just some random

RANDOMSAK 1

När jag söker på "2" på picasa hittar programmet drygt 36000 bilder. Jag vill inte veta hur många jag har på min dator sammanlagt, haha!

RANDOMSAK 2
Har upptäckt en ny effekt på photoscape som ska göra så att vanliga bilder ser ut som miniatyrer, typ som en legostad eller så. Testade med några randombilder men jag vet inte, ser det verkligen ut som miniatyrer?



Med lite bättre bilder och duktigare redigerare kan det bli riktigt coolt, se googlebilderna nedan!



RANDOMSAK 3


Kära syster a.k.a paula (jag är inte så dum så jag inte känner igen vårt bredbands ip-nummer, sorry!). Gud va kul att du har följt min blogg, har nämligen följt din med ett tag. Efter gymnasiet ska jag bli getuppfödare och på söndagarna ska jag sälja de finaste getterna på torget i norrköping, där jag ska bo. Har även drömmar om att expandera och starta en fårfarm vid sidan av, men vi får se vad tiden räcker till!
På pizzan vill jag ha mängder av räkor. Som du kanske vet är jag allergisk men jag gillar den stickande känslan i halsen, den påminner mig om getter.

Puss och kram kära bloggläsare, och ha ett bra liv Paula!

querido, volamos adelante

Skoldagen är avklarad & just nu sitter jag i soffan och njuter av en helt ledig timme. Stack ner till stan direkt efter att jag slutat vid tjugo över ett. Köpte en liten sak till brorsan som fyller 10 imorgon. Sen har jag druckit en stor kopp kaffe och ätit världens godaste kiwi, så vet ni! Haha.

Om en stund blir det träning och såklart har halva laget skrivit att de ska plugga (pluggisar hela bunten? ;) eller är förkylda så det blir väl 10 utespelare och 2943095 målvakter som vanligt på tisdagar. Finns inga drygare träningar än de, haha. Menmen upp med mungiporna, imorgon är det min sista onsdag som femtonåring så jag ska inte klaga!

Ha det fint, puss


ulricehamn with the class

Ojojoj vilken jäkla dag! Hela tjocka klassen packades in i bussar och åkte till ulricehamn för massa sol, skidåkning och skratt. Riktigt underbar känsla att svischa ned för backen och känna solen värma för första gången sen sensommaren eller nåt sånt. Vi hade verkligen tur med vädret med andra ord!

Kunde inte låta bli att bli sjuuukt taggad på att dra till fjällen av detta lilla smakprovet. Kan glatt meddela att jag ska till idre med pappa & hanna om fem veckor, och fem veckor senare drar jag och tjejerna på bilderna till hemsedal. Kan inte beskriva med ord hur jäkla kul det kommer bli!


Svar till loisas komentar angående gymnasiet, ja det blev teknik! :)

just close your eyes

Tisdagen börjar lida mot sitt slut, precis som mina krafter, haha. Har sovit för få timmar de senaste nätterna, så ska försöka komma i säng i någorlunda tid idag iaf. Att mina armar känns som spaghetti efter gympan och sen träning gör mig ännu mer taggad på att sova mig vidare till onsdagen.

Men nu tänkte jag gå till tv:n och titta lite på wipeout, har hört att det börjar idag! puss

framtiden bestämd

Idag lämnade jag in min gymnasieansökan så nu finns det ingen återvändo, känns jäkligt bra! Och en liten hälsning till den som lämnade en anonym komentar om att teknik är jobbigt, tack för varningen men jag vet inte ens vem du är så jag vill bilda mig en egen uppfattning om hur jobbigt det är för just mig, trodde du verkligen att jag skulle ta dina anonyma tips? ;)

Efter skolan följde linnéa med mig till optikern där jag skulle kolla linserna. Fick reda på att jag har skadat högerögats hornhinna och får inte använda linserna på resten av veckan, kul. Hoppas det försvinner för det är inte sådär skitroligt att gå runt som en blind i skolan, och på innebandyplanen är det ett helvete när bollen försvinner ur synen...

