krossade drömmar

Ska inte klaga över hur jobbigt det var att gå upp i morse utan istället tänkte jag berätta om min tisdag!
Skoldagen var vanlig förrutom gympan som bestod av cirkelgym på friskis & svettis. Äntligen fick mina kära vänner visat mig var de tillbringar hälften av sin tid (fysiskt, men mentalt ca 99%) och jag får väl erkänna att det blivit mycket fräschare där sedan de bygde om. Det var kul att köra cirkelgym i alla fall, så vet ni!
I eftermiddags fick jag nästan beställt mina glasögon (mamma fixar det sista imorgon) och sedan stack jag till
kommedianten med julia, malin och camilla. Det är no-prov imorgon så vi tänkte testa på att plugga där.
Den tysta avdelningen som vi kom till först var riktigt läskig, men på övervåningen hittade vi ett bord med fyra supersköna fåtöljer så det var jättebra att sitta där! Vi fick väl gjort en del men mest prat om annat får jag nog erkänna att det blev, what did you expect liksom.

Nu ska jag förflytta mig till tv:n och titta på top model sverige, och jag tycker ni ska ta och lyssna på denna godingen! Puss!


krossade drömmar - Thomas Stenström

optimist

Foto av mina fina vänner Camilla och Julia!

Jaså skolan började idag? Och så började det snöa en massa? Och mobilen gick sönder säger du?

Men jag överlevde skolan, snön smälter (antagligen) bort imorgon och jag har min gamla tillitsfulla sony ericson att använda istället för mr htc. Man kan ju tillochmed vara ute på internet och ha mailen i den, haha. Skitbra gjejer!

Nu ska jag om en stund iväg och träna med division 2-laget. Hatar egenligen att träna med dem eftersom att man passande nog är sämre än vanligt då, men det är en bra utvecklingmöjlighet så jag ska ge det en chans till.
Är ju trots allt optismistelin idag!

Puss!

allt har ett slut

Sitter i sängen och myser iklädd mitt mysigaste plagg - skoltröjan som min mogna klass designat, haha, men man kan inte låta bli att älska den ändå!

Kvällen igår var grymt mysig! Jag och Malin gav som sagt Camilla hennes present bestående av spakväll (bastu, inpackning, ansiktsmask och så) och sedan trerätters middag, övernattning och pangfrukost idag. Väldigt lyckat på alla sätt måste jag säga!

Senare idag träffade jag Julia som precis kommit hem från sälen och så Camilla. Vi låtsades att det var vår på riktigt (solen var ju där så skit i att termometern visade +4) och hade vårjacka och converse på. Det blev en liten fotografering borta vid industriområdet och ni ska få se några bilder när jag har fått dem av Camilla. Tror att det blev ett par riktigt bra faktiskt!
Senare tinade vi upp i Camillas uterum och nu ikväll har jag lagat våfflor till familjen. Ganska fint avslut på detta lite annorlunda lovet. Det har liksom inte hänt någonting men ändå så jävla mycket. Och jag måste säga att jag har lärt mig en del, så det tar jag med mig och cyklar till skolan med ett leende på läpparna imorgon.
För så länge jag har mina änglar så klarar jag allt!

Puss!

god morgon

Bara jag som tycker dagens morgonfriss rockar?!

Kvällen igår var mycket bra. Gick lite sisådär på bowlingen dock, haha. Men sedan blev det ett par timmar på donken, en lite speciell cykeltur hem till malin och sen lite prat med några av tjejerna hos malin.

Idag taggar jag match mot halmstad, så jäääävla taggad är jag! Kross på g, minst sagt! Efter det ska jag träffa Malin och förbereda lite för kvällen då vi ska ge Camilla hennes födelsedagspresent i form av spa/myskväll och trerätters middag. Känner på mig att det kommer bli mycket mysigt, roligt och lyckat!

Ha en fin dag, puss!

välj din egen favorit!



Man skulle kunna se ut såhär och tänka "fan, lovet är snart slut och jag har inte gjort någonting vettigt" och så vidare.



Eller så tar man denna minen på och tänker "jag har haft ett grymt, chill lov och det är en hel helg kvar som jag ska njuta av". Hur bra låter inte det då!?

Sedan vi hördes sist har jag levt lyxliv som var heeeelt okej. Asia spa med mamma och hanna i onsdags eftermiddag, massage igår och sen kladdkakebak och framtidssnack med tjejerna (haha det blir grymt!) innan den sena träningen igår som bjöd på det mesta med ganska random folk, haha.
Idag började jag dagen med att kolla glasögon med mamma. Har haft linser i drygt ett år men mina ögon mår sådär av det så ett par glajjer att byta av med är ett måste. Fick med fem olika bågar som jag väljer mellan så jag ska låta nära och kära tycka till innan jag bestämmer mig.
Ett gekåsbesök och lunch hos mormor blev det med och ikväll blir det bowling med ett gäng snygga tjejer, sounds greaaat!

Pusshej!

no more secrets

Yeyyey, här har vi det! En överlycklig tjej här borta har idag skrivit på sitt livs första anställningsbevis, and I feel good!


desicion, desicion

Först hade jag tofs.

Sen tog jag ur tofsen.

Nu har jag tofs igen. Hur kan det komma sig? hehehehe


Lite random inledning på detta tisdagsinlägget kanske, men nu har ni något att klura på iaf. Men min tisdag har varit bra. Började med en promenad med hunden i det vackra vårvädret (5 plusgrader och sol kan man inte klaga på!) och stack sedan till Linnéa. Vi bakade delikata chokladbollar och spelade wii, underbar standardlovdag måste jag säga!

Nu ska jag fixa några småsaker och sen tillbaka till Linnéa. Blir myskväll med några av tjejerna, det enda vi gör för tillfället! Men är det chillarlov så är det, och det är det verkligen just nu ;)

Pusshej!

rather be the loved loser

Det är måndag och lovet gör sig ännu mer märkbart. Ingen väckarklocka, ingen skola. Underbart!
Än så länge idag har jag bara vart ute på en ganska lång promenad med hunden, städat rummet och ätit litegrann. Man tänker inte på hur lyxigt det är med skolmat varje dag tills man står där på lovets första dag och inte har en aning om vad man ska äta, haha. Menmen det löste väl jag!

Om en liten stund kommer min fina vän Camilla hit. Jag tänkte bjuda henne på en latte & sen får vi se vad vi hittar på. No matter what så blir det himla mysigt i alla fall! Ikväll blir det träning med div 2-laget och efter det har jag inga planer. Så skönt att bara ta allt som det kommer.

Puss!

think twice

Igår hade jag en riktig high-class myskväll med linnéa, jennifer och malin. Vi tittade på Eva & Adam, åt en underbar choklad/kladdkaka som jag och malin hade bakat och satt och pratade & halvsov och så vidare. Sånna kvällar som man bara mår för bra av.

Idag började jag dagen med ett litet ärende och sedan stod det match på schemat. Skrattretande, pinsam och otroligt dålig skulle man kunna beskriva den. Tror aldrig vi har spelat så kasst och har hört att motståndarlaget gjorde sin bästa match någonsin, hehehehe.

Ikväll har jag gjort ännu ett ärende, tagit en promenad med hunden och gjort lite annat nödvändigt. Why all these secrets? Ni som inte vet får veta på onsdag hihi.
Skulle egentligen dratt till donken med thea, issa och denise men jag orkade inte... Lika bra det kanske ;)


Ha det fint!

big win!

NOT A SINGLE BITCH CAN RUBB THIS SMILE OFF MY FACE TODAY. TASTE THAT.

Det är sportlov och jag är jäkligt lycklig. Just sayin. Ha en bra lördagkväll, cause I will. Puss!

snartsnartsnart


Nya jeansen, tröja från cubus och halsband som är present från Camilla fick bli dagens klädsel!

Temaveckan börjar dra sig mot sitt slut och min grupp är faktiskt helt klar, så skönt. Att det är fredag imorgon och att jag bokat in fika med tjejerna för att njuta av lovet direkt när vi får det, känns inte helt fel det heller. Väldigt bra känns det!
I eftermiddag har jag gjort en riktigt vuxen, viktig och liiiite läskig sak. Men ni får inte veta vad, hihi. Eller jo kanske senare, men bara kanske. Ni kan ju hålla tummarna, för om det går bra så får ni veta!

Nu ska jag ta och äta lite kvällsmat och sen träna vid halv nio. Kan man ta en powernap innan dess? Känns som att jag ska somna nu, hehe. Men jag blir kanske ännu tröttare av att sova.. jaja.

Puss!

color

Lite från bikbok's vårkollektion. Starka färger som ni ser! Vet inte hur mycket jag gillar det, är fortfarande fast i vitt & sånna ljusa färger när man blir brun, men lite kul med starkare färger också måste jag erkänna!


Vaknade med värre nackspärr än jag hade igår (smart tjej här spelade match ändå!) och så en massa nysattacker som förföljt mig senare under dagen med. Känns som att jag är på väg att få en rejäl förkylning, men just nu är allt så grått och trist att jag knappt bryr mig, haha! Nej, jag har väl bara haft en långsam och tråkig skoldag som gjort mig trött på det mesta. Matteprov imorgon med, och gissa vem som glömde boken i skolan... Får gå som det går!

 

Nu ska jag inte plåga er med mina tråkiga vad-hände-idag-inlägg. Sitter just nu i sängen med mina nya kuddar bakom ryggen och känner mig lite kunglig. Tänkte tagit ett kort på hur fin min säng har blivit med sakerna jag fick i födelsedagspresent, men den såg så lockande ut att jag får göra det en annan dag, för nu är inte ordningen lika prydlig längre. Haha jag orkar inte mitt eget pensionärssnack. ÅH VILKEN ROLIG MÅNDAGSKVÄLL!

 

godnatt.


one week off

Powerplay var grymt, firade födelsedagen med fest i lördags, vinst med 11-1, skolvecka som gått skitsnabbt med födelsedag och 2 nationella prov. Helgen har bestått av en massa mys med favorittjejerna, idag lite plugg och en match som gick bra till en början men helt vände och gav oss 0 poäng i div 3 denna helgen. Menmen kul att spela iaf.

Nu ger jag mig in på sista veckan innan det efterlängtade sportlovet. Fullspeckat schema har jag dessutom, haha.

Säger godnatt med ett par bilder på mig som 16-årig (wait whaaaat? Galet!) och mina nya jeans! Från mq av märket G-star om ni undrar.



Hihi ja, jag är medveten om att jag ser ut som en riktig bitch på den näst sista bilden. Har förresten städat rummet sen bilderna togs... Bjuder på det, haha.

IN OCH GILLA!

Min bästa vän camilla är med i en modelltävling och jag tycker ni ska gilla dessa bilderna på facebook, FÖR DET ÄR HON SÅÅÅÅÅ VÄRD!

Bild 1

Och så bilden innan med!

TACK PÅ FÖRHAND SNYGGINGAR!

laddar upp

Idag efter den överdrivet långsamma skoldagen mötte jag upp Ronja och stack till stan med henne. Imorgon är det powerplay (lite annorlunda liten "cup" i innebandy) där jag, Ronja, Julia och Tindra ska ha ett lag. Vi skulle köpa tröjor och lite tillbehör till det och det var lättare sagt än gjort haha. Efter typ sju affärer både i stan och långt utanför hittade vi det vi sökte, på ÖB låååångt ute på industriområdet. Iskalla var vi (har inte tinat upp helt än, haha) så vi stannade där ett tag innan vi kämpade oss hem med frusna växlar, tår, ben, fingrar osv!
Men kul hade vi helt klart, haha!

Denna helgen har jag massa saker planerat och jag tror inte bloggen kommer hinnas med, men ha en fin helg så hörs vi säkert på söndag kväll! puss