skies of blue



Lovet är över och skolan är igång igen. Vi har verkligen tusen projekt på gång just nu och det känns som att inget av dem kommer bli klart på några år...

Och efter skolan blev det till att göra en sak. En liten hemlis som ni får veta imorgon bara för att mina kompisar är världens gulligaste när de är nyfikna. "ska du ta moppekort? Eller kanske förstora läpparna?" HAHAHA ni är ju för söta. Men som sagt ni får veta imorgon!

Missa nu inte dubbelavsnitt av topmodel, 3:an kl 20.00 och 21.00, bänka!

ITALIEN

SHIT VILKEN UNDERBAR VECKA DET HAR VARIT!

Tiden har bara flygit iväg och ändå har vi hunnit med så otroligt mycket! Vi har åkt buss i sammanlagt 46 timmar, åkt skidor i nypistade backar och i nysnö, ätit världens godaste mat, stekt i solskenet, dansat loss på afterski, låtit Rasmus vinna kortspelet varje kväll, knäckt oss åt pyramidmannen och pyromanmannen, åkt nedför glaciären Marmolada (3250 meter högt upp!) och åkt en runda på 4 mil, Sella ronda. Vi bodde i Vigo di Fassa men åkte också i San Pellegrino, Alpe Lusia, Canazei och Latemar. Superfina ställen med jättebra skidåkning, så värt att åka dit!

Låter bilderna säga sitt.



Det kommer mer bilder imorgon, det blir ju roligare om man tar lite i taget.

sitting on the bus

Tillbaka i Sverige! Sitter (eller snarare ligger) i bussen någon stans vid hallandsåsen nu. känner mig ganska utvilad till skillnad mot alla andra i bussen men jag har ifs sträckt ut mig på de fem säterna längst bak nu på hemresan också, hihi. Vi åkte igår klockan 16.00 och kommer hem till Varberg runt ett-halv två. Även om veckan varit helt och hållet bäst på alla sätt så ska det bli ganska skönt att komma hem. Har tagit drygt 300 bilder under resan så ni behöver inte oroa er, ni får se massa så småningom. Puss!

fin men iiiskall dag i backen

Sitter på hotellet där det är afterski nu. Det har vart en awesome dag idag med sol och picknick i backen. Har fått en riktigt snygg nallebränna är jag rädd... ;) Nu får jag la lägga bort mobilen för rasmus tycker att jag är osocial... hörs snart, puss!

sella ronda

Tjena snyggingar! Fjärde skiddagen är avklarad & allt har gått bra. Eller nästan allt iaf, en del vurpor och lite felåkande hör ju till. har åkt sella ronda idag, en runda runt ett berg som var 4 mil lång så benen känns lite sega nu... nu mat! hörs snart, puss.

söndag i italien!

Nu har jag äntligen fått wifi att funka. Vi kom hit igår morse efter 23 timmar i bussen. det var faktiskt inte så jobbigt att åka som jag trodde, det var inte fullt så jag hade hela bakersta raden i bussen att sträcka ut mig på, hehe. Igår var vädret helt otroligt, solen sken och det var säkert 15 grader i solen. Backarna är också otroligt fina, snön perfekt och utsikten som en planch. Heeeelt awesome som ni kanske förstår. Gänget som åker med bussen är väldigt roligt så allt är verkligen perfekt. Idag var dock vädret sämre med snö och dimma men det funkade bra att åka ändå. Nu blir det en drink i baren & sen italiensk tre-rätters. Skriver snart igen, puss!

tidsinställt inlägg: På väg!


jag har nåt som inte ni har, jag har sportlov nananana

Nu är allt utom necessären packat!
Det blev en hel del saker men det är ju ändå ett tag vi ska vara borta. Känner mig så otroligt taggad! Jag har aldrig varit i alperna & av alla bilder jag har sett att döma är det otroligt mycket större och bättre än norge och sverige.
Kan verkligen inte fatta att jag åker imorgon!

HÄR har ni en härlig spellista ni kan lyssna på medan ni längtar efter blogginlägg. För jag tror inte att det kommer bli någon uppdatering medan jag är borta, kanske någon mobilblogg om det finns bredbrand på hotellet. Men jag kan inte lova något.

Något jag däremot kan lova är att det blir superuppdatering när jag kommer hem, nästa söndag!


Slänger in en bild på mig och min rumskamrat för den kommande veckan. Bara för att vi är så snygga!

this could be the best memories



love you guys.

i've got the magic in me



Fyller ipoden med massa bra musik inför resan. Kan inte fatta att vi åker i övermorgon! Jag måste verkligen ta tag i packningen på riktigt så det får jag göra sen.

Nu är äntligen sista provet innan lovet gjort & det kändes bra. GRYMT! ♥

take my hand and watch the sun go down



ÅH, GE MIG SOMMAR NU!

Blev en eftermiddag med topmodel och konfaprov. Så himla skönt att ha det gjort! Ska bara försöka komma ihåg att lämna in ledighetslappen imorgon, borde gjort det för flera veckor sen... Och när matteprovet är gjort imorgon är jag FRIII!

KÄRLEK TILL SPORTLOVET!

ett hjärta till mina älskade



Tänkte passa på att sprida lite kärlek i bloggen nu när det är Alla hjärtans dag och allt. Jag vill inte skriva någon namnlista eftersom att det inte funkar så, man tycker om folk olika mycket och jag kan inte bestämma vilka jag älskar och inte. Men här är några som jag vill ska ha extra mycket kärlek just idag.

Min familj, alla mina fina vänner, laget och alla mina bloggläsare. Alla ni betyder mycket för mig, puss på er.

chilling skridskodag


Haha gulliga killar i fyran som vi pratade med... ;)

Haft en rolig men kall dag på sjöaremossen med en liten del av klassen och resten av 4-9. Många i åttan valde promenad men vi satt och chillade i avbytarbåset med massa filtar och varm choklad istället. Åkte kanske 20 minuter skridskor samanlagt idag...

Nu måste jag plugga lite konfasaker (provet som jag skulle gjort för två veckor sen när jag var sjuk ska göras imorgon) och sen blir det Top Model!

Puss

chilling sunday

Det blev en tidig runda med hunden och sen iväg till samlingen och match. Ganska svajig match men till sist vann vi med 4-3. Sen efter det har jag bara duschat, ätit och chillat. Det är väl det söndagar är till för?

Imorgon blir det friluftsdag med skridskor på sjöaremossen, himla nice om det blir fint väder. Måste börja packa för italien också, vi åker på fredag!





SHIT VAD JAG LÄNGTAR!

pa-pa-pa-pokernight

Hade en grym kväll med tjejerna igår! En pokerrunda, hög musik, 10000 galet snygga bilder och massa skratt. Jag tycker att bilderna får tala för sig själva. (och observera att detta är de strängt utvalda, vill liksom inte fresta mina vänner att döda mig... ;)


klänning från Gina Tricot, Hannas kavaj från H&M

HAHAHA Julia du gjorde min dag!


Vem bryr sig om man inte vinner? Jag är bäst ändå! hihi

at Malin's place

Hola señoritas!
Sitter hos Malin just nu och vi ska snart äta. Har varit ute i skogen och tagit lite kort på den snygga tjejen och fixat hennes design. Både hon och jag blev nöjda så det var ju nice! Ni hittar Malins blogg HÄR.

Bloggar mer senare, puss!

stora bloggare har också varit små




Hittade dessa två inläggen i Kenzas arkiv från januari 2007. Väldigt modigt av henne att ha kvar det, kisse och blondinbella till exemper har rensat bort alla gamla inlägg.
Men hur sjukt är det inte ändå? Här var sveriges idag största bloggerska bara en vanlig stockholmstjej som har hello kitty-sockar. Jag har aldrig tänk på att även de största bloggerskorna med supersnygg klädstil har varit helt vanliga.

Cred till Kenza för att hon vågar stå för att även hon har varit en "nybörjare"!

(Nu blir det sängen, dröm sött alla fina läsare!)

eyes



Satt och lekte lite med några bilder och fastnade vid ögonen. Finns det något finare än ögon egentligen? Jag tror faktiskt inte det. Kan faktiskt inte bestämma vilken ögonfärg jag gillar mest. Vissa bruna ögon kan man inte sluta titta på, man liksom drunknar men så kan det vara med blå också. Gröna är också otroligt fint och väldigt speciellt. Skulle vilja testa färgade linser någon gång, hur nice skulle det inte vart att vara brunögd ett tag?

Det är nästan alltid ögonen jag faller för först hos en person. ♥

sluttränad

Heeelt slut i hela kroppen efter dagens träning. Fyfan säger jag bara, ursäkta språket.
Men det var ändå kul att träna, har blivit alldeles för sällan på sistone, men det blir match till helgen. Tagga!

