dokumentärfilmen är klar!


s k j o r t a  -  h & m

Andra redigeringsdagen för dokumentärfilmen som jag, julia, linnea och jennifer gör i skolan & vi blev klara. Den blev faktiskt grymt bra om jag får säga det själv, och efter allt slit vi haft med den så får jag det!
Så vi satt alltså vid en dator hela dagen istället för lektioner, himla chill. Efter skolan blev det innebandyträning och sen en cykeltur till willys med julia. Träffade på lite roliga tjejer och pratade en stund med dem också.

Imorgon är det konfirmationsläger, eller snarare i helgen, men vi åker imorgon. Bara för att tillägga så har jag inte packat en enda sak men det har jag 1 timme på mig att göra imorgon eftermiddag, hehe. Jag brukar inte vara så dålig på att planera men idag orkar jag faktiskt inte. Måste göra no-läxan idag också kom jag på, hehe måste rusa!

Puss!

(UPPDATERINGEN BLIR BARA FRÅN MOBILEN ELLER INTE ALLS I HELGEN, BARA SÅ NI VET DET SWEETIES!)

vi är som vi är

Jag och snyggjulia blev klara med matten och drog ut i trädgården. Efter lite solande på studsmattan bestämde vi oss för att ta ett dopp i jacuzzin och steka lite där. Det var superskönt och jag tror minsann att jag har fått lite färg idag med!
Sen stack jag hem och åt, deklarerade helt själv (vuxenpoäng!) och sen cyklade jag till Julia igen. Jag, hon, Jennifer och Linnéa ska redigera klart vår dokumentärfilm på torsdag och idag kom jag på att vi desperat behövde ett extra litet filmklipp. Utan att ens tänka på att höra av oss till de andra stack jag & Julia ner till apelviken och filmade på massa tåg som körde förbi. Snacka om att vi fick blickar, hehe.

Nu ska jag hälsa på dessa damerna, ha det fint!


Chillar med Julias ipad

Jullan sitter och räknar matte & jag sitter bredvid med hennes pappas iPad. Ganska så chill är den måste jag säga! Det var liite jobbigt att gå upp i morse och jag var allt annat än taggad inför skolan men det blev inte så mycket hemskare än vanligt. Nu får jag väl hjälpa Julia med matten så vi kan komma ut någon gång! Puss

vi njuter av lovets sista dag



Efter en stekförmiddag iklädd bikini och sololja stack jag ner till kvantum med mina tjejer. Vi köpte alldeles för mycket mat och cyklade vidare till fästningshörnan där vi åt, pratade och njöt av solen.

För att verkligen vara allt annat än utvilad imorgon när skolan börjar igen så cyklade jag och Janne en riktigt lång runda men mountainbikearna. Drygt 4 mil blev det på ca 2 timmar och jag var helt slut efter (och är det fortfarande hehe). Även om cykelkonditionen kan förbättras rejält så är jag riktigt stolt att klarat denna rundan så här tidigt!

Nu får vi bara hoppas att skolan inte tar död på mig, så ska nog allt gå bra. hehe. puss!

det blev en oväntad bloggpaus

Det har hänt så mycket det senaste dagarna, och vädret har varit helt underbart så bloggen blev visst lite bortglömd. Men nu ikväll har jag massor av tid så nu lägger jag in bilder & text i den ordningen det skulle varit om jag bloggat som vanligt, hehe. Njut av alla härliga bilder och sånt!

kioskmongo i swc & grillning på ankaret

Vaknade av att Ronja ringde mig. Hade glömt att jag skulle jobba i kiosken i swc & sov hos linnéa så det fick bli snabba ryck att packa ihop och dra dit. Var väl inte världstaggad på att sitta i kiosken flera timmar men hade ändå riktigt trevligt med Nathalie & Anna. Vi drog dock nitlotten och fick sitta inomhus medan de andra satt ute i solen och stekte...

