on the boat

Hallå alla!
Nu sitter jag & Malin på en väldigt svajig båt. Vi hittade en dator precis & blev glada över att det fanns internet! Haha. Men det regnar mycket och blåser ute, så båten gungar. Men vi får väl hoppas att vädret blir bättre snart! För detta ska ju bli världens bästa helg, inte sant?!

Puss!

buenas noches

Kom hem från Linnéa för en liten stund sen. Där var det mys med henne, Camilla & Jennifer. Vi åt B&J och kollade på FARSAN. Filmen var väldigt kul, men lite störande med, för han skämde ut sig exakt hela tiden.. ;)

Nu ska jag försöka sova, för jag ska upp kvart över sex imorgon. Blir nog lite jobbigt men väldigt värt! Bara så att ni fattat det, så blir det ingen mer bloggning förrän söndag.

Puss!

insidan som räknas




Idag har jag sovit till typ tolv, sett på en film & bakat chokladmuffins. Som ni ser på bilden blev muffinsen riktigt misslyckade i utseendet men de blev ändå väldigt goda! För tillfället försöker Linnéa tvinga med mig till ströget & jag försöker tvinga henne att ha filmkväll istället. Hehe, Life's hard. ;)

wohoooooooooooo!

Gissa vad jag ska göra imorgon!?

Jo, jag ska till Danmark med Malin! Fyfan va kul det kommer blir! Awesomeness ♥



Tack för att jag får hänga med, love you! ♥

barnvakt

Ikväll har jag tjänat lite pengar genom att passa min lillebror. Han var väldigt jobbig, efter ett antal spottloskor i ansiktet, rivsår, nypningar, ett antal örfilar och en knytnäve rakt i ögat, gav jag typ upp & då somnade han.
Sen vaknade han igen för en stund sen och krävde att få prata med Åsa i telefon, sen låg han och stirrade in i väggen i en kvart innan han somnade igen.

Menmen. Han kan vara gullig när han vill, men inte ikväll minsann.


bild från i påskas. Har jag verkligen inte tagit kort på honom sen dess?

Nu ska jag sova! Måste ta igen mig efter den tidigare nattens fyra timmars sömn. Puss!

härligt ...

När man väl hittat kameran & tagit med den för att ta kort som aldrig förr märker man självklart att man glömt minneskort. Irriterande var ordet. Så det blev inga bilder från tältningen, hehe.

Men riktigt mysigt var det! Vi åt hamburgare, satt och pratade och hoppade lite på studsmattan. Sen pratade vi lite mer och så, haha. Typ vid tre blev jag, Emma och Jennifer som delade tältdel väldigt flummiga så vi låg där och gapskrattade. Vi sa god natt vid fyra och vaknade av ljuset, 5000 graders värme och syrebrist klockan åtta. Ganska trötta var vi då... ;)

När jag kommit hem från Malin kollade jag på en film (typ halvt sovande..) och sen åt jag lite lunch. I eftermiddag har jag legat ute i solen och sovit med sololja på, hoppas att jag har fått lite färg iaf.

Puss

taggar tältning!

Andra gången på sommarlovet alla vi tjejer är samlade, helt sjukt faktiskt! Men ikväll ska vi i alla fall tälta & det kommer bli awesome! Toppenväder är det också, det kan ju bara bli bra!

Men nu ska jag packa iordning och fixa mig. Hörs imorgon med massa bilder, jag har hittat min kamera!



Bild från juni när jag tältade med Camilla, Emma och Linnéa.

Puss!

Hp-marathon

Idag har jag bara sagat runt hemma, läst i en bok och vart allmänt tråkig. Men man måste ha sånna dagar också!
Nu för en stund sen kom jag hem efter ha vart ute en stund med några tjejer. Vi avslutade hos Julia där vi satt vid hennes matbord och åt upp deras taco-chips, busigt!

Känner att mina inlägg bara blir tråkigare och tråkigare, men om jag ska vara ärlig så vet jag inte var min kamera är. Måste verkligen leta upp den, och min plånbok med. Hehe. Jag brukar alltid tappa bort mina saker i några dagar men jag hittar allt igen, så det känns inte nödvändigt att stressa upp sig.
Nu ska jag i alla fall sätta igång den tredje Harry Potter-filmen. Har litet hp-marathon uppdelat på några dagar! (fast det blir ett uppehåll imorgon då jag ska tälta med mina flickor, greeeeeeeeeeeat!)



Puss

goder morgen

Blev en skön sovmorgon idag, fast det var nog inte så konstigt. Jag var nämligen uppe 18,5 timmar igår, 8-2.30 hehe. Filmerna var faktiskt lite längre än jag hade trott. Jag har ingen aning om vad jag ska hitta på idag. Det har visst blivit sommar där ute igen, så jag borde nog dra mig utåt, kanske tar med mig en bok. Känner mig lite seg, men vafan det är ju sommarlov!

Puss!

myskväll all alone

Nu när det är så kallt ute kände jag för en filmkväll - ensam! Ibland är det bara så skönt att vara för sig själv & ifs tror jag inte heller att mina vänner gillar filmerna jag tänker se, haha. Jag lånade nämligen precis första & andra Harry Potterfilmerna av min hp-galna halvsyster. Men ärligt talat måste jag erkänna att jag är lite av en nörd jag med, jag älskar både böckerna & filmerna. Härligare och bättre story finns inte! (hörde jag vampyrer? Nä, jag tänkte väl det.)


mobilbild

Plockade bären när jag var ute med dippie & rabarben i trädgården innan, nyttigt godis gillar vi!

outfit - släktkalas



linne - paris
shorts - h&m
kofta - vero moda

Kände för att ha håret lite annorlunda (plus att min lockar hade blivit lite konstiga av regnet) så jag satte upp det med en klämma. Vad tycks? :)

färdigrensat!

Äntligen har alla saker kommit på plats i mitt rum! Bara ett par gardiner saknas, men det tänker man inte på. Har slängt/skänkt iväg sammanlagt typ 3 stora papperspåsar med saker jag tröttnat på. Så skönt att bli av med vissa saker!
Annars idag har jag sålt aftonbladet. Det gick inte så bra och jag var nära på att frysa ihjäl. Denna sommaren har ju varit ovanligt fin hittills så man är väl lite bortskämd, men 13 grader och regn är väl ändå inget juliväder? Brr!

Hade gärna stannat inne på mitt rum resten av dagen, men om en stund blir det släktkalas för Moa. Jag fick också en väldigt konstig lust att åka till stranden. Har väntat hela sommaren på en riktigt blåsig dag så att det blir stora vågor, men nu när det blåser måste det ju såklart vara kallt. ÅH!


right now. I ♥ my paris t-shirt!

Puss!

tar ut min ilska på bloggen....

Haha, nejdå. Ni behöver inte vara oroliga. Men jag kan berätta för er att jag är både irriterad och rastlös just nu. Jag håller på att rensa ut massa gamla saker och jag får lite damp över vissa saker.
Typ en poslinsgris. Vad ska jag ha den till? Jag kommer inte ha den framme, jag har heller inga minnen med den och ändå har jag sparat den. SLÄNG!
Eller en fickkniv. Jag la ner mina nästa obefintliga scoutdrömmar för 100 år sen. Jag har typ aldrig använt den, därför känns det lite onödigt att slänga den. Vad gör man? Ger den till lillasyrran! Lovar att hon har kul med den i typ fem minuter och sen sitter hon där om några år med samma problem som jag... Men hon har själv valt det.

Hahaha nu blev det visst en liten avagretion ändå... But I know you will survive.

camiiiilla

Tråkigt. Det är precis vad jag har haft hela dagen, har hållit på att sortera saker och lägga det där det hör hemma. Väääldigt drygt & det påminner mig om att jag kommer ha mycket mer att fixa när vi har flyttat med mamma om några veckor.. Men nu är det typ, nästan halvklart, hehe. Jag åker till Camilla om en stund i alla fall för att träffa henne och designa om hennes blogg. Det har jag lovat henne sen i våras, men vi har aldrig riktigt fått det gjort.


superfin bild på två söta filurer..