Efter det tog vi en snabbtitt inne på det nybyggda kulturhuset och sen massa prat och varm choklad på espresso house. Galet mysig eftermiddag med bästa tjejen!♥

kär i kärleken

Matchen igår gick bra till en början, men i sista perioden tappade vi och det slutade 6-3. Stressade hem i snökaoset, duschade på tio minuter och fixade mig lika snabbt, har nog aldrig sminkat mig så snabbt en lördagkväll, haha.
Middag hos födelsedagsbarnet och sedan fest hos en annan snygg tjej. Bra kväll!

Idag har jag vart allmänt pensionärsaktig och varit ute och lekt med hunden och lillebror, träffat en liten kille vid namn olle som jag & hanna ska passa ibland och fikat med tjejerna. Även om jag kom upp ganska tidigt så har tiden bara sprungit iväg, söndagar är alltid så himla konstiga!

Nu ska jag tagga upp till ny skolvecka med lite spanskaplugg, weho... Puss

saturdayy

Så var det äntligen helg igen! Håller tummarna på att denna blir bättre än förra, men är faktiskt ganka säker på att det blir så.

Igårkväll hade jag, camilla, linnea, jennifer och julia en riktig myskväll hos julia. Eftersom vintern helt plötsligt kände för att komma, sådär 2 månader för sent så fick jag och camilla lämna cyklarna hemma och gå på isen dit, haha. Väldigt mysig & rolig kväll med bästa tjejerna iaf. ♥

Idag har jag tagit mitt pick och pack och dragit till pappa, och om en stund går färden till åsa för match. Har inte spelat sen storvreta så jag är riktigt jäkla taggad! Efter matchen blir det en himla massa stress (har ca en halvtimme på att duscha & fixa mig) och sen födelsedagsfirande hos malin. Grattis förresten!
Efter middagen & så blir det lite festligheter!

Ha en bra lördag!

ensamma

Resten av familjen lämnade mig och Ida så nu sitter vi här och lyssnar på Eric Saade och pratar om hur bra det är att han är singel. Klok flicka detta!

Denna veckan har varit riktigt bra, och imorgon är det fredag. Tiden på lektionerna har ökat takt, jag har börjat träna igen och allt känns bara allmänt bra!
Att ha fått gjort en massa saker som jag skjutit upp i ett par veckor kändes också gryyymt.

Ha det bra, puss.

odd monday

Usch, jag hatar att vara blek heheehe.

Denna dagen har varit väldigt konstig. Vill inte gå in på några detaljer men allting bara fuckar ur just nu ;)

Menmen imorgon är det en ny dag så vi får väl hoppas att den är bättre! Pusshej

you go bro



Carl stod för kvällsmaten ikväll och bjöd på amerikanska blåbärspannkakor. En riktig naturbegåvning måste jag säga, sjukt goda!

Denna helgen har varit lite som den vart. Har vart med tjejerna i olika konstellationer, men mer eller mindre hela tiden, haha. En promenad med linnea, fika med camilla i hennes uterum innan några till kom, chillkväll hos julia, promenad med malin, kolla lagets match med julia (winwin, bra jobbat brudar!) och sen te med henne och linnea, och så kom malin en stund med. Haha ni hör ju, inte en dag (sekund) utan mina godingar!

Imorgon är det skola igen, och jag ber er alla att hålla tummarna för att den ska vara lite mindre seg än förra. Känner mig nästan helt frisk nu så jag satsar på att kunna träna igen på tisdag, weeeeeeho!

favoritstället




Nu har mitt rum hos mamma blivit helt klart och jag älskar det! Såklart så saknas det lite kuddar och annat småplock men det löser sig med tiden. Hur många är inte avunsjuka på min fyra meter breda garderob? Hihi.