På kvällen träffade jag en massa snygga tjejer från laget och så blev det grillning på ankaret. Marchmallowsen var slut på kvantum så jag, Thea, Denise, Louise & Louise grillade skumbananer, Ahlgrens Limousiner (?), sockerbitar och några ovala banangodisar, en riktig delikatess blev det!
Vi hann med att prata med en norsk, kasta stenar och vara lite allmänt konstiga också. När grillarna nästan var kallna gjorde vi upp en lägereld bestående av grillpinnar, gräs, kartonger och massa kvitton. Varmt & gott blev det men shit vad alla mina saker luktar rök nu!
När det blev för kallt att vara ute cyklade vi hemåt och kvällen avslutades med att jag, Denise, Louise och Thea satt i Denises rum och chillade.



eeeeeeaster

Skärtordagen spenderades i ullared, först shoppande med syster på gekås & sen hemma hos mormor. Hittade en del fina saker på gekås som ni kommer att få se någon gång i framtiden. Mormor ska snart flytta ifrån sitt stora hus och vi hjälpte henne att packa lite & sånt.

långfredagen gick jag först till kyrkan och sörjde jesu död med alla gråtande gamlingar (eller vi säger att jag sörjde iaf..). Sen blev det storstädning av rummet som verkligen behövdes, man kundde knappt gå på golvet för alla kläder och saker.
Hoppade på Jannes motorcykel med honom och flög fram över vägarna till Borås för att fira min kusin som fyllde 25. Det var himla trevligt att träffa en del släktingar som jag inte sett på år. När vi flygit hem blev det årets första mountainbike-runda och shiiiiit vad härligt det var!

Började påskaftonsmorgonen med konfirmationsmöte och sen chillade jag bara hela eftermiddagen. På kvällen blev det tjejfest hos Linnéa. Sjukt roligt hade vi! Här kommer några bilder, hihihohe.



Lite senare än dessa bilderna togs kom Jennifer & Julia, och senare på kvällen kom en del mer folk... ;)

tänkte bara säga att -


- Jag & min syster är farligt snygga & ganska bruna också faktiskt.

chilling onsdag


hehe lite randombilder där ja.

Vaknade halv elva & segade med boken ovan som är sjukt bra. Vid typ tre gick jag till julia och tvingade henne att klä på sig nåt annat än pyjamas & så gick vi en liten randomrunda med millie. Satt på hennes baksida & stekte ett tag & sen kom linnea också. Det satt en igelkott i rabatten & vi blev lite galna i den för den var så söt. Hehe.

Säger som igår: Vi får se vart kvällen leder mig! (och igår ledde den först till willys & sen hem till julia för att kolla dh & chiiiilla, ni känner oss)

puss!

ringar i mängder

Det är precis vad jag vill ha! Min stora silvriga med en svart sten som jag köpte i paris gick sönder i fredags & stenen försvann. Himla tråkigt!
Men idag fick jag köpt två fina ringar & även en magtröja. Ringarna är från Gina Tricot & tröjan från Lindex.



Te quiero. Que venga y me lleve.

tuesday in town



Jag & Julia mötte upp Stina på stationen. Sen blev det en sallad på paganini till lunch & sen shopping. Hade liite kul på h&m om man säger så... haha. Efter en massa affärer gick vi till kulingen och köpte glass (skulle lagt ut en bild på den men blogg.se cpar som vanligt). Satt i socitétsparken en stund och sen ute på piren. Avslutade dagen inne i torggrillen eftersom att nästan alla andra ställen var stängda.
Sjukt rolig, mysig & trevlig dag i alla fall! Var himla roligt att träffa Stina igen, vi har inte träffats sen höstlovet.

Nu får vi se vart kvällen leder mig, shoppingbilder kommer strax! puss

yesterday


jeansjacka - cubus,   tröja - kappahl,   chinosleggins - veromoda,   sjal - on your mind,   glasögon - grekland



lite mobilbilder från igår, hehe bra kvalitet jag vet!

Igår började dagen med en lång sovmorgon och sen en promenad med malin & camilla. Vi gick till håstenshallen och köpte kakor som vi satt och åt på en lekplats lite senare, sjukt random som ni kanske hör. På kvällen blev det gossip girl och sen lite prat med tjejerna hos c. Mysmys.