Puss!

ojojoj va kul man kan ha



" Linnéas högsta önskan var att flytta till en underbar stad,
där inga inga ( inte ens prästen!) bad.
Staden hette Varberg
och Linnéa lämnade Falkenberg.
Hennes kläder var inte morderna
så hon blev inte lucia, utan tärna.
Också hade hon en kanin.
Den var blank och väldigt fin.
Linnéa fick vänner snart,
även om hennes leende var allt annat än rart.
Hon lekte och hade kul,
ända tills en dag vid jul.
Då kom Elin hem till henne.
Linnéa kände "det här är en riktigt svenne!"
De blev vänner ändå,
fastän Elin hade bara en tå.
Linnéa blev glad och lycklig,
ända tills en dag då hon blev ryckig.
Det var för att Elin inte hade kul,
och kände för att måla Linnéas nagel gul. "

Bara för att Linnéa kommer ha mycket att läsa när hon inte är "upptagen" längre! :D

(och bara för att nämna stämmer varken det med Linnéas leende eller min/mina tår. ;)

ny design!

Kände mig lite trött på den gamla, så here we go. Turquoise is the new pink!

Vad tycks?

mitt rum är klart!

Herregud vad jag har längtat! Skulle lagt upp bild nu om det inte hade legat bortsorterade kläder över hela golvet... Hehe. Men jag ska fixa klart allt imorgon, det är så härligt väder ute nu, så jag vill gå ut.


I min soffa, i mitt rum, med min tapet i bakgrunden. Big loooooooove.

linnea is here ..

Igårkväll var det egentligen planerat ett kvällsdopp, men vädret tillät inte riktigt det. Vi träffades istället på lekplatsen & satt där och pratade en stund. Sen gick vi en liten promenad, åt körsbär & våldgästade Julia, lika kul som alltid! ;)
Sen när alla drog sig hemåt åkte linnéa med hit & vi spelade sims till halv tre och sen sov hon här, mys!

Nu ska vi försöka dra oss upp & ta tag i dagen, hehe. Puss

vad-jag-gjort-check

Igår segade jag runt hela förmiddagen & efter lunch åkte jag, Hanna & mamma till gekås. Vi gick bara där en kort stund men hann ändå se Morgan på lagret! Haha. Såg också att de har en ny kollektion men Kjells saker; Tändvätska, Skohorn & Tältpinne och även I ♥ ULLARED - t-shirts. Jag köpte ett nytt solpuder, The sims Destination världen (haha;), mörk choklad & tuggummin.

Efter gekås åkte vi till mormor, där vi firade henne med släkten och tårta. Det var riktigt mysigt faktiskt! Sen igårkväll kunde jag inte sova, så det slutade med att jag vaknade sittande i soffan i vardagsrummet klockan 6 och visste inte riktigt när jag somnat där.. Sen gick jag upp till mitt rum igen och sov vidare...

Tills pappa ringde och väckte mig klockan tio och sa att de hämtade mig om en kvart. Då blev det lite bråttom upp, hehe. Sen idag har jag varit vid en sjö och badat med familjen hos pappa. Moa fyller år så det blev hennes lilla firande. Där var ett hopptorn som jag var mycket vid, lite stolt för jag har aldrig riktigt vågat sånt innan ;). Sen har jag också planerat hur jag ska möblera rummet hos pappa som kommer att bli klart imorgon!
Gud va jag har längtat!

Senare ska jag ner till stranden och ta ett kvällsdopp med några tjejer. Puss

jag älskar er ♥


Vad som än händer så vet jag att ni finns där för mig, precis som jag finns för er. Jag har aldrig träffat finare, snällare och mer pålitliga personer än er och jag är så glad att ni finns! Även om vi bråkar, så finns det inga som kan skratta mer tillsammans och glömma allt snabbt igen. Ni är de bästa vännerna man kan ha & det finns verkligen inget ont eller falskt i någon av er.
Jag tror att det är ganska ovanligt att man är så många & så tajta som vi är och jag hoppas att vi aldrig släpper kontakten.

Linnéa Andersson, Malin Blennskog,  Emma Hjalmarsson, Julia Mossbrant, Camilla Huss och Jennifer Hasselblom,
Jag är så glad att jag har er, ni betyder så mycket!♥

norway night

God morgon!
Kvällen igår var väldigt mysig måste jag säga. Jag och Hanna rullade ner till södranäs på longboardarna och efter en liten stund kom Märtha också. När vi var där tittade vi (och skrattade mycket åt) foton och videor från norgeresan. Man trodde att man kom ihåg alla bilder & sånt men det gjorde man minsann inte! Och så alla filmer från när vi hoppade på den där stora uppblåsta kudden, hahaha som vi skrek! Sen åt vi glass (min nyttighetsvecka börjar imorgon...) och spelade Monopol. Mys!



Puss

naturligt sommarsminkad

Ibland finns det inget jobbigare än att ha smink på sig på sommaren, men ändå känner man sig kanske inte bekväm i att gå helt osminkad. Jag har ett litet tips om hur jag sminkar mig när jag vill känna mig fräsch men ändå inte översminkad!


• Färga ögonfransarna med depends fransfärgning. Då får du svarta fransar utan att behöva använda mascara & det sitter kvar länge!
• Istället för foundation använder du en tonad dagkräm (jag är väldigt nöjd med denna från ldB.). Den jämnar ut huden och täcker finnar utan att riktigt synas.
• Ta till sist på lite solpuder med solskyddsfaktor (mitt har spf 10) så behöver du inte smörja ansiktet med solkräm & inte heller bränna dig.

Går jättesnabbt att fixa & man ser naturlig ut!



Puss!

sunny morning



Godmorgon!
Gud så härligt att man kan äta frukost ute igen, känns som att det var flera veckor sen! När man har den nya h&m-katalogen som sällskap kan man ju inte precis klaga heller. Så mycket mysiga koftor & sånt!
Efter frukosten, ja alldeles nyss, hade jag en lång konversation med mina kära vänner om tältningen som förresten inte alls blir imorgon utan nästa vecka. Till sist kom vi faktist överrens, belive it or not. ;)

Nu ska jag börja fokusera på flyttpackningen (vi flyttar om bara två veckor! :O) och senare i eftermiddag ska jag ner till stranden. Ikväll blir det "afterski" med norge-tjejerna, typ kolla på kort och sånt.

Puss!

long day

Hallå eller!
Min måndag har kännts väldigt lång (på ett positivt sätt, inte som skolmåndagar!) och jag har hunnit med det mesta.

Lite innan lunch drog jag till Malin & vi chillade lite där. Sen åt vi lunch och åkte sen till Julia. Dit kom alla andra också & vi var samlade alla sju för första gången sen avslutningsdagen! Helt otroligt att halva lovet gått redan, för det är halva typ precis nu. I alla fall gjorde vi lite saker hos Julia, dock inget så speciellt. Haha nej, men vi pratade mest. Sen försökte vi planera en tältning som nog blir av på onsdag, men när 7 tjejer vill ha sin vilja igenom kan det bli lite hursomhelst. ;)

När jag kom hem därifrån tog mamma med sig mig, Hanna & Janne för att plocka jordgubbar. Det var nästan bara små kvar men efter en stund hade vi plockat många kilon. Gott att ha till filen imorgon!


Bilden är ifrån när jag, linnea & jennifer plockade betydligt större jordgubbar för några veckor sen.

Puss!

fascination


God morgon!

Blev inte riktigt tid för någon bloggning igårkväll. Men vi tar det nu istället!
När mamma & de andra hämtade mig åkte vi till en strand i Kärradal, ett litet område norr om varberg. Jag hadealdrig varit där innan, men det var fint & mysigt.  Det blåste lite så det var inte jätteskönt att ligga & sola så jag spelade fotboll & lite strandtennis med Janne & Carl. Till sist var vi så svettiga & sandiga att vi var tvungna att slänga oss ut i vågorna, härligt!
När vi sen kom hem duschade jag & cyklade sen till Linnéa. Vi spenderade kvällen där med Alfapet, spotify, facebook & wii. Mysmys.

Jag har inga speciella planer för dagen. Jennifer & Linnéa frågade om jag vill med till stan, men jag tror att jag skippar det. Men herregud, vad är det med mig?! ;)

Puss

färdigtapetserat!




Nu äntligen börjar mitt rum ta form! Pappa har hållt på att snickra på det i över ett halvår & jag har bott i källaren. Nu är tapeterna uppe & det är bara golv + lister kvar. Och så möblerna såklart men det är ju bara roligt att fixa! ♥

Om en stund hämtar hela familjen hos mamma upp mig (jag är hos pappa, har sålt aftonbladet) för att åka ut på någon sorts utflykt. Vi har inte gjort något speciellt i sommar & har inga planer på någon sorts semester så det blir en endagsgrej. Jag hoppas att vi ska till en sjö, typ där mormor bor. Där är aldrig något folk vilket är ganska skönt när man ska vara med familjen. :)

lite bilder från lägret/liseberg

Jag tog inte så mycket kort på lägret, men på liseberg fick jag i alla fall knäppt av några bilder. Enjoy!




Förrutom att träna en herrans massa, vara på liseberg & vara vaken halva nätterna har jag träffat massa roligt folk från bland annat värmland, umeå, småland och skåne. Allt här verkligen varit toppen & ett riktigt minne för livet! ♥

bubbles






Hej på er.
Denna dagen har gått ganska snabbt, tiden har bara sprungit iväg! Jag började med att packa upp alla väskorna från lägret i en vädig fart, det är ju så skönt att ha det gjort! Sen vid ett cyklade jag till Julia. Vi satt hos henne en stund & gick sen ner till hamnen där vi kollade på Julias kompis båt & åt lunch. När vi sen hade gått hem till Julia igen kom Linnéa också.
Hittills ikväll har jag bara ätit & blåst såpbubblor med Ida. Inte för att jag tror att det kommer hända så mycket mer vilket är väldigt tråkigt. Typ alla gör annat ikväll så ingen kunde med ner till stan & kolla på bilarna.

Puss

god natt


mauritius in my heart.


Ojoj. Såhär tidigt har jag nog inte lagt mig på hela lovet, men jag har inte heller varit såhär trött... Skulle ju egentligen åkt till mamma ikväll, men jag orkade inte packa upp väskorna från lägret (det absolut sämsta med att vara bortrest!). Jag kan ju bara inte låta alla smutsiga kläder ligga i väskan en vecka så jag stannar här över natten & packar upp imorgon istället.
Tidigare i eftermiddags låg jag ute i skuggan med datorn, jag har saknat den, haha. Efter kvällsmaten tog jag med mig hunden & mötte upp Malin. Vi gick en runda bort till statoil & köpte lite choklad som vi tog med till en lekplats där vi satt länge & pratade. Jag hade inte varit ifrån henne i mer än fem dagar men ändå hade vi massor att prata om, som vanligt.

Puss


vinn en iPhone

Jag är med och tävlar om en iPhone laddad med 1000 kronor hos telia. Jag såg ett tips om tävlingen på fokis blogg & nu är det bara att hålla tummarna!

Tävlingslänk


Mitt svar: 5000 fria sms.

Motivering: Jag vill gärna vinna iPhonen eftersom att jag tappade min gamla mobil i toaletten tidigare idag & det tyckte jag inte var så jätteroligt... Den fungerar liksom inte riktigt längre.


De får nog leta noga om de ska hitta någon bättre motivering!

hemma igen!

Lägret har varit helt underbart bra! Har spelat massa innebandy, träffat nya vänner, inte sovit så mycket (hehe) och skrattat en hel del. Jag har tagit lite bilder från liseberg, men jag orkar absolut inte lägga in dem nu. Har tränat 2-3 gånger per dag & sovit max 5 timmar per natt så jag är lite trött nu... Ska nog sova lite i trädgården nu.

Puss

snart packat färdigt...

eller inte. Men nu ska jag fokusera på bara det & inget annat! Så vi säger väl hejdå nu, jag kommer nog inte kunna blogga i veckan, men jag kommer ju hem på fredag!



Ha det nu bäst, för det kommer jag!

spanien ♥



VM-mästare 2010
& så jävla värda det! Inte för att inte Holland spelade bra, men jag tycker att de spelade lite väl fult & oschyst. Har hållit på spanien hela tiden, jag vet inte varför riktigt, men det känns som ett riktigt fotbollsland.
Grattis Spanien säger jag bara!

Nu är jag alldeles för taggad för att sova även om jag borde. Jag gick ju upp tidigt för att sälja tidningar i morse & jag vet efter 2 tidigare läger att veckans sömn inte kommer prioriteras särskilt högt. När jag så¨g på fotbollsmatchen blev jag sugen på att spela innebandy & funderade hela tiden på sånt som inte mina fotbollsspelande vänner lägger märke till; varför har de bara en domare på en så stor plan? hur fan kan målvakten skjuta så långt? Varför har man regeln offside? mm.. Märks kanske lite att jag passar bättre på en liten inomhusplan med två domare, osparkande målvakter (och spelare för den delen) och normala regler med vettig innebörd.

Men nu ska jag försöka sova, godnatt!