Nu måste jag nog försöka samla energi att resa mig upp från soffan och hämta engelskaböckerna, prov imorgon men jag vet faktiskt inte om jag orkar plugga. Antar att det får gå som det går...

puss!

sticker till skolan

Fick den grymt snygga sjalen i födelsedagspresent också, glömde visa den igår. Men nu: Bråttom till skolan!!



nej, jag har inte glömt

... att jag sa att jag skulle lägga ut bilder på mina presenter, så här kommer de!


bodylotion & två parfymer som luktar helt otroooligt gott!


Superfint kort från Jennifer, block & pennor, ögonbindel man sover med, mörk choklad och en superfin berlock att hänga i mitt mood-halsband!


bio, thaimat, jacuzzi och övernattning med Juliasnygging och heldagsutflykt (någonstans jag inte vet...) med Linnéasnygging, spännande!

Förrutom alla dessa fina sakerna fick jag pengar, ansiktsmask, kondomer av malin & camilla (ett måste till en som fyller byxmynding, indeed ;), presentkort på lindex, ett par trosor (som ligger i tvättkorgen nu hehehe), en pjäxbag, en pyjamas och ett underställ.

Är mer än nöjd med alla fina saker! ♥

grym dag i backen!


haha bildläraren fick sig en åktur... ;)

Dagen i Ullared har varit helt amazing! Även om det bara fanns en backe och en liten långsam knapplift så tröttnade man inte (iaf inte jag). Åkte upp och ner säkert 30 gånger, mest med Emma men också med massa andra grymma människor.

Vi är lätt bästa klassen och jag vill inte lämna alla om drygt ett år! ♥

vi drar till fjällen





Nu är två snygga brudar här och camillia och malin kom precis, johan är på väg! Mitt rum blir liksom en mötesplats eftersom att jag bor ca 20 meter ifrån busshållplatsen där vi ska åka ifrån. Om en liten stund drar vi till ullared med skolan och fyyyyyfan va de ska det ska bli kul!

Hörs mer ikväll, pusspuss!

en alldeles underbar dag!

Byxmyndig, (straffmyndig), moppemyndig, får cykla utan hjälm lagligt, köpa energidricka (ha-ha), hyra film på hemmakväll & gå på barnförbjuden bio, livet börjar nu asså!

Min femtonårsdag har varit helt amazing som ni kanske ser på rubriken. Började med traditionell sång med presenter på sängen, sen sång i matsalen i skolan och massa lektioner jag inte kommer ihåg och sen hem. Bakade muffins och scones och fixade tills mina 6 änglar kom klockan tre.

Av dem fick jag också fina presenter och antagligen den vackraste sången. Det blev en massa fika, prat och skratt. Vid halv åtta lämnade de mig och mamma och Janne kom förbi med lite mer presenter hihi. Nu har jag ätit födelsedagsmiddag och diskat lite. Jag kan inte fatta hur bra denna dagen har varit, woooonderful!

Här kommer några smarriga bilder från fikan ( det var förresten macarons & chocolate chip cookies jag bakade igår. Råder ingen som inte vill stå och slita i 4 timmar att baka macarons, ett rent helvete). Bilder på mina presenter kommer imorgon efter skidåkningen. Det verkar som att morgondagen kan bli väldigt bra den med!




Som det stod på kortet från Jennifer:

"Mycket förändras men dina änglar finns kvar"

Love you girls!♥

min sista dag som fjortonåring spenderades i köket

Ojojoj vad här har bakats i eftermiddag! Har stått i köket oavbrutet från klockan 3 till halv 8, 4och en halv timme om jag inte räknar helt fel. Är nämligen helt degig i hela huvudet så när Malin skriver dissar till mig på msn (hon har kaxat hela dagen bara för att hon är "ett år äldre" än mig) så kommer jag inte på någon saftig diss tillbaka. Kallas väl att ge upp antar jag & det är inte likt mig, men jag skyller på smeten i huvudet!

Skulle väldigt gärna berätta vad jag har bakat och vad som gjorde att det hela var ett helvete men mina små vänner som ska få smaka på läckerheterna får inte veta vad de ska få! Det är som sagt födelsedagsfika med tjejerna hos mig imorgon.

Bilder och massa stuff kommer när jag är lite äldre, lite smartare och förhoppningsvis lite piggare,

Goodbye 14, hello sweet sweet 15!

ännu ett släktkalas & lite gudstjäst på det

Denna söndagen blev det släktkalas hos pappa. William, min treårige lillebror bröt nyckelbenet igår. Han såg lite extra ledsen ut & älskade uppmärksamheten. Om nån försökte ge honom en kram backade han och sa "jag har faktiskt en fraktur i mitt nyckelben". Haha gulliga unge!