Idag var det den första riktigt varma dagen här i varberg!
Satt på Malin altan med henne & camilla innan vi gick en promenad till skolan (! fråga inte varför). Vi gick i linne utan att frysa, det var verkligen skitvarmt! En kort basketmatch då även jennifer, oskar och john joinade blev det innan vi var tvungna att städa i matsalen, det hade tydligen inte varit rätt gjort efter diskot.
I eftermiddags chillade vi hos julia med ett dopp i jacuzzin & solen bara stekte. Måste erkänna att jag inte bara fått färg idag, jag har faktiskt bränt mig! Får väl bli solsmörja imorgon om vädret blir lika bra!

Nu: sova, godnatt!

waarberg!



Hehehe lite randombilder...

Förlåt för deppinlägget igår, hela dagen var faktiskt skitkul även om vi förlorade. Vi hörs mer sen för nu ska jag till camilla & kolla gossip girl med tjejerna, puss

hatar domarna

Sitter på ett nedstämt warbergståg på väg hem. Har haft skitkul hela dagen med julia, issa och thea. Matchen slutade dock inte som vi ville. Efter tre jämna perioder, en hemsk sudden death och 748362 straffar blev det en vinst till storvreta. En av warbergs straffar blev bortdömda och jag tänker aldrig gå med på att det var bakåtdragning. Kanske är jag världens sämsta förlorare men jag står iaf upp för mitt lag.

taggar disko, påsklov & malmö!


Min kära syster bjöd mig på en sån här goding i eftermiddags, kan ju inte annat än älska henne ibland! (hannas bild också)

Har suttit vid en dator och redigerat dokumentärfilmen med jennifer, julia och linnea idag. Man skulle kunna säga att vi var ganska trötta på varann någon gång innan lunch men sen gick det bättre & vi fick gjort klart halva filmen. Skitkul var det när det gick bra!

Himla rolig träning var det innan med småmålsmatch. Vi var lika få som alla andra eftersäsongsträningarna men det var ganska mysigt. Gick en promenad med malin efter jag hade duschat & vi fick pratat om allt mellan himmel och jord.

Imorgon blir det disko, påsklov & på lördag malmö, vet inte hur mycket jag hinner uppdatera men ni får höra av mig såsmåningom.

Puss!

FINALDAGS



På lördag drar de två snyggingarna på bilden till Malmö med resten av varbergs befolkning. Det är final mot storvreta & jag kunde inte varit med taggad!

VI DRAR TILL MALMÖ, VI DRAR TILL MALMÖÖÖ

köpt 63 liter läsk och stekt 30 pannkakor


Tog min söta syster till hjälp och lagade pannkakor till hela familjen. Med musik på hög volym var det allt annat än tråkigt!

Igår var det fullt upp för min del & bloggen hanns inte med. Hade en ganska stor svenskaläxa där man skulle kolla på en film och svara på massa frågor om den & skriva. Det tog en jävla tid om jag ska vara ärlig.
Tog en liten paus vid sju och jag & malin drog till Hajen. Köpte läsk till diskot som min klass ska hålla i på fredag. Hoppas att det kommer mycket folk för vi köpte 42 stycken 1,5 litersflaskor, alltså 63 liter läsk! Haha.

Idag lämnades teknikarbetet och svenskan in, JAG ÄR LÄXFRI! eftermiddagen spenderades vid tvn med top model & project runway.. hihi.

PUSS

för ungefär ett år sen



Nu är det verkligen vår! Satt ute på rasten, cyklade i tjocktröja till träningen och var ute i kvällssolen med linnea. Har knappt frusit på hela dagen (förrutom i spanskaklassrummet) & allt är bara så sjukt härligt!
Det känns verkligen att sommaren kommer närmre, mer än halva terminen har gått och jag planerar saker för sommaren varje dag som går. Det är bara ett enda litet besked som saknas & ni kommer att få veta vad snart, förhoppningsvis denna veckan. Ni kommer att märka vad jag menar för det kommer att vara antingen ett otroligt glatt eller ett sjukt deppigt inlägg. Bara för oss att vänta och se...

