all I want for christmas

 
Saknar faktiskt stället där mormor bodde innan, särskilt på vintern. Spark-åkandet & skridskostunderna på sjön var verkligen mina vinterfavoriter när jag var yngre.
 
Oj vad denna onsdagen flög fram! Inte för att jag hade särskilt roligt i skolan (onsdagar med elteknik och produktutveckling är inte favoriten..). Men min mattelektion var inställd så jag slutade vid tre istället för fyra & mötte upp malin för julklappsshopping & traditionsenlig fika på espressohouse. Fick dock bara köpt en julklapp & ett par till mig själv... Hahaha. Har dock en plan på resten av klapparna så jag känner mig ganska lugn. I år känns det faktiskt svårare att komma på vad jag önskar mig... Men jag har lovat både mig själv och pappa att knåpa ihop en lista senare, han nöjde sig visst inte med "snö på julafton och fred på jorden", hehe.
 
Imorgon väntar ännu en kort dag (denna veckan slår alla mina personliga rekord!) då jag går 9.50-12.30. UNDERBART! Pusshej

Kommentarer
maaaalin säger:

pensionärsvarning att önska sig fred på jorden

2012-12-12 | 19:31:25
Bloggadress: http://www.nattstad.se/malinblennskog
Amanda Landegren säger:

Vilken superfin blogg!

Jag har precis börjat med något helt nytt i min blogg, Veckans blogg! Vinsten är inte bara en länk utan jag tar mig tid att skriva lite om bloggen också! Jag skulle bli jätteglad om du ville vara med!
Direktlänk: http://mandiphoto.blogg.se/2012/december/nytt-veckans-blogg.html#comment

Kramar Amanda!

2012-12-13 | 15:55:32
Bloggadress: http://mandiphoto.blogg.se
Fotograf Yohanna Mårtensson - Fotograf i Hälsingland säger:

Åh vad fint! :)

2012-12-14 | 10:15:38
Bloggadress: http://yohannafotograferar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback