SPINNING AROUND


har fått supersnygg ordning på mina smycken, love till mitt smyckesträd! vi pratar inte om trasslet

Ny vecka, ny måndag. Startade med ett stort arbete på hemkunskapen, det känns som att vi inte gör annat än sånt i skolan nu. Men det är roligare än vanliga lektioner även om det blir mycket arbete hemma.
Hade grymt kul på den lärarlösa so-lektionen med dans på borden och hög musik fram tills de andra lärarna blev arga, hehe.
I eftermiddag har jag pluggat massa böner och andra saker inför konfaprovet jag ska göra imorgon. Plugg med mig, Julia och Linnéa går aldrig särskilt bra men jag har ju en stund imorgon att plugga också. Nu blir det lite engelskaplugg och sen Top Model, loove.

Puss!

guldmatch och släktkalas




jag & mina snygga syskon Hanna, Carl & Ida. Älskar Idas ögon, ett grönt & ett brunt!

I morse klockan nio var det dags för en av säsongens viktigaste matcher, warberg - capricorn. Alla i laget var riktigt nervösa och taggade eftersom att de både leder serien och är två-tre år äldre än oss. Men matchen gick grymt bra! Vi vann med 3-1 och alla blev heeeelt galna av glädje! Bäst är vi!

I eftermiddags var det släktkalas för mig och carl, jag fyller 15 om 9 dagar, woow.

puss!

det kom ett paket från h&m



Snyggaste skjortan var i, inte världens bästa bilder precis men wooow jag är kär!

plugglördagar borde inte vara tillåtna


kör en nyårsbild igen bara för att brudarna på bilden är så snygga!

Kom hem från Julia för en stund sen. Hade det riktigt mysigt och kul igår kväll & inatt. Jag & Julia började med ett dopp i jacuzzin med dunkmusik på högsta volym och sen kom linnea och det blev lite film. Här snackar vi fredagskväll med klass!
Avslutade kvällen med någon timmes prat och sen sov vi på loftet i Julias stuga. Borde göras oftare!

Men nu ska jag ta tag i svenskaarbetet, wish me luck...

friday night at Julia's crib



Firar att det äntligen är helg med brudarna på bilden om en stund. Vampyrer Suger och ett dopp i jacuzzin passar fint känner jag. Förresten så har Julia bytat från wordpress till blogg.se & jag fixad hennes design i eftermiddags. Riktigt kul var det att fixa bilder till headern. Med snygga Julia som modell, mig som fotograf och Linnéa som assistent blev det skitbra. Till och med hårfönen fick hjälpa till ett tag, haha. Fetlänk till Julias blogg!

Hoppas ni får en awesome fredag! (för det ska jag ha...)

up, up & away




Blev kär i Julias ursnygga brillor!



pluggpluggpluuuugg

religionsprov
svenskaarbete
engelskaläxa
spanskaläxa
hemkunskapsprov
so-arbete

Oh my god. Åttan är värre än någonsin! Har egentligen inte tid att sitta här och lata mig, min pluggfria tid gick åt till träningen... Men nu tror jag inte att jag orkar plugga mer idag, 1,5 timme ska nog räcka. Min hjärna är tom och jag har träningsvärk i hela kroppen... Haha det låter som värsta dåliga boken men det är sanningen just nu.

Har börjat med en liten film på elevens val. Ni vet en sån med lerfigurer som rör på sig, typ pingu?
Jag och Linnea har värsta grymma idéen och det kommer bli helt awesome, ni får veta mer snart!

Puss!

en eftermiddag i pingstkyrkan



Jag, Linnéa, Julia, Emma och Malin åkte ner till Pingstkyrkan idag där vi hade bestämt möte med pastorn. Det är inte så att vi blivit akut pingstkristna, vi arbetar med det på so:n. Vi tog fram filmkameran och ställde lite frågor och patorn var så pratglad att vi blev kvar där i 45 minuter. Vi har ingen aning om hur vi ska redovisa en 45 minuter lång intervju men det får vi lösa på något sätt. Vi har ju en del fakta om man säger så, hehe.

Efter kyrkan åkte jag till träningen. Skitkul som vanligt och jag fick reda på att jag får spela matchen mot serieledarna på söndag, capricorn f94. De är riktigt duktiga och jag är taggad som satan!

Nu väntar sängen om en liten stund, väldigt roligt att cykla en halvmil till friskis och svettis för gympalektion det första man gör imorgon, cyklar hemifrån 7.25, taagg...

Puss!

svar till Sofie



Tack, vad roligt att du tycker den är snygg!
Jag vet inte riktigt vad du menar med vad designen heter, den har nämligen inget speciellt namn. Jag valde temat "Anchor" till grund men sen ändrade jag alla små koder och sånt för hand. Det är inte så komplicerat men om man inte vet exakt hur man gör kan det gå väldigt fel.