ansiktsmålning i swc

Denna helgen är det warbergsspelen för små barn. Efter kyrkan stack jag, Ronja och Hanna till swc för att hjälpa till litegrann & sen satt vi där inne i några timmar och målade massa små barn i ansiktet. Det räckte att en ville ha indiansträck, wicmärken eller något skrivet i ansiktet så kom resten av laget och ville ha likadant.
Haha de var så söta! Dock blev man lite trött på det när Tim Öhrn fått sitt namn skrivet på armen, och sen hans kompis Joakim Larsson ville göra likadant... Blev lite trångt på den armen hehe.

Efter att ha målat 40502 hjärtan, 240525 FBC i olika färger och 235024 Lerum på olika kroppsdelar (en kille ville ha det skrivet på magen & någon bad Ronja att skriva "rumpa" i pannan) fick vi varsin hamburgare. Vi satt i solen utanför swc och åt och pratade, himla mysigt!

Nu ska jag strax iväg på släktkalas & imorgon är det måndag. Döda mig.

longboard and basketball



Det var min underbara lördag! Nu: ut igen!

mobilblogg - steker i solskenet

Som ni kanske vet så la jag upp svaren på frågorna precis. Det blev väl inte sådär supermånga men det räcker gott. tack för alla frågor iaf! Just nu sitter jag i solen med Hanna och massa bra musik. Det är verkligen sjukt härligt väder så sen blir det nog en runda med longboarden. Puss!

svar på frågestunden!

Här kommer svaren på alla frågorna ifrån frågestunden förutom alla cp-frågor om revolutioner och sån skit. Älskar er tjejer men ibland är ni förjävla jobbiga.. ;)

hej Elin.
Har du någonsin haft ett intimt förhållande ?

Svar: Nej.

Vilken är din favorit accessoar, favoritsmink och ditt bästa modetips?
Svar: Jag har ganska många favoritaccessoarer, jag älskar det! Men största favoriterna just nu måste vara min klocka, vita tubsjalen från on your mind och tunt skärp i midjan!
Jag gillar att sminka mig så jag har ganska mycket smink varje dag, ser så död ut annars på vintern. Något jag inte skulle klara mig utan är dock foundation, mascara och kajal. Gillar att exprimentera lite med ögonskuggor och kajal ibland, himla kul att variera sig!
Detta kanske låter som värsta klyschan, men jag tror att det bästa modetipset jag kan ge är att trivas i det man har på sig. Självförtroende räddar de flesta outfitsen! Något annat man kan tänka på är att tänka varje gång man köper något nytt, att man kan använda det nya plagget till mer än en sak. Enligt mig finns det inget tråkigare än att ha samma klädkombinationer allitd!

Vad tror du är vårens hetaste trend?
Svar: Jag tror på jeans i mängder! En snyggoversize t-shirt i beige, ljusrosa eller vitt till. Accessoarer kan vara stora i trä men även silver och guld. Converse är ju alltid populärt och mina svarta kommer sitta på hela våren.

vad går du helst klädd i till skolavslutningen?
Svar: Jag har redan bestämt att jag ska ha konfaklänningen på avslutningen också, och den får ni ju inte se än. Men eftersom att jag ska ha den på konfirmationen så kanske ni förstår att den är vit. Sjukt snygg är den också! Funderar på jeansjacka, massa ringar, kanske ett halsband eller fjäderörhängen till det. Svarta vagabondskor med korkkilklack till det!

Hur ser din konfaklänning ut?
Svar: HEMLIS! Kan dock ge er en liten ledtråd: Den är lååång, hihihih

Hur ser en perfekt påsk ut för dig?
Svar: Påsk är inte särskillt speciell för mig, men en bra påsk skulle kunna vara typ såhär: Vakna sent, äta frukost med ägg och allt med familjen. Vara ute i soligt väder hela dagen och sen påskeld och pardie på kvällen!

Vad spelar du för position i innebandy?
Svar: Just nu spelar jag mest forward men har testat på det mesta. Var center förra året och året innan det var jag back. Eftersom att jag spelat center såpass mycket som jag gjort så får jag ibland köra center eller back på matcher nu också, semin och finalen i helgen till exempel. Även om jag är forward så tycker jag inte att det viktigaste är att just jag gör mål så jag gör faktiskt fler assister än mål.

Hur länge har du spelat?
Svar: Jag har spelat innebandy sen hösten 2007, alltså 4 år.

Vem var din första bästa kompis?
Svar: På mitt första dagis lekte jag alltid med min syster och Märtha. Men den jag kallade min bästis först var Johanna Westholm. Ni har länk till både märtha och johanna till höger!

Hur många syskon har du egentligen?
Svar: Haha lite svårt att förstå sig min familj, det kan jag förstå. Jag har en "helsyster", Hanna. Sen har jag Carl och Ida som är mammas barn, och william som är pappas. Pappas fru hade en dotter innan de träffades, Moa.

Har du några planer för sommaren?
Svar: Ja du. Antingen så har jag halva sommaren uppbokad eller så har jag inte en enda sak bestämt. Hoppas som in i **** på det första alternativet och jag får veta vilket om ungefär en vecka. Det enda jag har bestämt är att jag ska bli riktigt jävla brun!

Har du druckit alkohol någon gång?
Svar: Ja.

Har du bra betyg?
Svar: Jag tänker inte skriva ut mina betyg här, men jag kan säga att jag är nöjd med dem. :)

Det hade varit roligt att veta vilken mascara du använder och varför du tycker den är bäst?
Svar: Jag använder Maybelline Define-A-Lash och tycker den funkar helt okej. Man får långa fransar men för att de ska få volym måste man dra på 1000 gånger. Min favorit är The Collosal volum' express. Den ger både längd och volym direkt!



Är du modeintresserad ? (:
Svar: Jo det är jag väl men det är inte så att jag inte tar på mig kläder som är "förra säsongen". Jag har kläder som jag trivs med och som jag tycker är snygga. Någon gång på våren brukar jag få massa idéer på saker jag vill ha inför denna sommaren. I år vill jag t. ex ha pilotglasögon, gladiatorsandaler och en liten brun väska med långt axelband. Förrutom det vill jag ha en riktigt snygg vit blus och ett par mörka jeansshorts. Jag vet inte ifall det är
rätt i modet just nu, men jag vill ha det!

Hur blir man så snygg som dig?
Svar: top secret!

Får jag vara brudtärna när du gifter dig?
Svar: Absolut älsklingsjullan!

Vad använder du för foundation? Måste veta, ska faktiskt börja sminka mej på riktigt..
Svar: Jag använder Maybellines 24 hours Super Stay. Är riktigt nöjd med den faktiskt!


Vad är du mest nöjd med ditt utseende?
Svar: Lite olika, men oftast är det faktiskt håret haha!

Har du några komplex, i så fall vad?
Svar: Finns det någon som inte har det? Jag försöker tänka på det jag gillar istället för att fokusera på komplex. Säger det igen; självförtroende och ett stort leende är alltid snyggast!




IT'S FRIDAY



So-prov - CHECK!


Äntligen är det helg igen! Det fanns ingenstans att ta vägen i eftermiddags så vi stannade ute istället för att gå hem till någon. Det blev massa fotbollslirr! Först jag, emma, julia, camilla, kalle och david. Sen kom oliver, john, ivar, olle, jennifer och isac också. Efter någon timmes spel skulle julia tvunget bjuda alla på glass så vi gick till macken. Himla rolig eftermiddag!

Nu ska jag bege mig till Camilla. Svaren på frågestunden kommer imorgon, ni kan fortfarande fråga! puss

biffdag

Har varit i sparbankshallen hela dagen och haft temadag. Först spelade vi handboll, sen hade vi HLR (hjärt och lungräddning) med en film och dockor. Lite patetisk men säkert jättebra.. ;) Yoga hade vi också. En del saker var skitjobbiga och jag kommer säkert ha träningsvärk imorgon i massor av muskler jag inte visste jag hade. I slutet av yogan var det avslappning men jag hade fullt upp med att inte knäcka mig när jag hörde att Jamilia snarkade bredvid mig så jag slappnade nog inte av så mycket, haha.
En promenix och massa skakande på rumpan i olika latinodanser blev det också.

I eftermiddags har jag pluggat med malin & vi kom på att vi är jävligt roliga ändå. Bara så ni vet!

Känner för att vara lite random så jag lägger upp ett par bilder från en kväll för några helger sen. De har aldrig kommit upp innan för att min kamera var borta... i fickan på min vinterjacka... Är bäst på att hitta saker! hehe


wednesday

Tränade en skitkul träning innan och nu ligger jag nyduschad och frusen i sängen. Mitt hår kyler ner hela min rygg om jag inte blåser det efter jag har duschat, och det tar så lång tid att jag inte orkar så ofta. Ibland känner jag bara för att klippa av alltihopa!

Skolan var jobbig som alla onsdagar och tekniken var såklart stressig. Vi har gjort värsta arbetet med att bygga miljövänliga hus i skokartonger och idag var sista lektionen. Kan nog räkna med att sitta två timmar med det hemma, minst! Förutom det så har vi 20933902394320 andra läxor, prov och inlämningar innan lovet. Lägg till småbarnsdisko nästa fredag & få svaret: stressigt!

Säger som Emma, "jag tror jag kommer gå in i väggen."

Nu rensa huvudet med grey's, puss!

Glöm inte att ni fortfarande kan ställa frågor i frågestunden (helst inte om historia dock...)

Hur man lägger ut youtubeklipp på bloggen!

Har blivit ombedd att visa hur man lägger ut youtubeklipp på bloggen och hur man gör dem små så jag gör ett litet inlägg om det nu! Om det är något annat ni vill ha tips om är det såklart bara att slänga in en komentar.



FÖRTYDLIGANDE: Det är bara bredden du ska ändra, och till den bredd din blogg har. Höjden är olika på olika klipp och ändras automatiskt.





så ja, lycka till nu!


FRÅGESTUND

Gör som Julia och tar en liten frågestund på bloggen! Kanske failar totalt och jag blir helt utan frågor, men den risken får jag ta... Våga fråga vad du vill så ska jag försöka svara så bra jag kan, jag kommer inte lägga ut några ip-nummer så du kan vara anonym om du vill.

Fråga på nu så svarar jag på fredag eller lördag!

jeans


Hannas jeansskjorta fick vara outfit idag, nice!

Superchill gympa startade dagen. Jag & massa andra brudar spelade volleyboll utan regler & dansade till marias gamla schlagerlåtar samtidigt, haha! Sen flöt dagen på lite som vanligt förrutom att jag ringde till polisen för första gången. Det var inget allvarligt dock, och inte 112 jag ringde. Vi skulle bara kolla lite saker om ett skoldisko klassen ska anordna nästa vecka. Det var inga problem med det iaf.

Gick hem till Julia efter skolan och skulle plugga där. Det gick la sådär, jag och julia är kanske inte bästa pluggteamet. Men en halvtimmes plugg kanske, lite cpande, chillande och en grym facerape gjorde eftermiddagen.


17 komentarer och ett antal meddelanden på chatten gjorde att jag hade lite att göra med att cpa vidare. Alla gick på det också, jag är förjävla bäst ibland! ;)

angående warbergsspelen

update: shit vad långt det blev, läs om ni orkar! haha

Lovade ju igår att berätta hur det gick i cupen. Antar att ingen vill ha värsta redovisningen på varje match så här kommer lite kortfattat!

Fredags:  seg förlust mot lillån med 3-2 tror jag, ingen bra match iaf... Mina fina tjejer var och kollade så sen stannade jag i brearedshallen med dem och kollade p96.

Lördags: Riktigt go vinst mot sävsjö med 7-0. Vi som alltid brukar spela superkasst på morgonmatcher klarade oss fint fastän den började 8.40.
Oavgjord mot Pixbo. Vi ledde med 3-2 men så självklart dunkar de in ett mål när det är 12 sekunder kvar. Vi kom inte med i a-slutspel på grund av det så gissa om vi var arga?
På kvällen blev det pizza, zumba, kortspel, mys och övernattning med laget i folkets hus, sjukt kul!

