, igen.

Oj vilket tråkigt slut på dagen tänker ni, men jag kan berätta att dagen var långt ifrån slut där. Vi får ju inte glömma Berit som ni kanske märkte hälsade på igår. Hon var även i Lund, kan jag berätta. Och hela vägen emellan varberg och lund också för den delen.
Det är ganska farligt att åka minibuss på öppna vägar när det blåser storm så flera i laget blev panikslagna, och det var minst sagt kaos. Även om vi i min buss tog det chill & höjde musiken när bussen gungade som värst, så tycker jag väldigt synd om de som satt och grät hela vägen hem.



Vi kom hem ganska sent i natt, så jag får väl be om ursäkt för mitt humör, min oexisterande humor och allt annat som kommer på köpet när man sovit 10 timmar på 2,5 dygn.

PEACE

Linneas

bilder lånade av malin, linnéa och jennifer

I lördags efter en sur förlust mot bua och kaosigt släktkalas så firade jag Linnéa med tjejerna. Hon överraskade oss med bowling och sen blev det middag och massa sånt trevligt. Tack för en grym kväll!

quite some feelings


Bakade lussekatter, satte upp adventsstjärnor och ljusstakar, lyssnade på julmusik och fikade med glögg, nybakta lussekatter och pepparkakor. Fick en del julkänslor igår som ni kanske hör. Om det bara kunde sluta regna och komma lite snö nu så skulle jag vara världens lyckligaste. Är så himla sugen på snöbollskrig, haha!

Riktigt jobbig fysträning med springning och cirkelfys hade vi igårkväll, planen var nämligen upptagen. Sjuk träningsvärk har jag idag, men det får man väl leva med!

Idag fyller min favorittjej, Linnéa år, tusen grattis till dig älskling! Var med henne och Jennifer i eftermiddags, roligt & mysigt som vanligt.

Nu måste jag öva klart engelskaglosorna som jag hade glömt av fram till för tio minuter sen, och så börjar träningen om 20 minuter, hehe. Ett lycka till för engelskaläxförhöret kanske? Skulle suttit fint!

Puss!

tuesday


Veckans två första skoldagar är avklarade! Firar det lite genom att mysa ner mig under duntäcket med datorn. Så himla skönt att inte ha några prov osv, behöver inte göra någonting innan träningen som börjar klockan 16.

Ha det fint! Puss

bra dag!

Trots att jag blev ganska missnöjd med historiaprovet som jag fick tillbaks så blev denna dagen riktigt bra! Filmen som jag och tjejerna gör på elevens val är snart klar (och den blir såklart svinbra! ;)
Fikade lite hos Linnéa efter skolan. Vi hade som vanligt massa att prata om, så vi gjorde inget annat. Stack sen tillbaka till skolan för utvecklingssamtal som gick jättebra. Måste säga att det var det sjukaste utvecklingssamtalet jag har vart på, jag och maria skrattade som bara den, haha.

Förresten blev jag uttagen till att spela sm på söndag, tagga!!

// 2011-11-20 //



Any times I’ve gone without
A home, a meal, a pair of shoes
If you had three you’d give me two
There aint no other friend like you


Städade rummet, gick en långpromenad med hunden, sydde lite på syslöjdsarbetet och umgicks med småsyskonen. Det var den söndagen. Imorgon är det måndag & den efterlängtade tiden-efter-1000-prov är äntligen här. Om man räknar bort höstlovet som var någon stans mitt i, så har vi haft 2 prov/vecka i sex veckor i rad. Herre jesus vad skönt det är att denna veckan bara består av hemkunskapsläxa, gitarruppspelning och spanskaläxa än så länge...

Förutom ovanstående väntar utvecklingssamtal, 3 träningar och några hundra lektioner innan helgen då födelsedagsfirande för Linnéa och SM i lund väntar, ganska bra helg låter det som!

Njut nu av eran söndagskväll, 'cause I will.

saturday night fever


Isabelles bilder från gårdagskvällen!

Galet bra kväll med brudarna! Vi började som sagt på bowlingbanorna med ett antal strikar (1 för mig, men några fler för de andra, hahah). Det var diskobowling så musiken var hög & humören på topp!
Efter att tiden runnit ut och min bana överklassat de andra (man tar väl att de med sämst poäng vinner? hihi) så stack vi till donken och gjorde deras kvällsinkomst. 12 tjejer vid ett långbord är antagligen inte standard för dem en lördagskväll vid 10-11, haha.
Lite chillande ute med 4 killar hanns med också, och sen åkte några av oss till Jesper. Där blev vi rejält uppskrämda av videor (och att en rånare sprang runt i området, jagad av 3 polisbilar..), lagade omelett och chillade järnet.

Runt tre åkte jag & issa hem hit för att sova, ingen vågade köra själv haha. Men det var riktigt trevligt även om det inte blev så många sömntimmar ;)

Idag = söndag = städa, kul liv!

öppet hus & loppis!

Drar mig till ps för öppet hus och sedan till folkets hus för loppis med laget. Kom & köp kl 13-18 vet jag!
Ikväll blir det bowling med pangbrudarna, gryyymt!

Puss!

igång igen



k u l  a t t  a l l  s o l b r ä n n a  f ö r s v u n n i t  l a g o m  t i l l  s i m h a l l e n  i m o r g o n ,  h a h a

Efter en lite konstig dag i skolan skulle jag plugga med Linnéa. Hon och jag är kanske inte bästa pluggduon eftersom det alltid slutar med att vi inte ens börjar.. hehe lite konstig mening där, men ni förstår. Man sitter där i soffan och har massa att prata om, inte fasen kan man plugga då!

Angående rubriken, så var det andra träningen efter det lilla uppehållet för mig idag. Även fast det inte varit så jättejobbiga träningar så sitter träningsvärken där den ska nu, haha. Känner mig ruskigt otränad, men joggingen gick bra, och det gjorde väl resten av träningen med så det är bara att kämpa vidare. SM nästa helg & jag hoppas som satan att jag får spela! Men det märker vi.

Nu ska jag släcka ned här, fastän klockan bara är 10 så är jag så sjukt trött. Haha jag är en person som gillar att sova, kom jag & thea fram till innan. Men, men, det finns ju inget bättre än att krypa ner i de nytvättade lakanen under duntäcket när man både är slut i kroppen och supertrött i huvudet. BIGLOVE!

Puss & godnatt!

home made chai



♥ Varm mjölk
♥ En tesked honung
♥ Lite kanel
♥ Lite kardemumma (aningen mer än kanelen)

Galet gott & påhittat av ingen mindre än jag själv! Testa, testa, testa!

fever

Åh vad jag längtar till julen!
Jag är verkligen galen i allt som har med julen att göra, och den som låser in mig i ett julfritt rum hela december skulle jag döda. Om någon nu skulle få för sig det, vad vet jag.
Tänk er bara, en massa snö, ljus överallt, julmusik och doften av glögg. Så himla underbart med snöbollskrig som avslutas framför öppna spisen med varm choklad, gå runt på stan med all julbelysning, sitta & titta på amerikanska julfilmer & bara mysa igenom hela december.
Ska ha en riktigt pangig juldesign i år, bestämde jag precis. Man ska liksom tänka "BAM, här var det jul!" hahah, så får det bli!

Känner inte för någon standard-dagsgenomgång så jag säger bara: syvmötet gick bra & jag var med min favoritjulia i eftermiddags. För länge sen sist! ♥

el día del padre

Farmor bjöd släkten på lunch i björkäng & sedan var det fika hemma hos pappa. Nu har jag precis ätit en sen kvällsmat med mamma, janne & hanna. Den bestod av nybakade scones, philadelphiaost, massa olika marmelader och te. Överdrivet gott!

Hehe ja, som ni ser har min dag bestått utav mat... Tur att förkylningen nästan är helt borta så att jag kan träna i veckan, annars skulle jag väl snart rulla fram.

N u  l a d d a r  v i  o m  t i l l  e n  n y  v e c k a ,  ä v e n  d e n n a  m e d  t v å  p r o v . . . KUL

inspiration





Ska bli så himla kul att börja inreda mitt rum! Nästa steg är att få in min enorma garderob, någon gång i framtiden ska jag också få en stoor säng som ska stå mitt på ena väggen. I den vill jag ha massor av kuddar & filtar, den ska vara som en stor ö mitt i rummet där man kan både sova & sitta och prata. Dessutom vill jag ha en brun korgstol med en vit päls i & ett litet bord med ljus & annat fint. Jag tycker att det är så himla fint att bryta det vita ( vill ha det mesta vitt) med valnötsgolvet, en korgstol, det blekrosa i tapeten, gröna växter och kuddar m.m. i gammalrosa & beige.

Så galet fint kommer det bli!

watch how good I'll fake it

Jag tog till sist tag i mitt dåliga humör & drog mig till Linnéa igår. Camilla kom också dit & vi hade en riktig må-bra-eftermiddag med massor av prat, te & bullar, haha!
Sen använde jag & min kära syster våra kockskills & lagade en enanstående italiensk trerättersmiddag till mamma & janne. Det blev faktiskt riktigt gott & var väldigt uppskattat.

Lite senare träffade jag tjejerna hos Camilla. Vi var där ett tag & sen stack jag, Emma & Camilla vidare till Marcus där grabbarna grus höll till. Hade en väldigt trevlig kväll där & kom sen hem med en helt ny frisyr, haha. Satsa inte på frisör marcus & fredrik...  ;)

realizing


Igår var det en riktig helvetesdag i skolan med svenskatest, historiaprov och matteprov. Sen på kvällen åt jag thaimat med Hanna & Janne innan Julia, Camilla och Linnéa kom hit och vi tittade idol och hade det allmänt chill.

Idag har jag nog vaknat lite på fel sida, känner mig inte som världens trevligaste person precis hehe. Har inte tränat på drygt 2 veckor på grund av den där jävla förkylningen så jag börjar bli galen!

Jag & Hanna ska laga middag till mamma & janne ikväll, de fick det i julklapp & sen har det skjutits upp ett par gånger. Men nu hoppas jag att jag får något att att göra idag också, hehehehe rastlös som satan... Nu: duschen!

Puss

the end of the rainbow


En glad Elin här! Denna dagen har varit riktigt bra, men fråga inte varför, hihi.
Efter den långa skoldagen följde jag med till Linnéa för so-plugg osv. Det blev inget med det, hehe, vi satt och pratade bort hela eftermiddagen istället. Kunde inte träna idag heller eftersom hostan & halsen inte vill ge sig, men det var både bra och dåligt idag eftersom det skulle var beeptest vilket jag gärna slipper. Men jag längtar tillbaka till planen!

Imorgon ska jag & resten av hallands 96:or till Halmstad på gymnasiemässa. Jag vet inte riktigt vad jag känner för det, är 99% säker på att det blir ps, men det är ju alltid kul med något annat än lektioner! Pizzabud till skolan efter det är ju inte heller helt fel.. ;)

Puss!

kul eftermiddag

Förtydligande av bilderna:
1. jag äter upp mina läxbocker eftersom att hunden är hos farmor.
2. den värsta historieboken med 60 sidor om världskrigen som det är prov på fredag om är uppäten. Mycket hemsk smak förklarar minen & tummen ner eftersom att jag fortfarande har femtioelva böcker kvar att äta upp.
3. Sista bilden passar inte riktigt med de andra, som ni kanske ser. Jag ville bara visa min nya tapet, hehe. Kommer bättre bilder på hela rummet när garderoben är på plats & inredningen är finputsad!

Kan inte träna heller eftersom jag hostade som en åsna på gympan & nu har ännu mer ont i halsen än innan. Fuck my life.

Så nu ska jag fortsätta tugga.

4 seasons turning into 1


haha konstig bild jag redigerade nyss. Mina favoritbilder från alla årstiderna i en outskiljaktig röra. Me gusta mucho.

Nej, shit vad jag har varit konstig idag. Det lugna tempot på semestern krockade med skolstressen & allas snack om halloweenfest som man missat mm gjorde mig till en lite förvirrad person. Hela eftermiddagen och kvällen har hittills tillbringats på min säng i mitt rum här hos mamma. Först pluggade jag & sen redigerade jag klart semesterbilderna.
Har alltid hatat detta rummet, ända sen vi flyttade in för ett år sen, men nu har allt förändrats, haha! Vi (eller snarare mamma & Janne) har tapetserat om till en underbar fondvägg med pioner (alla tjejers favoritblomma? min iaf!) och resten av väggarna är vita. Jag älskar det verkligen! Hela rummet har fått ny lyster och helt plötsligt vill jag inte gå härifrån.
Att vi bytt elementet är ju såklart också ett plus. Temperaturen låg på ca 15 grader i mitt rum hela förra vintern men nu är här varmt och gott!

Ska gå ner och umgås lite med min mamma nu och sen sova tidigt. Tuff vecka framför mig!

gran canaria



Har haft en underbar vecka med massa sol, bad och 25-30 grader varmt. Så otroligt skönt att bara lämna allting och skita i allt!

Tänkte inte skriva någon jättedetaljerad berättelse om resan, men lite kort är ju alltid kul.
Vi bodde hela familjen (jag, hanna, pappa, moa, william och åsa) i en bungalow med några sovrum, kök, trädgård och så. Det var ca 50 meter till en strand (playa de san augustin) där vi badade en del, och man kunde gå på strandpromenaden bort till större stränder som playa del inglés och playa de mas palomas. Mas palomas är en öken som ni ser på några av bilderna, riktigt nice!
En dag åkte vi lokalbuss till en fin strand som heter playa de los amadores. Där var sanden vit istället för mörk som resten av öns stränder är (vulkansand) eftersom den var importerad från saharaöknen, haha. Galet turistfyllt men väldigt fint!
En dag var jag, Hanna och pappa i en hamnstad som heter Puerto de Mogán. Där var det marknad med galna försäljare, massa fina blommor och ja, en allmänt fin stad.
Annars har vi ätit på olika spanska & även väldigt ospanska restauranger, legat och stekt och bara levt livet.

Vill tillbaka nu, nu, nu!