De två senaste dagarna har varit som de varit. Låg hemma i soffan med igentäppt näsa, svullna ögon och så ont i halsen så jag inte kunde svälja igårkväll, medan alla andra festade. Glamouröst!

Hörs mer imorgon, puss!

snart fredag

Snart har jag tagit mig igenom första skolveckan, men satan vad långsamt det gått! Var med på gympan fastän jag inte borde idag, smart som jag är. Kan lägga till ont i huvudet, hosta och snuva till listan som redan innehöll ont i halsen, ögoninflammation och öroninflammation. GEDEN! Blir ingen match i helgen med andra ord.

Försöker muntra upp mig själv med lite håkan hellström, är så himla sur på allting just nu, haha. Ska om en liten stund dra mig till mamma och ikväll passa småsykonen litegrann. Alltid kul att träffa dem!

Puss!

klockrent

Gillar egentligen inte svampbob, men denna bilden asså... (!)

Skolan är bara för seg just nu. Har inte haft en enda rolig lektion än så länge, allt går bara för långsamt! Längtar till gymnasiet en hel del faktiskt. Har bestämt mig för teknik på ps för de som undrar. Även om jag kommer sakna klassen och många av lärarna (inget fjäsk, har verkligen jättebra lärare!) så ska det bli så skönt att komma till en större skola med nytt folk och så vidare.

Nu ska jag krypa ner i sängen och titta på desperate housewives, puss! ♥


Miss Brown



Igår satt jag två timmar hos frisören och bytte utseende. 15 cm hår försvann & det som finns kvar har blivit en väldig massa mörkare.
Kändes helt sjukt att komma in med lite slitet, lockigt & blont hår för att sedan gå därifrån med mörkt och rakt hår som är superlent. Känns som en peruk, skojar inte! Kommer antagligen kännas mer som mitt när det inte är plattat, haha.
Det sjuka är att jag fortfarande tänker att det håret jag hade innan var mitt, medan detta är något nytt som frisören trollade dit. Men hur som helst så älskar jag det!

Bara för att klaga på något så har jag fått ögoninflammation (finns en anledning att bara halva jag fastnade på bild..), skitont i halsen och antagligen öroninflammation samtidigt. Har nog aldrig känt mig så hjälplös som när jag helt blind av ögonmedicinen rotade i badrumsskåpet efter alvedon och nässpray inatt vid tre, haha.

2012

Helt sjukt hur många som tittat in på min blogg varje dag dessa senaste veckorna trots att jag inte varit här. Blev väldigt glad när jag såg det faktist! :) Själv har jag fått lite ångest varje gång jag tänkt på den, vet inte riktigt varför men sånt går väl i perioder.
Eftersom att ni tappert väntat efter min närvaro så antar jag att ni vill veta vad jag har hittat på. Det kommer inte komma någon detaljerad tvåveckorssummering. Har varken lust eller ork till det! Men lite kortfattat kan jag bjuda på.

Julen var bra, precis som vanligt mysig & så som julen alltid är.
I mellandagarna var jag på cup med laget i uppsala. Hade kanske lite höga förväntningar, det var jättekul, men ändå en liten besvikelse.
Nyår var som den var. Kvällen började bra, var nere på botten ett tag men blev riktigt bra lagom till att det nya året närmade sig.
Efter nyår har jag inte gjort något jättespeciellt. Har umgåtts mycket med mina fina tjejkompisar.



Imorgon drar skolan igång igen och jag känner verkligen för en riktig nystart. Har gjort en ganska stor förändring i hårväg, som jag ska försöka fånga på bild imorgon. Riktigt nöjd faktiskt!

Så nu gör vi oss redo för den sista terminen i grundskolan & tar allt som det kommer! "Har man inga förhoppningar så slipper man bli besviken" får bli mottot & jag har lärt mig att tänka efter en extra gång innan jag litar på någon.
Känns kanske fel att tacka för den erfarenheten.

Puss på er kära bloggläsare, lovar att jag är tillbaka nu!