Igår: B-kvartsfinal mot lerum blev en precis vinst. Vi ledde med 2-1, de gjorde 2-2 när det var 25 sekunder kvar, och sen lyckades hannah göra ett mål på 6 sekunder så vinsten var vår med 3-2. Underbar känsla!
B-semi mot Tygriket (det laget har slått ut oss ur warbergsspelen 2 år i rad!). Grym match med fint spel så vi vann med 2-0. Jag spelade första matchen som back på 2 år men ändå höll vi nollan. En blå tumme och en del blåmärken var det fan värt!
Finalen var också mot sävsjö, de vi vann med 7-0 i gruppspelet mot. Vi var ganska trötta allihopa och kom inte igång förrän andra perioden. Alla typ joggade runt och hade nåt jäkla chillspel men till sist vann vi med 5-2 och fick en fin pokal!

Samtidigt som vi firade vår vinst fick vi reda på att vår andra halva av laget som gått vidare till a-final också vunnit så GISSA OM VI BLEV GLADA? WIIIE

Älskar er tjejer! (& då menar jag hela warberg ibf!)

pluggiis



Efter en god milkshake satte jag och Linnéa igång med lite plugg. Vi fick gått igenom tre av åtta (!) saker vi har kvar att göra innan lovet. Så sjukt mycket just nu att det inte är sant. Det var inte det lättaste att fokusera när solen stekte i uterummet och det fanns så mycket roligare saker att prata om än revolutioner och konvexa speglar...

Nu har jag precis kommit in efter en lång promenad vid havet. Jag och Linnéa lämnade alla läxor och böcker och vilade huvudena lite. Det kommer antagligen bli plugg hela veckan så jag känner mig som en riktig pluggis. FYFAN för skolan ibland asså!

heeelt död



Två fina pokaler i händerna på warberg IBF f96. Vi vann både a- och b-slutspelet! Kan fan inte blir grymmare. Ni får höra massa mer imorgon för nu tänker jag gå och lägga mig med ett leende på läpparna, säger samma som flera gånger innan: älskar er tjejer! ♥

warbergsspelen!

Har nog glömt att skriva på bloggen, men denna helgen ska vi spela cup. Det är det sista vi spelar denna säsongen så alla är verkligen supertaggade att vinna!

Nu ska jag göra mig i ordning och sen möta upp Issa. Vi ska cykla till brearedshallen och kolla den andra halvan av laget som spelar match mot tygriket. Efter den ska vi hitta något att äta och sen blir det match för oss också. Klockan nio i brearedshallen med andra ord! Shiiit vad vi måste vinna detta!


bilden lånad från thea nilssons facebook!


08-09 - 1:a & 3:e plats i flickor 96-serien
vinnare av zone cup
09-10 - 1:a plats i 96-97 serien, 4:e & 5:e plats i 96-95
vinnare av DM
10-11 - 1:a plats i 93-96 serien, 2:a plats i 96-serien
5:e plats i Storvretacupen

VI ÄR FÖRJÄVLA GRYMMA TJEJER!


april, april!



hello fluffhår!

Hur har det gått med lurandet för er idag?
Själv är jag ganska nöjd måste jag säga. Lyckades lura både linnéa & julia att klockan var åtta och att de hade försovit sig fastän klockan va sju i morse. De sa att de inte gick på det, men jag vet att de gjorde det...
Malin gick inte på mitt skämt till henne, fast det var inte så bra. Stoltast är jag nog över hur jag lurade pappa. Jag skickade sms till honom i morse (är hos mamma) där det stod "hej, tänkte bara påminna om utvecklingssamtalet idag klockan 15" efter någon minut ringde en stressad pappa på väg till jobbet, haha!
Förutom dessa och massa småskämt hela dagen så lurade jag också so-läraren och engelskaläraren, och ännu är inte dagen slut! Grymmaste luraren här asså!