(& ja, det var den bästa bilden jag kunde hitta!)
;)

en enda röra

Herrejävlar vad min säng ser ut! Kläder och saker precis överallt! Tänk att det finns sånna som har det såhär alltid... Jag skulle inte överleva. Har precis varit hos mamma & hämtat en del saker som jag ska ha med mig, men kom på nu att jag kan ha glömt  några av mina träningsbyxor... Eller så ligger de här någonstans. Haha.

Ska nog försöka packa klart snart, men det sista gör jag imorgon. Puss

rosa himmel



Igår var jag hos julia & myste på kvällen. Linnéa, Jennifer, Emma & Malin var också där. Vi pratade en väldig massa, hoppade, var ute och gick lite & kollade på slutet av fotbollsmatchen. Det var härligt att julia var hemma & nu när camilla kommit hem från tyskland är vi samlade alla igen. Fast imorgon åker jag ju bort!

Jag ska på ett innebandyläger här i varberg som heter Warbergslägret. Det är många andra från mitt lag som ska dit & några jag träffade där förra året. Det kommer bli skitkul, det känner jag på mig! Men nu är det dags att sätta igång med packningen, är ute lite i sista minuten!

Puss

surfers day



Jag, Linnéa & Jennifer cyklade ner till apelviken efter lunch. Vi brukar ju mest vara på kåsa men idag var det Surfers Day så det blev apelviken. Efter en stund kom Emma också. Det var inget riktigt surfväder men mycket folk ändå. Vi låg inte och solade så mycket utan var mest i vattnet & kastade boll och så åt vi glass på surfcenter-kaféet. Riktigt härligt väder har det varit & otroligt varmt i vattnet!
Vi hörde flera som sa precis det vi tyckte, typ:
"Detta är så jävla osvenskt! Jävligt varmt!"
"Vi behöver ingen riviera!"

Nu har jag duschat & efter maten ska jag ut med några, bl a Julia, som jag inte har träffat på över 3,5 veckor! Så jävla saknad är hon!♥

god morgon!

Solen skiner, det är 27 grader i skuggan & jag är lyyycklig!
Lite senare ska jag nog till stranden med ett par tjejer, men inget är 100 bestämt än.

Här kommer videon på William som jag filmade igår. Cute huh? ;)



Puss!♥

galenpanna, fyramannakotte & strandgrillning

Rubriken berättar ungefär det jag har gjort idag.
Malin kom till mig vid halv tolv & vi satt och pratade, åt lunch & så. Vi spelade ett spel som heter Galenpanna också & blev helt fast vid det. Så jävla kul, haha. Sen kom Emma, Linnéa & Jennifer också och vi fortsatte att spela. Vi låg på en filt i skuggan med spelet & skrattade typ hela eftermiddagen.
Sen åkte Emma hem & vi andra började spela fyramannakotte. Typ världens roligaste kortspel! Bara för nämna vann jag & Malin båda gångerna.. ;)

Nu i kväll har jag varit på stranden & grillat med pappa, åsa & william. Riktigt mysigt var det & det märks att hettan är på väg tillbaka!♥

skulle egentligen lägga upp en video på william, men videofy.me segar så den kommer senare, Puss!

har precis lyssnat på Kissies låt

& fyfan va dålig den var! Den har typ ingen text, ingen melodi & man får ont i huvudet av den. Pinsamt!

Kolla här för att lyssna.


Nu ska jag äta lunch & sen va med Linnéa. Puss

godmorgon onsdag

Sovit gott?
Jag känner mig lite irriterad på en gubbe, som lät som att han kom ifrån dalarna. Han ringde och väckte halv nio barar för att säga att han hade ringt fel. Det är inte ofta jag klickar rakt i örat på folk ska ni veta..

Men i alla fall. Nu har jag ätit lite nybakta frallor till frukost & sen lagt mig i sängen igen.. Det är ju så skönt att göra det när man kan! Har inga speciella planer för dagen än, så om nån vill hitta på något är det fritt fram att ringa. 



Lite lagom rufsig i håret & nyvaken.. ;)


Puss!

ett litet samtal under kvällsmaten

Ida: Kan du prata bra engelska?
Elin: Sådär, en del.
Ida: Säg allt du kan!
Elin: Men så lite kan jag inte, det går inte att säga allt nu.
Ida: Nehe. Jag kan säga Yes, No och Oh my god.