Om man är nybörjare som vill designa bloggen själv så tycker jag att man ska kolla designadinblogg.se eller helt enkelt testa sig fram men alltid förhandsgranska innan du sparar!

nydesignat & fräscht

Äntligen är den klar!

Gjorde en riktigt grundlig omdesigning, bytte t o m tema & gjorde allting från grunden. Var så himla trött på allt med den gamla!

Men nu orkar jag inte blogga mer, har suttit vid datorn i nästan två timmar och fixat det här. Ska ta en dusch så hörs vi imorgon!

Puss

under ombyggnad!

Nu ska vi minsann få lite ordning på denna fruktansvärda design, så om det ser lite konstigt ut så är det inget som är fel. ;)

Haha gud va fail!

Jag vet att min design är typ "hej kom och hjälp mig" men jag orkar inte fixa vidare. Gör det imorgon tror jag.

En design som däremot är skitsnygg är Linnéas. Hon har skaffat blogg igen & jag hjälpte henne med designen innan idag. Kolla hennes blogg HÄR vetja!

Nu blir det Top Model, puss!

peu de café mademoiselle?



Paris ~100618-21


Gud vilken grym kväll igår, heelt insane. Firade dagens matchvinst (3-1 mot sandö, viktigt!) med lite gudstjänst och sen en chilldag med Julia. Vad annars liksom?

Imorgon laddar vi om för en ny vecka med engelskaredovisning, religionsprov & annat skoj. Tagga.............

malin's night





Tack för en grym kväll igår malin, vi behövde verkligen en riktig tjejkväll!

Idag var det ganska jobbigt att gå upp till konfamötet men det funkade. En powernap i eftermiddags satt fint & nu är jag redo att dra till Julia direkt efter maten! Tidig match & sen gudstjänst imorgon så ska vi nog se att jag är mindre utvilad på måndags än igår, haha.

Ha en fin lördagskväll så hörs vi!

Inte en tråkig sekund med denna bruden asså!


hihi, nej hon är inte alltid sminkad sådär..

Andra veckan har gått jättesnabbt & tiden har bara flugit iväg. I tisdags var det jobbig träning och lite läxor som var på schemat och igår laddade jag ännu en tuff träning med kladdkaksbak med Linnéa. Idag har jag varit duktig och varit hos tandläkaren med mina kära vapendragare Julia & Linnéa. Vi cyklade sen på strandpromenaden in till stan. Den iskalla cykelturen slutade vid Julias köksbord med en rykande kopp te.

Imorgon taggar vi fredag, men inte vilken fredag som helst! Malin fyller 15 så det blir såklart partiie! puss

lite måndagsshopping


Sunkissed BUS, Apoteket 69:-                                            Foundation, Kicks 149:-

Ögonskugga, Kicks. Kommer inte ihåg vad den kostade...

Direkt efter skolan rullade jag & mis amigas Linnéa & Julia till staden. Vi irrade runt lite överallt kan jag berätta, men fick till sist köpt allt vi behövde & lite till. Malin fyller 15 på fredag! Skulle köpt mera garn till mitt evighets arbete, raggsockarna, också men det var såklart slut när jag äntligen pallrat mig ner till stan. Nu blir det lite snabbt engelskaplugg & sen top model!

Puss!

börjar om

Hur ska denna våren bli egentligen? En vecka har gått & det känns som en månad, då kan det ju vara kul att ha något att se fram emot. För mig är det faktist ett måste för att orka med allt. Varje vecka längtar man efter helgen och varje termin efter lovet, man längtar alltid till ledighet. Prästen sa i predikan i morse att "man lever för Jesus", för min del stämmer inte det. Jag lever för ledigheten, för helgerna!

En annan sak jag verkligen ser fram emot blev bokad i fredags. Jag, Hanna, mamma & Janne ska åka skidor på sportlovet. Val di Fassa i Italien blir inte heeeelt fel, wiiiiiiie!





Shit vad jag längtar!

iväg mot skolan



plattat hår idag! Nu drar jag till Julia & kör till skolan sen. Första veckan snart avklarad! Bara 6 kvar till sportlovet... Suck!

tröja med puffärm - vero moda
beiga jeansleggins - vero moda
klocka - julklapp!

stuck in my book



Har känt mig lite frusen & hängig de senaste dagarna så jag skippade träningen för att bli piggare till matchen på lördag. Spenderade istället eftermiddagen hos Julia. Som alla andra eftermiddagar med henne var denna mycket chill med Top Model, datorn & lite annat. Så typiskt oss & så underbart chill!
Nu har jag precis duschat & blåst håret. Det tog en himla tid att få det torrt & jag tänkte som alla andra gånger när jag blåser håret: det här gör jag aldrig igen! Man ser att mitt hår är tjockt, jag vet, men tro mig, det är ännu tjockare än det ser ut.

Nu ska dyka in i min underbara bok som jag fick av syster i julklapp. Kärlek till Sophie Kinsella är allt jag kan säga. Eller nej, en sak till: LÄS DEN! ♥

Så ja, ny design!

Äntligen har jag tagit tag i designen. Den gjorde mig lite smått galen.. Jag är dock inte säker att denna stannar särskillt länge heller, stör mig fortfarande lite. Det är kanske för att jag inte är van vid den.

Saknar min första design lite smått måste jag säga, men bilderna är inte alls lika nuvarande mig eftersom att de är 1,5 år gamla.


Stör mig dock lite på J:et i Johansson, men är man perfektionist så är man... ;)

perfect


Gaah min design ger mig åååångest!

Laddar om efter årets andra skoldag med lite top model & sen träning. Så jäkla kul att träffa laget igen, IIIIH!

DESIGNEN ÄR BARA TILLFÄLLIG

Om man nu kan kalla den design, ville bara få bort julen!

- Ja, jag vet att jag fortfarande har juldesign...

Jag har bara inte hunnit byta, så enkelt är det! En annan sak jag också vet är att jag inte har bloggat på en vecka. Efter cupen åkte jag till mamma medan datorn var hos pappa så jag kunde inte, plus att jag inte har känt för det. Där fick ni svar på det med!

I fredags fick jag äntligen träffa min efterlängtade neger, Malin! Hon har varit i Thailand några veckor & jag överlevde knappt... Fast jo, hihi. Väldigt kul att se henne i alla fall! I fredags kväll hade jag Toy Story-marathon med mig själv & i lördags chillade jag med millan & mallan. På kvällen var det Sex And The City 2 hos Linnea som stod på schemat. Söndagen gick åt till att gå till kyrkan, spela monopol & ha annat kul med C, M & E och säga hejdå till jullovet. Helt sjukt hur snabbt det försvann!

Nu efter första skoldagen har jag & julia chillat som bara vi kan & jag ska snart kolla top model, ny säsong ikväll så missa inte!

PUSS

storvretacupen i bilder & text!

I torsdags kväll kom jag hem från en otroligt kul cup i uppsala. Helt klart det roligaste med laget hittills!

I tisdags samlades vi halv 6 på morgonen & åkte i minibussar i ungefär 6 timmar. När vi var framme fick vi se vårat uppehållsrum som vi skulle sova i & sen första gruppspelsmatchen. Den förlorade vi tyvärr. De två andra gruppspelmatcherna gick mycket bättre & vi kom till A-slutspel. Åttondelsfinalen spelade jag inte & att sitta på läktaren var nog det hemskaste jag nånsin gjort. Vi vann iaf av en frislag i krysset gjort av Linn när det var tjugo sekunder kvar. Sån underbar känsla!
Sen badade vi på äventyrsbadet & till sist var det kvartsfinal. Vi förlorade med 4-2 mot det lag som vann cupen med 9-0 i finalen förra året så vi var ändå nöjda. Så det blev en delad femteplats av 24 lag, gryymt tjejer! ♥


Alice & Anna, passagerare i discobussen med Partypeter!


Ronja & Amelia, sjävklart också med på bussen!


& de sista passagerarna som inte ville vara med på bild  ;) My & Sandra!


Snyggaste rosa laget värmer upp för åttondelsfinal!




tagging storvreta



Imorgon drar jag & bästa laget till sveriges största innebandycup, Storvretacupen i Uppsala. Det känns som att jag har missat att packa massa saker, men jag kan inte komma på vad... Men det ska nog gå bra ändå.
Är så himla taggad inför alltihop, både att umgås massa med lagkompisarna & såklart att spela, fan vad vi ska vinna detta!

Vi hörs igen när jag är tillbaka, kommer hem på torsdag kväll/natt så kanske fredag. Puss!

iskallt asså, iskallt!




Igår eftermiddag (efter frukost... vaknade 13.00 hehee) tog jag, linnea & jennifer cyklarna ner till stranden. Hade inte varit där sen det var ungefär 25 grader varmare ute & det kändes verkligen. Tårna höll på att frysa till is... Men det var så himla fint! Havet var fruset jättelångt ut, i stora isblock typ. Vi gick vattnet, hur coolt liksom?!
Ångrade att jag lämnade kameran hemma, men min mobil tar ganska bra bilder så jag blev ändå ganska nöjd med dem.
Efter att vi hadeförfrusit hela våra kroppar cyklade vi hem till Linnea & drack varm choklad. & så spelade vi monopol & jag ägde självklart ut dem båda två... hihi

new year's eve





nyår var riktigt grym, herregud det måste göras om!