detsamma detsamma


Kvällen igår var riktigt mysig. Det var som många gånger tända ljus, massa prat & skratt i Camillas uterum. Lite senare följde vi Julia & Jennifer hem och träffade sen max, marcus och ivar. Pratade lite med dem och så innan jag drog mig hem.

Idag har jag gått upp rekordtidigt, halv nio! Haha. Jag var tvungen att fixa frukost och vara sällskap för carl & ida innan de åkte till simskolan & nu känner jag mig faktiskt ganska pigg!

Får se vart denna tisdag leder mig, puss!

Kommentarer
Mandy - En Musikblogg säger:

åå tack ;D sminkningen är proffsig - hade varit på en photo shoot, som inte vart så lyckad (en sån där som man betalar för o köper bilderna efter), köpte ingen. Så när jag var på middag hos mina föräldrar den kvällen erbjöd sig min mamma att ta lite bilder med deras kamera mot en vägg. blev mycket bättre :) xx detsamma btw

2011-08-16 | 11:27:26
Bloggadress: http://mandybeem.blogg.se/
Filippa säger:

var med i min veckansblogg! :D

2011-08-16 | 14:05:45
Bloggadress: http://fiippiibambi.blogg.se/
mikaela säger:

Resultatet från dagens blogg finns nu uppe:)

Kolla om det blev du eller anmäl dig till en ny omgång här:

http://mikaelabatsman.blogg.se/2011/august/dagens-blogg-tisdag-ny-omgang.htmlKram

2011-08-16 | 14:10:53
Bloggadress: http://mikaelabatsman.blogg.se/
Klara Roos säger:

sv; tack så hemskt mycket! din blogg var också fin :) jag älskar pretty little liars för övrigt! tänkte om du också kollar på det, med tanke på bilderna.

2011-08-16 | 17:16:16
Bloggadress: http://krooz.blogg.se/
J e n n s a n s m o d e ♥ säger:

Gillar bilderna!ps. skulle du vara intresserad av att samarbeta med det nya smyckesföretaget JH Style&Design? Ta del av tävlingar, förmåner och länkbyten. Kontakta på samarbete@jhshop.se för mer information eller gå in på http://jhshop.se/

2011-08-16 | 17:40:01
Bloggadress: http://jennsansmode.blogg.se/
Anonym säger:

shit vad glad jag blev av den där kommentaren. tack så jättemycket. jag är väldigt stolt för den jag är och hur jag ser ut & det hoppas jag verkligen att du är oxå. för du är väldigt fin! skit i idealet och va dig själv är allt jag kan säga. hoppas du stannar kvar & följ mig gärna via bloglovin ifall du vill, kramar i massor på dig!

2011-08-16 | 18:14:39
Bloggadress: http://clarieelina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback