vip-lördag



Igår fyllde varbergs sparbank 175 år, och det var lite saker som de ordade för att fira. Mamma jobbar på banken så hon hade fått gratisbiljetter som jag & Julia fick äran att använda.

På dagen var det bara massa barnfamiljer som var i nöjesparken. Vi tittade på en tävling där några sjöng & sen stack vi ner till stan istället. Strosade runt lite där, cyklade längs havet hem till Julia & satt sen och spelade kort med yannik & oskar resten av eftermiddagen.

På kvällen var det konsert i sparbankshallen. Lite rädda att vi igen bara skulle möta barnfamiljer så segade vi lite & kom en timme för sent, haha. Vi kom in i alla fall & det var ganska bra. Skrattade som satan åt Babben Larsson & Mojje, dreglade åt Måns Zelmerlöw (som tyvärr skaffat skägg & börjat sjunga franska ballader ...?) och idol-olle.

När det sen var slut åkte vi hemåt & träffade Isabelle & Thea på vägen. Vi stod och pratade med dem en stund & bestämde oss till sist att åka hem till Julia där vi stannade tills klockan var sängdags.
Mysig kväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback