Visste ni att man kan köpa lycka på ikea?

 
Så var min nya säng på plats och åh vad jag älskar den! Så stor och så himla go.. Hehe ni kan ju gissa var jag sitter och bloggar för tillfället...
 
Denna torsdag började med att Isabelle och Malin kom hit. Vi gjorde suuperfluffiga och goda amerikanska pannkakor, försökte oss på proteinfluff (fortfarande inte lyckats, fattar inte vad felet är...) och åt med andra ord den godaste frukosten på länge. Efter detta har jag haft skoldag som varit ganska lugn trots många, långa lektioner. Känslan av att det är fredag imorgon svävar lite i luften tror jag.
Nu tänkte jag ge Top Model Sverige en chans, gillade första säsongen men hade missat att det börjat en till så det passar ganska bra att träningen börjar om en timme och tjugo minuter!
 
Pusshej

interior inspiration

Bilderna är från weheartit!
 
Om 9 dagar & 6 timmar fyller jag 17 år. Oj vad stort det låter ändå.. 18 om ett år ju, helt galet. Men i allafall så är jag tydligen förbi den tiden då det var en hemlighet vad som ligger i paketen, men lika glad är jag för imorgon åker jag & Janne upp till ikea för att sedan komma hem med en stoor & go säng, hihi. Jag älskar verkligen mitt rum & för första gången i mitt liv älskar jag att vara i det. Jag tycker till och med att det är roligt att hålla ordning! Så nu när jag får en större säng (och en sängkappa och ett silvrigt brickbord lyckades mamma avslöja haha) kommer det vara heeelt underbart perfekt. iiiiih! ♥
 
Idag hade jag ställt in mig på värsta dagen på länge med två prov och massa lektioner, men på något sätt lyckades detta ändras till en väldig massa långa raster (tetris heheh) och vi fick minsann sluta 50 minuter tidigare. Måste ju bara älska vissa av mina lärare... Inget plugg har jag heller så jag har bara tagit det lugnt sedan jag kom hem vid tre. Om en stund ska jag äta lite kvällsmat & så väntar träning vid åtta. Tänkte testa på att göra "proteinfluff" att äta efter den. Ska försöka fixa bild & recept om det blir gott (eller snarare om det blir av, you know me..). Haha. Pusshaj

Best of life

När mamma bakat semlor (wops, litet avbrott på nyttigheten..), supergott bröd och köpt underbar grapefrukt så kan man nästan tro att man är i himmelen. Synd bara att eftersmaken efter grape är förjävlig haha.
Men nu ska jag hoppa i träningskläderna och jobba bort allt det goda!
Inte helt fel att mat gör sig så himla fint på bild, med tanke på min tråkiga bloggis...


när man helt enkelt inte vill fastna på bild

Här har ni tusen (eller snarare tolv) otroligt seriösa och väldigt vackra bilder på en random ailien. Tror hennes tröja från cubus, den orangea grejen under från gina och jeanstightsen från drdenim! Om ni undrade liksom.
 

Det är måndag, vilket självklart har sina fördelar och nackdelar. Se mina nedan:
- Det snöade igår & är plusgrader idag = mer slask än nödvändigt.
+ Mina växlar på cykeln är inte frusna på trean längre (ÄNTLIGEN fan)
- Det var otroligt jobbigt att gå upp halv sju i morse.
+ Jag slutade skolan 12.45.
- Jag har två prov imorgon på massa krångligheter och jag orkar inte plugga mer.
+ Har ändå redan hunnit plugga i två timmar så jag kommer antagligen klara proven galant.
- Jag har en tendens att ignorera allt negativt (plugg) och sedan ångra det...
Så varför bryta en vana? Next up: gossip girl!!

Kort sammanfattning av min helg!

I fredags startade helgen på bästa möjliga sätt; jag och laget kämpade oss till en seger med 5-4 mot serieledarna i division 3! Ojoj vad det kändes bra och det var riktigt roligt att spela. Att plockade på mig 3 poäng (ett mål & två assist) var ju inte heller helt fel hihi.
Efter detta följde jag, Isabelle och Malin hem till Camilla där vi gjorde underbart god chokladfondue.
Igår stod jobb på schemat och efter det sov jag och tog en lång dusch. Kvällen blev inte helt som planerat men oj vad bra den blev ändå.
Nu ska jag en gång för alla ta tag i plugget. Har gjort lite proteinglass (haha hoppas det är gott!) som förhoppningsvis har frusit till i eftermiddag för att underlätta lite...

Dessa bilderna är de jag har från helgen. Lite random jag vet. (Och ja, skottet på armen gjorde oooont)


new times two

 
Igår efter skolan följde Isabelle med mig till frisören där ungefär 7 centimeter flög av. Riktigt nöjd är jag! Inte nog med att jag tyckte mitt hår var lite för långt innan, så är ju känslan av genomklippt hår det bästa som finns. Inga kluvna hårtoppar här inte! Den knallrosa skapelsen köpte jag på h&m, för bara 99 kronor! Otroligt fint kap.
 
Idag har jag genomlidit världens längsta dag typ, även om jag började klockan tio så ville lektionerna aldrig ta slut & klockan vägrade bli fyra. Nu har jag på lite Veronica Maggio (tröttnar aldrig på hennes album haha) och tänkte titta igenom lite bloggar innan träningen. Hoppas på en rolig träning med mycket spel, har match imorgonkväll & börjar bli riktigt taggad! 
 
Pusshej

pale but cozy

 
Den här gosiga tröjan hittade jag på gekås för 169 kronor. Tänk så himla glad man blir när man gör ett sånt fynd! Skitgo är den och nu när jag är brunett så tycker jag inte att det gör så mycket att man blir lite blek, haha. Armbandet köpte jag på en liten grekisk ö i somras!
 
Jajamen, visst blev det en vinst igår! Vi fick igång ett riktigt bra spel emellanåt, men det som gjorde att matchen avslutades med 4-3 till oss var att vi verkligen kämpade som ett lag, allihopa. Åh vad jag älskar sådanna matcher, då ens slit faktiskt avgör.
Denna tisdagen har gått himla långsamt. En massa lektioner (bland annat matte x2 för att vi inte hade det igår) gjorde att 8-16 kändes ännu längre än vanligt. Nu är jag sjukt trött haha. Skulle vilja krypa ner under täcket och stanna här tills imorgon, men istället blir det plugg och sedan träning 20.15-21.45, kill me pleaaase. Men morgondagen kommer nog bli chill, har bara spanska och sedan Teknik College Kick-off. Vet inte riktigt vad det innebär men det är antagligen roligare än lektioner! Framåt eftermiddagen ska jag och min hårman a.k.a trasslet ner till frisören & antagligen bli lite bättre kompisar, mohaha.

inte ofta måndagar levererar såhär!

 
I fredags startade vårschemat & mina måndagar ändrades från 8.10-15.50 till 8.10-13.10, underbart! Meeeeeen idag hade vi ingen matte och så är det labbfrivecka, så gissa vem som cyklade hem från skolan 9.30 i morse?! Helt sjukt underbart!
Har faktiskt fått riktigt mycket to do:s och nu kom Isabelle hit för att plugga lite med mig. Jag ska bjuda henne på smoothie som jag gjort med mitt nya proteinpulver i. Hope she likes it! puss

Eternity

Godmorgon världen! Hoppas ni hade en bra lördagskväll, precis som jag. Robin, Isabelle och Ludvig kom hit och vi lagade otroligt god tacos som vi åt och sen hade vi det allmänt trevligt hela kvällen. Tyvärr tog jag inga bilder på detta goa gäng!

Så istället får ni en bild på min nya tatuering (hehe not). Jag är verkligen inte tatueringstjejen, tycker det är ganska skrämmande att etsa fast något i skinnet som ska sitta där i resten av sitt liv. Bara för att det känns rätt nu vet man ju inte hur man känner om 30 år liksom! Så jag kör på bläckpenna, men det blev ganska fint det med tycker jag!


Ice

Hello Saturday!
Gårdagskvällen spenderades först på jobbet och sedan i soffan/sängen med bellan, kladdkaka och jordgubbssaft.
Idag gick jag upp vid halv tio och sedan dess har jag hunnit göra allt och ingenting. Med det menar jag städa rummet, packa upp grejerna från mamma, vika tvätt, äta frukost och ligga på sängen och slöa. Älskar förmiddagar som aldrig verkar ta slut! Det är verkligen den enda tiden på helgen jag gör någonting vettigt.
Nu hade jag planerat att ge mig ut och springa för att testa mitt träningsfodral till iphonen men eftersom att termometern visar -11 grader så blir det nog inte så... Lite cykling på motionscykeln och hemmafys får det bli istället!


när allting annat här är falskt och fel

 
Sitter och fixar lite på min hemsida som jag gör i skolan för tillfället. Tycker verkligen det är skitkul att hålla på med sånt, mina vänner har i flera år undrat hur jag har tålamod att sitta med bloggdesigner och bildredigering i flera timmar haha. Det är sviiinkallt ute & temperaturen på mitt rum är väl inte heller den högsta så jag sitter här med dubbla koftor och raggsockar. Men om en stund ska jag som sagt träna så då lär jag väl få upp värmen!

lyxfrukost med my dear

Pannkakor, smoothie och latte. Ni fattar hur gott.
 

Matchen igår gick inte helt vår väg, ärligt talat så hade vi en riktig jävla otur med anfall och skott (som vanligt nuförtiden haha) så det var inga glada miner när vi lämnade veddige igår. Himla synd för vi kämpade som bara den! 
Idag hade jag min veckas enda - oändligt älskade - sovmorgon. Den utnyttjade jag på bästa sätt genom att cykla till malin i kylan och fixa supergod frukost med henne. Mysigt att hinna träffa henne dessutom, blir lite för sällan på skolveckorna.
För tillfället sitter jag, hanna, ebba och nike vid ett bord i korridoren och försöker få våran långa lunchrast att gå med tetris, bloggdesigning och musik. Bara tjugo minuter kvar och sedan 1,5 timme matte innan jag får åka hem. Då väntar antagligen ännu mer matte, städning av rummet, packa grejer till pappa och sen träning klockan 18. Hoppas att det går bra trots att jag knappt kan gå av träningsvärken haha.
 
Pusshaj

För varje du checkar av kommer en ny på kö

photoshoplek med en bild från greklandet, hihi nej jag är inte poeten bakom de fina orden.
 
Ohyes nu har jag klarat av mitt livs sista historiaprov, ojoj vilken känsla! Ni anar inte. 
Efter att min mördardag i skolan var slut så drack jag lite kaffe med mamma innan vi satte igång och lagade kvällsmat. Fiberrik ugnspannkaka med vitkålssallad låter väl lite läskigt, men det blev faktiskt himla gott och till och med uppskattat av min åtta-åriga trollunge till syster. Nu halv ligger jag i sängen och lyssnar på surfmusik av Jack Johnson och känner mig allmänt livsnjutande. Hoppar över träningen med gott samvete idag då jag tyckte match-träning-träning-match-träning var lite väl för fem dagar. Så jag passar på att vila ut mina träningsvärkande ben (eller snarare hela kroppen, fysen igår var inte att leka med..) och taggar upp till morgondagens match i veddige. Tre poäng, tack!

14 januari

Min helg innehöll allt från jobb, historiaplugg och tufft derby mot capricorn till fika med robin, kväll med alla de goa från gamla klassen (tack för en skitkul kväll Julia!) och kladdkakebak med bellan.
Idag var det bara att sätta klockan på halv sju och tillbringa dagen i skolan, förutom hålet mellan elva och ett då jag åkte hem. Nu sitter jag på engelskalektionen och lyssnar på musik, bloggar och kollar weheartit, badass hehe. När denna lektionen är slut ska jag bege mig till Isabelle och plugga och tydligen få en nyttig fika. Najs!


Bring your biffy ass

Utomhuslöprunda, 1,5 timme på planen och sedan 45 minuter på gymmet med min biffkompis bellan. Om jag inte visste att jag levde innan, så vet jag det ännu mindre nu.


spring incoming

Jeans - h&m // Armband - Gina Tricot // T-shirt - Top Shop // Ballerinaskor - h&m // Tröja - Gina Tricot

Idag har varit en riktigt bra dag! Började vid tio och slutade vid tre, och så sammanlagt två timmar rast på den dagen, haha. När jag hade slutat cyklade jag hem och åt mellanmål med mamma och småsyskonen innan jag slängde mig på sängen med datorn där jag fortfarande befinner mig. Har varit inne på en massa olika klädsidor och tittat på vårkläder. Tycker redan att det finns mycket fint, men de riktiga godbitarna har nog inte kommit ut än. Är väldigt, väldigt sugen på vår, sol och värme för tillfället...
 
Nu ska jag bege mig ner till köket och ta något att äta innan jag sticker och tränar 18-20.30. Kan nog vara bra för jag är en riktig latis idag haha. Kram!

Love is best when it's from America

Söta syster kom med en rosa påse till mig när jag satt och åt frukost imorse. Om ni inte luktat på Victoria's Secrets dofter så har ni missat något - och om ni har det så vet jag precis hur avundsjuka ni är...
Tillbaka till vanorna med skola 8-16 och sedan plugg 1,5 timme efter det. Om jag inte blivit sjukt nöjd med nationella matteprovet som vi fick tillbaka idag så hade denna dagen lätt varit sämst. Får väl hoppas att träningen ikväll går bra trots att jag känner mig väldigt sugen på att sova istället...


Beach 13

Och så lider även detta jullovet mot sitt slut innan det ens börjat... Känns som att jag inte gjort någonting även om jag faktiskt hunnit göra riktigt mycket under dessa underbara, lediga dagar.
Igår började jag som sagt dagen med att städa och fixa lite olika saker i huset. Vid två kom Robin hit & vi tog det bara lugnt hela eftermiddagen, kollade film och åt scones haha. När han hade åkt hem mötte jag upp Issa, Camilla och Malin för att köpa godis och melon innan vi tittade på breaking dawn part 2 som var lika fin andra gången.

Idag kom Linnéa hit och vi lagade pasta carbonara som blev riktigt god! Det var ganska längesen jag träffade henne så vi hade massa att prata om. Även Isabelle kom förbi en stund.

Nu ska jag strax ta på mig träningskläder och cykla till swc. Hörde något om utejogging som uppvärmning men annars är jag riktigt taggad på att träna, haha. Imorgon börjar skolan men jag får äntligen träffa min kära syster som levt i paradiset, san fransisco, i några för många veckor utan mig...

Pusshej


Dinner for two

 
Igår tog jag och Malin tag i kockskills och gjorde en riktigt god kycklinggryta med ris och sallad. Oj så gott det blev som sagt. Sedan cyklade vi till Willys och köpte lite glass och godis som satt ganska fint till filmen "the ugly truth" som också var bra. Bra myskväll med frugan med andra ord! 
 
Nu har precis mamma och Janne lämnat mig så jag har en dag i ensamhet (frihet) haha. Att checklistan mamma lämnade innehöll "städa köket", "vika tvätten" och lite till får väl gå bra för denna gången. Jag kan ju ha på hur hög musik jag vill när jag gör det... 
 
Pusshej
 

Mango, middag och massa mys

De senaste dagarna har innehållit precis det som rubriken säger. Inom massa mys räknar jag fika med jullan och bellan och så att jag och mallan sov hos bellan inatt.. ;) middagen hos Ellen och Julia igår var supermysig och det var kul att träffa personer jag inte pratat så jättemycket med och så de andra också såklart!
Denna lördagskvällen fick lite ändrade planer men den ska nog lyckas bli himla bra ändå. Pusshej!


mina nyårslöften

 
♥ hålla koll på alla pengar jag spenderar & vad jag lägger dem på.
♥ hårdträning till beach 13, haha. Bli mer vältränad helt enkelt.
♥ inte äta något onyttigt på vardagar, unna mig i lagom mängd på helgen.
♥ ta bättre hand om min hy, mitt hår & mina naglar.
♥ ta bättre hand om mina vänner & min familj.
 
Jag vet att jag kan hålla dem så nu kör vi!

welcome 2013

 
Min nyår var ganska perfekt faktiskt & från och med imorgon ska jag leva mitt nya liv. Idag vill jag bara sova, och det är ungefär det jag gjort hela dagen... Nu tänkte jag titta på någon film & hoppas på att jag kan hålla mig vaken igenom den haha.
 
Pusshej