Söta unge! Haha


slappdag med linnea

Goddagens!

Idag har jag slappat typ hela dagen. Satt & läste lite på förmiddagen & sen kom linnea. Vi spelade sims en stund & bakade grymt goda chokladbollar. Sen satt vi & kollade bloggar & skrattade otroligt mycket åt ett litet missförstånd, fast ni skulle nog inte fatta ;)

Nu har jag lagat pannkakor & spelat fotboll med Carl & Janne. Jag & Carl vann med 14-5 & jag lovar att jag var den bättre av oss. Hehe, nej.



Puss

haft en liten paus...

Har inte kännt för att blogga, eller sitta vid datorn över huvudtaget faktiskt, nu på ett par dagar & visst har bloggen fått lida lite. Men det blir faktiskt inga roliga inlägg om man inte har någon inspiration & det är just vad jag saknar just nu. Mina dagar har varit ganska vanliga, en del soliga & andra inte. Jag har varit på stranden & badat, ätit thaimat & solat. Jag har också legat hemma i skuggan & segat med en bok i handen.

Ska försöka komma på något kul att blogga om snart, I promise. ♥

fredagen den andra juli

Vaknade av en väldigt högljudd lillebror, väldigt roligt att bli väckt av honom klockan åtta... Igår kväll blev det inte Avatar utan Baksmällan. Riktigt rolig var den, värd att se helt enkelt!

I eftermiddags var jag på stranden med Linnéa & Jennifer. Underbart sommarväder är det & det ska vara ännu finare imorgon.
Kvällen spenderades på bion med Linnéa. Vi såg Eclipse, den tredje Twilight-filmen för er (någon?) som missat. Jag hade inte väldiga förhoppningar på filmen eftersom att jag inte tycker så mycket om varken de 2 första filmerna eller den tredje boken men blev positivt överraskad. Denna filmen var både mycket roligare (diggar Charlies humor!) & bättre gjord. Man hängde liksom med hela tiden. Och något som inte gjorde det värre - Taylor Lautner (Jacob) är så jäkla snygg!



"In fact, Edward, I'm hotter than you!"

invigning av bäddsoffan

Det som är bra med min nya soffa (förrutom att den är snygg, skön, bäst mm) är att det är en bäddsoffa! Man bara fäller upp en grej så blir det en dubbelsäng & den ska jag, linnéa och jenniffer inviga i natt. Den står i och för sig i vardagsrummet men skit i det! De kommer hit när som helst & då ska vi nog se på film & bara mysa. Jag tror att Avatar stod högst upp på önskelistan hos alla så det blir nog den.

Förresten var det jättemysigt innan. Vi lyckades till sist enas om två små glasspaket & cyklade från willys till ankaret. Där satt vi & åt glass, pratade & kollade på solen som nästan, inte riktigt gick ner.

Puss

fixar- och jordgubbsplockardag

Hela förmiddagen & halva eftermiddagen spenderades i mitt rum med pensel i handen. Jag har målat lister, element & lite annat. Försöker verkligen hjälpa till så mycket som möjligt för jag vill att det ska bli klart snart & jag vill inte att pappa ska behöva göra allt själv. Men snart ska det nog bli färdigt, bara måla fönster, spackla väggar, tapetsera, lägga golv & sätta dit golvlister kvar. Bara det.
Sen har jag & pappa köpt min underbara soffa & den är så perfekt! Ni får se den på bild när rummet är klart!

Efter att jag hade svettats 2 snabba varv i slingan (hemskt vad all långsam musik gömmer sig när man ska springa, bra dock ;)) & tävlat med hanna om duschen mötte jag upp Linnéa & Jennifer. Vi cyklade ut till Vare & plockade massa underbart goda jordgubbar. De har självplockning där nu, vilket betyder att man får äta hur mycket man vill & betalar bara för det man tar hem & det är riktigt billigt! Jag åt massa & plockade 4 liter åt pappa som kostade 50 kr.

Fick tagit en del härliga lant-bilder. Det gäller ju att passa på, jag är inte där så ofta.




Nu ska jag snart ner mot stranden med Jenni & Linnet. "Ta bara med pengar, jordgubbar & sked så stannar vi på willys & köper glass på vägen" sounds great to me. ♥