Efter att släkten hade gått hem cyklade jag bort till kyrkan och gick på gudstjänst. Har inte många alls av mina 20 gånger kvar att gå! Jag & Linnéa tog en liten omväg om willys på hemvägen och jag köpte lite småsaker. Ska bjuda hem tjejerna på fika på tisdag eftermiddag så imorgon ska här bakas!




Fick presentkort på H&M, Vero Moda och Gina Tricot, här ska shooooppas!


Fick pengar och en liten blomma också.

Nu blir det snart solsidan och sen ladda inför min sista dag som 14-åring imorgon.

Puss!

crazy



Gissa vilka som vann över Viskadalen med 3-0 och leder serien? WIIIEE

Riktigt grym match idag som ni kanske förstår, blir alldeles glad av att tänka på det! Efter en lång dusch och packande till pappa gick jag en promenix med Malin. Sen blev det lite handling på willys med syster, vi gav pappa och åsa deras julklappsmiddag idag.

Nu är jag jäkligt sugen på att göra nåt kul men vi får väl se vad det blir av det. puss!

Litet fredagsinlägg från en trött tjej





Drar till Ullared med klassen och åker skidor på onsdag! Antagligen världens minsta "skidställe" men jäklar vad där ska röjas! Längtar ut i de riktiga backarna så himla mycket att jag vill ha sportlov nu, nu, NU!

I eftermiddags var jag hos Jennifer med massa brudar. Vi kollade på hennes nya rum, började spela alfapet, gav upp med det och bara chillade istället. Planerade att träffas ikväll med men vi kom fram till att alla var för trötta, haha. Har varit en jobbig vecka så ikväll blir det kanske några top model-avsnitt och sen sova. Man måste ha några hemmakvällar emellanåt för att orka med ;)

puss!

mobilblogg hos jennifer

Äntligen är det helg! Bloggar mer när jag kommer hem hehe

biffdag

Känns som att jag inte gjort annat än att biffa mig idag nästan. Cyklade till simhallen, simmade 100000 längder med tjocka kläder på och cyklade hem för en yttest fin lunch med Linnéa och Julia. Exklusiva som vi är kokade vi nudlar.
Sen cyklade vi till skolan igen, hade massa lektioner, jag cyklade hem, cyklade till träningen, tränade och cyklade hem. Inte konstigt att min cykel (läs jag) såg trött ut.

På elevens val var det stopmotionfilm (pingu om ni inte kommer ihåg) och jag och linnea skulle göra en bil. Vi tänkte ha två träbitar som bas som vi skulle klä med lera men vi är inte så bra på träslöjd. När vi skulle spika ihop bitarna gick det allt annat än bra. Våran lärare sa att legobitar nog passade bättre för oss och jag kände att min vuxenpoäng rasade. hehee.

Nu ska jag ta en lång dusch även om mitt hår inte har torkat sen simhallen. AU REVOIR!

snygga serieledare taggar match på lördag

Ojojoj, titta vilka som ligger högst upp i serien! Så himla grymt! Och på lördag blir det match mot treorna, Viskadalen som vi bara måste slå. Om vi inte gör det så kommer vi sjunka och det vill vi verkligen inte.

Det som är så himla bra med är att nästan alla lagen är äldre än oss (de som det står 97-98 är egentligen 95-96) och ändå har det gått så bra. So fucking proud of you girls!♥

vill ha sommar, sol & bruna ben



Åh...

Idag var det back to school för den yra och det gick bra. Snurrade lite på svenskalektionen bara. Efter skolan åkte jag med Julia hem och vi hade en riktigt chill eftermiddag, som vi alltid har, de börjar nästan bli för ofta? Fast nej, det går inte att få nog av chilleftermiddagar, så är det. Top Model, fridatidning och annat mys fyllde eftermiddagen och även en liten promenad i regnet.
Lyckades ramla med cykeln på vägen hem också, helt perfekt att ramla i en 10 cm djup vattenpöl också. Kan väl säga att jag förberedde mig för klädsimmet vi ska ha på gympan imorgon med ett stort blåmärke och genomblöta kläder...

Puss!

sjuker


fick en pyjamaströja i tidig födelsedagspresent idag, sweet.

När jag vaknade i morse kunde jag inte gå rakt och så fort jag satt eller stod upp kändes det som att jag var på en gungig båt. Som ni kanske förstår stannade jag hemma, men jag känner mig bättre nu så jag ska nog till skolan imorgon.

Dagen spenderades alltså i sängen och soffan med glass, top model och självklart svenskaarbetet. Men nu är det äntligen klart så det var tur att jag fick lite tid till det.

puss!